-
عاشق نامزدم هستم ولی احساس میکنم کلاه سرم گذاشته
با سلام من 28 سالمه و نامزدم31 یه مدت با هم دوست بودیم و الان عقد کردیم من خیلی عاشق نامزدم هستم مشکلی که من دارم اینه ما یه خونه خریدیم یعنی من خیلی گشتم دنبال خونه ولی در نهایت خونه ی یکی از همکاراشو گرفتیم ائلاش نامزدم میگفت خونه باید بنام تو باشه ولی وقتی که موقع خرید شد گفت نه بنام خودم باید باشه درصورتیکه یک چهارم بول خونرو من دادم الان خیلی از بابت این قضیه ناراحتم هنوز سندو بانام نزدیم ولی من داغونم مخصوصا اینکه زن داداش این اقا کلی چیز بنامش زده در حالیکه بیکارو بی سواده بیشتر حرصم میگیره نامزذم میگه بولتو بس میدم یا ماشین میزنم بنامت ولی من نمیخوام میخوام بدونم که اصلا حق با منه یا نه ممنون میشم افراد متاهل و کسانیکه تجربه دارن راهنمایی کنن:325:
چرا کسی کمکم نمیکنه واقعا میخوام بدونم این توقع من زیادی کار بدی کردم که این حرفو وسط کشیدم یا نه:323::323::323::323::323::323::323:
-
RE: عاشق نامزدم هستم ولی احساس میکنم کلاه سرم گذاشته
-
سلام عزیزم
خودت میدونی که تو زندگی مشترک باید گذشت هم داشته باشی و رو یه سری مسائل و رفتارها زیاد دقیق نشی
مسئله ی مالی یه چیز مشترکه!یعنی پول شما و همسرت نداره!من نمیگم کار همسرتون درست بوده یا غلط
الان بگو چرا این موضوع عذابت میده؟
چون خودت رو با جاریتون مقایسه میکنید و میبیند برای اون اینطور نبوده این حس بد رو داری؟
چون احساس میکنی همسرت به خواسته ات بی توجه بوده این حس بد رو داری؟
-
اگر شما یک چهارم دادی شوهرت م سه چهارم داده.کسی که سهم بیشتری داده به نام اون زده می شه.درضمن به
اندازه سهمی که پرداخت کردی چیزه دیگه بهت بده.اگر اسرار داری اون خونه به نام زده بشه فقط به اندازه یک چهارم
حق داری نه بیشتر.
-
اخه اون قبول نمیکنه که حتی 2دنگ هم بنامم بزنه .من باید جیکار کنم اعصابم داغون بنظر شما مجبورش کنم ماشینو بفروشه بولمو بردارم یا نه<البته بکم اون کل خرج منو میده هرچی که بخوام دریغ نمیکنه ولی حس بدی دارم دوست دارن خونم بنام من باشه
-
البته چون شما با همسرتون بازاری دارید طی می کنید، خدمت شما عارضم که 2 دنگ از 6 دنگ بیشتر از 1/4 سهم پولتون می شه. به نظرم بهشون بگید که مابه التفاوت این مبلغ(1/12 قیمت خونه) رو می دید و 2 دنگ رو به اسمتون کنند! نمی شه که شما دید تاجر ماآ بانه داشته باشید ولی از همسرتون بخواید بر مبنای عشق رفتار کنه.
-
اگه قرار باشه تا آخرش پول شما و ایشون جدا باشه و مدام دنبال سهمتون از خونه و اموال و..باشید که نمیشه!!اصلا به نظرم دیگه اسمش زندگی مشترک نیست!!
مگه قرار نیست این وسایل برای آسایش و رفاه هردوتون باشه؟!پس چه فرقی میکنه به اسم شما باشه یا ایشون!!!با این رفتارها و برخوردها خودتو بیشتر عذاب میدی و زندگیتو خراب میکنی
-
البته اینم اضافه کنم که ما رسم جهزیه داریم ولی جون وضع مالی خانوادم انچنانی نیست نامزدم کفته همه چی رو خودش میگیره <نمیدونم چرا همش فکرای بد میاد سراغم همش فکر میکنم اگه اتفاقی واسه نامزدم بیفته من میمونم تو خیابون و خانوادش همه چی رو میبرن اینارو بهش گفتم ولی باز قبول نمیکنه میگه بعدا منم بهت بول میدم تو خونه بخری یعنی دارم دیونه میشم
-
اون بنده خدا عاشق شده ها. وگرنه جهیزیه رو به عهده نمی گرفت.
راستی به کجاهاش فکر کردید!!! احتمالا بهش هم گفتید اگر تو بمیری من چی کار کنم. :311: اونم :316:
-
نمی دونم چه اصراری داری به شوهرت بگی نامزد.
-
سلام اينالو جان
به همدردي خوش آمدي:72:
نقل قول:
البته اینم اضافه کنم که ما رسم جهزیه داریم ولی جون وضع مالی خانوادم انچنانی نیست نامزدم کفته همه چی رو خودش میگیره
عزيزم به نظر من كه كار درستي نكردي كه با توجه به رسمي كه دارين و پولي كه داشتي اين پول رو صرف خريد خونه كردي و حالا هم كه اينجوري .....
بهتر بود با پولتون جهيزيه مي خريدين و همسرتون هم كل پول خونه رو خودش جور مي كرد.
اگه با سياست خاصي مي توني اين قضيه رو درست كني كه اينكارو انجام بده.(نري به شوهرت يه جوري بگي كه فكر كنه بهش بي اعتماد هستيا)
دختر خوب، چيزي از شوهرت ديدي كه اينقدر نگراني؟
اگه قرار باشه خداي نكرده زبونم لال اتفاقي واسه همسرت بيافته و شما نگران سهمت از خونه هستي! اينو بدون كه شما مهريه داري و از اموال مرد ابتدا بايد مهريه زنش برداشته باشه بعد انحصار ورثه ميشه. يعني شما هم به ميزان مهريه ت از اموال شوهرت به ارث مي بري هم يك هشتم سهم همسريتو.
خب ديگه نگران چي هستي؟
تو پست اولتون هم پرسيده بودين كار بدي كردين كه اين موضوع رو مطرح كردين؟
به نظر من كه نه، اگه قراره شراكت مالي بين زن و شوهر وجود داشته باشه و يكي از طرفين مدام نگران باشه كه سرش كلاه بره (مثل الان شما) بهتر از ابتداي زندگي يك سري قوانين مشترك براي اين مشاركت ها وضع بشه!
ولي زندگي بنگاه معاملاتي نيست كه عزيزم كه شما توقع داشته باشي در قبال پولي كه همسرت به گفته خودش بهتون پس خواهد داد چك يا سفته تاريخ دار بهتون بده!!
مشخص شدن وضعيت سهم افراد در اموالشون خوبه ولي نه به قيمت زير پا گذاشتن حريم ها و فدا كردن آرامش زندگي مشترك.
بهتر از روش هاي گفتگوي موثر براي بيان اين مساله استفاده كنيد كه نه همسرتون حس بي اعتمادي بهش دست بده نه شما حس باختن رو داشته باشيد.
-
خیلی ممنونم واقعا از همه ی دوستان >میدونید اخه قبل اینکه خونرو بخریم بهم میگفت وقتی خونرو بخریم هیجکی رو توش راه نمیدم منظورش دوستاش بود ولی الان دوستاش میرن بیشش اخه خانوادش شهر دیکه هستن یا کلیدو میده به دو ستاش البته وسایل نزاشتیم هنوز فقط یه بتو هست که روش میخووابه میکه اخه هنوز که وسیله تو خونه نیست حوصله ام سر میره دوستام میان بیشم وقتی عروسی کنیم برنده هم نمیزارم تو خونه بر بزنه شاید دلیل اینکه من نگرانم این باشه میگم شاید اگه بنام من باشه دیکه کلیدو به کسی نده به نظرتون اینکه هموز خومه خالیه و من میگم دوست ندارم کسی خونه بزه توقعم زیاده از نظر اقایون دوست دارم بیشتر بدونم
البته اینم بگم که شوهرم هرماه بابت بولم همون اندازه که بانک بهم سود میداد رو میده
-
واي ترو خدا اينجوري حرف نزنين:316:
يعني چي اگه خونه به نام من باشه ديگه كسي نبايد بره پيشش
لابد اگه يه شب دعواتون شد مي خواين به شوهرتون بگين از خونه من برو بيرون:160:
عزيزم يه چرخي تو اين تالار بزن و مشكلات دوستان خصوصا مشكلات مالي خانم هاي ديگه رو بخون.
بهت قول ميدم ميري واسه همسرت اسفند دود ميكني و دورش مي گردي.
شوهرت قراره به جاي شما جهيزيه بياره. سودتون پولتون رو هم ميده بعد اونوقت شما :324:
-
خیلی ممنونم صبا جان ازت واقعا الان ارومتر شدم شوهرم خیلی خوبه خیلی به خانوادم هم میرسه واقعا از خودم خجالت میکشم من قبلا دعوامون شده به خاطر اینکه کسی رو اورده خونه اره بهش گفتم برو بیرون از خونه یا ماشینو ازش گرفتم خیلی بهش توهین کردم ولی بازم اون هیجی نگفته خانوادمم میگن توقع نداشته باش با این کارایی که کردی خونه بنامت بزنه.من خیلی بهشگفتم اگه بمیری خواهر برادرات همه چی رو ازم میگیرن اون موقع میگه اره راست میگی بزنم بنامت ولی باز بشیمون میشه و میگه مه اکه بمیرم بابام همه حقتو میده اون با انصاف.
-
این دیگه چه طرز فکریه که شما داری؟
چه طور دلت می آید با شوهرت راجع به مرگش حرف بزنی؟
یعنی چی که ازش سود پولت و می گیری؟ پس شما هم بعد از اینکه رفتین سر خونه زندگیتون باید اجاره بهش بدی!
به خدا شوهرت خیلی نجیبه که چیزی بهت نمی گه
-
وای
واقعا این حرف ها رو زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ببین من شوهرم هیچ کدوم از کار های شوهر تو رو هم نمی کرد من کل طلاهام و سکه های عروسی ام رو فروختم تا خونه بخریم . حتی روم نشد بگم خونه رو به نامم کن این درحالیکه خواهر شوهر هایمن از شوهرهاشون ماشین کادو تولد می گیرند . اماهیچ وقت به خودم اجازه ندادم این حرف ها رو بزنم . دوستان گفتند اگه خدایی نکرده بلایی سر شوهرتون بیاد شما اول مهریه اتون رو از مال شوهرتون می گیرید .
عزیزم قتی شما اقتدار مردتون رو قبلا زیر سوال بردید انتظار نداشته باشید اون باز بیش از این اقتدارش رو زیر سوال ببره
عزیزم اگه از شوهرت راضی هستی آرامش زندگی ات رو با این حرف ها بهم نزن.
خوبه اون خونه رو به نامت کنه بعد بگه جهاز بیار بعد با خانواده ات بد برخورد کنه و خرجی درست درمون نده
همیشه بزرگواری کن تا شوهرت بزگواری رو ازت یاد بگیره . هر جا هم نشستی ازت پرسیدن بگو مال من و شوهرم نداره . مال اون مال منه .
عزیزم زندگی بنگاه معاملات ملکی نیست اگه بنگاهی باهاش رفتار کنی انتظار رفتار بنگاهی هم ازش داشته باش
هیچ وقت هم خودت رو با کسی قیاس نکن . چون تو درون هیچ زندگی نیستی و نمی دونی آیا واقعا از تو خوش بخت تر هستند یا نه . مثالی برات می زنم توی زندگی یکی از آشناهای دورمون همه از دور که نگاه می کردند می گفتند ببین چه قربون صدقه زنش یره ببین همه چیز به نام زنشه اما بعد مدتی کاشف به عمل اومد آقا این کار ها رو می گرد دهن زنش رو ببنده و بتونه هر نوع کثافت کاری که می خواست بکنه .
عزیزم شوهرت اگه خوبه و عاشقشی با این حرف ها زندگی رو بر خودت و اون تلخ نکن
-
من موندم یک مرد چقـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــدر می تونه صبور باشه که زنش بهش بگه اگر تو مردی!!!!!! :311: من چی کار کنم.
احساس می کنم شوخی می کنید.
-
دختر خوب :72:
خيلي سريع و اورژانسي در مورد اين حرفات و اين طرز فكرت به مشاور مراجعه كن
نقل قول:
من قبلا دعوامون شده به خاطر اینکه کسی رو اورده خونه اره بهش گفتم برو بیرون از خونه یا ماشینو ازش گرفتم خیلی بهش توهین کردم ولی بازم اون هیجی نگفته خانوادمم میگن توقع نداشته باش با این کارایی که کردی خونه بنامت بزنه.من خیلی بهشگفتم اگه بمیری خواهر برادرات همه چی رو ازم میگیرن
يعني ديناميت گذاشتي تو زندگيت :320:
مساله اصلا اصلا خونه و پول نيست.
شما بايد واسه شروع زندگي مشتركتتون يه سري مهارت داشته باشين كه دقيق عكس اون مهارت ها رو داري.
از همين حالا شروع كن و تو اين تاپيك آداب گفتگو و... رو بخون.
بچه ها لطفا لينك هر تاپيكي كه به اينالو كمك مي كنه تا زندگيش رو از سقوط نجات بده اينجا قرار بدين
-
راستی چطور عاشق کسی هستید که از الان که تازه داماد و جوونه به بعد مرگش دارید فکر می کنید؟!!
یک لحظه فکر کنید همسرتون همین حرفا رو به شما بزنه. به خود خدا اگر دیگه بتونید بهش نگاه کنید. شما به نظرم سختی مالی زیادی کشیدید و به همین خاطر خیلی مادی گرا شدید. باید رو این هم وقت بگذارید
-
ممنونم دوستان من همیشه این اخلاقارو داشتم هیجوقتم فکر نمیکردم اشتباه باشه من با هیج مردی ارتباط نداشتم واسه همین نمیدونم واقعا باید چطوری رفتار کنم نمونش اینکه اکه یه کم بداخلاق باشه یا گوشیشو جواب نده سریع میرم در خونش اصلا هم حواسم نیست جه موقعی باشه یا کسی بیشش باشه صدرصد بهش اطمینان دارن همیشه بهم میگه وقتی عصبانی هستم میرسونمت خونتون دیکه زنگ نزن تا اروم بشم ولی من فکر میکنم یه مرد نباید اینجوری باشه اگه یه وقت ناراحت بشه وحستناک حالم بد میشه ببینید من باهاش دعواهایی کردم که فکرکنم کسایی که درحال طلاقم بودن اینجوری مکردن به نظرتون میتونم بهتر بشم من اصلا نمیتئنم بفهمم کجا حق با من کجا حق با من نیست
-
در هر تصمیم خودتون رو جای طرف مقابل بگذارید ببنیید دوست دارید چطور باهاتون رفتار بشه. اینطوری دستتون میاد که حق باهااتون هست یا نیست.
-
دختر جان نکن این کار ها رو با زندگیت
مرد ها هم تا حدی تحمل دارند ، به قول شوهرم تحمل می کنیم اما وای از اون روزی که صبرمون سر ریز شه
نزار صبر شوهرت لبریز شه تو همین سایت تاپیکی از الهام به نام با نامزدم مشکل دارم وجد داره .برو بخون اون هم مثل شما بود و شوهرش صبرش لبریز شد الان داره خودش رو به در و دیوار می زنه
تو همین سای کلی مقاله در مورد روابط زن و شوهر ها ست
راستی چند ساله که انقدر بی مهارتی؟
اصلا رفتار هات با ش.هرت درست نیست . ایشالله در رفتارت تجدید نظر کنی تا روزی نیاد بیایی و اینجا بنویسی که شوهرم دیگه بهم محبت نمی کنه و سرد شده
موفق باشید
-
-
عزیزم وقتی بله رو گفتی دیگه من نیستی، ما شدی
پس انقدر به خودت نگو مال من مال شوهرم
پول من پول شوهرم
...
الان هرچی که دارید مال هر دوی شماس
فرقی نداره خونه به نام تو باشه یا شوهرت، مهم اینه خونتونه
واقعا شوهر خوبی داری که قبول کرده جهیزت رو بده، حتی بهت سود میده
قدرش رو بدون
انقدر هم یه زندگی دیگران (جاریت) فکر نکن، کی چی داره و کی چی نداره
-
این رو من از یک متن طولانی از آقای حمید تقدسی RAVAN-KAV.COMآوردم:
سطح پنجم، ازدواج یا زندگی مشترک:
در این سطح رابطه عاطفی میان زن و مرد به بالاترین درجه پیشرفت رسیده است. درحدی که سطوح قبلی طی شده¬اند و طرفین رابطه می¬توانند عاشقانه زندگی انفرادی خود را فراموش کرده و قالب زندگی مشترک را بپذیرند. مرد و زن تعهدات و وظایف گسترده و فراگیری نسبت به هم دارند. کوتاهی در انجام این مسئولیت¬های متقابل به کیفیت زندگی مشترک صدمه می¬زند. وظایف و مسئولیت¬ها در این رابطه چنان سنگین و تخلف¬ناپذیر است که هرفرد بیشتر از آن¬که در قبال خویش مسئول باشد در قبال همسر خویش وظیفه دارد.
-
سلام اینالو
به تالار همدردی خوش آمدی
شما چند سالتونه ؟
بسیار ضعف آگاهی و مهارت داری . و رفتارهای ناپخته و زندگی خراب کن .
بهتره بسیار مواظب باشی . چوون با این روند قطعاً زندگی شما دوام نخواهد داشت .
خدا را شکر کن که گذرت به اینجا افتاد که می توانی به کمک دوستان از این وضعیت بیرون بیایی .
در خصوص مسائل مالی این ضرب المثل را داشته باش >>> مال من ، مال من است ، مال تو هم مال من است .
این ضرب المثل در مورد آدمهایی به کار میره که مادی پرست و خودخواه هستند .
جهیزیه را همسرت باید بخره ... پولی اگرداشتی یا خواستی ذخیره بشه که حتی جهیزیه هم باهاش نخری ( لابد از پدرت توقع داشتی ) یا در کاری وارد کنی که سود داشته باشه . دادی به شوهرت خونه بخره ، داره بهت سود میده ( ربا خواری پیشه کردی ها!!!!!!!!) و تازه میخواهی خونه به نامت هم بزنه ......:163:
حالا خودت را کاملاً جای همسرت قرار بده یعنی مردی که چنین دختری را به عقد خودش درآورده ..... در این موقعیت هم عمراً اگر یک قلم جهیزیه حاضر باشی بگیری . با هزار ترفند هم مهریه را در پایین ترین سطحش می پذیری . و انتظار داری خانمت پولش را دستت بده و وقتی می گویی قرضه بهت پس میدم در مقابل اینکه خانمت ازت سود بخواد یا بخواد خونه به نامش بزنی دادت میره روی هوا که من قرض گرفتم و پس میدهم . و اونجا دیگه مرد رییس خونه هست و ....
اگه خانمت ماشین ازت بگیره و بگه از خونه برو بیرون که حتماً دارش میزنی( به رییس خو.نه توهین شده )
عزیزم به اینها می گویند خودخواهی از نوع بسیار شدید که خانمان براندازه .
بسیار نیاز داری که در مورد روابط انسانی بدانی و عمل کنی .
کتاب روانشناسی روابط انسانی از جان بولتون را حتماً بخون .
یعنی ابتدا باید نگرشت در روابط انسانی اصلاح بشه و به موازاتش مهارتهای ارتباطی را یاد بگیری و به کار ببندی . و تازه نوبت به روابط بین زن و شوهر میرسه که هم لازمه تفاوتهای زن و مرد و جایگاه ها و نقش ها را بدانی هم مهارتهای ارتباطی را بیاموزی و به کار بگیری . تا در این زمینه رشد نکردی عروسی نگیرید :305:.
امیدوارم توجه کنی .
.
-
خیلی ببخشیدا ! ولی اگه من همچین زنی داشته باشم طلاقش میدادم !
این آقا خیلی داره با شما کنار میاد و نازتو میخره ! کاری نکن تحملش تموم شه که بعدش چیزی غیر پشیمونی برات نداره !
شما ازدواج کردی یا معامله مالی ؟
-
واقعا سٍپاسگذارم از فرشته مهربان و همه دوستانی که اینقدر راهنماییم کردن من 27 سالمه .خودمم احساس کردم که شاید مشکل داشته باشم مثلا اگه بریم خونه خواهرش و یه غذای معمولی درست کنن احساس میکنم بهم توهین شده یا مثلا یه بار که یه مراسم داشتن به من گفتن چایی به مهمونارو تو تعارف کن چون عرئسمونی اون لحظه چیزی نگفتم ولی هنوز که هنوزه اعضابم خورده اخساس میکنم خیلی ارزشم اومده بایین که چایی جلو اونج.ر ادمایی گرفتم یا من میشینم خیلی با خودم فکر میکنم درباره اینده مثلا اینکه شوهرم میمیره یا بهم خیانت میکنه یا خودم میمیرم یا میریم خونشون یه جوری باهام رفتار میکنه حتی با این فکرام ساعتها هم گریه میکنم .شوهرم دوستم داره ولی تا خالا زبونی نگفته
من واقعا دوست دارم روابطم خوب بشه الان دارم میبینم که خیلی کارای بدی انجام دادم من حتی به شوهرم گفتم حالا که خونرو بنامم نمیزنی منم عمرا کار نمیکنم البته کلا چند وقتیه کارئ گزاشتم کنار به بهانه درس خوندن .من اون هروز همو میبینیم احساس مسکنم بعضی وقتا از ترسش میاد که دعوا نکنم من:163:
-
سلام خانم اينانلو ميشه دلايلتون واسه تشكيل زندگي مشترك و برامون بگيد از نظر شما زندگي مشترك يعني چي؟لزوم ازدواج و تقسيم كردن روزهاي خوب و بد بايه نفر ديگه چيه؟چه جوري با همسرتون آشنا شديد؟ارزش از نظر شما چيه؟چه اتفاقي بيفته ارزش انسان پايين اومده؟
-
ما با هم چند سال دوست بودیم خوب من واقعا نمیتونستم بدون اون زندگی کنم نمیدونم عادت یا عشق شوهرم قبلش هرچی میشد بهم میگفت بیا تموم کنیم اینا واسم عقذه شده .خوب سنم هم داشت نیرفت بالا اگه با شوهرم ازدواح نمیکردم من دختری نبودم بتئنم برن دنبال شوهر بگردم بعدشم شوهرم خصوصیات خوبی داره راستگو وفاداره خسیس نیست این زمونه ادم اینجوری کم بیدا نیشه البته خیلی زود عسبانی میشه
-
کسی از کسی ترسی نداره. دوست نداره اذیت شی. خیلی دوستت داره. فعلا مثل ماشینی هست زندگیتون که با سیم بوکسل (سیمی که ماشینو می کشن ) احساسات همسرتون کشیده می شه بالای کوه، لازمه شما بترسید که با رفتارتون کاری نکنید سیم پاره بشه و کل زندگی مشترکتون بره ته دره.
از ما گفتن بود
-
خواهر خوبم من فكر ميكنم شما بايد يه مشاوره حضوري بريد تا ديدتون به زندگي مشترك تغيير كنه و طريقه ارتباط با همسرتون و ياد بگيريد.ببخشيد اينو ميپرسم شما كه انقدزندگي مشترك رو مادي ميبينيد دوست داريد همسرتون فقط به صرف رابطه جنسي باشماازدواج كرده باشه؟و ازدواج رو فقط يه راه واسه ارضاي خودش ديده باشه؟همون طور كه ما خانوم ها رو اين قضيه حساسيت داريم آقايون هم رو مسائل مادي به همون اندازه حساسيت دارن نذاريد احساس كنه اونو به خاطر خودش نميخوايد و همش دنبال حساب و كتاب تو زندگي مشترك هستيد. در مورد اينكه به همسرتون گفتيد اگه تو بميري من چيكار كنم اين نشان از بي ايماني شماداره اگه از ته دل به خدا ايمان و اعتماد داشه باشيد هيچ وقت نميترسيد و مطمئنيد اون بهترين چيزا رو رقم ميزنه و مواظب شماست خيلي بهتر از همسرتون.يعني شما به يه انسان بيشتر از خدا اعتماد داريد؟
-
اینانلوی عزیز
دو صفت خیلی خوب داری که می تونه بهت کمک کنه تا خودت را تغییر دهی ، تغییراتی که لازم و ضروری و حیاتی هست برای شما :
1 - پذیرش بالا
2 - صداقت
این دو ویژگی خیلی خوبه .
اشکالات رفتاری شما از روی ناسازگاری و روان نژندی نیست بلکه وضعیت روانی خوبی دارید و مایل به درست عمل کردن هستید . این ناآگاهی و عادتهای رفتاری ناشیانه و اشتباه شما هست که مسئله سازی کرده و می کند . البته همسر شما هم انفعال دارد و بایدقاطع باشد .
بهتر هست به یک مشاور حضوراً مراجعه کنی و بگویی که ضعف آگاهی و مهارت کلاً در روابط انسانی داری که تازه متوجه اون شدی و چون عقد کرده هستی و قراره زندگی مشترک آغاز کنی نگران به هم خوردن زندگیت در اثر این ضعفها هستی و میخواهی کمک شوی تا هم آگاهی و هم مهارتها را یاد بگیر و به کار ببندی .
به همسرت هم بگو متوجه شدی بعضی چیزها را نمی دانی و مهارتهای لازم را نداری . اگر در این مدت به خاطر این ناآگاهی باهات درست رفتار نکرده ام مرا ببخش و کمکم کن یاد بگیرم . بگو ازت خواهش می کنم هرجا رفتار و تقاضاهای من منطقی و درست نیست تسلیم من نشو و کمک کن من بفهمم کارم و حرفم درست نیست . و بگو میخواهم حضوراً مشاوره بریم و تا آنچه که لازمه یاد نگیریم و به کار نبندیم عروسی نکنیم .همسرت را هم تشویق کن که با هم مشاوره برید و او هم بفهمد که چطوری باید رفتار کرده و بهت کمک کند و رفتارهای انفعالی خود را کنار بگذارد که بزرگترین کمک به شما هست .
موفق باشید .
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اینالو
البته اینم اضافه کنم که ما رسم جهزیه داریم ولی جون وضع مالی خانوادم انچنانی نیست نامزدم کفته همه چی رو خودش میگیره <نمیدونم چرا همش فکرای بد میاد سراغم همش فکر میکنم اگه اتفاقی واسه نامزدم بیفته من میمونم تو خیابون و خانوادش همه چی رو میبرن اینارو بهش گفتم ولی باز قبول نمیکنه میگه بعدا منم بهت بول میدم تو خونه بخری یعنی دارم دیونه میشم
سلام
به نظر من کلا حساس نشو روی این قضیه شما الان در مرحله جذب کردن همسرت قرار داری با این کارا از چشمش می افتی
من همه نظرها رو وقت نکردم بخونم ولی جای شما بودم اصلا بهش فکر نمیکردم یعنی چی که همسرت بلا سرش بیاد شما میری تو خیابون؟
با این قیمتی که سکه داره الان همون مهریه 100 سکه هم برا خودش مبلغ کمی نیست اگه خدای نکرده مردی وفات کنه اول مهریه همسرشو از اموالش برمیدارن بعد ارثش تقسیم میشه
اینو فقط برای اطلاعت گفتم که فکر نکنی بعدا میری وسط خیابون
اگه ناراحتی از این به بعد پولتو قاطی پول شوهرت نکن. البته من خودم شخصا معتقدم همه چیز باید نصف نصف به نام زن و مرد باشه و هر دو در خرید همه چیز صادقانه مشارکت کنند ولی به هر حال اگه همسرت اهلش نیست میتونی با سیاست از اختلاط پول جلوگیری کنی به طور مثال خودتو علاقمند به طلا نشون بدی و درآمدت رو صرف خرید طلا بکنی
از نظر من هم بهتر بود پول فعلیت رو صرف خرید جهیزیه بکنی چون تو مملکت ما اگه کمتر از عرف رفتار کنی احتمال شنیدن نیش و کنایه بالا میره
از حرفات مشخصه که همسرت در کل آدم خوبی هست مراقب باش به خاطر مسائل پیش پا افتاده از چشمش نیفتی
-
از همه ی دوستان و فرشته مهربان واقعا ممنونم من واقعا میخوام عوض کنم اخلاقمو واسه همینم به نظر خودم کارهایی رو که تا حالا انحام میدم رو انجام نمیدم مثلا اصلا بهش اصرار نمیکنم که هروز باهم باشیم میزارم هروقت خودش خواستهمو ببینیم اون ئوست داره من درس بخونم منم بیشتر وقتمو میزارم رو درسم دیگه زیاذ بهش گیر نمیدم که الان کجایی و با کی هستی و چیکار میکنی >سعی میکنم رو خونه اصلا حساس نباشم که کی میره اونجا و کی پیشش میمونه >اصلا دیگه حرفی از سند خونه نمیزنم (((البته قراره ماشینو عوض کنیم و گفته بنام من میزنه اگه نزنه اینبارم سرکارم گزاشته باشه و بنام خودش بزنه که من احتمال میدم بگه بنام تو باشه بلاک ماشین دیر میاد حسابی قاطی میکنم باز فکر کنم)))دیگه زیاد خونه خواهر برادرش نمیرم که باهام صمیمی نشن که بگن کار کن که اعصاب منم خورد بشه .جون میدونم سر کار اس نمیدم بهش تا خودش بده ..دوستان این کارایی که من میخوام انجام بدم اکه فکر میکنین حاییش اشتباه بهم بکین ممنون میشم:72::72:
-
با سلام من تایبیک خودمو تو قسمن سرنخ های شکست زندگی دیدم یعنی واقعا زندگی ما ممکن با شکست مواجه بشه فرشته مهربان من باید چیکار کنم خوب الان شاید نتونم به این زودی به مشاوره مراجع کنم .من باید چه کارایی رو انجام بدم واقعا بعد این همه وقت.یه سوال واقعا من چرا رفتار روابط انسانی رو بلد نیستم یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:325::325:
-
عجالتاً مقالات و تاپیکهای تالار را که میتونه بهت آموزش بده را بخون . خیلی به دردت میخوره ، سری به انجمنهای ازدواج و خانواده بزن هم مقالات هم تاپیکها را بخوان و از راهنماییها بهره بگیر .
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اینالو
با سلام من تایبیک خودمو تو قسمن سرنخ های شکست زندگی دیدم یعنی واقعا زندگی ما ممکن با شکست مواجه بشه فرشته مهربان من باید چیکار کنم خوب الان شاید نتونم به این زودی به مشاوره مراجع کنم .من باید چه کارایی رو انجام بدم واقعا بعد این همه وقت.یه سوال واقعا من چرا رفتار روابط انسانی رو بلد نیستم یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:325::325:
با سلام
اینالو گرامی از اینکه لینک شما در سرنخ های شکست زندگی دیدید نگران نباشید.
همانطور که از نام آن تاپیک مشخص هست، صرفا به سرنخ ها اشاره دارد. بله اگر چنین خانواده هایی هیچ اصلاحی انجام ندهند روند کار به نوعی هست که احتمال شکست را زیاد می کند.
مشاوره حضوری برای افرادی چون شما که خواهان تغییرات مثبت و کسب آگاهی و مهارت هستند بسیار جواب می دهد.
در کنارش شما می توانید از طریق شماره 1480 در شهر خود که به صدای مشاور اختصاص دارد، تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی استفاده کنید.
همچنین از مقالات مختلفی که در تالار همدردی هست بهره بگیرید و به کار ببرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
این رو من از یک متن طولانی از آقای حمید تقدسی RAVAN-KAV.COMآوردم:
سطح پنجم، ازدواج یا زندگی مشترک:
در این سطح رابطه عاطفی میان زن و مرد به بالاترین درجه پیشرفت رسیده است. درحدی که سطوح قبلی طی شده¬اند و طرفین رابطه می¬توانند عاشقانه زندگی انفرادی خود را فراموش کرده و قالب زندگی مشترک را بپذیرند. مرد و زن تعهدات و وظایف گسترده و فراگیری نسبت به هم دارند. کوتاهی در انجام این مسئولیت¬های متقابل به کیفیت زندگی مشترک صدمه می¬زند. وظایف و مسئولیت¬ها در این رابطه چنان سنگین و تخلف¬ناپذیر است که هرفرد بیشتر از آن¬که در قبال خویش مسئول باشد در قبال همسر خویش وظیفه دارد.
بقیه این مقاله رو هم لینک میدین لطفا؟
----
با عرض پوزش از مدیر عزیز همدردی
-
دوستان من با راهنماییهای شکا تا حدودی تونستم مسعله خونرو واسه خودم حل کنم الان تنها مشکلی که من دارم اینه که اینکه شوهرم کلید خونرو میده به دوستاش تا برن اونحا یا دوستاش بیشش میمونن خوب من نمیدونم این موضوع بدیه یا نه اکه دوستان بگن ایرادی نداره و عادیه خوب منم کنار میام ولی اگه ایرائ ئاره من باید جیکار کنم این موضوع خیلی داره ناراحتم میکنه تا این جند روز جلوی خودمو گرفتم و عصبانی نشدم و جیزی نگفتم ولی تورو خدا راهنماییم کنین من باید جیکار کنم:323::323::323::323::323::323: