-
آیا ازدواج با این مرد درست است یا غلط؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام به همگی
لطفا کمکم کنید بد جور دچار تردید شدم.
حدود 5-6 ماهه که در با آقایی آشنا شدم. آدم پاک، با ایمان، مهربان، متعهد و با شخصیتی هستند. از لحاظ تحصیلات و کار و شغل فرد مقام داری هستند.ارتباط ما نزدیک شد و ایشون به من ابراز علاقه کردند. منم گفتم خوب اگه واقعا بهم علاقمندی خوب ارتباطمونو هدفدار کنیم. اما گفتش که نه. من نمیتونم باهات ازدواج کنم مشکلی دارم که نمیشه و به درد تو نمی خورم اما همیشه به عنوان یک دوست می تونی روم حساب کنی
خلاصه هر روز که می گذشت بیشتر علاقمند و وابسته میشدیم به طبع منم بهش علاقمند شده بودم چون از هر نظر مطابق میل من هستند. بعد از یه مدت گفت اون چیزی که گفتم تو در مورد من نمیدونی وقتش رسیده که بهت بگم چون واقعا ازت می خوام که زنم بشی و پرده از راز زندگیش برداشت. گفت تا حالا بهت نگفتم چون می ترسیدم نظرت در مورد من عوض بشه و از دستت بدم. اما من متاسفانه زن و یک بچه دارم.
گفت میتونی بری تحقیق کنی حتی از زنم که تو تمام این سال براش چه کارهایی که نکردم. اما اون ناسازگاره و اصلا علاقه ای به من نداره.
بهش گفتم ارتباطمونو قطع کنیم چون من عذاب وجدان دارم و بهش داریم خیانت می کنیم. گفت نه. قبل از اینکه من با تو آشنا بشم از اون جدا شدم اما چون باردار بود دادگاه حکم طلاقو صادر نکرد به تو هیچ ربطی نداره. منو اون از اول ازدواجمون مشکل داشتیم اما همش می گفتم درست میشه.اصرار کردم برش گردونه گفتش نه اون درست بشو نیست حتی اگه جوابتم به من منفی باشه من اشتی نمی کنم باهاش.
خلاصه اینکه من با خودش مشکلی ندارم و تو این چند ماه چیزی ازش ندیدم اما با بچش نمیتونم کنار بیام. بهش گفتم بچه رو به مادرش بده و هر چند وقت یکبار یا تو ببینش یا بیارش خونه اما دلش نمیاد میگه گناه داره. نمیتونم بخاطر دل خودم از بچم بگذرم
منم دوسش دارم از همه نظر مطابق میل منه. یک مرد فوق العاده عاطفی و مهربونه که تو زندگیش کمبود محبت زیادی رو حس کرده و به گفته خودش زن سابقش فقط واسه پول باهاش ازدواج کرده. اما نمیتونم با موضوع بچه کنار بیام. ازتون راهنمایی می خوام اولا بهم بگید منی که یک دخترم اصلا به صلاح هست با یک مرد مطلقه ازدواج کنم یا نه؟
دوم اینکه چطور قانعش کنم که بچشو به مادرش بده؟ با زبون خوش باهاش حرف زدم گفتم دختره به مادر احتیاج داره حتی گفتم اگه پسر بود اشکال نداشت اما دختره با مادرش باشه به نفعه خودشه. من جای مادرش قبول ندره و ازین حرفها
ببخشید خیلی طولانی شد لطفا راهنماییم کنید
-
RE: آیا ازدواج با این مرد درست است یا غلط؟؟؟؟؟؟
سلام:72:
من متوجه نشدم ايشون و خانمشون از هم جدا شدن يا نه؟
ادم پاك و متعهد بودن ايشون رو از چه رفتارهايي تشخيص داديد؟
-
سلام الهام جان
این آقا هنوز رسما طلاق نگرفته اند؟ اینطور که گفتید فقط زندگیشون دچار مشکل شده وگرنه جدایی اتفاق نیافتاده.
عزیزم شما مگه می خوای هووی اون خانم بشی؟!!!!!!!
چند ساله این آقا ازدواج کرده؟
با خانمش در این مورد صحبت کردی؟
چقدر همسر سابق این آقا رو می شناسی؟
مگه این آقا وضع مالیش بده نتونسته انتظارات مالی خانمش رو برآورده کنه؟
الهام خانم، اگه این آقا رسما جدا شده، تحقیقات در موارد بالا رو شروع کنید در غیراینصورت هرچه زودتر رابطتون رو کات کنید تا بیشتر از این به زندگی این آقا و همسر و دخترش لطمه نزدید.
-
سلام .. الهام خانم شما و اقا چند سالتونه ؟!!
خیلی از زنو شوهرا دعوا میکنند حتی اقدام به جدایی هم می کنند شاید خدا این بچه رو راهی برای اشتی این دو نفر قرار داده باشه ولی تا زمانی که شما باشید ..
و نیاز عاطفی اونو برطرف کنید سمت همسرش نمیره
به فکر یه بچه باشید .. رابطه تونو باهاش یک مرتبه قطع کنید شاید سمت همسرش برگرده
-
خواهر عزيزم،
شما نوشتيد:
حدود 5-6 ماهه که در با آقایی آشنا شدم. آدم پاک، با ایمان، مهربان، متعهد و با شخصیتی هستند.
اين مدت براي شناخت مشخصاتي كه گفتيد كافي نيست!!
از لحاظ تحصیلات و کار و شغل فرد مقام داری هستند.ارتباط ما نزدیک شد و ایشون به من ابراز علاقه کردند. منم گفتم خوب اگه واقعا بهم علاقمندی خوب ارتباطمونو هدفدار کنیم.
اما گفتش که نه. من نمیتونم باهات ازدواج کنم مشکلی دارم که نمیشه و به درد تو نمی خورم اما همیشه به عنوان یک دوست می تونی روم حساب کنی
اين جمله يك جمله واقعي است! و تمام جملات بعدي رو زير سوال مي بره! ايشون همون موقع هم مي تونست به شما بگه كه چه مشكلي با همسرش داره و لازم نبود اين مدت شما رو اذيت كنه...
توصيه مي شه اين رابطه رو قطع كنيد حتي اگر ايشون از همسرش جدا شد!
اما در هر صورت شما تصميم گيرنده هستيد...در تعريفتون از شخصيت و تعهد تجديد نظر كنيد
-
وای نه اصلا....اصلا.....ابدا
ولش کن یه مدت رابطتو کلا قطع کن . من بهت قول میدم برمیگرده سر خونه و زندگیش.شک ندارم. خب دختر خوب معلومه که وقتی یهمرد در حالی که زن داره و بچه داره یه دختر قبولش کنه میره دنبال اون.
بعدش مگه روز اول ازش نپرسیدی متاهلی یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گفته مجرده که خب معلوم میشه دروغگو هم هست اگرم گفته متاهله که اصلا ادامه این رابطه ازهمون موقع اشتباه بوده
بخدا اکثر مردای متاهل که درعین حال متاهلی تو فکر ازدواج مجدد هستن بهونه هاشون اینه لطفا گول نخور و دلت نسوزه:
1.زن اولم مشکل روانی داشت
2. زن اولم پرخاشگر بود و زبون بدی داشت
3.زن اولم ناسازگاره و بامن نمیسازه
و..............
اینا همش اغراق گوییه. باور نکن و خودتو تو آتیش زندگی قبلیش ننداز.
میگی خیلی خوبه اما میخوام بدونم شما که مجردی و هیچ مشکلی نداری چیت کمه که باید بری با یه مرد مطلقه(خوشبینانه چون اون الان متاهله) و حتی خوب(بازم خوشبینانه) اما با یه عالمه مشکلات ناشی از زندگی گذشتش مثل سایه زن اول....بچش که اگه ولش کنه خلاف شرف و اخلاقه بیاردش پیش تو زندگی تو خرابه..... بسازی. هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر نیست بیشتر رو اعتماد به نفست کار کنی و خودتو باور کنی. یعنی تو امید نداری بخت اولت بهتر از یه مرد متاهلو بچه دار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا آخه عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید اگه تند رفتم. احساس کردم یکی باید خواهرانه اینا رو بهت بگه
-
من نمیتونم باهات ازدواج کنم مشکلی دارم که نمیشه و به درد تو نمی خورم
وقتش رسیده که بهت بگم چون واقعا ازت می خوام که زنم بشی و پرده از راز زندگیش برداشت. گفت تا حالا بهت نگفتم چون می ترسیدم نظرت در مورد من عوض بشه و از دستت بدم. اما من متاسفانه زن و یک بچه دارم.
اون آقا زن و بچشو مشکلی بر سر راه رسیدن به شما می دیده.و سعی کرده این مشکلو از سر راهش برداره.
به نظر من هم رابطه رو قطع کن.
-
zohre جان سلام. در جواب سوال شما باید بگم که تو این مدت علی رقم علاقه ای که بهم اشتیم هنوز حتی نوک انگشتشم به من نخورده حتی موقع حرف زدن تو چشم منم نگاه نمیکنه.
با اینکه خودش میگفت این خانم شدیدا سرد مزاج هستند اما حتی برای ارضا کردن نیازهاشون سراغ زن دیگه نرفتن.
sunlife نخیر ایشون هنوز همسر سابقشونو دارن و جدا نشدن. از منم نخواسته هووی این خانم بشم . منم اول فکرمی کردم من باعث اختلاف ایندو هستم اما گفت اصلا ربطی به تو نداره اختلافات ما از همون روزای اول شروع شد. مشکلاتشون به خاطر بد دهنی و توهینها و نفرینهای خانمش و علاوه بر اون سرد مزاجی خانمشه. میگفت من با مشکل سرد بودنش دیگه کنار اومدم اما از دست فحاشی هاش دیگه خسته شدم و تحملم سر اومده. همون هفته بعد از ازدواجمون ازم خواسته طلاقش بدم اما هر بار منصرفش کردم. الان حدودا 5-6 ساله که ازدواج کردن و گفت تو این مدت تغییر نکرده. گفتم شاید بچه دار بشه و خوب بشه اما بازم نشد و هنوز هیچ نشده داره بچه رو به من بد بین می کنه و پیش اون فحش بارم می کنه وای به حال چند سال دیگه که بزرگ بشه ومخشو کامل بر علیه من میزنه.
می گفت چه تو باشی و چه نباشی من دیگه باهاش زندگی نمی کنم. حرف اخیرش هم این بود که گفت اگه باهام ازدواج کنی که بچه رو میدم به مادرش و اگرم جواب تو خانوادت منفی باشه که میارمش و با هم زندگی می کنیم.
دیگه بریدم وو نمیتونم تحملش کنم. فعلا ارتباطمونو کم کردیم هر وقت تکلیفشون معلوم شد بعد به خانوادهها می گیم و تحقیقاتمونو در مورد ایشون و خانمش شروع می کنیم.
سنجاب بازیگوش ارتباط ما کاری بود بعدش یکم دوستانه تر شد و بنده هیچ نیاز عاطفی ایشونو تا حالا براورده نکردم. بجز اینکه فقط درد دلی باهام میکنه و احترام متقابلیه که بهم میذاشتیم. این آقا از بس تو این چند سال به زنش محبت کرده و جوابی ندیده که به قول خودش حسرت حتی یه خسته نباشید خشک و خالی هم به دلش مونده . از صحبتهاش معلومه که ادم عاطفی هستش اما با این وجود از من نخواسته کاری کنم که کمبوداشو جبران کنه.
من 26 سالمه و این آقا 32 سالشه
بله قبول دارم که اختلافات خانوادگی بین همه زن و شوهرا هست ولی هر چی باهاش صحبت مبیکنم که به خاطر بچت باهاش زندگی کن می گه دیگه امکان نداره. بهش پیشنهاد دادم گفتم حضورا برن پیش مشاور خانواده رفته بود. اونم گفته بود بازم تو بودی که تا الان تحمل کردی. حرمت ها شکسته شده دیگه فایده نداره
-
همکار سابقم که هنوزم باهاش دوستم 2سال قبل تو ماموریت کاری با یه جنتلمن آشنا شد. مرده حدودا30ساله بود و دوستم28. اگه بدونی چکارا براش میکرد این میومد بهم میگفت و من خیلی براش خوشحال بودم که بالاخره مرد رویاهاشو پیدا کرده. هر کاری براش میکرد اینقدر معقول و متشخص بود که حتی دوستم یه بار منو هم بهش معرفی کرد که بیشتر برای این بود که منم ببینمشو نظر بدم.موقع حرف زدن متوجه شدم دانشگاهی فوقشو گرفته که دوست دیگه منم اونجا بوده. شبش به دوستم زنگ زئدم اسم این آقا رو گفتم خیلی تعریفشو کردو و گفت آره با خانومش دوتاشون تو دانشگاهمون بودن. من باورم نمیشد درست شنیدم باز پرسیدمو دوستم توضیح داد. و فهمیدم بعععععععععععله آقا یه خانم داره که خیلی خشکله خیلی متشخصه و رییس بانک هم هستش.تازه یه پسر 4 ساله هم دارن. حتی دوستم میگفت برا جشن ازدواجشون دعوت بوده و دیده که خیلی رابطه گرمی دارن...
من اینقدر استرس گرفتم که همون شب رفتم خونه دوستم(همونکه با آقای جنتلمن آشنا شده بود) ماجرا رو بهش گفتم. خشکش زده بود. میگفت چرا پس تمام ساعتای روز جوابگوی تلفنمه حتی موقع خواب....چرا هیچوقت منو پشت خط نگهنداشته.... چرا هیچ رفتار مشکوکی ازش ندیدم....
خلاصه فرداش رفت به آقاهه گفت مرده برگشت گفت اینقدر دوست دارم که میترسیدم از دستت بدم برا همین داشتم زندگی قبلیمو (که از زنم و زندگیم هم راضی نیستم )تموم میکنم. قصدم این بوده وقتی طلاق گرذفتم همه قضیه رو یکجا بهت بگم. دوستم با اینکه خیلی وابسته مرده شده بود ترکش کرد بماند که دو ماه افسرده بود و همش مرده تلاش میکرد ببینتشو دست ازسرش برنمیداشت.....آخرش کاملا رابطه قطع شد و دوستمم خوب شد
تا اینکه دو ماه پیش مجددا سر مسیله کاری آقاهه رو میبینه. (دوستم دیگه مدتهاس بهش فکر نمیکنه و قضیه کاملا تموم شده بود) میگفت ازونجاییکه بخشیده بودمش مثل یه فامیل یا دوست قدیمی باهاش احوالپرسی کردم اونم خیلی خوشحال شد که منو دید و یه کم صحبت کردیم...میگفت آقاهه برگشت گفت تو فرشته ای. هر کس جای تو بود بخاطرموقعیت کاری و مالیم با اون مشکلم کنار میومد اما تو اینکارو نکردی و الان فهمیدم که تو چه کار خوبی کردی چون نه من میتونستم تو رو خوشبخت کنم و هم اینکه منم زندگی خوبی داشتم فقط یه بحران بود که بعد ازون قضیه برطرف شد و الان با خانومم خیلی زندگی خوبی دارم.
قصدم از گفتن این موضوع که خودم درجریان همه جزیاتش بودم این بود که ببینی بقیه هم تو موقعیت تو بودن و آخر موضوعشون چی شده. امیدوارم این تجربه بهت کمک کنه دوستم.
-
روژان جان ممنون از موضوعی که تعریف کردی.
بله . من خودمم ادمی نیستم بخوام یک زندگی رو از هم بپاشونم . این اقا خانمش بارها و بارها گفته که طلاقم بده مرده راضی نمیشده. اینقدر این آقا تو محیط کارش خشک و رسمیه که من اصلا باور نمی کردم بخواد همچین پیشنهادی به من بده. الانم مجبورم نکرده که حتما زنش بشم. اما می گه چه تو باشی چه نباشی من طلاقش می دم.
-
elham_v جان
خوبه که اومدی اینجا و مشاوره و راهنمایی میخوای و میخوا نظرات دیگران رو هم بدونی
بد نیست یه چرخی هم تو همین تالار بزنی و تجربیات دیگران رو در این زمینه هم بخونی
قبل از شما هم دختران عزیز زیادی اومدن اینجا و این مشکل رو داشتند..و بچه های تالار هم راهنماییهای خوبی کردند
میتونی از همونا هم استفاده کنی
دختر گلم
این آقا در طول این مدت فقط میخواسته شما رو به خودش وابسته کنه تا زمانیکه به شما برمیگرده و راز زندگیشو میگه
،دیگه اونزمان حسابی از لحاظ عاطفی وابستش شده باشید و در دودلی شدیدی گیر کنید
و از اونجاییکه دختران عزیز ما ،بسیار احساسی و رومانتیک هستند و نمیتونند خوبیا و لطفهای طرف مقابلشون رو فراموش کنند
همونی میشه که اون آقا میخواد
حتما تو این مدت هم همش میومده دنبالت و واست کادو (با عشق) میخریده و حرفای عاشقانه و رمانتیک و اس ام اس و تلفن و .......
ببین عزیزم
شما هنوز ازدواج نکردی
پسران زیادی هستند که ازدواج نکردند و دنبال دخترای خوبی مثل شما هستند
من خودم یک زن مطلقه هستم ولی هرگز پامو تو زندگی مرد متاهل نمیذارم
همیشه خودتو جای اون زن بذار
واسه خودت خط قرمز بکش
کدوم مرد متاهلی هست که بخواد با یه خانوم دیگه باشه و برگرده از زنش تعریف کنه؟؟؟
همشون از زناشون بد میگن و با خاک کوچه یکیشون میکنند
التماست میکنم که این رابطه رو قطع کن
میگه چه باشی چه نباشی طلاقش میدم...اوکی...بذار طلاقش بده عزیزم
به شما این موضوع مربوط نمیشه
ولی از زندگیش برو بیرون
-
sci سلام
بله قبول دارم این مدت زمان کافی برای شناخت یک نفر نیست. اما من تو این مدت چیزی که تو ذوقم بخوره ازش ندیدم.
ایشون بعد از اینکه ابراز علاقه کرد اما هیچ وقت بهم نگفت در آینده باهات ازدواج می کنم و وعده و وعید بهم نمیداد.منم نخواستم رفتارم طوری باشه که احساس کنه دارم بهش تحمیل می شم. و با اینکه از ش خوشم اومده بود اما هیچ وقت ابراز علاقه نکردم.
تو این مدت خیرش به من رسیده و هیچ خیری بهش نرسوندم اگه واقعا آدم هوس بازی بود این همه زن و دختر هستند که مثل آب خوردن بهش پا میدادن میتونست خودشو این جوری تخلیه کنه نه اینکه با منی باشه که حتی به زور راضی می شم باهاش بیرون برم و تو این مدت فقط دوبار با هم بیرون رفتیم که هر دوبارشم کار خلاف شرعی نکرده
بعدا هم خودش بهم گفت که زن داره نه مثل دوست خانم روژان .
میگفت من اصلا مشکلی ندارم حتی می تونی بری و همسر سابقمم قسم بدی که راستشو بهت بگه و اگه گفت کوچیکترین سهمی در این جدایی داشتم حق داری و باهام ازدواج نکن
-
الهام عزيز
جايي كه تو هستي منطق نقشي نداره و فقط داري احساسي حرف ميزني
روراست بگم اينكه اين اقا با خانمش مشكل داره, ميخوان جدا بشن يا نشن, اصلا كلا خانم ايشون هم مقصره هيچ ارتباطي به شما نداره
حقيقتي كه چشمتو روش بستي اينه
اين اقا يه فرد متاهله كه فريبت داد, وارد زندگيت شد ,وابسته اش شدي و حالا جز اون نميبيني
اين كه ما بيايم اون خانم رو براي تو بكنيم فرشته و اين اقا رو مرد بد قصه يا برعكس دردي از تو دوا نميكنه
يه جايي رودست خوردي و خيلي نرم اومدي تو بازيشون اما خودتو نكشيدي كنار و داري هي توجيه ميكني
اينكه خانم ايشون زن بديه, فحاشه, اصلا بدترين زن عالمه به خودشون مربوطه و اين اون دونفرن كه براي زندگيشون تصميم ميگيرن
واين كه بخواي خودتو فريب بدي كه من بودم يا نبودم باز اين اتفاقا ميفتاد يا نه باز هم تغييري تو اصل موضوع ايجاد نميكنه
تو جايي هستي كه نبايد باشي
نوشتي متعهد و چشم پاك و ... اينا همه فريب ذهنته, ادم متعهد اول تكليفشو با زندگي خودش مشخص ميكنه
اول صادقه و اين حق رو به طرف مقابل ميده كه تصميم بگيره
حتا همه حرفاش راست ,باز اين تويي كه متضرر شدي
اون اقا خيلي واضح بهت گفته نقشت چيه!!!
خوب نگاه كن و باورش كن
خيالپردازي نكن كه زنش اينجوريه يا بچه اش يا ... اينا بهانه است
در بهترين حالت تو يك بازنده اي كه عمرتو تو زندگي كه سهم تو نيست هدر ميدي
كسي نميتونه به تو بگه چكار كني يا چكار نكني, اما اينقدر براي خودت احترام قايل باش كه قبل از فرو رفتن تو عمق اين فريب خودتو بكشي كنار و بزاري طبيعت روال خودشو طي كنه
ما هميشه فكر ميكنيم داستان زندگيمون با بقيه فرق داره
اما يادمون ميره معني تجربه چيه, ادماي زيادي راه تورو رفتن و تهش رسيدن به شكست
يه مدت طولاني فاصله بگير تا حقيقتو ببيني
راه تو با اين اقا يكي نيست , هر چه زودتر راهتو جدا كن
در نهايت تصميم با توست
موفق باشي:72:
-
خانمی همین که با شما درد و دل میکنه برطرف کردن نیاز عاطفی حساب میشه
حتی اگه هم از همدیگه جدا شن به مدت حداقل 6 ماه نیاز داره وارد رابطه ی دیگه ای نشه پس خوبه که رابطه تونو قطع کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
بله . من خودمم ادمی نیستم بخوام یک زندگی رو از هم بپاشونم . این اقا خانمش بارها و بارها گفته که طلاقم بده مرده راضی نمیشده. اینقدر این آقا تو محیط کارش خشک و رسمیه که من اصلا باور نمی کردم بخواد همچین پیشنهادی به من بده. الانم مجبورم نکرده که حتما زنش بشم. اما می گه چه تو باشی چه نباشی من طلاقش می دم.
سلام الهام جان
به نظر من راه شما این هست که به ایشون بگید بره فعلا تکلیفش رو با زندگی اولش مشخص کنه.
فعلا هم به طور کامل باهاش قطع رابطه کن از هیچ کانالی باهاش ارتباط نداشته باش تا روی تصمیمش هیچ تاثیری نذاری به سرنوشت بچه معصوش فکر کن تنها راهی که هیچ تاثیری روی رابطه اونا نذاری این هست که رابطت کامل قطع بشه
میگفت من اصلا مشکلی ندارم حتی می تونی بری و همسر سابقمم قسم بدی که راستشو بهت بگه و اگه گفت کوچیکترین سهمی در این جدایی داشتم حق داری و باهام ازدواج نکن
الهام جان به نظر شما این حرف منطقیه؟
به نظرت واقعا اگه با همسرش مواجه بشی این حرف رو میزنه؟به نظر شما این یه جور توجیه دیگه برای مطمئن کردن شما نیست؟واقعا حاضره شما رو با خانمش رو برو کنه؟
عزیزم اینا توجیه هست بیشتر از این خام این توجیهات نشو
حرفای اون آقا رو زیاد جدی نگیر که میگه من از اولم مشکل داشتم و ... به نظرت اگه کس دیگه جای اون بود و میخواست دل یه دختر رو به دست بیاره جور دیگه ای حرف میزد؟به نظرت اگه بگه ما یه زندگی عاشقانه داشتیم و ... دیگه اون دختر بهش نگاه هم میکنه؟
بگو به امید ازدواج با من همسرت رو طلاق نده خودت شرایط رو بسنج در اون مورد خودت به صلاح زندگیت رفتار کن.
من 4 تا پست اخر رو ندیده بودم و تا حدی حرفم تکرار حرف دوستان عزیزم نادیا زهره و سنجاب بازیگوش شد.به هر حال خوبه که بدونی نظر همه همین هست
-
نادیا-7777 و zohre عزیز. بله خودمم قبول دارم که باید همون اول میگفت موضوع زنشو و با سیاست جلو اومده.
نادیا خانم راستشو بخواین نه کادوهای عاشقانه برام خریده و نه قرار ملاقات های عاشقانه . طبق گفته خودش فقط دوست بودیم و هیچ حرف امیدوار کننده ای بهم نزه بود که بویی از اهداف آیندش داشته باشه. اما واقعا تو این مدت در مورد هر چیزی که بحث می کردیم هیچ تضادی با هم نداشتیم از بحث های اعتقادی گرفته تا مسائل روز . ما ارتباطمون کار ی بود وبعد درسم کنارش اومد. بعدا ابراز علاقه کرد و گفت همیشه دوست داشتم همسرم یه شخصیتی داشته باشه مثل تو. وقتی بهاش حرف میزنم واقعا اعتماد به نفسمو میبره بالا و اونم همین حرفو میزنه ولی بازم هیچی نمی گفت تا اینکه بالاخره موضوع زنشو گفت و بعدشم پیشنهاد ازدواج داد. می گفت هیچ وقت فکر نمیکردم دختری هم مثل تو وجود داشته باشه که این همه به من بخوره و از این حرفها. اما بازم انتخابو داد به خودم. گفت من خودخواه نیستم نمیخوام بگم که آی افسزدگی می گیرم و وای چیکار می کنم که از رو ترحم با من ازدواج کنی. بعد از این موضوع میتونی بری و کامل هم تحقیق کنی و اگه مایل بودی ازدواج می کنیم.
درسته که دوسش دارم . و اخلاق و تفکراتش مثل منه ولی اگرم بخوام این کارو بکنم و ازدواج کنم فقط احساساتم در تصمیم گیریم نقش نداشته. قبول دارین که هیچ کس انسان کاملی نیست و هر کس یه ضعفی داره ضعف این آقا هم اینه فقط نمیدونم درجه این ضعف چقدره که به گفته شما دوستان ظاهرا بالاترین درجه رو داره
فکور سلام
بگو به امید ازدواج با من همسرت رو طلاق نده خودت شرایط رو بسنج در اون مورد خودت به صلاح زندگیت رفتار کن.
بهش بگو چنانچه طلاق گرفتی هم من شما رو به عنوان یک خواستگار در نظر میگیرم و چنانچه خانوادم راضی باشن فقط به عنوان یه خواستگار رسمی میشه این پیشنهاد رو مطرح کرد و روال معمولی طی میشه که نتیجه آخرش بستگی به نظر اطرافیان و مشاور و تحقیقات داره
بله. دقیقا همینو گفتم. که به ازدواج با من زیاد خوش بین نباش چون بعید میدونم خانوادم قبول کنند.و ادامه صحبتهای شما. گفت من به خاطر تو نمیخوام ازدون جدا بشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
نادیا-7777 و zohre عزیز. بله خودمم قبول دارم که باید همون اول میگفت موضوع زنشو و با سیاست جلو اومده.
بله. دقیقا همینو گفتم. که به ازدواج با من زیاد خوش بین نباش چون بعید میدونم خانوادم قبول کنند.و ادامه صحبتهای شما. گفت من به خاطر تو نمیخوام ازدون جدا بشم.
اگه میخوای عملا این کار رو بکنی ارتباطت رو قطع کن بگو فعلا میخوام تنها باشم شما هم بدون حضور من تکلیف زندگی اولت رو مشخص کن
من هم فعلا میخوام به درس و بقیه امورات زندگی بپردازم تا مدتی میخوام کلا به ازدواج فکر نکنم.
شما گفتی به خاطر این ازدواج جدا نشو ولی فقط در حد حرف اگه میخوای بی تاثیر باشی لطفا عمل کن و بعد ناظر عمل اون باش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
خواهر عزيزم،
شما نوشتيد:
حدود 5-6 ماهه که در با آقایی آشنا شدم. آدم پاک، با ایمان، مهربان، متعهد و با شخصیتی هستند.
اين مدت براي شناخت مشخصاتي كه گفتيد كافي نيست!!
از لحاظ تحصیلات و کار و شغل فرد مقام داری هستند.ارتباط ما نزدیک شد و ایشون به من ابراز علاقه کردند. منم گفتم خوب اگه واقعا بهم علاقمندی خوب ارتباطمونو هدفدار کنیم.
اما گفتش که نه. من نمیتونم باهات ازدواج کنم مشکلی دارم که نمیشه و به درد تو نمی خورم اما همیشه به عنوان یک دوست می تونی روم حساب کنی
اين جمله يك جمله واقعي است! و تمام جملات بعدي رو زير سوال مي بره! ايشون همون موقع هم مي تونست به شما بگه كه چه مشكلي با همسرش داره و لازم نبود اين مدت شما رو اذيت كنه...
توصيه مي شه اين رابطه رو قطع كنيد حتي اگر ايشون از همسرش جدا شد!
اما در هر صورت شما تصميم گيرنده هستيد...در تعريفتون از شخصيت و تعهد تجديد نظر كنيد
جالب بود...:104:
!الهام جان!حتما به توصیه ایشون عمل کن.قطعا بهترین راهنماییه که میشه به یه نفر کرد!
-
فکور چشم همین کارو میکنم. یه مدت از هم کناره میگیریم تا بعد ببینیم چی میشه. بازم ممنون
از همه دوستانی که امروز وقت برای پست من گذاشتن تشکر میکنم. مخصوصا شما جناب پدر بزرگ عزیز. بازم میام و گزارشهای لازمو بهتون میدم
-
پاسخ به پست شماره 12 خانم الهام،
فيلتر مي كنيد! فيلتر مي كنيد! فيلتر مي كنيد!
من براي شما ننوشتم ايشون هوسباز يا تنوع طلب هستند! ننوشتم كه كار خلاف شرع كرده اند! ننوشتم ايشون با شما صادق نبوده اند!
ببينيد من به شما نگفتم كه ايشون به شما وعده ازدواج داده يا نداده و كار درستي كرده يا نكرده!
اما شما نوشته ايد:
ایشون بعد از اینکه ابراز علاقه کرد اما هیچ وقت بهم نگفت در آینده باهات ازدواج می کنم و وعده و وعید بهم نمیداد.منم نخواستم رفتارم طوری باشه که احساس کنه دارم بهش تحمیل می شم. و با اینکه از ش خوشم اومده بود اما هیچ وقت ابراز علاقه نکردم.
تو این مدت خیرش به من رسیده و هیچ خیری بهش نرسوندم اگه واقعا آدم هوس بازی بود این همه زن و دختر هستند که مثل آب خوردن بهش پا میدادن میتونست خودشو این جوری تخلیه کنه نه اینکه با منی باشه که حتی به زور راضی می شم باهاش بیرون برم و تو این مدت فقط دوبار با هم بیرون رفتیم که هر دوبارشم کار خلاف شرعی نکرده
بعدا هم خودش بهم گفت که زن داره نه مثل دوست خانم روژان .
چند نكته كه بايد توجه كنيد:
* ايشون به شما علاقه مند شده اند و شما هم به ايشون و اين در مورد هر خانم و آقايي در اين دنيا امكان داره اتفاق بيوفته!
* كاري نداريم كه از قبل از شما مي خواستند از همسرشون جدا شوند يا خير ( هر چند كه به نظر مي رسه همون زمان آشنايي روابط تيره و تار نبوده در غير اينصورت به شما نمي گفتند كه من مشكلي دارم كه نمي تونيم ازدواج كنيم)
*ايشون شخص متعهدي نيستند چرا كه در حال حاضر با وجود يك بچه و همسرشون با شما ارتباط داشته اند! اينكه مشكلاتي در زندگي زناشويي دارند مشكل شما نيست
* شما كجاي اين داستان هستيد؟ آينده شما كجاي قصه است؟ چقدر به خودتون فكر مي كنيد؟
* چرا شما؟ مگر شما چه قابليتهايي داريد كه ايشون جذب شما شده اند؟
و سوال مهم كه حتما جوابش رو مي خواهم:
*اگر فرداي روزگار شما رو با يك فرزند رها كردند و رفتند با ديگري چه مي كنيد؟ ( نگيد محاله! اين اتفاق يك بار افتاده)
در مجموع در جواب سوال شما، تصميمي رو نمي تونم به شما ديكته كنم. اما مي تونم توصيه كنم كه موقعيت بسيار بهتري مي توانيد داشته باشيد
سوالي داشتيد بپرسيد اما سعي نكنيد ديگران را متقاعد كنيد كه تصميم ازدواج با ايشون تصميم درستي است يا اشتباه! اين تصميم چه درست و چه غلط، آينده زندگي شما رو تعيين مي كند
-
عزیزم اینکار تو از اولش اشتباه بوده باید کنجکاو میشدی و میپرسیدی که چیو داره ازت مخفی میکنه. متاسفانه ما بعنوان زن خیلی حساسیم . بیشتر از این خودت رو درگیر نکن . به خاطر خودت و ایندت دست ازش بکش. یه کم برات سخت میشه ولی مطمئن باش یه فرد مناسب وارد زندگیت میشه . و همه چی رو فراموش میکنی.
-
sci مجددا سلام
حرفتون کاملا درسته. ممنون که وقت گذاشتین سوالهایی رو پرسیدین که جوابتونو الان میدم
چند نكته كه بايد توجه كنيد:
* كاري نداريم كه از قبل از شما مي خواستند از همسرشون جدا شوند يا خير ( هر چند كه به نظر مي رسه همون زمان آشنايي روابط تيره و تار نبوده در غير اينصورت به شما نمي گفتند كه من مشكلي دارم كه نمي تونيم ازدواج كنيم)
نه. همون زمان و روزای اول ابراز ناراحتی زیادی میکردند و میگفتن که از زندگی خسته شدن و این حرفها که من فکر میکردم به خاطر فشار کاریه
* شما كجاي اين داستان هستيد؟ آينده شما كجاي قصه است؟ چقدر به خودتون فكر مي كنيد؟
من در حال حاضر که خودم فکر نمیکنم جایگاهی داشته باشم هرچند که خود این اقا میگن اگه تو نبودی من هیچ امیدی برای ادامه زندگی نداشتم چون روحیه و اعتماد به نفس و همه چیمو از دست داده بودم تو منو به زندگی برگردوندی. برای آینده هم که فعلا هیچی معلوم نیست اگه زنشو طلاق بده که حد اقل 5-6 ماه وقت لازمه که خودشو پیدا کنه و بعد از راه رسمی وارد بشه و اگه تحقیق کردیمو خانواده ها هم موافقت کردن و اگه قسمت بود ازدواج می کنیم.
* چرا شما؟ مگر شما چه قابليتهايي داريد كه ايشون جذب شما شده اند؟
میگه تو مهربونی. درکم میکنی . تا حالا سر کوچیکترین چیزی دعوا راه ننداختی و فحش بارم نکردی بهم بی احترامی نکردی. اعتماد به نفسمو پیدا میکنم مدام تو سرم نمیزنی و عیبهامو نمیگی. سرکوفت نمیزنی.خود خواه نیستی و ...
و کسی هستی که ارزوشو داشتم.
و سوال مهم كه حتما جوابش رو مي خواهم:
*اگر فرداي روزگار شما رو با يك فرزند رها كردند و رفتند با ديگري چه مي كنيد؟ ( نگيد محاله! اين اتفاق يك بار افتاده)
این آقا خانمشو به خاطر توهین و ناسزا و نفرین کردن خودش و خانوادش میخواد رها کنه. به خاطر بی احترامی ها و درک نکردن ها به خاطر مشکلات زناشوییشون . من در خودم همچین چیزایی رو نمیبینم و در صورتی که همچین شخصیتی داشتم حق داره منم رها کنه. میگفت از همین الان پیش بچم داره بد و بیراه میگه به من وای به حال روزی که بزرگتر بشه اونوقت علاوه بر خودش باید بد و بیراه های بچمم به خودم و خانوادم تحمل کنم.
-
من چند سوال برایم پیش اومده.
1چرا این همه پسر خوب و با تجربه وضع مالی و شغلی خوب .(چرا مرد) را انتخاب کردید ..؟؟؟!!!
2چرا فکر میکنید حرفهای که این آقا از خانمشون به شما میزند واقعیت دارد.
3چند خواهر چند برادرید ؟؟؟
4وضع مالی خانوادتون در چه حدی هست .
5 شما قبلا شکست عشقی داشتید .چندسال پیش ؟
6در خانوادتون بهتون محبت میشه . ؟
7معیارهاتون برای ازدواج همینهای که عرض کردید است .؟
من اکثر پست هاتون رو خواندم. بیشتر از مادیات حرف زدید براتون پول وثروت خیلی ارزش داره
در طول زندگی مشکلات مالی داشتید . .
-
سلام الهام جان..فکر نمیکنی فقط داری توجیه میکنی؟؟؟......دوستان خیلی خوب راهنماییت کردن اما تو فقط داری توجیه میکنی....حق داری چون الان احساساتت مانع این شده که حقیقتو ببینی:305:....منم مثل تو بودم همش خودمو توجیه میکردم که منو دوست داره..این حرفارو زده و غیره....اما الان که جدا شدم وقتی منطقی فکر میکنم میبینم من فقط داشتم خودمو گول میزدم...پس یه مدت قطع رابطه کن:160: تا منطق جای خودشو به احساس بده اما بازم سعی نکن با احساست به این مسئله فکر کنی چون بازم میرسی به نقطه ی اول....موفق باشی دوست من...:72:
-
سلام الهام جان
باید بهت بگم پا در مسیر غلطی داری میذاری.اون اقا اگر قلبا هم از همسرش متنفر باشه بالاخره همسرشه و هنوز اسمش در شناسنامه اش هستش.
نکته دیگه اینکه این اقا اگر متعهد بود با وجود داشتن زن و بچه سراغ رابطه دیگه ای نمیرفت.
و اینکه شما از کجا مطمئن هستید ایشون تمام داستانهایی رو مطرح میکنه پایه و اساس داره؟
تجربه نشون میده مردهایی با چینین شرایطی مدام مظلوم نمایی میکنن و میگن
خلاء عاطفی داشتم...
فحاش بود...سرد بود...
اگر این اقا هدفش این بوده که با بچه دار شدن بتونه همسرش رو مطیع بکنه پس حتما روزنه امیدی بوده و دوست داشته همسرش اصلاح بشه تا بتونه باهاش زندگی کنه.
دوست خوبم
من اصلا و ابدا صلاح نمیبینم شما با ایشون ازدواج کنی.چه جدا بشه و چه نشه.این ازدواج ، ازدواجه موفقی نخواهد بود.
میگه تو مهربونی. درکم میکنی . تا حالا سر کوچیکترین چیزی دعوا راه ننداختی و فحش بارم نکردی بهم بی احترامی نکردی. اعتماد به نفسمو پیدا میکنم مدام تو سرم نمیزنی و عیبهامو نمیگی. سرکوفت نمیزنی.خود خواه نیستی و ...
و کسی هستی که ارزوشو داشتم.
یک مرد متاهل با 6 سال سابقه زندگی (که شاید بیشتر هم باشه) میدونه که زن و مرد زیر یک سقف قرار بگیرن قطعا مشکلاتی خواهند داشت و دلش رو مثل پسرای 19-20 ساله به این چیزها خوش نمیکنه.
این حرفها همه بوی فریب میده خانومی
اونم گفته بود بازم تو بودی که تا الان تحمل کردی. حرمت ها شکسته شده دیگه فایده نداره
میشه بگی کدوم مشاور خانواده این حرف رو زده بریم در دفتر مشاوره اش رو تخته کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ مشاور خانواده سالم و عاقلی صرفا به خاطر شکستن حرمتها (اونم با وجود یک بچه) زوجین رو به سمت طلاق سوق نمیده
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری :72:
-
پدر بزرگ عزیز جواب سوالهاتونو در زیر دادم.
1چرا این همه پسر خوب و با تجربه وضع مالی و شغلی خوب .(چرا مرد) را انتخاب کردید ..؟؟؟!!!
هر کسی واسه خودش معیارهایی داره همه ی معیارهایی که دوست داشتم همسر آیندم داشته باشه ایشونم داره. البته بجز زن و بچه داشتن
همونطور که گفتم نمیدونستم زن داره. همه همه چی رو تمام و کمال ندارند
2چرا فکر میکنید حرفهای که این آقا از خانمشون به شما میزند واقعیت دارد.
حتما شما هم شنیدید که آدم دروغگو فراموش کار میشه! تو این مدت هر چی گفته هیچ وقت دو حرف نشده. خاطره هایی که از ایشون میگن شاید پیش اومده از بس دلش پره چندین بار تعریفش کرده و هر بارم یه حرف میزنه
3چند خواهر چند برادرید ؟؟؟
من فقط یک برادر دارم که از خودم کوچیکتره
4وضع مالی خانوادتون در چه حدی هست .
وضع مالی خانودم در حد متوسط به بالا هستش و تو زندگی هیچ وقت کمبود هیچی نداشتم
5 شما قبلا شکست عشقی داشتید .چندسال پیش ؟
شکست عشقی بله یک بار داشتم تقریبا 4 سال پیش البته از این بابت به عنوان شکست ازش یاد می کنم که خیلی از موقعیتها رو به خاطرش از دست دادم نه از لحاظ احساسی
6در خانوادتون بهتون محبت میشه . ؟
بله. من کمبود محبت نداشتم
7معیارهاتون برای ازدواج همینهای که عرض کردید است .؟
ببینید من نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از یک خانواده سرشناس هستم. از لحاظ ظاهر هیچی کم ندارم. از لحاظ مدرک و شغل هم همین طور در سطح بالایی هستم. از لحاظ مادیات هم زود تر از همه ی هم سن و سالام صاحب همه چی شدم به خاطر همین دوست دارم با یکی هم شان خودم ازدواج کنم که در سطح خودم باشه نه پایین تر. من فقط طی ماه اخیر دوتا خواستگار رو جواب رد دادم. اینا رو از این بابت میگم که فکر نکنین ادمی هستم که موقعیت ازدواج ندارم.
حالا حتما با خودتون میگید یک مرد که قبلا ازدواج کرده و بچه هم داره آخه ر شان توئه دختر!!!
خوب میدونم درسته.ایشون همه معیار های منو دارن و ضعف بزرگشون همین زن و بچه هستش
من اکثر پست هاتون رو خواندم. بیشتر از مادیات حرف زدید براتون پول وثروت خیلی ارزش داره
در طول زندگی مشکلات مالی داشتید . .
همون طور که گفتم خیر
-------------------------------------------------
از همه دوستانی که کمک کردند ممنونم نظر همتون برام مفید بود و اکثرا یک نظر مشترک داشتن و اون اینکه ارتباطمو مدتی باهاش قطع کنم.قبل از اینکه دچار تردید بشم به گفته شما عمل کردم و همین کارم کردم و بهش گفتم به صلاحه که مدتی تنها باشی که بتونی تصمیم درستی بگیری اول به زندگی و زن و بچت فکر کن و بعد من
-
elham_v عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
بسیار کار خوبی کردی که راه مشاوره را انتخاب کرده ای :104::104:
معلومه تردیدت برای این ازدواج قوی هست و حق هم داری
متأسفانه فرصت نشد همه پستهای دوستان را بخوانم اما تا جایی که مطالعه کردم راهنمایی های خوبی بود
عزیزم
شما بخاطر ارتباط عاطفی دچار تحریف شناخت شده ای . ویژگیهای مثبتی مثل تعهد که از ایشون گفته ای دقیقاً با ارتباط با شما نقض کرده ، حتی اگر مجرد هم بود اینگونه ارتباط برقرار کردن و ابراز علاقه آنهم با ذکر اینکه مشکل داره و نمیتونه ازدواج کنه ، یعنی دوستی عاطفی و ..... که مجاز نیست و ما در همدردی به شدت نهی می کنیم .
از دیگر موارد تحریف شناختی این است که 50درصد با شما سنخیت نداره ، یعنی ایشون متأهل هست و شما مجرد این یعنی 50 درصد را عدم سنخیت ببینید . درحالی که شما میگویی همه معیارهایتان را دارد . آیا در میان معیارهای شما مردی متأهل و فرزند دار بوده که با همسرش اختلاف داشته باشد و پتانسیل جدایی از همسر را داشته باشد ؟ اگر پاسخ شما منفی هست ، پس جزء معیارهای شما نبوده و لذا همانطور که گفتم 50درصد سنخیت ندارد ، بی تعهدی ، عدم رعایت حریم بخصوص با وجود تأهل ، انفعال در زندگی با همسرش و ...... نمونه های دیگری هستند از آنچه شما نادیده گرفته ای و این یعنی تحریف شناختی .
مطمئناً اگر با ما مشاوره حضوری داشتید و شناخت ما از ایشان و شما بیشتر می شد نمونه های دیگری از تحریف شناختی را برایتان روشن می کردیم
در خصوص زندگیش و مشکلاتش که با همسرش دارد شما نباید مطمئن به اطلاعات دریافتی باشی ، چون فقط می شنوی آنهم یک طرفه و از زاویه دید ایشان ( آیا حرفهای خانمش را هم شنیده ای ؟ ) .
مهمتر از همه شما بنا به بیانات خودت ظرفیت زندگی با یک مرد مطلقه بچه دار را نداری و لذا قطعاً دچار مشکل خواهی شد و نمیتوانی و نباید بچه را از پدرش جدا کنی که نه انسانی هست و نه بنا به نوع برخورد این آقا و حرفهاش این کار را می کند .
لذا به هیچ وجه ازدواج با این آقا به صلاح شما نیست و بهتره که ارتباط را کاملاً قطع کرده و از هرگونه تمرکز و کنجکاوی در مورد ایشون بعد از قطع ارتباط خودداری کنی .
موفق باشی
.
-
فرشته مهربان سلام و ممنون که وقت گذاشتید.
همون طور که در پست قبلی گفتم مرد زن دار جزء معیارهام نبوده.
از این بابت گفتم متعهد چون با اینکه همچین مشکلاتی در زندگیش بوده اگه میخواست میتونست با کسی ارتباط برقرار کنه که شرایطش رو داشته باشه و بتونه شرعی از لحاظ فیزیکی هم خلاءش رو پر کنه نه من که حتی انگشتش هم بهم نخورد. من خودم واسه امتحان یک نفرو در مسیر زندگیش واسه امتحان قرار دادم واسهه صیغه اما رد کرد و شدیدا برخورد کرد البته قبل از این که بفهمم زن داره این اتفاق افتاد.
تکلیف بچه هم اینجور که صحبت کردن معلوم شده و قرار شده مادرش ببرش و هر وقت دلش میخواد بره و بچه شو ببینه و از حق پدر داشتنش محروم نشه
-
عزیز دلم
این عقلانی سازیهای ذهن کار دستت میده .
تعریفی که از تعهد داری اشتباه هست . همین اندازه ارتباط با شما عدم تعهد وی به خودش و زندگیش بوده . در تعریف شمااز تعهد اینکه ایشون صرفاً با شما ارتباط برقرار کرده و نوک انگشتش بهت نخورده یعنی تعهد وی و اگر با کس دیگری ارتباط برقرار میکرد و ... یعنی بی تعهدی . تعریفت از تعهد اشتباه هست . معلومه مهارتها و تعاریفت از معیارهایت ناقص هست . با این اوصاف قبل از هرازدواجی ابتدا نزد مشاوری به طور حضوری برو و نسبت به خودت و حفره هایی که داری آشنا شو و این حفره ها را پر کن . چون بسیار آسیب پذیر هستی .
شکر خدا که خودت هم گفتی مرد متأهل جزء معیارهایت نبوده . یعنی 50 درصد با او سنخیت نداری و موارد دیگری را که گفتم جدی بگیر.
دلخوش به اینکه فرزندش را به همسرش می دهد نباش در هرحال او جزئی از زندگی پدرش هست و علیرغم میلش و به اصرار شماو کاملاً منفعلانه تن به چنین چیزی می دهد ، اگر همسرش نپذیرفتش چی ؟ ضمناً چون ایشان علیرغم میلش و بخاطر خواسته خودخواهانه شما او را از خود دور می کند مطمئن باشید بعدها در این رابطه مشکل خواهی داشت و او وارد زندگی شما خواهد شد بخصوص با لجبازیهای احتمالی مادرش این احتمال بیشتر می شود پس هرگز او را نادیده نگیر و باید بپذیری که او در زندگیت باشد . به این خودخواهی و عوارضش درزندگیت خوب توجه کن ..... .
در ضمن در یک زندگی مسئله دار هم زن هم مرد هردو اشکالاتی دارند و مقصر هستند و این نیست که یکی مطلق فرشته باشد و دیگری دیو . مردی که می آید و مظلومانه از بدیهای همسرش میگوید و هیچ سهمی از خود را مطرح نمی کند همین خود یک نشانه هست برای اینکه یا درک او خیلی ضعیف است وخودبین است یابی صداقت .
در هرصورت اگر نظر کارشناسی ما را می خواهی این ازدواج به صلاحت نیست و هیجانهای احساسی بعد از ازدواج که فروکش کرد آغاز درد و رنجهاست و اختلافها و به احتمال قوی جدایی هست .
تاپیکهای زیر را هم دقیق دقیق بخوان همه پستها را :
http://www.hamdardi.net/thread-16641.html
http://www.hamdardi.net/thread-23764.html
.
-
فرشته مهربان بازم ممنون از صحبتهای قاطع شما.
فعلا که ارتباطمو نو قطع کردیم تا بعد بینیم خدا چی می خواد. تو شرایطی که احساسات هم در تصمیمم دخالت داره وجود یک شخص سومی مثل شما و بقیه دوستان بیشترین کمک رو بهم کرد . اما حق با شماست حتما قبل از هر اقدامی پیش یک مشوار هم حضوری میریم. و هم اینکه باید از خانمش هم سوالاتی بکنم. تازه اینا در صورتی هستش که زنشو طلاق به و اگه نه که کلا کات میکنیم
-
سلام دوستان امروز بهم زنگ زد گفت نمیتونم . با من این کارو نکن. داغون میشم این تصمیمیه که تو گرفتی و نظر منو نخواستی. گفتم میدونم برای خودمم سخته اما حاضرم از خودمبگذرم اماا زندگی چندین سالت خراب نشه. دیگه اصلا جوابمو نداد.
ای خدا چیکار کنم
اینم کاری که خواستین و به صلاح بود. :(:(
-
آفرین :104::104::104::104:
فقط عزیزم بهش نگو بخاطر زندگی اونه که اینکارو می کنی، اگه میخوای به خودش و همسرش و فرزندش کمک کنی بهش بگو:
" شما حتی اگه همسرت رو هم طلاق بدی من نمی تونم با یه مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنم...اگه جدا شدی هم به کیس های دیگه فکر کن و منو فراموش کن"
الهام جان می دونم خیلی سخته ولی با این کار این آقا می فهمه که باید هر طوریه زندگی مشترکش رو حفظ کنه و فرصت دیگه ای برای ازدواج نداره....
مطمئن باش این کارت در درگاه خداوند بی جواب نمی مونه و خدا بهترین ها رو سر راهت قرار میده. :323:
-
از دیشب که این حرفو بهش زدم همش داره ناراحتی می کنه میگه بدون تو نمیتونم و ازاین حرفها میگه اگه بری داغون می شم با من این کارو نکن.
حالا که من از خودم گذشتم این آقا ولکن نیست
-
الهام جان
در اولین فرصت خطتت روعوض کن.تا دیگه نه مسیجی ازش بیبینی و نه بتونه باهات تماس بگیره
وگرنه دوباره روز از نو و روزی از نو میشه
تمام پلهای ارتباطیت با این اقا رو حتما حتما قطع کن.هر چه زودتر بهتر
نذار حرفاش شما رو از ادامه کار درستت منحرف کنه.
موفق باشی
-
الهام عزیز
واقعا خوشحال شدم که تصمیم درستی گرفتی، مطمئنا این جدایی براتون سخت خواهد بود ولی این اطمینان رو میدهم که تا چند وقت دیگه خدا رو شکر میکنی بابت جدایی که بینتون اتفاق افتاده! الان در گیر احساست هستی و خوب با احساس به قضیه نگاه میکنی، وقتی احساست فروکش کنه و بخواهی گذشته را با منطق مرور کنی، به عنوانه یه فرد خارج از گود به قضیه نگاه خواهی کرد و میبینی که این ازدواج یا رابطه به صلاح شما نبوده! میخوام بگم، حتی اگر ایشان قبل از آشنایی با شما همسرشان را طلاق داده بودند، باز هم به دلیله تجربه یه زندگیه اشتباه و به قول خودشان خلا های فراوان، مشکلات بسیار بسیار زیادی سر راه قرار میگرفت! تازه ایشون یه حسه پدر بودن و تجربه کردند!یه پدر یعنی نیمی از وجودش برای شما نیست، جای دیگست! از طرفی عزیزم، ایشان در ابتدای راه صادق نبودند، و زمان شناخت شما هم بسیار اندک بوده، در ثانی ایشان متعاهل هستند و حتی اگر هم بخوان طلاق بدهند باید پروسه طولانی و فرسایشی را طی کنند،
مطمئن باش موارد بهتر از ایشان سر راه زندگیت قرار خواهند گرفت، که عاشق شی، بدون دغدغه فقط از لحاظ شخصیتی هم را بررسی کنین و خیلی احساسات رو برای اولین بار با هم تجربه کنین!(اولین تجربه های زیبای زندگی اگر مشترک باشه.....)
آرزوی خوشبختی میکنم برات:72:
-
سلام الهام جان
خوشحالم كه با عقلت تصميم گرفتي و اينقدر در برابر منطقت نرم رفتار كردي
نه تو از خدا مهربونتري و نه اگاهتري به مسايل
زندكي اون دونفر رو به خدا و خودشون بسپر و به هيج وجه تو حرفات نگو به خاطر تو
اين يه نشونه است به اون اقا كه تو هنوز هستي و نقش داري
به داغون شدن خودت فكر كن و جلوشو از الان بگير
براي اينكه زودتر ازين وضعيت رها بشي همه راههاي ارتباطي رو هم قطع كن, اين به صلاح خودته كه احساست بيشتر ازين ضربه نخوره
بازم ارزو ميكنم بهترين ها برات پيش بياد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
از دیشب که این حرفو بهش زدم همش داره ناراحتی می کنه میگه بدون تو نمیتونم و ازاین حرفها میگه اگه بری داغون می شم با من این کارو نکن.
حالا که من از خودم گذشتم این آقا ولکن نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad mahdi
مي خوام اصلا ازدواج كنم بعدم طلاق بگيرم بازم مشكلي هست ولي مي خوام فقط 1 شب كنارم باشه همين
فقط 1 شب كنارم باشه اينو از ته دلم مي گم ... همه چي برام تكراري
عزیز دلم نقل قول دوم را بخون
آره عزیز جان
وقتی مردی انگیزه و جاذبه جنسی اش نسبت به زنی برانگیخته شده باشه ، تمام هوسش به کار میفته و فقط یکبار با اون زن بودن و ... براش کافیه.
دقت کن به نقل قول دوم . ناخودآگاهش افشاش کرده که فقط یک شب براش کافیه ؟
نمیگی چرا شب ؟ چرا روز، نه ؟ چرا نمیگه یک روز ؟ چون ناخودآگاهش تصویرهای رویایی مملو از رابطه جنسی رمانتیک را برجسته کرده و مثل یک سم تمام وجود او را پر کرده و اینجور رابطه جنسی ای معمولاً در شب اتفاق می افته و کشش به بهره گیری از شب در این رابطه بیشتر است .
بدون تو نمیتوانم هایش از این نوع است .
عزیزم برای خودت ارزش قائل باش ، چرا بهش میگی بخاطر تو و زندگیت . بگو بخاطر خودم . بگو من اشتباه کردم که به شما نزدیک شدم و شما منو با پنهان کردن اینکه متأهلی فریب دادی .
محکم باش و بگو نه . بهتره بری و زندگیتو درست کنی . حتی اگر جدا بشی من حاضر نیستم با شما زندگی کنم .
محکم و قاطع باش و دیگه ارتباطی نگیر .
اما گویی شما مایلی ایشون همسرش را طلاق بده و خواستگار شما بشه که میگی باید با زنش هم صحبت می کنم و مشاوره میریم . همین حرف به ایشون کافیه تا مصمم به طلاق همسرش بشه و این برای شما تبعات داره .
شما ارتباطتت را با او قطع کن و بگو طلاق هم بدهی با تو ازدواج نخواهم کرد . آنوقت خواهی دید چطور به زندگیش برمیگرده . مگر اینکه شما دوست نداشه باشی زندگی او درست بشه .
موفق باش و دل یکدله کن .
.
-
فرشته مهربان عزیز در اینجا گفتم که پیش مشاور میرم و با زنش صحبت میکنم. به خودش نگفتم.
امروز بهش گفتم حتی اگه خودمم بخوام ممکنه خانوادم راضی نشن پس برگرد سر زندگیت و به فکر ازدواج با من نباش ممکنه بعدها برگردی و ببینی که چه اشتباهی کردی . ولی خیلی ناراحته
-
از این ناراحته که ماهی از تورش فرار کرده .
ازاین ناراحته که به هدفش نرسیده .
ازاین ناراحته که شما بیدارشی واقعیت رو میبینی .
از این ناراحته که دستش رو شده و غیره.........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
گفت نه. قبل از اینکه من با تو آشنا بشم از اون جدا شدم اما چون باردار بود دادگاه حکم طلاقو صادر نکرد به تو هیچ ربطی نداره. منو اون از اول ازدواجمون مشکل داشتیم اما همش می گفتم درست میشه.
اگر تا مرحله پایان جدایی که آزمایش بارداری خانم بود پیش رفتند، چطور شد که الان بعد از تولد بچه هنوز دارن زندگی می کنند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
همون هفته بعد از ازدواجمون ازم خواسته طلاقش بدم اما هر بار منصرفش کردم.
الان حدودا 5-6 ساله که ازدواج کردن و گفت تو این مدت تغییر نکرده. گفتم شاید بچه دار بشه و خوب بشه اما بازم نشد و هنوز هیچ نشده داره بچه رو به من بد بین می کنه و پیش اون فحش بارم می کنه وای به حال چند سال دیگه که بزرگ بشه ومخشو کامل بر علیه من میزنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_v
این اقا خانمش بارها و بارها گفته که طلاقم بده مرده راضی نمیشده.
می گه چه تو باشی چه نباشی من طلاقش می دم.
این آقا که راضی به طلاق هست، خانم هم که از روز اول طلاق می خواسته ( اینطور که این آقا می گن قبل از عقدش طلاق می خواسته !!) الان مشکل چی و کی هست که اینها جدا نمی شن؟
عزیز من همه این حرفها دروغه. گولش رانخور. زنها به این راحتی راضی به طلاق نمی شن. تو خودت یک دختر هستی. چند ماه با این آقا کار کردی و وابستگی ایجاد شده، ببین چقد جدایی برات سخته. زنی که با این مرد ازدواج کرده، زندگی کرده، بچه دار شده ... مگه به این راحتی می تونه دل از خونه و زندگیش بکنه وبره؟
زن ها تا جایی که بشه و در توانشون باشه برای حفظ زندگیشون تلاش می کنند. برای اصلاح زندگیشون زحمت می کشن. مطمئن باش این خانم هم شاید در زندگیش با همسرش مشکلاتی داشته باشه، اما دلش می خواد مشکلاتش را حل کنه و زندگیش را ادامه بده. دلش می خواد فرزندش در کنار پدر و مادرش بزرگ بشه.
توی این تالار پر از تاپیکهایی است که زن از چند ماه تا چند سال از خونه و زندگی و همسرش جدا بوده و هنوز داره سعی می کنه که برگرده. هنوز داره به راههای اصلاح و بهبود فکر می کنه. بعد این آقا و خانم دارن تو یه خونه زندگی می کنند و می گه ما داریم جدا می شیم؟
نمونه حرفی که زدم سه تاپیکی است که هنوز فعاله. اگر بگردی دهها نمونه تاپیک از این دست پیدا می کنی.
درخواست مهريه تو شرايطي كه دارم درست هست؟
من زندگي وبچه هامو ميخوام
چرا به من خیانت کرد؟ میتونم با جداییش کنار بیام؟ چرا دست از دروغ برنمیداره؟