-
یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)
سلام دوستان
قصه من متاسفانه شاید ناخوشایند باشد اما اینجا تنها جایی بود که می تونستم درخواست کمک کنم.
من الان 26 سالمه و دانشجو هستم و جدیداً نامزد کردم.
بگذارید از خودم بگویم. من از همان بچه گی متاسفانه اختیار هوای نفسم رو از دست دادم و متاسفانه از دوران دبیرستان مبتلا به خود ارضایی شدم. با وجود اینکه ظاهراً خیلی مذهبی بودم ولی در باطن به این عمل کثیف معتاد شدم. بارها توبه کردم اما نتونستم توبه ام رو حفظ کنم به طوریکه الان بیشتر از 10 ساله که این عمل رو کم و زیاد ادامه دادم. در دانشگاه بود که با فیلم های جنسی هم آشنا شدم و شدیداً معتاد به تماشای این فیلم ها شدم که طبیعتاً همراه با خودارضایی بود.
خوشبختانه من از نظر دزسی خیلی قوی هستم و سال گذشته از یکی از دانشگاه های خوب اروپا پذیرش گرفتم . در طی مدتی که خارج بودم خوب همچنان ظاهرم کاملاً مذهبی بود و فقط همان عادات کثیفم را ادامه می دادم. مانند سابق توبه می کردم و می شکستم. تا اینکه چندی قبل به همان دلیل ظاهر مذهبی و خانواده کاملاً مذهبی ، خانواده دورادور برایم یکی از دختران فامیل را که کاملاً مذهبی است برایم انتخاب کردند و گفتند که زود به ایران بروم و او را عقد کنم..
من به ایران رفتم و خانمم رو عقد کردم. آن موقع خیلی هم خوشحال بودم که انشالله از شر این عادات کثیف رها می شوم. مدت 2 ماه ایران بودم و بعد قرار شد همسرم بعد از اتمام درسش که سال بعد است به من ملحق شود. در مدتی که ایران بودم چند بار با خانمم رابطه عاشقانه داشتم دیگر دچار آن عادات نشدم .
مشکل من اینجاست . این چند ماه که از ایران برگشتم متاسفانه من نتونستم و دوباره آن عادات بدم رو بعد دو ماه که انجام نداده بودم دوباره مرتکب شدم و باز دوباره به همان ها دچار شدم. متاسفانه تماشای این فیلم ها باعث شد که مدام در ذهنم همسرم را با هنرپیشه های این فیلم ها مقایسه کنم و این مقایسه هم باعث شد که احساس پشیمونی از ازدواج کنم و اینکه خانم من به اندازه کافی برایم جذابیت جنسی ندارد و در نتیجه دوباره به خود ارضایی روی آوردم. می دونم که مقصر منم ولی نمی دونم چرا نمی تونم این کار رو ترک کنم. خیلی تلاش کردم اما نمی تونم.
یکبار که دلم شکست و خیلی دچار عذاب وجدان شدم که چقدر همسرم پاک و نجیب است ولی من در باطن نیستم که دست آخر به خانمم گفتم که من چقدر بد هستم . گفتم وجدانم ناراحته و من لایق دختر پاکی مثل تو نیستم. گفتم من نباید مطابق خواسته خانواده عمل می کردم و تا فرصت هست ازم جدا بشه. بهش گفتم خیلی تلاش می کنم ولی انگار ترک عادت دیگه واسم غیر ممکنه. به ایشون گفتم که بهتره هنوز که عروسی نکردیم با گفتن یک بهانه به خانواده از من جدا بشند و با کسی که لایاقتشو داره ازدواج کنه. ایشون ولی به جای توبیخ بهم گفتند که نه هنوز فرصت هست برو توبه کن و سعی کن با مشاوره سعی در حل این مشکلت کنی. ایشون گفت نمی تونه منو فراموش کنه و خیلی دوسم داره. با این حرفاش تصمیم جدی تری گرفتم و چند هفته اصلاً سمت آنها نرفتم اما باز دوباره مرتکب شدم. البته هنوز اینو بهش نگفتم .
دیگه نا امید شدم . خیلی ناراحتم که خانم من تو عمرش دست یک نا محرم هم بهش نخورده و من اینقدر بی حیا هستم. واسه همین می خوام بهش بگم که توبه م باز شکسته شد و جدی به جدا شدن از من فکر کنه. فکر می کنم لیاقت من یکی مثل خودمه نه بیشتر.
می دونم همه دوستان منو سرزنش خواهند کرد. ناراحت نمیشم. خودم بیشتر از اینها خودم رو سرزنش کرده ام. فقط می خوام از دوستان مشورت بگیرم که آیا به همسرم بگم که نمی تونم ترک کنم یا اینکه صبر کنم تا اون بیاد و امیدوار باشم که با اومدنش درست میشم؟ آیا امیدی هست؟
هرچند اون منو خیلی دوست داره و منم واقعاٌ به پاکی و مهربونی این دختر ندیدم تا حالا و دوسش دارم اما نمی تونم پاکی اونو فدا کنم. اون احساسی هست و متوجه نیست اما من خودم که متوجه باطن زشت خودم هستم. اون واقعاً به پاکی و نجابت شهرت داره تو فامیل.
حال چه کنم؟؟ آیا امیدی هست که صبر کنم؟
( ضمناً من کلی مطلب برای ترک این عادات خوندم و خیلی سعی کردم ترک کنم ولی نشد. تنها راهی که مونده همون ازدواجه که البته این یکی بحث آینده یه دختره. اگه بازم نتونم ترک کنم یک نفر به این پاکی رو بدبخت کرده ام)
یک نکته یادم رفت بگویم و آن اینکه من به خانمم نگفتم که دچار خود ارضایی هستم و معتاد این فیلم ها هستم. ترسیدم که اگر بگویم کنجکاو شود که اینها چی هستند و بعد از کسی راجع به اینها سوال کنه!! من مطمئن هستم که خانمم اونقدر پاکه که فکر نکنم اصلاً بدونه همچین فیلم هایی هم هست یا اصلاً خودارضایی چیه. فقط بهش گفتم که از نظر جنسی مریض هستم و مدام به خانم ها نگاه می کنم و از این جور چیزها. بهش گفتم که من از بچگی دچار مشکلات جنسی شدم و مخفیانه مرتکب گناه می شدم. حتی بهش گفتم که اینها باعث شده که در اثر همین گناه ها در مدتی که از ایران آمدم احساس کنم تو دیگر برایم جذاب نیستی.
باز هم می گویم من لیاقت سرزنش همه دوستان رو دارم. فقط لطفاً نظرات خود رو بنویسید. اینجا اولین جایی بود که من تونستم اعتراف کنم به بد بودنم. آیا به این ازدواج ادامه بدم یا اینکه تا عروسی نشده اصرار کنم که همسرم ازم جدا بشه؟؟؟. اون چون احساسیه فکر کنم متوجه نباشه و واسه همین هم ندونه که مشکل من چقدر خطرناک و جدیه. البته چندین جا هم خوندم که بعد عروسی این عادت ها از بین میره. ولی باز من مخصوصاً از اعتیادم به تماشای فیلم های جنسی می ترسم.
البته ایون بگم که من به همه مسائل شرعی مقید هستم اما این عادات مثل اعتیاد شده واسم .
-
RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی
سلام دوست عزيز
همونطوري كه خودت گفتي،تا الان مقالات و مطالب زيادي درباره اين مسئله خوندي،پس معرفي كردن مقاله و لينك سايتهاي مختلف چندان به كار شما نخواهد اومد.
خودتون هم ميدونيد كه مشكل عدم رضايت جنسي شما از همسرتون هم به خاطر تماشاي بيش از حد اين فيلم هاست،شايد با خودت فكر كني كه اگه با زني ازدواج كني كه تمام ويژگي هاي جنسي رو اونجور كه خودت دوست داري،داشته باشه،ديگه مشكل اصلي حل ميشه،..ولي متاسفانه اينطور نيست...
پس نتيجه اينه كه همسر شما كاملا طبيعي هست و با جدا شدن از ايشون و رفتن سراغ يكي ديگه، مشكلي از شما حل نميشه...
ترك كردن اين عمل سخت هست ولي غير ممكن نيست
افزايش ايمان،ورزش،ازدواج،مشاوره، ترس..هيچكدوم از اينا نميتونه از شر اين مسئله خلاصت كنه
تنها چيزي كه ميتونه نجاتت بده،تقويت حس غرور و عزت نفسه
به طوري كه اين عمل در نظرت چنان پست و مزخرف و آشغال بياد،كه حتي فكر كردن بهش غرورت رو جريحه دار كنه!!
احتمالا اين شعر رو شنيدي شعر عقاب از پرويز ناتل خانلري شايد مستقيما به اين موضوع مربوط نباشه ولي بي ربط هم نيست!
اين ابياتش خيلي محشره:
بال بر هم زد و برجست از جا
گفت : کاي يار ببخشاي مرا
سالها باش و بدين عيش بناز
تو و مردار تو عمر دراز
من نيم در خور اين مهمانی
گند و مردار ترا ارزاني
گر بر اوج فلکم بايد مرد
عمر در گند به سر نتوان برد
از امروز غرور و قوي بودن رو تمرين كن! موفق باشي:72:
-
سلام خسته
به همدردی خوش اومدی :72:
من از حرفاتون سه نکته برداشت کردم:
1- خودارضایی می کنید.
2- فیلمهای پرنو نگاه می کنید.:81:
3- باوجوداینکه در یک کشور اروپایی هستید ولی سراغ ایجاد رابطه با فرد نرفته اید. :104:
اونوقت برادر من شما رفته اید به نامزد بیچاره تان گفته اید:
نقل قول:
فقط بهش گفتم که از نظر جنسی مریض هستم و مدام به خانم ها نگاه می کنم و از این جور چیزها. بهش گفتم که من از بچگی دچار مشکلات جنسی شدم و مخفیانه مرتکب گناه می شدم. حتی بهش گفتم که اینها باعث شده که در اثر همین گناه ها در مدتی که از ایران آمدم احساس کنم تو دیگر برایم جذاب نیستی.
بیچاره نامزدتون! خیلی دلم براش می سوزه!
من اگه این حرفتون رو می شنیدم، فکر می کردم شما پای ثابت اماکن ... در اروپا هستید و هرگونه روابط آزادی دارید!!!
نمی دونم اون دختر با شنیدن این حرف چی کشیده!
بهتون توصیه می کنم اول از همه براش توضیح بدین که گناهتون "خودارضایی" بوده است. حتما اینکار رو بکنید.
یعنی چی که اون اصلا نمی دونه خودارضایی چیه؟ مگه تو غار زندگی کرده؟ خیلی خیلی هم که مذهبی باشه، سراغ رساله مرجع تقلیدش رفته و اسم این کلمه به گوشش خورده و در موردش کنجکاو شده!
بازم میگم براش رفع سوء تفاهم کنید.
ببین برادرم من هم یه زن هستم و از دید خودم می گم؛
برای من خود ارضایی کردن شوهرم هیچ اهمیتی نداره و ناراحتم نمی کنه!
دیدن فیلمهای پرنو از سمت اون آزارم میده. مخصوصا که من رو بخواد با بازیگران اون فیلمها مقایسه کنه.
داشتن رابطه واقعی با کسی غیر از خودم رو اصلا نمی تونم تحمل کنم و شاید حکم مرگ برام داشته باشه!
ببینید اینا از دید من بعنوان یه زن باهم فرق داره.
خودارضایی از نظر دین ما گناهه ولی بنظر من در حد کم اونقدرها هم بد نیست. خیلی بهتره از اینکه واقعا با کسی ارتباط برقرار کنی. اگه به حدش باشه و برای تخلیه فشار جنسی و یا حتی خروج مایع منی، شاید به لحاظ فیریولوژیکی هم بد نباشه.
اما دیدن فیلمهای پرنو باید ترک بشه، چون هم میل جنسی رو زیاد می کنه و نتیجه اش همینه که تحریک بشی و به سمت خودارضایی بیشتر بری و همسرت رو با هنرپیشه های که صرفا کارشون همینه و تحت جراحی های مختلف بدنشون به این منظور تغییر پیدا کرده، مقایسه کنی و اصلا خوب نیست.
اون صحنه ها و حتی اندامها خیلی هم واقعی نیستند و در نتیجه نورپردازی و ... سینما قرارگرفته اند. به قول شوهرم این فیلمها مثل فیلمهای ورزش رزمی هستند که یک نفر صدها و هزاران نفر را یک تنه از پا درمیاره و به همه فنون آشناست. خوب واقعیت نداره، کارهای هنرپیشه های پرنو هم واقعیت ندارند.
افرین برشما که هرگز خودت رو آلوده به داشتن روابط آزاد و ناسالم نکردی. به همسرت بگو و دلش رو شاد کن.
به حرفای خودت دقت کن:
نقل قول:
در مدتی که ایران بودم چند بار با خانمم رابطه عاشقانه داشتم دیگر دچار آن عادات نشدم .
نقل قول:
متاسفانه تماشای این فیلم ها باعث شد که مدام در ذهنم همسرم را با هنرپیشه های این فیلم ها مقایسه کنم و این مقایسه هم باعث شد که احساس پشیمونی از ازدواج کنم و اینکه خانم من به اندازه کافی برایم جذابیت جنسی ندارد
مطمئنا خانمت برات جاذبه جنسی داشته که در این مدتی که کنارش بودی سراغ خودارضایی نرفتی.
با فکر و خیال بیخود زندگیت رو خراب نکن.
اون جمله اول رو هم به خانمت بگو و دلش رو شاد کن.
و برادرم هرگز گناهت رو نزد خانمت اعتراف نکن. اینکار اثرات نامطلوبی روی ذهن و عشق همسرت می ذاره و هیچ دردی رو دوا نمی کنه.
به خدا بگو و ازش طلب مغفرت و توانایی برای ترک گناه کن.
شما تماشای فیلمهای پرنو رو کنار بذار و مطمئن باش وقتی همسرت کنارت اومد، عادت خودارضایی ات هم مانند چند وقتی که در ایران بودی از سرت میوفته.
برای همسرت هم حتما اون سه موردی که برات قبلا گفتم و پررنگش کردم رو توضیح بده.
به خدا توکل کن
-
واقعاً تشکر می کنم از نظرات شما.
اولاً ایشون خیلی مذهبیه ( اینکه می گم خیلی یعنی واقعاً خیلی. فقط اینو بگم که تا حالا نذاشته یه نامحرم حتی یه ذره از موی سرش رو ببینه. اینو خودش نمی گه ، همه میگن) واسه همچین کسی خودارضایی و تماشای فیلم جنسی خیلی خیلی گناه بزرگیه . ( خودم هم می دونم که چقدر گناه بزرگیه اما اراده لازم واسه ترکش رو ندارم)
مطمئناً با اومدن ایشون خودارضایی من احتمالاً درست میشه. اما من می ترسم از اینکه نتونم تماشای این فیلم ها رو نتونم ترک کنم. چون بارها بوده که مدت ها خودارضایی رو ترک کردم ولی نتونستم تماشای این فیلم ها رو ترک کنم.
اینکه شما گفتید با کسی رابطه ندارم دقیقاً به خاطر اون ظاهر مذهبیمه. من ظاهراً خیلی مقید هستم و این گناه ها هم کار خلوته. البته من هیچ وقت هم سعی نکردم واسه رابطه اقدام کنم و صادقانه هم بخوام بگم دوس داشتم اما همیشه می ترسیدم بابت بیماری های مقاربتی و چون هیچ وقت انجام ندادم تو ذهن من گناه بزرگیه . ( همین خودارضایی و تماشای این فیلم ها یک زمانی برام خیلی گناه بزرگی بود ولی با عادت قبح این کارها از بین رفت)
فقط یک چیزی. به نظر شما اساساً این که خانم من تا این درجه پاک و نجیبه ولی من اینهمه مدت درگیر این گناه ها بودم و فعلاً هم هستم، در آینده مشکل ساز نیست؟ اصولاً خودم حس می کنم که تماشای این فیلم ها اثرات بسیار بدی روم گذاشته ، مثلاً دچار تنوع طلبی شدم ، همین مقایسه خانمم با بقیه ، یا اینکه احساس می کنم غیرت و تعصب مردانگی من کم شده و خوب این که ذهن انسان همش سرشار از صحنه های این فیلم هاست و بد تر از همه اینکه نمی تونم ترک کنمشون و .... . خوب مطمئناً خانمم بعداً که بیاد متوجه اینها خواهد شد (حتی اگر موفق به ترک تماشای این فیلم ها بشم) آیا با توجه به میزان تدین ایشون این مشکل ساز نخواهد بود؟
البته من بیشتر از این ناراحتم که چرا من که درونم اینگونه آلوده بود یک فرد اینچنین پاک و معصومی رو بدبخت کردم . شاید بهتر بود که اصلاً ازدواج نمی کردم ! :302:
-
اولا به نظر منم همونجور كه blue sky عزيز گفت بايد به خانمت بگي كه منظورت از مشكل جنسي اين نبوده كه قبلا با كسي رابطه داشتي چون خانم ها به شدت رو اين موضوع حساس هستند و شايد خيلي كمتر رو خود ارضايي حساس هستند
چون رابطه از نظر اونا خيانت هست و خودارضايي صرفا يك گناه
در مورد خود ارضايي هم بگم كه اولا شما بايد در درجه اول ديدن اينجور فيلم ها را ترك كنيد تا بتونيد خود ارضايي را هم ترك كنيد
وقتي هم به سمت يكي از اين دوتا كار ممكنه بريد بهتره سريع ذهنتون را متوجه خانمتون كنيد و ببينيد كه داريد در حق ايشون ظلم ميكنيد
-
با سلام و احترام khaste2000
به تالار همدردی خوش آمدید.
از اینکه به تالار همدردی اعتماد کردید و مسئله خصوصی خود را طرح کردید بسیار سپاسگزارم.
خواهش می کنم با دقت به نکات ذیل توجه فرمایید. مطالعه کافی نیست. نیازی هم به پاسخ سریع شما نیست. اما تامل و تفکر در مورد همه آنها بسیار ضرروری هست و بعد هم به کار گیری.
یکم:
برای حل یک مشکل باید شناخت دقیقی نسبت به گستردگی، عمق ، ابعاد، شدت، اهمیت و مدت آن ، همچنین درمان داشته باشیم. در مورد خود ارضایی هم این نکات مهم هست.
برای حل این مشکل باید واقع بین بود. نه باید مشکل را بزرگتر دید، نه کوچکتر
دوم:
لطفا با «احساس گناه » بیشتر آشنا شوید. احساس گناه کارکردهای بسیار مهمی دارد اما باید محدودیت ها و مشکلات احساس گناه را هم بشناسید.
احساس گناه یک قدرتی هست که باید هدایت شود. و کارکردش تا جایی هست که به عنوان یک نیروی مفید و موثر برای جلوگیری از گناه و جبران نتایجش ، استفاده شود. اما اگر به صورت افراطی پیش برود به ضد خود تبدیل می شود. یعنی فرد می برد و کم می آورد و خود را رها می کند. و از طرفی همین احساس گناه گاهی افراد را به کارهایی وا می دارد که از اصل آن گناه عظیم تر هست.
مثلا در مورد شما احساس گناه برای اینست که شما کارکردجنسی خود را متمرکز بر همسرت انجام دهی. ولی گاهی آنقدر شدید می شود که خواهان کنار گذاشتن همسرت می شوی. گاهی آنقدر شدید می شود که حوزه های تحصیلی، شغلی، ارتباطی و مذهبی شما را هم داغون می کند. در واقع این احساس گناه به صورت افراطی موجب شده که کارکردهایش را از دست بدهد و از آن بدتر موجب عملکرد منفی آن می شود. و می تواند فرد را از زندگی ساقط کند.
این به خاطر اینست که ابعاد خودارضایی و راهکارهای حل آن را نمی دانید.
سوم:
خودارضایی یک نوع اعتیاد جنسی هست. لذا درمان آن را ساده نگیرید. صرفا قصد ترک آن کافی نیست.
چهارم:
درمان خودارضایی مانند اعتیاد های دیگر بسیار زمانبر هست. و از همه مهمتر مانند همه اعتیادهای دیگر همیشه احتمال عود و وسوسه روانی بازگشت وجود دارد. حالا اگر شمااین مهم را ندانید هر بار که دوباره عود می کند همه امیدتان را از دست می دهید و خودتان را با ناامیدی رها می کنید. در این مورد باید به این ضرب المثل توجه کنید:
افتادن در چاله ای شاید گناه باشد، اما ماندن در آن گناهی عظیم تر هست.
یعنی اینکه حتی اگر عود کرد و دوباره دست به این عمل زدید، به این معنا نیست که از آن پس مانند گذشته تکرار کنید.
پنجم:
به نظر می رسد نوع شخصیت شما طوری باشد که «قانون همه یا هیج بر رفتارتون حاکم هست» در این صورت شما یا باید صد درصد پاک باشید یا آلوده. اما درمان این مشکل ظرافت خاصی دارد و همانطور که وقتی می خواهید دست به این عمل بزنید به نوعی قبلش با وسوسه خود را می فریبید، باید برای درمان هم، با ظرافت با این وسوسه مقابله کنید.
الف ) یکی از این روشها استمهال هست. یعنی در برابر این وسوسه بدون اینکه مستقیما بخواهید ترک کنید آن را به یک زمان بعد موکول کنید. هر وقت وسوسه می شوید آنرا به چند دقیقه یا چند ساعت یا چند روز دیگر موکول کنید.
ب) بستر زدایی مهم تر از مقابله و جنگ رو در رو با هر گونه اعتیادی هست. یعنی شما قبل از ا ینکه به حالت غیر قابل برگشت برانگیختگی برسید یعنی زمانی که دیگر کنترل خود را از دست می دهید. باید زمینه ساز ها و بستر سازها را شناسایی و آنها را مهار کنید. مثلا خلوت را شروع نکیند.( نه اینکه اجازه خلوت را به خودتان بدهید و تصمیم بگیرید که کنترل کنید.) مثلا برای پر کردن وقت در تعامل با دیگران برنامه داشته باشید. تصور سازی های جایگزین را باید با برنامه انجام دهید. مجموعه خاطرات، موفقیتها و شرایط غیر جنسی که در زندگی شما مایه افتخار هست را باید انتخاب کنید و هنگامی که تمایل کنترل ناپذیر جنسی در شما در حال جرقه زدن هست. خاطرت و موفقیت ها و برنامه هایی که قبلا در ذهن داشتید فعال کنید.
ج) پریود خود ارضایی خود را به عنوان رکوردی در یک دفتر ثبت کنید.
یعنی این مهم هست که زمان بین آنها افزایش یابد.
مثلا اگر هفته ای یکبار هست، همه انرژی خود را بگذارید که دو هفته یکبار باشد. و هرروز سعی کنید ، آنروز را پاک بگذرانید. در واقع اگر ثانیه ها، دقیقه ها ، ساعت ها ، روزها ، هفته ها و ماهها را بشناسی و رویش کار کنید آن وقت می توانید به خودتان اعتماد بیشتری کنید.
شما از ثانیه و دقیقه شروع کنید و زمان دو عمل را افزایش دهید بعد به ساعت و روز برسید و بعد هفته.
د) با توجه به جنبه مذهبی خود باید زمانهای خاصی به اعمال مذهبی (نه تفکرات مذهبی )دست بزنید. یک خطای رایج اینست که وقتی فردی یک گناه می کند دست از یک ثواب هم می کشد. در حالیکه باید به عکس باشد.
شما برای خود مقرر کنید احساس گناه خود را با یک کارصحیح و ثواب جبران کنید. مثلا خواندن نماز، یا روزه ، یا ارتباط بهتر و مهربان تر با همسرتان ، صدقه ، قرآن خواندن به عنوان مجازات و جبران گناه خود قلمداد کنید. تا امیدتان از دست نرود.
اگر احساس گناه با ناامیدی از درمان و خود و خدا ترکیب شود، معجون مخربی خواهد شد که زندگی شما را از بین خواهد بود.
هـ) در مورد مشکلت اصلا سعی نکن منتشر کنی یا در مورد آن و جزئیاتش برای کسی حتی همسرت توضیح دهید. به نظر تا همین جا هم که سربسته با همسرت صحبت کردی اشتباه بوده است. او را نباید درگیر مشکلات فردی خود بکنید. چون این مسئله دیر یا زود درمان می شود، اما اعتماد و ذهنیت های همسرت ممکن است هرگز بهبود یابد.
ز) البته راهکارهای بی شمار دیگری هم برای برطرف شدن خود ارضایی هست که همه آنها در بستر زمان طولانی جواب می دهد. همچنین بیشتر از اینکه بخواهید در مورد آن بدانید و آگاهی کسب کنید نیاز به عمل دارد.
ششم:
احساس گناهت الان خطرناکتر و مخرب تر از خود گناهت هست. چرا که این احساس گناه ممکن است همه وجودت را منهدم کند. احساس گناهت علاوه بر اینکه کارایی اش را برای شما از دست داده هست بلکه هم اکنون خساراتی بیشتر از خودارضایی به شما می زند. سعی کنید احساس گناه خود را کنتزل و هدایت کنید. به این منظور دقت کنید ببیند بعد از احساس گناه چه تصمیمی می گیرید و چه رفتاری انجام می دهید.
مثلا خود ارضایی موجب از هم پاشیدگی یک خانواده نمی شود. اما احساس گناه شما سعی می کند زندگی شما را ویران کند.
خودارضایی موجب ناامیدی از خدا و درمان نمی شود. اما احساس گناه شما موجب این عمل شده است.
خود ارضایی موجب افسردگی ، تنهایی، اشتغال فکری و ... نمی شود اما احساس گناه شما چنین فشارهایی را به شما وارد می سازد.
پس از این به بعد توجه کن احساس گناهت را تا آنجا حفظ کرده و پرورش دهی که شما را انجام بازداری و جبران سوق دهد و از طرف دیگر موجب تقویت جنبه های دیگر زندگیت بشود.
هفتم:
قانون همه یا هیچ را از خود دور کنید. سعی کنید مانند یک تومور خوش خیم با خودارضایی خود برخورد کنید.
یعنی سعی کنید این تومور به جنبه های دیگر زندگیتان سرک نکشد. و شما در محدوده خودش درمانش کنید اگر درمان هم به تاخیر افتاد یا انجام نشد به عنوان یک انسان همه جنبه های زندگیت از این تومور پاک باشد.
اکنون ترس من از متاستاز(انتشار به دیگر بافتهای زندگیت )هست، همسرت، خانواده ات، تحصیلاتت ، شغلت ، سلامتی روانی ات در معرض متاستاز هستند. یعنی ممکن است قبل از اینکه خودراضای موجب انهدامت شود، تاثیر آن در سایر بخشهای زندگیت تو را از پا در می آورد.
خلاصه: (درمان با سعه صدر و تدریجی و باقوت خود ارضایی در محدوده خودش، و استفاده از احساس گناه جهت صعود نه سقوط)
-
RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)
سلام آقای خسته،
قبل تر ها یک کاربر دیگری هم با نام "خسته" وارد تالار همدردی شد و وقتی از اینجا رفت دیگر خسته نبود.
ان شا الله که شما هم مشکلت هر چه زودتر حل بشود.
پاسخ مدیر همدردی بهترین پاسخ بود و حرفی برای گفتن نمی ماند.
فقط خواستم که کمی با شما همدردی کنم و بگویم که اینقدر ناامید نباش.
خداوند خیلی مهربان تر از این حرفهاست.
کسی که کار بدی انجام دهد یا به خود ستم کند، سپس از خداوند طلب آمرزش نماید، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت. (سوره نساء ۱۱۰)
بهت توصیه می کنم که به گفته های مدیر همدردی خوب فکر کنی.
همینطور بهت توصیه می کنم که حتماً نماز و قرآن بخوانی.
ان شا الله دیر دیرش بعد از ازدواج این مشکل کاملاً حل می شود.
البته خب از آنجایی که سالها یک عمل اشتباه رو انجام دادی، تاثیرات بدی هم داشته که خودت اشاره کردی. ولی با کمک از مشاور و روانشناس و همینطور همسرت که اینقدر دوستت دارد، مطمئنم که موفق می شوی.
مطمئن باش کسی که اینقدر از عمل اشتباهش پشیمان است و اینقدر خدا برایش مهم هست، حتماً خدا هم به او توجه زیادی دارد.
بیشتر از این همسرت را نگران نکن.
البته به قول خانم بلواسکای شاید با این حرفهایی که زدی همسرت فکرهای بدتری راجع به شما بکند. پس بدون اینکه بیشتر نگرانش کنی، سربسته بگو که گناهت در چه حد بوده تا فکر نکند با کسی رابطه داشتی.
در این شبها برای خودت دعا کن.
همیشه هم در تلاش باش. حتی اگر کاملاً موفق نشوی، همین تلاشت با ارزش است. ان شا الله خداوند کمکت می کند.
راستی این هم آخرین توصیه من:
و هرگاه وسوسهای از شیطان به تو رسد، به خدا پناه بر؛ که او شنونده و داناست! (سوره اعراف ۲۰۰)
از (غضب) خدا جز به (لطف) او ملجأ و پناهی نیست (قسمتی از آیه 118 از سوره توبه)
موفق باشی!
-
سلام خدمت برادرخسته! ببینیدیه چیزوخواهرانه بهتون میگم خداوکیلی خودتون کلاهتونو قاضی کنید! اگه ما بچه مذهبیا که به قول شما معتقد به دین و مقید هستیم ، نتونیم عزم و اراده کنیم واسه ترک گناه اونم گناه کبیره ای چون استمناء؛پس بی دین و ایماناش که فقط اسم مسلمونی دارن چکار کنن؟!
عرض بنده اینانبود. میخوام بگم آخه برادر مومن ما یاد گرفتیم وقتی از همه جابریدیم و مثل شما خسته شدیم، فقط توبه نکنیم که !! این جور مواقع لذت گناه چشم آدمورو همه چی می بنده! رو اینکه بالاخره یه جا باید پاسخگو باشه هم واسه حق خدا هم حق خودش که به نفسش ظلم کرده هم حق یکی دیگه! نمیخوام برم رو منبر!:305: ببینید جناب؛ شما اصل اراده رو فراموش کردید!اصل دینو! که همون ائمه و توسل به اوناست! چقدر جوونا زمان پیامبر میرفتن ومیگفتن ما هر گناهی که فکرشو کنید کردیم.پیامبر واسشون دعا میکردو میدیدی بعضیاشون یهو میشدن فرشته! هموطن محترم این شبا یه توسل و یه دل شکسته و یه اراده و تصمیم فولادین می خواد که از گناهت دست برداری. شما اراده تو درست کن به عاقبت کاری که میکنی فکر کن ببین چقدر ارزش داره لذتی که یه لحظه ست درمقابل صبری که بر انجام ندادن گناهت میکنی . این دنیاهمش فرصته مواظب باشید فرصتهارو ازدست ندید!به جای فیلمای غیراخلاقی فیلم دورران دفاع مقدس بذار یا آهنگ مذهبی بذارید.خیلی به یاد مرگ باش....اگه همون لحظه که در حال ..........مرگ اومد جلوی چشمات بازم حاضری ادامه بدی؟ به خدا فکرکن،خیلی ارحم الراحمینه هیچوقت در به روی کسی نبسته هیچوقت.............موفق باشی مومن
-
با سلام خدمت دوست گرامی
پیشنهاد میکنم به سایت زیر یه سر بزنید.مطمئنم اطلاعات خوبی در ارتباط با مسئله شما وجود داره.من خودم از وقتی عضو این سایت شدم از مطالبش خیلی استفاده کردم.امیدتون به یاری و کمک خدا رو هیچ وقت از دست ندید.تنها کسی که همیشه همراه و یاورته تو روزای سخت زندگی خداست.
wedlock.blogfa.com
-
با سلام و تشکر از همه دوستان
خیلی خوشحال شدم که اینهمه لطف شما ها رو دیدم .
راستش من هم می خوام اراده کنم . همین امروز ، دیروز چندین بار حتی سایت های جنسی رو باز کردم اما چون فیلتر گذاشتم اول بهم هشدار میده که مجاز نیست و تونستم اراده کنم و ببندمشون. اما فکر نکنم بتونم ادامه بدم. اینجا هم که همه دخترا با وضعیتی زننده تو خیابون هستند و کلاً اندام شون رو در معرض دید میذارن ، خوب طبیعتاً با این تحریکات خیلی سخته. الان چند روزه که تونستم کنترل کنم و حتی چند بار که دستم رفت و خواستم بازشون کنم اونا رو ببندم. اما باور کنید مثل اعتیاده ، بعد یه مدت اگه آدم انجام نده دیوونه میشه و باز میره دوباره انجام میده. مخصوصاً که وقتی تحریک میشم همش لذت و شیرینی این گناه ها تو ذهن منه و کمتر به عاقبت اخرویش فکر می کنم. بارها شده که اینی که دوستان گفتند که فکر کن داری به خانمت ظلم می کنی رو تجسم کردم اما اون لحطه دیگه نمی تونم. یکی از دوستان گفت فکر کن اون لحظه اگه بمیری . باور کن فکر کردم اما اون لحظه نمی تونم خودمو متوقف کنم .
جالبه که خیلی از پزشک های غربی می گن اینا ضرر نداره اما باور کنید خیلی ضرر داره. مهمترینش اینه که آدم نمی تونه ترکشون کنه.
درباره اونیکه گفتید هم به خانمم گفتم که من گناه هایی که می کنم مربوط به خودمه و این طور نیست که با یه دختر رابطه داشته باشم. البته اون کلاً با گناه مشکل داره و میگه به هر حال باید خودتو اصلاح کنی .
حالا باز صبر می کنم چند روز بگذره . اگه نتونم خودمو کنترل کنم دیگه واقعاً نا امید میشم. من خیلی تلاش کردم . هر راهی که شنیدم رو امتحان کردم. باور کنید یه بار حتی 3 ماه سراغش نرفتم ولی باز دوباره معتاد شدم.
من کاملاً مطمئن هستم که تماشای این فیلم ها بعداً زندگی زناشویی منو هم شدیداً تحت تاثیر میذاره و مخرب هست اما بازم نمی تونم ترکشون کنم.
-
برای ترک کردن درسته که اراده مهمه اما بعد از اراده شما با کمک یک سری ابزار و اعمال فیزیکی باید مرجله بعدی ترک رو انجام بدید. من یک پیشنهاد دارم.
اول اینکه به مدت یک تا چند هفته هر وقت داشتید می رفتید سراغ اینکار بلند شید و یک لیوان شربت ابلیموی ترش (کم شیرین) و یا یک لیوان دوغ برای خودتون درست کنید و نوش جان کنید.
دوم اینکه تا همسرتون تشریف میارن پیشتون باید به دنبال یک هم خونه ای برید. چون شما اصلا نباید تا زمان ترک تنها در خونه باشید.
سوم اینکه از هفته دوم بعد از اینکه شربت رو خوردید به پیاده روی بروید. از 5 دقیقه شروع کنید و هر روز 5 دقیقه به اون اضافه کنید تا به یم ساعت برسه.
این تمرین ها رو فعلا انجام بدید.
-
سلام
[/size][size=large]برادرم خوب به حرفام فکر کن
من کسی هستم که متاسفانه 4 سال درگیر مشکل شما بودم که حتی حالا نمی خوام اسمشو بیارم
من بارها توبه کردم و برگشتم از کارم واقعا خسته شده بودم
تا این که واقعا تصمیم گرفتم و حتی کوچک ترین فکر یا کلمه ی که باعث تحریک بشه رو از خود دور کردم
وبا قسم خوردم در محضر خدا و این که اگر برگشتم خدا عزیزترین کسامو ازم بگیره
و هر روز حمد واخلاصی می خونم و به پیامبر اهدا می کنم که کمکم کنه از هر گناهی رو باشم
و خدار و شکر الان خیلی وقته که پاکم و احساس خوبی دارم
من میل جنسی زیادی داشتم از گیاهان داروی هم برای کم شدنش کمک گرفتم
گیاهانی مثل
اسفند : هر شب قبل از خواب ده عدد با آب گرم
عناب: 20 عدد در آب خیس کرده و روزانه بخورید
اگر در دسترست بود حتما استفاده کن
اول به خدت وبخاطر شعن وشخصیت انسانی خودت این کارو ترک کن
ضمنا من فقط برای راهنمای تو عضو سایت شد
-
مرسی از راهنمی ها
ببخشید که فینگلیش میزنم. من دانشگاه هستم و کیبردم فارسی نداره
اقای تسلیمِ خدا،
من خیلی سعی یکنمم. همین امروز هم کلی قرعآن گوش کردم و مداحی و اینا.
بد ولی بده یه مدت کار خسته شدم و یهو به ذهنم رسید که بیا یه سر برم سایت ..... و نتونستم جلو خودم رو بگیرم و بازش کردم. اگر چه نرفتم فیلم ببینم و دوباره بستم اما ذهنم درگیر شد و مطمئنم دوباره شب نمیتونم کنترل کنم خودمو.
همیشه همین طوری شده. من حتا یه بار دستم رو سوختم که عدم شم اما نمیشه. تو یه لحظه حواست نیست و یهو میرم به این جور سایتها . بد دیگه همه چی خودش جلو میره. اصلا هم نمیتونم استاپ کنم خودم رو. آخر فقط پشیمون میشم و باز ۲-۳ روز خوبم.
من اصلا هدفم از این تاپیک این نبود که اینو ترک کنم چون میدونم که نمیتونم .
من خیلی سعی کردم اما نمیتونم.
هدفم این بود که از نامزدم جدا شم یآا نه
یون خیلی مذهبیه و واقعا هم عفیفه
باور کن حتا اولها میگفت من میخوام اونجا چادر بذارم سرم و کلی گفتم که گفت باش بدون چادر. سنش هم کم نیست که بگید جو گیر نه. حتا از من چند ماه بزرگتر.
واقعا هم مهربون. و من انتخاب خونواده رو تأیید میکنم
اما من دپ هستم که من اینجوری که بوش میاد نمیتونم ترک کنم تماشای این فیلمها رو
باورت میشه حتا رو برازرِ لپتاپام فیلتر گذاشتم که پسورد میخواد
اما باز دستم میره و ....
حالا همیشه خانمم بهم میگه پاک باشی و عفیف.
میگه این تنها چیزی که میخوام از تو
بد من میبینم که نمیتونم.
اول فیلم بد خود ارضای بد نگاه به نامحرم
همش گناه !
الان ۲ سال که خارج هستم و درگیره این گناه هم.
حتا مسافرت هم میرم بازم انجام میدم
تازه این نگاه کردنها یه عیب دیگ هم داره و یون اینکه باعث میشه من همش تو ذهنم خانمم رو مقایسه کنم.
میدونم این خیلی گناهه بزرگیه .. همین امروز کلی دپ شده بودم صبح ولی زهر نشده دوباره یادم رفت. حالا باز جای شکرش باقیه که یکی اومد و من صدای فیلم رو نشنیدم وگرنه نمیتونستم استاپ کنم خودم رو.
حتا خانمم هم متوجّه شده که میل جنسی من خیلی شدید و همش نگران
دوستان گفت بودن بهش چیزی نگو اما اگه یون یه روز بفهمه من این همه مدت دچار این چیزا بودم (تازه اگه بتونم یون موقع ترک کنم
فکر کنم خیلی پشیمون بشه از ازدواجش.
من الان تنها امیدم به اینه که بدِ عروسی بتونم اینا رو ترک کنم و خانمم هم دیگه نفهمه که یون موقع مشکلی پیش نمیاد.
ضمنا یه چیزی رو هم در نظر بگیر دوست عزیزم که من اینجا جای هستم که هر وقت بیرون هستی میبینی همه با وضع خیلی بعدی هستن منظورم دختر هاست ، به ندرت کسی با شلوار هست . این هم میشه مزید بر علت بد اینترنتِ صرع هم هست و فیری. همیشه خلوت هم که فراهم. خوب واقعا اینجوری بخوام ترک کنم واقعا نمیتونم.
من هیچ راهی نبود که ترای نکنم. یه بار که تونستم ۲ ماه سراغ اینا نرم اونقد سر درد شدم که آخر نفهمیدم چطور شد که دوباره شروع شد،
بازم عذر خواهی میکنم که فارسی نشد بنویسم
فقط چون دیدم به خاطره من عضو شودی گفتم باید الان جواب بدم
این کامنتس ؟
-
من یک ایرادی در کار شما می بینم. و اون اینکه شما داری جای اون دختر خانم تصمیم می گیری.
یعنی دائم می گویی که اون خیلی پاکه، من خیلی گناهکارم، پس حتماً اون من رو نمی خواهد، پس من باید جدا بشوم!
به هر حال یکی از اصلی ترین راه های درمان خود ارضایی ازدواج است. البته به کسی توصیه نمی شود که به این خاطر برو ازدواج کن، چون ازدواج فقط به خاطر میل جنسی اشتباه هست.
ولی جریان شما فرق می کند! شما دیگه ازدواج هم کردی و این مراحل رو گذروندی.
حالا یک دختری اون طرف دنیا به شما علاقه مند هست و منتظر شماست.
اینقدر هم خودت رو گناهکار در نظر نگیر. البته منظور من این نیست که این کار گناه ندارد. ولی شما اینقدر خودت رو گناهکار در نظر می گیری که فکر می کنی دیگر هیچ راه برگشتی برای شما نیست و دیگر شما آلوده ی آلوده هستی و همه پاک هستند به جز شما! اصلاً خود این تفکر یک حیله شیطان هست تا راحت تر دست به این گناه بزنی.
هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش! خدا هر وقت بخواهد می تواند تمام گناهانت رو ببخشد.
اینها که می نویسم نظر شخصی من هستند. امیدوارم مدیر همدردی باز هم در تاپیک شما بنویسند. به هر حال هیچ کس مثل ایشون نمی تواند شما رو راهنمایی کند.
به نظر من شما سعی و تلاشت رو بکن که فواصل بین این کار رو زیادتر بکنی. و همینطور سعی کن که برای خودت مرز تعیین کنی. پله پله خودت رو اصلاح کن.
و همینطور تلاشت رو بکن که هر چه زودتر به همسرت برسی.
خدا بزرگ است. ان شا الله بعد از ازدواج با کمک خدا و همسرت همه چیز رو کنار می گذاری.
-
سلام دوست عزیز
من تست رو دادم . نمره ام ۹ شد ! حدس می زدم!! خانمم هم نگرانه و میگه " تو به نظر میاد خیلی میل جنسیت قوی هس و من مثل تو نیستم و می ترسم بعدا مشکل بشه " که اینو می خوام تو یه تاپیک جدا مطرح کنم۰
در مورد عوارضش هم من به چشم دیدم !! جدا از بحث شرعیش ؛ ضرر داره
من خیلی جاها عوارضشو از قول کسایی که انجام دادن خوندم۰ حتی غیر ایرانی۰
سیگار هم خیلیها می کشند و همه هم می دونیم ضرر داره۰
من از اون دسته ام که می دونم ضرر داره ولی نمی تونم انجام ندم۰
اصلا همه چی به کنار کلی وقت آدمو می گیره و بعدشم فکر آدمو مشغول می کنه! آدمو حیوون می کنه چون دوست داری اون فیلم ها رو تجربه کنی. من می دونم که اونا فیلم هستند و کارهایی که اونجا میشه خیلی واسه سلامتی ضرر داره اما فعلا که ذهنمو پر کرده و مطمئنا بعدا دوست دارم امتحان کنم۰ فکر نکن آدم نفهمی هستم . من رتبه ام زیر ۱۰۰ بود. واقعا اطلاعات خوب و زیادی دارم اما میل جنسی آدمو کور میکنه. من تک تک عوارضی که تو کتابها واسه خودارضایی هست رو با خودم تطبیق دادم. بیشترش رو دیدم که درسته .
من الان خیلی نگران اعتیادم به تماشای فیلم های غیر اخلاقیه. اصلاً نمی تونم ترک کنم و باید حداقل هفته ای یه بار از اون فیلم ها ببینم و این خود ارضایی هم پیرو تماشای همین فیلم ها پیش میاد. ضمناً تماشای این فیلم ها باعث شده که دیگه خانمم واسم اون جذابیت سابق رو نداشته باشه و وقتی عکس های خانمم رو می بینم فکر می کنم اون طور که می خوام نیست !! انسان وقتی اختیارشو بدست شهوت بده دیگه همه چیزش رو شهوت کنترل می کنه حتی فکرشو !!
شاید بگی من که اینقد می دونم و به ضرر هاش آگاهم خوب چرا ترک نمی کنم.؟! فقط می تونم بگم لغزش تو یه لحظه اتفاق می افته و منم نمی تونم وقتی یه ذره پام لغزید از لغزش بیشتر جلو گیری کنم.
-
سلام خسته عزیز
ببین من تاپیک شما را دنبال کردم. من هم چون یک پسرم خیلی خوب میدونم چی میگی
فکر میکنم همه دوستان خیلی خوب راهنمائی کردند.
اول از همه همونطور که مدیر همدردی هم گفتند احساس گناه بد تر از خود گناه هست اگر افراطی بشه. به نظر میرسه شما دری افراط میکنی
ببین لغزش شما یک لحظه نیست... شما براش بستر سازی میکنی... مثلا با نگاه بد به خانومها یا با زدن حرفهای جنسی و ... بعد معلومه وقتی شما این حس را برانگیخته کردی دیگه کار حضرت فیل جلوش را بگیره... اینها هیچ ربطی به اینکه تو کدوم کشوری و ... نداره
پس باید نگذاری به اون مرحله برسی... همونطور که خودت هم میدونی همه اینها از ذهنت داره تغذیه میشه... پس تمرکز کن روی این که ذهنت را منحرف کنی
خوب برای اینکه بتونی ذهنت را کنترل کنی باید دیدن این فیلم ها را برای خودت (با منطقی که به دلت بچسبه) زشت جلو بدی... ببین مثلن فکر کن آدمهایی که توی این فیلم ها هستند خیلی اشقالند... من با دیدن این فیلم ها چی گیرم میاد...و ... نیاز داری یه کم با خودت خلوت کنی و با خودت مهربانانه درد و دل کنی... وقتی دلت قبول کرد که این کار اشتباهه اونوقت یعنی توبه کردی...باید دلت به حال خودت بسوزه اونوقت از خدا کمک بخاه... والا توبه زبانی فایده نداره اگه شوق گناه تو دلت باشه
ببین نیاز جنسیت را انکار نکن... اگه انکارش کنی سر میکشه... بخودت بگو ممکنه من تو شرایطی نیاز به خود ارضائی داشته باشم ....خیلی مواقع وقتی میگی من میتونم این کار را بکنم (یعنی هیچ مانعی برا خودت نگذاری) دیگه میلی به اون هم نداری... بعد هم از انجام ندادنش احساس افتخار و عزت نفس میکنی... این بهترین نتیجه پاک بودن است
اما اگه یه زمانی خیلی از نظر جنسی تحت فشار بودی و خاستی خود ارضائی کنی بدون دیدن این فیلمها انجام بده ... چون اولان در اون صورت خیلی لذت نمیبری بعد هم ذهنت درگیر نمیشه
کنار این کارها سعی کن چیزی که برا ذهنت جذاب هست پیدا کنی و بش بگی حالا که اون نیست بیا بریم دنبال این چیزها... چون گفتی دری درس میخونی میتونی بگی میخام یه مقاله بدم که مثه توپ صدا کنه. بعد تصور کن چه لذتی خاهی بورد وقتی ببینی مثلان مقالات ۱۰-۲۰ سیتئیشن خورده،... این مثال بود میخام بگم ذهنت مثه یه بچه است باید باهاش با حوصله و نرمش و منطق و بیمنطقی رفتار کنی تا میلش از اون چیزها کم بشه بیاد به سمته چیزهایی مثبت
در مورد اینکه از خانومت جدا شی یا نه ... من میگم اول به خودت یه فرصت دیگه بده.. ذهنت را آزاد کن بعد تصمیم بگیر...
یکم دیگه حرف داشتم اما میزارم بعد اگه لازم شد میگم
ببخشید پستم طولانی شد... اما فکر کردم لازمه
در پناه حق باشی
-
سلام
من کاملا درکت می کنم
ببین آدم با هر شرایطی می تونه خودشو وفق بده
درست تو تو شرایط بدی زندگی می کنی ولی هچ کاری نشد نداره
خوب یه پیشنهاد چرا به ایران برنمی گردی
با عوض شدن محیط و ازدواج و زندگی تو ایران شاید بتونی زندگی تو عوض کنی
اول عزم و اراده واقعی تو بر این باید بگذاری که می خوای ترک هر گناه جنسی رو داشته باشی ولی اینو میگی
من اصلا هدفم از این تاپیک این نبود که اینو ترک کنم چون میدونم که نمیتونم .
خدا بسیار بخشنده و مهربونه از هر گناهی می گذره باور کن
من با نزدیک شدن به خدا و همین که تو همه وقت یاد خدا بودن و از ته دل ذکر گفتن و همیشه خدا رو ناظر همراه خودم دونستن تونستم ترک کنم
تو همه ی فکرت پر از تصاویر و یاد سایت ها و چیز های که دیدی
باید کمکم از خودت دور کنی
کار های سالم ومفیدی که می تونی تو برنامه ات بیشتر قرار بده
و[color=#FF4500]واقعا یه اراده ی بکن تو حتما می تونی
خدا رو همیشه پیش خودت حاضر بدون و خیلی باهاش حرف بزن از مشکلت از این که خسته شدی از اون یاری بخواه :323:
حتما از دارو های کم کننده نیوی جنسی استفاده کن
راستی من یه خانمم نه آقا
من حالا مثل خانم شما کاملا پاک هستم و از قبل جز خود ارضایی هیچ گناه دیگه ی نداشتم و کاملا پاک بودم و هستم حتی به نامحرم نکاه هم نمی کنم
و فکر می کنم باید همه چیز رو راست وکامل بهش بگی اون خیلی می تنه کمکت کنه
-
مرسی خانم تسلیم خدا
بنده خدا خانمم فکر کنم نمی دونه از این جور فیلم ها هم هست و گرنه باید از نحوه حرف زدنم می فهمید ( شاید هم اصلاً گمان نمی بره که من اینکاره باشم)
اومدن به ایران دیگه واسم سخته. من اینجا یه موقعیت خیلی عالی دارم و نمی تونم دیگه ازش بگذرم. در ثانی همون ایران هم که بودم دقیقاً همین برنامه بود با این تفاوت که مثل اینجا دسترسی به فیلم راحت نبود.
امروز با خانمم داشتم حرف می زدم . میگفت می خوام برم پیش مشاور بگم که همسر من خیلی میل جنسی قوی داره و مخصوصاً که من چند ماه هم ازش بزرگترم ، این شاید بعداً که من پا به سن بذارم دردسرساز بشه . می گفت تو باید یه دختر چند سال کوچکتر می گرفتی و تازه مطمئن می شدی که اونم مثل تو میل جنسی زیادی داشته باشه. می گفت من با هر چیز میسازم اما نمی تونم فردا ببینم که تو بری یه زن دیگه بگیری. هرچی هم من می گفتم اینطوری نمیشه می گفت من می ترسم. باید برم پیش مشاور.
در مورد من فکر کنم خدا از منم نا امید شده . چون می بینم هر چی چیز دنیایی می خوام بهم می ده پس نشون می ده که مثل اون آیه قرآن که می گه اونایی که وضعشون خیلی خرابه و دیگه امیدی نیست رو به حال خودشون واگذار می کنه که تا می تونن غرق دنیا بشن. تازه همین مساله باعث شده من یه خورده مغرور هم بشم طوری که تو حرفام خانمم رو ناراحت کنم (هر چند چیزی بهم نمیگه اما می دونم که دارم بد حرف می زنم چون احساس غرور کردم. )
آقای سید یه نکته خوبی گفتن . من تا وقتی شیرینی گناه تو دلم باشه یعنی وقتی بهش فکر کنم احساس لذت کنم نمی تونم ترک کنم. خیلی وقتا من می شینم فیلم سیاحت غرب می بینم فیلم مرگ و قبر و عذاب می بینم . حتی مناجات امام علی رو زیاد گوش می دم که بتونم شیرینی عذاب رو از بین ببرم اما وقتی یه صحنه بدی می بینم و شیطان میره تو مخم که یه لحظه فقط یه سایت رو باز کن و ببند . فقط یه لحظه . اما حیف که الان چند ساله با همین حیله تا ته خط رو میرم.
شما گفتید به خانمم همه چی رو بگم. اگه بگم من مطمئن هستم 100% که اون ازم جدا میشه. تصوری که اون ازم داره یه فرد خیلی مومنه . خانواده اون مخالف خارج رفتنش بودن اما اون یه تنه جلو همه وایستاد . اونا مخالف بودن که دخترشون رو بدن یکی که بره و یه سال بعد دخترشون بره پیشش. اما اون گفته بهشون که اون پسر می ارزه. حتی تو تمام مسائل مراسم ها و مخارج هوامو داشت چون فکر می کنه من آدم خیلی مذهبی هستم. اون رو اینکه من صورتم رو بعضی وقتا با تیغ می زنم مشکل داره و بعضی وقتا می گه کاش اون کار رو نمی کردی. حالا شما فکر می کنید من بهش بگم که یه چند ساله دارم فیلم می بینم و گناه حرام انجام می دم ، حاضر به ادامه زندگی می شه. ؟؟ اصلاً حاضر می شه بهم اعتماد کنه ؟
من فقط یه بار یه اشاره هایی بهش کردم که من خیلی میل جنسیم قویه و از چند سال پیش نمی تونستم کنترل کنم و بعضی وقتا نگاه به نامحرم می کردم ، تا چند روز می گفت گریه می کرده که منی که اینقد پاک بودم که هیچ نامحرمی موی سرمو ندیده و با هیچ پسری برخورد نداشتم چرا قسمتم اینطوری شده و .... و حتی می خواسته به خانوادش بگه ولی خودشو کنترل کرده و بعد که من کلی باهاش حرف زدم و بهش گفتم توبه کردم و خیالشو راحت کردم آروم شد. همون موقع خواستگاری هم می خواستم بهش بگم اما مشاور گفته بود بهم که نباید اشتباهاتتو بگی ، منم سعی کردم یه جوری بهش بفهمونم که من اونطوری پک نیستم که اون فکر می کنه. بارها بهش گفتم من ظاهرم پاکه و باطنم نیست. اون تازه نتیجه گیری کرده که من خاکی و متواضع هستم !!!
الان هم نمی خوام جدا بشم ازش. اما می ترسم به چند دلیل.
اولاً می گم شاید بهتر بود یکی رو می گرفتم که اونم از این اشتباهات کرده بود که بعداً اگه هم بفهمه از ازدواجش پشیمون نشه
دوماً اینکه من که ایننقد تند هستم مطمئناً تا 50-60 همین طوری می مونم . ولی خانمم فکر کنم می گن از 45 به بعد سرد میشن. شاید بهتر بود که صبر می کردم یه مقدار سنم زیاد می شد بعد یه دختر با اختلاف سنی 7-8 سال می گرفتم که تو اون سن 50-60 خدایی نکرده دنبال زن دوم یا گناه نرم.
سوماً من قبلاً فکر می کردم که اون نمی فهمه اما الان می ترسم که بعداً بفهمه این گناهام رو و بعد شدیداً پشیمون بشه که می تونسته ولی با یه آدم پاک ازدواج نکرده.
و چون می بینم الان هنوز عروسی نکردیم می گم اگه قرار باشه جدا بشم ، الان بهترین موقع است و حتی واسه اون هم خیلی بد نیست. ولی دلم نیاد دختر به این خوبی رو از دست بدم. حتی چند بار که ازم ناراحت شده بود ازم خواهش کرد که اجازه بدم اون جدا شه و هیچی هم ازم نمی خواد ولی من گفتم نه . البته امروز بهش اجازه دادم که بره پیش مشاور و بهش گفتم اگه دو تا مشاور بری و هر دو تا بگن از هم جدا شید اون موقع بیا جدی روش فکر کنیم. من مطمئناً اون دلش نمی خواد جدا شه مخصوصاً که جلوی خانوادش وایستاد و اونا رو راضی کرد اما خوب بنده خدا حق داره. این فیلم ها خیلی مضر هست. من اکیداً توصیه می کنم که اگه هم کسی نگاه می کنه ترک کنه. چون حتی حرف زدن آدمو تححت تاثیر می ذاره ، طرز فکر آدمو ، روان آدمو و .....
ببخشید که طولانی شد . واقعاً خیلی واسه شما و همه اونایی که وقت می ذارن و می خوان به بقیه کمک کنن دعا می کنم . البته اگه دعام به جایی برسه
-
دوست عزيز چرا اينقدر قضيه رو پيچيده ميكني،شما الان دچار دوتا مشكل هستين
1-علاقه زيادي به تماشاي فيلمهاي پورنو و عمل خودارضائي دارين و احساس ميكني كه تركش خيلي سخته
2-احساس ميكني خانمي رو كه براي ازدواج انتخاب كردي و الان عقد هستين ،جذابيتهاي لازم رو نداره و اي كاش با يه دختر جذاب تر ازدواج ميكرديد
خيلي رك بهتون ميگم كه مشكل اول شما مشكل اكثر جوونا هست! حيف كه هرگز نميشه توي اين زمينه يه آمار درست گرفت ولي شك ندارم كه در خوشبينانه ترين حالت بالاي 50 % جوونا به اين عمل مبتلا هستن!
البته اين به هيچ عنوان به معناي توجيه اين كار نيست و چيزي از زشتيش كم نميكنه ولي خب دونستن اين موضوع باعث ميشه احساس كنيد كه شما تنها نيستيد..
دركنار اين مسئله بايد به اين نكته هم توجه كرد كه خيلي از افراد امثال شما و حتي در حالت هاي شديدتر موفق به ترك شدن پس شما هم خواهي تونست...
و در مورد مشكل دوم هم جالبه كه اين هم مشكل خيلي از پسرهايي هست كه تازه ازدواج كردن!چه اونايي كه خود ارضايي ميكنن و چه اونايي كه نميكنن!اگه يه سرچ كني توي همين سايت موارد مشابهي وجود داره!
درضمن به نظر من نگراني اصلي شما مربوط به مسئله دوم هست،و سعي دارين با بيش از حد بزرگ جلوه دادن مسئله اول، اين توجيه ذهني رو براي خودتون ايجاد كنيد تا بتونيد راحتر جدا بشيد و سراغ يه گزينه ديگه بريد !
*درباره عمل خودارضائي و نحوه كنترلش يكي از دوستان نظر جالب و منطقي و عملي دادن كه نميدونم چرا سانسورش كردن!!!!!:102:
-
آقای مهرداد عزیز
من اگه بخوام از خانمم جدا بشم خیلی راحت می تونم. کافیه بهش بگم من از این کارها می کنم و مطمئناً اون خودش ازم جدا میشه. اصلاً همین الانش هم بعضی وقتا می گه من می ترسم و اجازه بده که برا جدایی اقدام کنم. نه اینکه از من بترسه از این می ترسه که خارج اومدن باعث بشه به ایمانش لطمه ای بخوره.
آره قبول دارم که بعضی وقتا فکر می کنم دیگه واسم جذاب نیست ( هر چند که وقتی خانم های دوستام رو می بینم تقریباً از متوسط هم بالاتره و لذا ظاهر نسبتاً جذابی داره) و این هم اثرش از همون فیلم ها میاد. البته تو این زمینه من بیشتر از این می ترسم که منی که اینقد تند هستم و حتی تو اون تست که اون دوستمون گفتن هم نمره ماکسیمم شدم !!! بعد وقتی جفتمون بشیم 50 سال، اون دیگه سرد شده ولی من احتمالاً نه. من مرد های معمولی رو هم که می بینم می بینم طرف 60 سالشه و هنوز از دختر خوشگل و اینا میگه. بعد منی که اینقد تند و گرم هستم دیگه چی !!
بعد می گم شاید باید یه اختلاف سنی 8-9 سال رو رعایت می کردم. البته اینا هم دلیل جدا شدن تو این تاپیک نیست . اینا رو واسه اطلاع گفتم.
به نظر شما یه دختر که قلباً شما رو دیوونه وار دوست داره چون فکر می کنه که خیلی پاک و مومن هستید و واسه خاطر شما می خواد حتی دوری و غربت رو هم تحمل کنه، بعد تو زندگی یهو متوجه بشه که نه طرف اونطوری هم نبوده و حتی گناه های بزرگی هم می کرده ، چه اتفاقی ممکنه بیافته؟
من می خوام اینو بدونم که این نگرانی های من به جاست یا نه؟ آیا باید این نگرانی ها رو جدی بگیرم یا بی خیالشون بشم؟
البته خیلی خوشحالم که این تاپیک رو گذاشتم چون راهنمایی های دوستان واسه ترک این گناه ها هم خیلی مفید بود.
و در مورد مشكل دوم هم جالبه كه اين هم مشكل خيلي از پسرهايي هست كه تازه ازدواج كردن!چه اونايي كه خود ارضايي ميكنن و چه اونايي كه نميكنن!اگه يه سرچ كني توي همين سايت موارد مشابهي وجود داره!
میشه از این موارد مشابه لینک چند تاشو واسم بذارید که بخونم ؟ ممنون میشم
-
این تاپیک رو بخوان: دو دلی ؛ حساسیت زیاد ؛ معیارها
این آقا هم به علت مقایسه دختر خانم با دخترانی که در فیلم ها هستند به مشکل برخورده بود.
من پیشنهاد می دهم که یک سفری به ایران داشته باشی. بعد هر دو و همینطور جدا جدا پیش مشاور بروید.
نقل قول:
بعد وقتی جفتمون بشیم 50 سال، اون دیگه سرد شده ولی من احتمالاً نه.
چطور می خوای راجع به 30 سال دیگه نظر بدهی. شاید شرایط عوض شد و همه چیز برعکس شد!
به هر حال این میل جنسی به خیلی مسائل بستگی دارد. فشارهای زندگی همه چیز رو تحت تاثیر قرار می دهند.
ببین، الآن شما چند سال هست که از نظر جنسی فعال هستی.
ولی همسرت اینطور نیست. پس بالاخره اوایل کار کمی سخت خواهد بود.
مسئله دیگر این هست که شما تا به حال سکس رو فقط از دریچه ی این فیلم ها دیدی. بارها در خود همین شبکه های غربی گفته می شود که چیزی که در این فیلمها نشان داده می شوند، با واقعیت فاصله زیادی دارند.
شما باید فکرت عوض بشود تا بتوانی رابطه ای موفق با همسرت داشته باشی.
پس این رو بدون که چه این خانم همسرت باشد، چه هر شخص دیگری، شما باید روی خودت کار کنی.
می توانی حتی از مشاورین خارجی در کشور خودت در این زمینه کمک بگیری. اونها با این مسئله آشنا هستند.
مسئله دیگر این است که شما در مورد ازدواج زیادی روی مسئله ی جنسی متمرکز شدی.
زندگی مشترک ابعاد مختلفی دارد که مسئله ی جنسی تنها یکی از آنهاست.
در مورد نگرانی های شما هم از آینده و اینکه شاید از نظر تمایل به انجام اینکار با همسرت در یک سطح نباشی، نظر شما رو به پاسخ فرشته مهربان در تاپیک دیگری جلب می کنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
در ازدواج ، باید به همه مسائل به صورت هماهنگ نگریست ، آنهم بدون ترس و دغدغه ، و از راهکارهای مناسب برای شناخت بهره گرفت .
در خصوص مسائل جنسی ، آنچه که در اغلب نارضایتیهای رابطه بین همسران
هست ، نه فیزیولوژی هست و نه عدم سنخیت . بلکه بی مهارتی ، نا آگاهی و نگرشهای اشتباه
است ( در یک کلام خطاهای شناختی و مهارتی ) که حتی بعد از ازدواج هم در صورت
پذیرش و منعطف بودن همسران قابل حل است و مواردی که برمی گردد به عدم سنخیت طبع افراد که در
رابطه جنسی هم مؤثر است و افرادی که وسواس عملی اجباری یا ocd دارند
که از نظر جنسی سردتر بوده و تشریفات دست و پاگیری برای آن وضع می کنند. یا افراد افسرده
حال که ضعف میل جنسی را دارند و ... ، استثناء هستند و اگر در هنگام ازدواج معیار سلامت
روانی را در نظر بگیریم. و زیر نظر یک مشاور متخصص به ارزیابی بپردازیم قابل تشخیص و
دسترسی هست.
بنا بر این وقتی شما از جهات دیگه مثل سطح آگاهی فرد و مهارت داشتنش ، یا در صورت ضعف آگاهی و مهارتها ( بطور کلی ) میزان انعطاف پذیری و علاقمندی به آموختن و به کار گرفتن و ...... و کلاً فاکتورهای منطبق بر معیارهای خود را سنجیدی و از نظر سلامت روان و شخصیت نیز از طریق مشاوره خانواده و ازدواج بررسی لازم را به عمل آوردی ، اینگونه مسائل قابل دسترسی هست.و زمینه سنخیت طبع برای تشخیص وضعیت تمایلات جنسی با کمک یک متخصص و طبع شناس قبل ارزیابی هست .
سعی کنیم در زندگی بر بعد خاصی زیاد تمرکز نکنیم . و مسائل را به گونه ای یکپارچه و هماهنگ مد نظر قرار دهیم .
موفق باشید .
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khaste2000
آقای مهرداد عزیز
من اگه بخوام از خانمم جدا بشم خیلی راحت می تونم.
کافیه بهش بگم من از این کارها می کنم و مطمئناً اون خودش ازم جدا میشه. اصلاً
همین الانش هم بعضی وقتا می گه من می ترسم و اجازه بده که برا جدایی اقدام کنم. نه اینکه از من بترسه
از این می ترسه که خارج اومدن باعث بشه به ایمانش لطمه ای بخوره.
آره قبول دارم که
بعضی وقتا فکر می کنم دیگه واسم جذاب نیست ( هر چند که
وقتی خانم های دوستام رو می بینم تقریباً از متوسط هم بالاتره و لذا ظاهر نسبتاً جذابی داره) و این هم اثرش از همون فیلم ها میاد. البته تو این زمینه من بیشتر از این می ترسم که منی که اینقد تند هستم و حتی
تو اون تست که اون دوستمون گفتن هم نمره ماکسیمم شدم !!! بعد
وقتی جفتمون بشیم 50 سال، اون دیگه سرد شده ولی من احتمالاً نه. من مرد های معمولی رو هم که می بینم
می بینم طرف 60 سالشه و هنوز از دختر خوشگل و اینا میگه. بعد منی که اینقد تند و گرم هستم دیگه چی !!
بعد می گم
شاید باید یه اختلاف سنی 8-9 سال رو رعایت می کردم. البته اینا هم دلیل جدا شدن تو این تاپیک نیست . اینا رو واسه اطلاع گفتم.
به نظر شما یه دختر که قلباً شما رو دیوونه وار دوست داره چون فکر می کنه که خیلی پاک و مومن هستید و واسه خاطر شما می خواد حتی دوری و غربت رو هم تحمل کنه،
بعد تو زندگی یهو متوجه بشه که نه طرف اونطوری هم نبوده و حتی گناه های بزرگی هم می کرده ، چه اتفاقی ممکنه بیافته؟
من می خوام اینو بدونم که این نگرانی های من به جاست یا نه؟ آیا باید این نگرانی ها رو جدی بگیرم یا بی خیالشون بشم؟
البته خیلی خوشحالم که این تاپیک رو گذاشتم چون راهنمایی های دوستان واسه ترک این گناه ها هم خیلی مفید بود.
سلام دوست عزیز،
به همدردی خوش آمدید،:72:
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم،
این نگرانی ها، هم به جا هست، همه به جا نیست...
در رابطه با ازدواج،
مسلما توافق جنسی یکی از معیارهایی هست که باید در نظر گرفته شود،
مراجعه حضوری شما و همسرتان به مشاور، در این زمینه کمک بزرگی میتواند به شما بکند.
دقت کنید که خیلی از تستهای اینترنتی یا...در این زمینه، مانند نمونهای که در این تاپیک معرفی شد، پایه علمی ندارند!
ضمن اینکه، به عقیده بسیاری از کارشناسان، اگر از نظر روحی، صمیمیت و نزدیکی خوبی با همسر خود داشته باشید، در زمینه جنسی مشکل عدیدهای نخواهید داشت، چرا که تحریک جنسی در خانمها بیش از آنکه وابسته به عوامل جسمی و فیزیکی باشد، وابسته به شرایط روحی آنهاست.
اما جدا از مسالهای که مطرح فرمودید،
به نظر من مشکل عدیده شما مقایسه هست، همانطور که همسرتان را با همسر دوستانتان مقایسه کرده اید...
اگر در این زمینه نگرانی دارید، بله نگرانی شما به جا هست، و باید آن را به هر ترتیب حل کنید.:303:
اگر منشأ این موضوع صرفاً فیلمهای غیر اخلاقی باشد که میبینید، با حضور و همدلی همسرتان در این زمینه، ترک این موضوع بسیار هموار تر خواهد شد و قاعدتاً این مشکل شما حل خواهد شد.
اما اگر به طور کلی درگیر چنین مشکلی(مقایسه) هستید، آنگاه این مشکل جایگاه فردی پیدا میکند، و حل آن به هیچ عامل خارجی به جز شخص خاص شما وابسته نخواهد بود...و باید روی شخصیت خود کار کنید،
که در این زمینه، تاپیکهای زیادی در تالار وجود دارد، و البته کارشناسان هم میتوانند کمک مؤثری داشته باشند.
و اما در مورد زندگی آینده، به عقیده من، مشکل شما را یک همسر جوان تر حل نخواهد کرد...
دوست عزیز، شما با یک مانکن هم که ازدواج کنید، باز هم زیبا تر، و جذاب تر از او را خواهید یافت!
شاید خیلی از پیرمردهای ۶۰ ساله باشند، که ترجیح بدهند به جای اینکه در کنار همسرشان باشند، همسری داشتند ۲۰ یا ۳۰ سال کوچکتر از خود،
یا اصلا خیلی مردها هستند، که در محیط کار یا خیابان، ممکن هست با زنهایی جذاب تر از همسر خود برخورد داشته باشند،
اما آیا همه آنها، به دنبال همسر دوم یا ... میروند؟
مسلما خیر،
ما انسانیم و اختیار داریم،
دوست عزیز، زندگی مشترک تنها بر اساس رابطه جنسی تعریف نمیشود، قاعدتاً در کنارش مفاهیم دیگری چون تعهد، محبت و ... را هم دارد.
وقتی شما ازدواج میکنید، به یک فرد متعهد میشوید،
اگر خود را فرد متعهدی شناخته اید، این نگرانی شما بی جا هست.:300:
و در پایان باید بگویم، هیچ انسانی کامل نیست، همه ما کم و بیش، نقصهایی داریم...
هیچکدام از ما معصوم نیستیم،
بدون شک همسر شما هم نقصهایی دارد، همانطور که شما دارید، همانطور که من دارم.
مهمتر از آنکه هر کدام از ما چه نقصهایی داریم، این هست که روحیهای داشته باشیم، که در جهت رفع این نقصها تلاش کنیم و قدم برداریم...
بیش از اندازه موضوع را برای خود پیچیده نکنید و به این تفکر وسواسی دامن نزنید!:300:
امیدوارم در کنار همسرتون خوشبخت بشید،:72:
کامران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و احترام khaste2000
به تالار همدردی خوش آمدید.
از اینکه به تالار همدردی اعتماد کردید و مسئله خصوصی خود را طرح کردید بسیار سپاسگزارم.
خواهش می کنم با دقت به نکات ذیل توجه فرمایید. مطالعه کافی نیست. نیازی هم به پاسخ سریع شما نیست. اما تامل و تفکر در مورد همه آنها بسیار ضرروری هست و بعد هم به کار گیری.
یکم:
برای حل یک مشکل باید شناخت دقیقی نسبت به گستردگی، عمق ، ابعاد، شدت، اهمیت و مدت آن ، همچنین درمان داشته باشیم. در مورد خود ارضایی هم این نکات مهم هست.
برای حل این مشکل باید واقع بین بود. نه باید مشکل را بزرگتر دید، نه کوچکتر
دوم:
لطفا با «احساس گناه » بیشتر آشنا شوید. احساس گناه کارکردهای بسیار مهمی دارد اما باید محدودیت ها و مشکلات احساس گناه را هم بشناسید.
احساس گناه یک قدرتی هست که باید هدایت شود. و کارکردش تا جایی هست که به عنوان یک نیروی مفید و موثر برای جلوگیری از گناه و جبران نتایجش ، استفاده شود. اما اگر به صورت افراطی پیش برود به ضد خود تبدیل می شود. یعنی فرد می برد و کم می آورد و خود را رها می کند. و از طرفی همین احساس گناه گاهی افراد را به کارهایی وا می دارد که از اصل آن گناه عظیم تر هست.
مثلا در مورد شما احساس گناه برای اینست که شما کارکردجنسی خود را متمرکز بر همسرت انجام دهی. ولی گاهی آنقدر شدید می شود که خواهان کنار گذاشتن همسرت می شوی. گاهی آنقدر شدید می شود که حوزه های تحصیلی، شغلی، ارتباطی و مذهبی شما را هم داغون می کند. در واقع این احساس گناه به صورت افراطی موجب شده که کارکردهایش را از دست بدهد و از آن بدتر موجب عملکرد منفی آن می شود. و می تواند فرد را از زندگی ساقط کند.
این به خاطر اینست که ابعاد خودارضایی و راهکارهای حل آن را نمی دانید.
سوم:
خودارضایی یک نوع اعتیاد جنسی هست. لذا درمان آن را ساده نگیرید. صرفا قصد ترک آن کافی نیست.
چهارم:
درمان خودارضایی مانند اعتیاد های دیگر بسیار زمانبر هست. و از همه مهمتر مانند همه اعتیادهای دیگر همیشه احتمال عود و وسوسه روانی بازگشت وجود دارد. حالا اگر شمااین مهم را ندانید هر بار که دوباره عود می کند همه امیدتان را از دست می دهید و خودتان را با ناامیدی رها می کنید. در این مورد باید به این ضرب المثل توجه کنید:
افتادن در چاله ای شاید گناه باشد، اما ماندن در آن گناهی عظیم تر هست.
یعنی اینکه حتی اگر عود کرد و دوباره دست به این عمل زدید، به این معنا نیست که از آن پس مانند گذشته تکرار کنید.
پنجم:
به نظر می رسد نوع شخصیت شما طوری باشد که «قانون همه یا هیج بر رفتارتون حاکم هست» در این صورت شما یا باید صد درصد پاک باشید یا آلوده. اما درمان این مشکل ظرافت خاصی دارد و همانطور که وقتی می خواهید دست به این عمل بزنید به نوعی قبلش با وسوسه خود را می فریبید، باید برای درمان هم، با ظرافت با این وسوسه مقابله کنید.
الف ) یکی از این روشها استمهال هست. یعنی در برابر این وسوسه بدون اینکه مستقیما بخواهید ترک کنید آن را به یک زمان بعد موکول کنید. هر وقت وسوسه می شوید آنرا به چند دقیقه یا چند ساعت یا چند روز دیگر موکول کنید.
ب) بستر زدایی مهم تر از مقابله و جنگ رو در رو با هر گونه اعتیادی هست. یعنی شما قبل از ا ینکه به حالت غیر قابل برگشت برانگیختگی برسید یعنی زمانی که دیگر کنترل خود را از دست می دهید. باید زمینه ساز ها و بستر سازها را شناسایی و آنها را مهار کنید. مثلا خلوت را شروع نکیند.( نه اینکه اجازه خلوت را به خودتان بدهید و تصمیم بگیرید که کنترل کنید.) مثلا برای پر کردن وقت در تعامل با دیگران برنامه داشته باشید. تصور سازی های جایگزین را باید با برنامه انجام دهید. مجموعه خاطرات، موفقیتها و شرایط غیر جنسی که در زندگی شما مایه افتخار هست را باید انتخاب کنید و هنگامی که تمایل کنترل ناپذیر جنسی در شما در حال جرقه زدن هست. خاطرت و موفقیت ها و برنامه هایی که قبلا در ذهن داشتید فعال کنید.
ج) پریود خود ارضایی خود را به عنوان رکوردی در یک دفتر ثبت کنید.
یعنی این مهم هست که زمان بین آنها افزایش یابد.
مثلا اگر هفته ای یکبار هست، همه انرژی خود را بگذارید که دو هفته یکبار باشد. و هرروز سعی کنید ، آنروز را پاک بگذرانید. در واقع اگر ثانیه ها، دقیقه ها ، ساعت ها ، روزها ، هفته ها و ماهها را بشناسی و رویش کار کنید آن وقت می توانید به خودتان اعتماد بیشتری کنید.
شما از ثانیه و دقیقه شروع کنید و زمان دو عمل را افزایش دهید بعد به ساعت و روز برسید و بعد هفته.
د) با توجه به جنبه مذهبی خود باید زمانهای خاصی به اعمال مذهبی (نه تفکرات مذهبی )دست بزنید. یک خطای رایج اینست که وقتی فردی یک گناه می کند دست از یک ثواب هم می کشد. در حالیکه باید به عکس باشد.
شما برای خود مقرر کنید احساس گناه خود را با یک کارصحیح و ثواب جبران کنید. مثلا خواندن نماز، یا روزه ، یا ارتباط بهتر و مهربان تر با همسرتان ، صدقه ، قرآن خواندن به عنوان مجازات و جبران گناه خود قلمداد کنید. تا امیدتان از دست نرود.
اگر احساس گناه با ناامیدی از درمان و خود و خدا ترکیب شود، معجون مخربی خواهد شد که زندگی شما را از بین خواهد بود.
هـ) در مورد مشکلت اصلا سعی نکن منتشر کنی یا در مورد آن و جزئیاتش برای کسی حتی همسرت توضیح دهید. به نظر تا همین جا هم که سربسته با همسرت صحبت کردی اشتباه بوده است. او را نباید درگیر مشکلات فردی خود بکنید. چون این مسئله دیر یا زود درمان می شود، اما اعتماد و ذهنیت های همسرت ممکن است هرگز بهبود یابد.
ز) البته راهکارهای بی شمار دیگری هم برای برطرف شدن خود ارضایی هست که همه آنها در بستر زمان طولانی جواب می دهد. همچنین بیشتر از اینکه بخواهید در مورد آن بدانید و آگاهی کسب کنید نیاز به عمل دارد.
ششم:
احساس گناهت الان خطرناکتر و مخرب تر از خود گناهت هست. چرا که این احساس گناه ممکن است همه وجودت را منهدم کند. احساس گناهت علاوه بر اینکه کارایی اش را برای شما از دست داده هست بلکه هم اکنون خساراتی بیشتر از خودارضایی به شما می زند. سعی کنید احساس گناه خود را کنتزل و هدایت کنید. به این منظور دقت کنید ببیند بعد از احساس گناه چه تصمیمی می گیرید و چه رفتاری انجام می دهید.
مثلا خود ارضایی موجب از هم پاشیدگی یک خانواده نمی شود. اما احساس گناه شما سعی می کند زندگی شما را ویران کند.
خودارضایی موجب ناامیدی از خدا و درمان نمی شود. اما احساس گناه شما موجب این عمل شده است.
خود ارضایی موجب افسردگی ، تنهایی، اشتغال فکری و ... نمی شود اما احساس گناه شما چنین فشارهایی را به شما وارد می سازد.
پس از این به بعد توجه کن احساس گناهت را تا آنجا حفظ کرده و پرورش دهی که شما را انجام بازداری و جبران سوق دهد و از طرف دیگر موجب تقویت جنبه های دیگر زندگیت بشود.
هفتم:
قانون همه یا هیچ را از خود دور کنید. سعی کنید مانند یک تومور خوش خیم با خودارضایی خود برخورد کنید.
یعنی سعی کنید این تومور به جنبه های دیگر زندگیتان سرک نکشد. و شما در محدوده خودش درمانش کنید اگر درمان هم به تاخیر افتاد یا انجام نشد به عنوان یک انسان همه جنبه های زندگیت از این تومور پاک باشد.
اکنون ترس من از متاستاز(انتشار به دیگر بافتهای زندگیت )هست، همسرت، خانواده ات، تحصیلاتت ، شغلت ، سلامتی روانی ات در معرض متاستاز هستند. یعنی ممکن است قبل از اینکه خودراضای موجب انهدامت شود، تاثیر آن در سایر بخشهای زندگیت تو را از پا در می آورد.
خلاصه: (درمان با سعه صدر و تدریجی و باقوت خود ارضایی در محدوده خودش، و استفاده از احساس گناه جهت صعود نه سقوط)
-
چرا مدام از کلمه نمی تونم استفاده میکنید و انقدر ناامیدانه حرف میزنید.
چیزی از عوارض روحی و جسمی این مشکل میدونید؟
مثلا خستگی و کوفتگی
عدم تمرکز حواس و ضعف حافظه
استرس و اضطراب
نوسانات خلقی
کمر درد ونازک شدن موها و ریزش
آنها
ناتوانی جنسی زودرس در جوانی
بی خوابی یا بد خوابی
تار شدن دید چشم ها
وز وز گوشها
انزال زودرس وغیر ارادی یا خروج منی به صورت قطره قطره
درد کشاله ران و ناحیه تناسلی
کاهش گلیکوژن در عضلات که ماده اصلی تولید انرژی در عضلات است
و...
مشکل اصلی شما نداشتن اراده قوی است.در حال حاضر نه تنها از نظر جسمی و روحی درگیر این مسئله هستید بی شک در اینده در ارتباط با همسرتان هم دچار مشکل میشوید.سعی کنید اراده و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.با توکل به یار و همراه همیشگی انشاا...موفق میشوید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهشید25
چرا مدام از کلمه نمی تونم استفاده میکنید و انقدر ناامیدانه حرف میزنید.
چیزی از عوارض روحی و جسمی این مشکل میدونید؟
مثلا خستگی و کوفتگی
عدم تمرکز حواس و ضعف حافظه
استرس و اضطراب
نوسانات خلقی
کمر درد ونازک شدن موها و ریزش
آنها
ناتوانی جنسی زودرس در جوانی
بی خوابی یا بد خوابی
تار شدن دید چشم ها
وز وز گوشها
انزال زودرس وغیر ارادی یا خروج منی به صورت قطره قطره
درد کشاله ران و ناحیه تناسلی
کاهش گلیکوژن در عضلات که ماده اصلی تولید انرژی در عضلات است
دلیل علمی؟
-
سلام
همه ی دوستان اطلاعات و راهکار های درست دادن
اول باید بگم شما حستون راجع به خودتون اینطور:
نقل قول:
در مورد من فکر کنم خدا از منم نا امید شده . چون می بینم هر چی چیز دنیایی می خوام بهم می ده پس نشون می ده که مثل اون آیه قرآن که می گه اونایی که وضعشون خیلی خرابه و دیگه امیدی نیست رو به حال خودشون واگذار می کنه که تا می تونن غرق دنیا بشن.
نقل قول:
ولی خدای مهربون که همیشه وتوهمه حال بنده هاشو دوست داره می گه :
آیه 68-70 سوره فرقان
پس هیچ وقت از خدا ناامید نشو چون
خدايي که من مي پرستم تو قرآن گفته
اگه به اندازه تمام ريگ هاي بيابان گناه ريز و درشت کرديد
و توبه ي کرديد همه رو مي بخشم به غير از
يه گناه: اينکه از رحمت من نااميد بشيد!!!
خسته جان همین که خدابه تویه همچین همسر پاکی داده نشونه ی اینه که به فکرته به خاطر اینه که تو به سمتش بر گردی تو آدما رو یا سیاه سیاه میبینی یا سفید سفید
ولی باور کن می تونی تغییر کنی وآینده ی خوب و شادی با همسرت داشته باشی
خودت رو باور کن
-
سلام اقاي خسته ... ( هنوزم خسته اي ؟ ... نگران نباش درست ميشه )
يادته شما اومدي تو تاپيك من و نظر دادي ؟ ...يادته گفتم :منم 2سال پيش مورد اينچنيني داشتم ... كسي كه 15 سال روزي چند بار مرتكب ميشد و معتاد اينگونه فيلم ها هم بود .
من تا اون سن حتي نميدونستم خود ارضايي هم وجود داره .. اصلا نميدونستم چي هست .. واقعا گيج شده بودم .. جرياني پيش اومد كه مجبور شد اعتراف كنه ... دقيقا حالتهاش همينهايي بود كه شما شرح دادي .. و اينطور كه خودش ميگفت بارها و بارها سعي به ترك كرده بود و موفق نشده بود ...
قبل از اين اعتراف، ما درگيري احساسي پيدا كرده بوديم و نميتونستم بيخيالش بشم.
همش بخدا ميگفتم چرا من ؟ مگه من چه گناهي كردم كه همچين كسي بايد سر راهم قرار بگيره ؟ ... مدتي طول كشيد تا تصميم گرفتم بهش كمك كنم
1سال براش وقت صرف كردم .. با شيوه ها و حيله هاي زنانه تونستم اعتياد به فيلم و ازش بگيرم ..با صحبت ، با محبت ، با كلك ... با هر چي كه بفكرم ميرسيد..
خودت ميدوني كه ترك تنهايي و هيمنطوري امكان نداره ... بايد از تكنيك هاي ترك استفاده كني كه يه عامل انگيزش يا عامل فشاري تو رو مجبور به انجام اون تكينيكها كنه
من عامل فشارش بودم و چون دوستم داشت به حرفم گوش ميداد و بعد 6 ماه تونست بكلي از فيلم و ماهواره و عكس كناره گيري كنه... پس ببين اقاي عزيز شدني است .. وقتي انگيزه و كمكي كنارت داشته باشي .. حتما ترك ميكني. مطمئن باش
-
ببخشید یه مدت خیلی سرم شلوغ شده بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dogoharan
سلام اقاي خسته ... ( هنوزم خسته اي ؟ ... نگران نباش درست ميشه )
يادته شما اومدي تو تاپيك من و نظر دادي ؟ ...يادته گفتم :منم 2سال پيش مورد اينچنيني داشتم ... كسي كه 15 سال روزي چند بار مرتكب ميشد و معتاد اينگونه فيلم ها هم بود .
من تا اون سن حتي نميدونستم خود ارضايي هم وجود داره .. اصلا نميدونستم چي هست .. واقعا گيج شده بودم .. جرياني پيش اومد كه مجبور شد اعتراف كنه ... دقيقا حالتهاش همينهايي بود كه شما شرح دادي .. و اينطور كه خودش ميگفت بارها و بارها سعي به ترك كرده بود و موفق نشده بود ...
قبل از اين اعتراف، ما درگيري احساسي پيدا كرده بوديم و نميتونستم بيخيالش بشم.
همش بخدا ميگفتم چرا من ؟ مگه من چه گناهي كردم كه همچين كسي بايد سر راهم قرار بگيره ؟ ... مدتي طول كشيد تا تصميم گرفتم بهش كمك كنم
1سال براش وقت صرف كردم .. با شيوه ها و حيله هاي زنانه تونستم اعتياد به فيلم و ازش بگيرم ..با صحبت ، با محبت ، با كلك ... با هر چي كه بفكرم ميرسيد..
خودت ميدوني كه ترك تنهايي و هيمنطوري امكان نداره ... بايد از تكنيك هاي ترك استفاده كني كه يه عامل انگيزش يا عامل فشاري تو رو مجبور به انجام اون تكينيكها كنه
من عامل فشارش بودم و چون دوستم داشت به حرفم گوش ميداد و بعد 6 ماه تونست بكلي از فيلم و ماهواره و عكس كناره گيري كنه... پس ببين اقاي عزيز شدني است .. وقتي انگيزه و كمكي كنارت داشته باشي .. حتما ترك ميكني. مطمئن باش
آره یادمه
ولی یادمه که شما ردش کرده بودید؟ یعنی اینو فهمیدید و قبولش کردید؟
الان ازدواج کردید؟؟
-
بله بعد يكسال رد كردم ... بدلايل مشكلات زيادي كه اين موضوع هم مزيد بر علتش بود
ولي ما تلاشمون و كرديم و موفق هم شديم ... ميخوام بگم شدنيه
تو به يك همراه خوب كه بهت كمك كنه نياز داري ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dogoharan
بله بعد يكسال رد كردم ... بدلايل مشكلات زيادي كه اين موضوع هم مزيد بر علتش بود
ولي ما تلاشمون و كرديم و موفق هم شديم ... ميخوام بگم شدنيه
تو به يك همراه خوب كه بهت كمك كنه نياز داري ...
راستش من بعد خوندن پست های دوستان امیدوار شدم ولی باور کن نمی تونم.
شما از کجا می دونه الان اون سراغشون نرفته؟
یه سوال شخصی هم واسم پیش اومد. واسه من جالبه که شما که فرهنگ خونه تون اینقد سفت و سخت بوده چطوری با این فرد می تونستید اونم در این حد برحخورد داشته باشید؟ آیا عقد بودید؟
یا در حد خواستگار؟ (اگه دوس نداشتی جواب نده)
همراهشو من دارم اما نمی تونم اینا رو بهش بگم به 3 دلیل :
1) اگه بگم احتمال خیلی بالایی داره که ازم جدا بشه .
2) اگه بگم یهو بچگی ممکنه بکنه و بره با کسی درد دل کنه و حیثیت من به باد بره
3) حتماً دچار افسردگی میشه
4) فرض کن جدا هم نشه، من چطور با کسی زندگی کنم که اعتمادی دیگه بهم نداره حتی اگه بتونه کمکم کنه که ترکش کنم. تازه الان هم که از من جداست. باید یه سال صبر کنم تا بیاد
5) تو آینده یه وقت جلو بچه هام نگه پدرتون این کاره بود. کافی یه بار از دهنش در بره بعد بچه هیچ وقت یادش نمی ره
من اول این پست گفتم که به نظر دوستان بهتر نیس بدون گفتن این، خودم ازش جدا بشم که گفتن نه ! من هم صلاح دونستم فعلآً صبر کنم
باز اگه یه دختری بود که خودش از این کارا کرده بود شاید درک می کرد اما ایشون مطمئناً اگه بگم اصلاً کوتاه نمیاد. به قول خودش همش میگه من تورو واسه تقوا و نجابتت (!!) انتخاب کردم.
-
اقای محترم نمی دونم چقدر به توصیه ها عمل می کنید. شما باید حتما بستر زدایی کنید.
1- یک هم خونه ای برای خودتون پیدا کنید.
2- اینترنت خونه رو قطع کنید و فقط در دانشگاه یا محل کارتون دسترسی به اینترنت داشته باشید. یا از طریق موبایل اینترنت ساعتی داشته باشید (برای ارتباط با همسرتون)
3- برای مطالعه و یا تفریح ختما به مخل های عمومی بروید (مثلا کتابخانه)
4-شما باید انقدر خود را در طول روز با برنامه فشرده مشغول کنید تا شب به اتاق خوابتان نرسیده خوابتان ببرد.
5- حتی اگر نمی تونید ایترنت خونه را قطع کنید چند بازی جذاب برای خود تهیه کنید و از اونها به عنوان جایگزین در زمان وسوسه شدن بری فیلم دیدن استفاده کنید.
6- برای هر چند روز که به این عمل دست نمی زنید برای خود جایزه ای تدارک ببینید (از یک خودکار تا یک شام در یک رستوران و ...)
اگر این کارها رو تا امدن همسرتون انجام بدید به امید خدا بعد از اون همه چیز راحتتر حل میشه.
-
در جواب فرهنگ 27 :
دوست عزیز من روانشناسی خوندم و چندین کتاب در ارتباط با این مسئله به معرفی یکی از اساتید دانشگاه مطالعه کردم و با چند موردی که با این نوع اعتیاد درگیر بودند برخورد داشتم و خودشون به وجود چندین مورد از این عوارض اشاره کردند.
-
[b]سلام اقای خسته ...
ببین شما چرا اسمت و خسته انتخاب کردی؟ چون از شرایطت خسته ای دیگه ... چون کلافه ای
پس بایددنبال راه حلی باشی که تو رو از این شرایط خلاص کنه ... من به تجربه میگم با یک همراه خوب که تونستی با شرایطت همراه کنی واقعا میتونه کمکت باشه ... پس دنبال این همراه باش
حالا ایا این خانم همراهت این مسئله میتونه باشه .. تو نمیدونی .. باید بفهمی
بطور غیر مستقیم ... با مثال و صحبت در مورد دیگران ... بررسی شرایط دیگران و مثال زدن براش که ببینی چقدر ادم قوی میتونه باشه
پس قبل از بررسی از روی حدس و گمان و شاید و اگر تصمیم نگیر
در جواب سوالهات برای اینکه برات روشن بشه میگم : باید بگم که ما نامزد بودیم و رابطمون هم در حد نامزدی بود و نه بیشتر .. چون میدونستم در این ارتباط تحت فشاره خیلی کم قرار بیرون ممیذاشتم و خیلی کم تفریح داشتیم ... تو جمع میدیدمش و ارتباط تلفنی داشتم
به همن دلیل فاصله گرفتنش از فیلمها و ماهواره طول کشید... ولی خودش از اون شرایط خسته بود و من کمک روحی اش بودم...
اینکه از کجا میدونم این کار و نمیکرد : از اینکه بعد از اینکه گفت وضعش بهتر شده .. کاملا مشخص بود که اعتماد بنفسش چقدر افزایش پیدا کرده ... چقدر پرانرژی تر به کارهای عقب مونده اش رسیدگی میکنه و نشونه های بسیار دیگه
اینکه الان دوباره برگشته : بله برگشته ولی نه بشدت قبل ... میدونم ماهواره رو جمع کرده ...
دنبال فیلم نمیره ...و میدونم دنبال فرد مناسب دیگه است ... خبرش و دارم .... این یعنی نمیخواد به شرایط قبل برگرده ... [/b]
همراهشو من دارم اما نمی تونم اینا رو بهش بگم به 3 دلیل :
1) اگه بگم احتمال خیلی بالایی داره که ازم جدا بشه .
2) اگه بگم یهو بچگی ممکنه بکنه و بره با کسی درد دل کنه و حیثیت من به باد بره....
شما باید خیلی زمینه سازی کنی ... خیلی مقدمه چینی کنی ... تا اخرش این و بگی
3) حتماً دچار افسردگی میشه ... اولش اینطوریه حتما ولی وقتی ببینه چقدر دوسش داری و براش هر کاری میکنی .. اونم برات هرکاری میکنه .... این قضیه پایاپایه ... چیزی که من ندیدم و حس نکردم
4) فرض کن جدا هم نشه، من چطور با کسی زندگی کنم که اعتمادی دیگه بهم نداره حتی اگه بتونه کمکم کنه که ترکش کنم. تازه الان هم که از من جداست. باید یه سال صبر کنم تا بیاد
5) تو آینده یه وقت جلو بچه هام نگه پدرتون این کاره بود. کافی یه بار از دهنش در بره بعد بچه هیچ وقت یادش نمی ره
من اول این پست گفتم که به نظر دوستان بهتر نیس بدون گفتن این، خودم ازش جدا بشم که گفتن نه ! من هم صلاح دونستم فعلآً صبر کنم
باز اگه یه دختری بود که خودش از این کارا کرده بود شاید درک می کرد اما ایشون مطمئناً اگه بگم اصلاً کوتاه نمیاد. به قول خودش همش میگه من تورو واسه تقوا و نجابتت (!!) انتخاب کردم.
[/quote]
-
سلام دوست عزیز
امیدوارم این مشکل باعث نشه که نامزدت رو رها کنی هر چند که به خاطر خودش
کسی که احساساتی فکر می کنه به نظر من خود شما هستید، شما به مدت 10 سال این عمل رو انجام می دادید ، نباید انتظار داشته باشید که قب از ازدواج بتونید به طور کامل ترکش کنید ، همینکه در مدت انجامش وقفه ایجاد کردید و به یه فاصله طولانی مثه 2 ماه و 2 هفته رسوندید یعنی قابلیتش رو دارید که بعد از ازدواج ترکش کنید، البته به شرطی که تماشای فیلم ها رو متوقف کرده باشید ، تماشای فیلم ها رو متوقف کنید شاید سخت باشه اما امکان پذیره اگر بخواهید
و من میتونم یه روش برای ترکش پیشنهاد کنم که بیش از اونچه فکر می کنید مفیده، وقت آزادی برای خودتون باقی نگذارید، قبل از ازدواجتون عمده ی وقتتون رو صرف ورزش های نشاط آور و ورزش های سنگین کنید ،اگر امکانش هست و به کامپیوتر نیاز واجبی ندارید اصلا در طول روز روشنش نکنید یا کلا روشنش نکنید و اگر نیازی به تحقیق یا امور درسیتون دارید سعی کنید در محیط های عمومی مثله دانشگاه و کافی نت کارتون رو انجام بدید
نباید انتظار داشته باشید زمانی که تحریک شدید از انجام این عمل خودداری کنید! باید کاری کنید که اصلا فرصتی برای تحریک شدن پیدا نکنید ! به برنامه روزانه خودتون دقت کنید، زمان های بیکاری رو حدالامکان کاهش بدید و با انجام ورزش خودتون رو خسته کنید، نگذارید این خستگی از راه دیگه ای ایجاد بشه
یادتون باشه بیشتر وقتتون رو حتی بیشتر از وقتی که برای درس خوندن می گذارید صرف ورزش کنید
اگر این عمل معمولا در زمان خاص و یا مکان خاصی رخ میده ااونا رو شناسایی و ازشون دودری کنید.
ازدواج شما را از این وضعیت نجات میده و هرگز فکر نکنید که به خاطر این گناه لیاقت همسرتون رو ندارید ، ممکنه انتخاب های دیگری هم برای همسرتون باشه ، اما آیا از سلامتی انتخاب های بعدی ایشون اطمینان دارید؟
فقط خدا از درون بندگانش خبر داره
خداوند آبروی بندگانش رو حفظ می کنه و به برگشتن بنده هاش امید داره...گناهی که بزرگتر از عمل گذشته شماست افشای گناهه پس هرگز انجامش نده و به خودت و بخشش خدا امیدوار باش...رازت رو تو دلت نگه دار..
-
سلام.:72:
من از این تعجب می کنم که شما می گی "حرفاتون امیدوارم کرد اما باور کنید من نمی تونم."
می خوام ببینم چرا اینقدر ایه یاس می خونی.
فرض کن از همسرت جدا شدی چه اتفاقی میفته مثلا اون موقع ترک می کنی؟ یا اون موقع اتفاق خارق العاده ای میفته که منجر به ترک شما می شه.؟!
درک می کنم که خیلی سخته اما غیر ممکن نیست که شما مدام می گی نمیتونم. همین موج منفی که خودت برای خودت می فرستی باعث می شه در لحظات حساس مانع کنترل و خویشتن داری شما بشه.
یه ذره مثبت تر نگاه کن.
دیگه شما از اون ادم معتادی که به همه نوع مواد مخدر الوده بوده و ابروشم رفته و چیزی واسه از دست دادن نداشته بدتری که اراده می کنه و ترک می کنه و زندگیش و دوباره بر می گردونه به حالت اول.؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیزی بهت توصیه می کنم: قبل از عمل خودارضایی اول دیدن این فیلمها رو ترک کن.
ببین دوست عزیز همسر شما روزای اول قعطعا برات جذابیت جنسی خیلی زیادی خواهد داشت اما به مرور با گذشت شاید چند سال کمی روال عادی به خودش می گیره و اگه شما معتاد به این فیلمها مونده باشی اون وقته که زندگیت به خطر می فته.
اصلا بذار یه جور دیگه بگم:
تو 10 تا فیلم نگاه می کنی که توش 10 تا زن مختلف بازی می کنن. ایا می تونی در 10 سال 10 زن مختلف کنار خودت داشته باشی؟ مسلما نمی تونی که اگه بتونی دیگه اسم ایرانی بودن و مذهبی بودن و از خودت پاک کن.
تو باید یک زن و 10 سال و حتی بیشتر کنار خودت داشته باشی پس چاره ای نیست جز اینکه دیدن فیلمها رو قطع کنی. اراده کن هر چی فیلم داری بشکن اینترنت قسمتهای مربوط به این موضوع و فیلتر شکن بذار و رمزش و نیست و نابود کن. در ضمن تمام سعیت و بکن که بر گردی ایران. باز اینجا شاید وضع یه کمی بهتر از اونجا باشه.
من راهی بهت معرفی نکردم واسه ترک. اما ازت خواهش می کنم این همه نگو نمی تونم. بگو می تونم. همینکه یه فاصله تونستی بینش بندازی به خودت جایزه بده. همین زمانهای کوتاه که بین دو عمل ایجاد می کنی کم کم طولانی تر می شه و انشاءا.. روزی می رسه که دیگه خودت از این عملت منزجر می شی. متاسفانه قبح این گناه برای تو از بین رفته پس با احساس گناه ساختگی برای خودت بیش از این خودت و عذاب نکن. وقتی لحظه مرگ و برای خودت تجسم می کنی اما بازم این کار می کنی یعنی از این احساس گناه بیا بیرون. با خودت قرار بذار من یه کاری و انجام می دادم که حالا می خوام ترکش کنم علت: اینکه به خودم ثابت کنم مردم و اراده دارم. خدا هم کمکت می کنه.
موفق باشی:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
اقای محترم نمی دونم چقدر به توصیه ها عمل می کنید. شما باید حتما بستر زدایی کنید.
1- یک هم خونه ای برای خودتون پیدا کنید.
2- اینترنت خونه رو قطع کنید و فقط در دانشگاه یا محل کارتون دسترسی به اینترنت داشته باشید. یا از طریق موبایل اینترنت ساعتی داشته باشید (برای ارتباط با همسرتون)
3- برای مطالعه و یا تفریح ختما به مخل های عمومی بروید (مثلا کتابخانه)
4-شما باید انقدر خود را در طول روز با برنامه فشرده مشغول کنید تا شب به اتاق خوابتان نرسیده خوابتان ببرد.
5- حتی اگر نمی تونید ایترنت خونه را قطع کنید چند بازی جذاب برای خود تهیه کنید و از اونها به عنوان جایگزین در زمان وسوسه شدن بری فیلم دیدن استفاده کنید.
6- برای هر چند روز که به این عمل دست نمی زنید برای خود جایزه ای تدارک ببینید (از یک خودکار تا یک شام در یک رستوران و ...)
اگر این کارها رو تا امدن همسرتون انجام بدید به امید خدا بعد از اون همه چیز راحتتر حل میشه.
سلام شرمنده که دیر جواب میدم
1) هم خونه دارم اما بودنش شاید بیشتر مشکل زاست. مثلاً یکبار باهاش از این بحث ها کردم که بعضی ها خودارضایی می کنن و عمر خودشون رو تباه می کنن. بعد اونم بهم گفت نه بابا اینا همه چرته!!! من خودمو می کنم و لذتشو می برم !! کلاً اینکاره هست ! نگید چرا ازش جدا نمیشی ! اینجا از نظر مالی نمی تونم تنها زندگی کنم و هم خونه خوب هم به راحتی پیدا نمیشه .
2) اینترنت رو یه مدت قطع کردم. نمی تونم کل خونه رو قطع کنم که. ولی لپ تاپم رو جمع کردم گذاشتم تو کارتون ! ولی یه بار که توبه شکستم دوباره درش آوردم و دیگه بی خیالش شدم.
3) این که بدتره !! محل های عمومی پره از دخترهایی با وضعیت لباس بسیار کوتاه و زننده ! اصلاً همون مدت که لپ تاپ رو جمع کرده بودم همینا تحریکم کرد که توبه شکستم.
4)یه مدت اینکار رو هم کردم. اونقدر به خودم فشار می آوردم که حتی شب لباس هام رو هم عوض نمی کردم و همونطوری می رفتم تو تخت. این یه مدت خوب بود اما یهو این فشار زیاد از اون وری نتیجه داد و دیگه بریدم و بازم بی خیال این روش دشم
5)اینکار رو امتحان نکردم ! سعی کردم به جای اون فیلم ها برم فیلم سینمایی نگاه کنم اما آدمی که شیطون تو وجودشه دستش یه لحظه سستی می کنه و میره اون سایت ها.
ولی چشم من امروز یه بازی فوتبال نصب می کنم.
6)جایزه و هم تنبیه هر دو رو امتحان کردم . جواب نداد. یه مدت می گفتم هر دفه که این عمل رو کردم یه روز باید روزه بگیرم. باور کن اینقد روزه هام زیاد شد که استفتا کردم گفت اصلاً نذرت درست نبوده و نمی خواد اون روزه ها رو بگیری.
خیلی ممنونم . باور کن همش دارم دعا می کنم که هنوزم آدم هایی هستند که مصداق
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... هستند و درد آدما رو سعی می کنند بدون هیچ منتی درومن کنند.
خدا یار و یاورتون باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_p
سلام دوست عزیز
امیدوارم این مشکل باعث نشه که نامزدت رو رها کنی هر چند که به خاطر خودش
کسی که احساساتی فکر می کنه به نظر من خود شما هستید، شما به مدت 10 سال این عمل رو انجام می دادید ، نباید انتظار داشته باشید که قب از ازدواج بتونید به طور کامل ترکش کنید ، همینکه در مدت انجامش وقفه ایجاد کردید و به یه فاصله طولانی مثه 2 ماه و 2 هفته رسوندید یعنی قابلیتش رو دارید که بعد از ازدواج ترکش کنید، البته به شرطی که تماشای فیلم ها رو متوقف کرده باشید ، تماشای فیلم ها رو متوقف کنید شاید سخت باشه اما امکان پذیره اگر بخواهید
و من میتونم یه روش برای ترکش پیشنهاد کنم که بیش از اونچه فکر می کنید مفیده، وقت آزادی برای خودتون باقی نگذارید، قبل از ازدواجتون عمده ی وقتتون رو صرف ورزش های نشاط آور و ورزش های سنگین کنید ،اگر امکانش هست و به کامپیوتر نیاز واجبی ندارید اصلا در طول روز روشنش نکنید یا کلا روشنش نکنید و اگر نیازی به تحقیق یا امور درسیتون دارید سعی کنید در محیط های عمومی مثله دانشگاه و کافی نت کارتون رو انجام بدید
نباید انتظار داشته باشید زمانی که تحریک شدید از انجام این عمل خودداری کنید! باید کاری کنید که اصلا فرصتی برای تحریک شدن پیدا نکنید ! به برنامه روزانه خودتون دقت کنید، زمان های بیکاری رو حدالامکان کاهش بدید و با انجام ورزش خودتون رو خسته کنید، نگذارید این خستگی از راه دیگه ای ایجاد بشه
یادتون باشه بیشتر وقتتون رو حتی بیشتر از وقتی که برای درس خوندن می گذارید صرف ورزش کنید
اگر این عمل معمولا در زمان خاص و یا مکان خاصی رخ میده ااونا رو شناسایی و ازشون دودری کنید.
ازدواج شما را از این وضعیت نجات میده و هرگز فکر نکنید که به خاطر این گناه لیاقت همسرتون رو ندارید ، ممکنه انتخاب های دیگری هم برای همسرتون باشه ، اما آیا از سلامتی انتخاب های بعدی ایشون اطمینان دارید؟
فقط خدا از درون بندگانش خبر داره
خداوند آبروی بندگانش رو حفظ می کنه و به برگشتن بنده هاش امید داره...گناهی که بزرگتر از عمل گذشته شماست افشای گناهه پس هرگز انجامش نده و به خودت و بخشش خدا امیدوار باش...رازت رو تو دلت نگه دار..
ممنونم دوست خوبم
من یه بار باهاش شوخی می کردم و بهش گفتم مثلاً اگه من فردا روزی فلج شدم ... می گفت هر طور بشی باهات زندگی می کنم و تنهات نمی ذارم و اینو قول می دم. بعد همونجا بهش گفتم خوب اگه بفهمی که من یه آدم گناهکار باشم و اون آدم پاکی که فکر می کنی نباشم که خیلی ناراحت شد و گفت حتی اگه بچه هم داشته باشم تورو ترک می کنم. می گفت من تورو هر طور باشی می خوامت و با همه چیزت می سازم الا ناپاکی.
واسه این می گم ازش جدا شم که فردا روزی اگه بفهمه احتمال زیاد میدم ازم جداشه، تازه اون موقه آبروم هم رفته چون دلیل جدایی رو که ملت بپرسن آبروبری میشه !
تمام اینایی که شما گفتید رو من انجام دادم . اما نمیشه . من اینقد وضعم خرابه که حتی با صدای یه دختر اگه با ناز و عشوه باشه تحریک می شم. خیلی زود تحریک میشم. وقتی هم تحریک میشم دیگه نمی فهمم دارم چیکار می کنم.
اعتیاد به این فیلم ها هم خیلی بده ! واقعا می گم اگه کسی این پست ها رو می خونه بودنه که حتی یه بار هم بده ! باور کنید من کسی بودم که ذوران بچه گی اگه دروغ می گفتم می رفتم دهانمو می شستم چون فکر می کردم نجس شده !! از 5 سالگی نماز می خوندم !
این فیلم ها رو هم بار اول فقط گفتم یه بار ببینم چیه که اینقد بچه ها میگن اما دیگه نتونستم ترکشون کنم. باور کنید این گناه ها رو اگه یه بار انجام بدید دیگه قبحش میریزه واستون. من الان می دونم خود ارضایی چه گناه بزرگیه اما وقتی انجام می دم اصلاً حس نمی کنم دارم گناه می کنم چون قبحش واسم ریخته شده. خلاصه دوستان عزیزی که این پست رو می خونید و هنوز پاکید . از تجربه بقیه استفاده کنید و هیچ وقت بدبختی رو خودتون تجربه نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
سلام.:72:
من از این تعجب می کنم که شما می گی "حرفاتون امیدوارم کرد اما باور کنید من نمی تونم."
می خوام ببینم چرا اینقدر ایه یاس می خونی.
آخه اینقد سعی کردم ترک کنم و نتونستم که دیگه نمی دونم باید چیکار می کردم که نکردم. باور کن دیگه نمی تونم . اینقد امام رضا رفتم و کمک خواستم اما ....
فرض کن از همسرت جدا شدی چه اتفاقی میفته مثلا اون موقع ترک می کنی؟ یا اون موقع اتفاق خارق العاده ای میفته که منجر به ترک شما می شه.؟!
نه اما دیگه نمی ترسم که یهو بعد ازدواجم خانمم زیر همه چی نمی زنه. بعضی از دوستان گفتن اگه بدونن شوهرشون این طوری بوده می بخشنش اما خوب خیلی ها هم هستن که اگه بفهمن شوهرشون اینکاره بوده نمی تونن ببخشنش.
درک می کنم که خیلی سخته اما غیر ممکن نیست که شما مدام می گی نمیتونم. همین موج منفی که خودت برای خودت می فرستی باعث می شه در لحظات حساس مانع کنترل و خویشتن داری شما بشه.
یه ذره مثبت تر نگاه کن.
دیگه شما از اون ادم معتادی که به همه نوع مواد مخدر الوده بوده و ابروشم رفته و چیزی واسه از دست دادن نداشته بدتری که اراده می کنه و ترک می کنه و زندگیش و دوباره بر می گردونه به حالت اول.؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیزی بهت توصیه می کنم: قبل از عمل خودارضایی اول دیدن این فیلمها رو ترک کن.
ببین دوست عزیز همسر شما روزای اول قعطعا برات جذابیت جنسی خیلی زیادی خواهد داشت اما به مرور با گذشت شاید چند سال کمی روال عادی به خودش می گیره و اگه شما معتاد به این فیلمها مونده باشی اون وقته که زندگیت به خطر می فته.
من اینو الان هم می فهمم . دیدن این فیلم ها درسته تو حالت تحریکم اتفاق می افته که عقلم درست حسابی کار نمی کنه اما تو حالت عادی هم یادمه که چی دیدم !! بعد عکس های خانمم رو که می بینم تو ذهنم مقایسه می کنمش و کلی عیب و ایراد ازش می گیرم. خوب طبیعتاً باعث میشه که بعداً از زنم راضی نباشم و ...
به خدا من همه اینا رو می دونم اما باز نمی تونم ترکشون کنم.
اصلا بذار یه جور دیگه بگم:
تو 10 تا فیلم نگاه می کنی که توش 10 تا زن مختلف بازی می کنن. ایا می تونی در 10 سال 10 زن مختلف کنار خودت داشته باشی؟ مسلما نمی تونی که اگه بتونی دیگه اسم ایرانی بودن و مذهبی بودن و از خودت پاک کن.
تو باید یک زن و 10 سال و حتی بیشتر کنار خودت داشته باشی پس چاره ای نیست جز اینکه دیدن فیلمها رو قطع کنی. اراده کن هر چی فیلم داری بشکن اینترنت قسمتهای مربوط به این موضوع و فیلتر شکن بذار و رمزش و نیست و نابود کن. در ضمن تمام سعیت و بکن که بر گردی ایران. باز اینجا شاید وضع یه کمی بهتر از اونجا باشه.
من راهی بهت معرفی نکردم واسه ترک. اما ازت خواهش می کنم این همه نگو نمی تونم. بگو می تونم. همینکه یه فاصله تونستی بینش بندازی به خودت جایزه بده. همین زمانهای کوتاه که بین دو عمل ایجاد می کنی کم کم طولانی تر می شه و انشاءا.. روزی می رسه که دیگه خودت از این عملت منزجر می شی. متاسفانه قبح این گناه برای تو از بین رفته پس با احساس گناه ساختگی برای خودت بیش از این خودت و عذاب نکن. وقتی لحظه مرگ و برای خودت تجسم می کنی اما بازم این کار می کنی یعنی از این احساس گناه بیا بیرون. با خودت قرار بذار من یه کاری و انجام می دادم که حالا می خوام ترکش کنم علت: اینکه به خودم ثابت کنم مردم و اراده دارم. خدا هم کمکت می کنه.
موفق باشی:72:
ایران اومدن دیگه واسم سخته . چون اینجا لااقل مشکل مالی ندارم . ایران دوستام هستن که می گن شکسته شدیم از بس باید جون بکنیم. بعدشم مگه تو ایران وضع پوشش بهتره ؟؟ این گناه فرقی نداره کجا باشی ، هر جا باشی زمینه ش راحت فراهم میشه. من باید اراده م رو قوی کنم
خیلی سعی کردم و باز هم دارم می کنم. منتظر روزی هستم که بیام و ادامه این پست بنویسم که بالاخره تونستم ترک کنم. دعا می کنم یه روز بتونم زحمت همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهنماییم کردم رو با این خبر خوش جبران کنم و خوشحالشون کنم.
-
بهترین راه برای درمان مشکلات اخلاقی چه خلقی مثل حسد وشک وغیره وچه رفتاری و مابقی آنها یادآوری مرگ وعالم آخرت است شما خودتان راباایمان می دانید پس به عالم برزخ وباخواست در آنجا معتقدید سعی کنید درتمام لحظات مرگ رافراموش نکنید
-
سلام
شما گفتي كه با صداي يك زن هم تحريك ميشي، اگه واقعا اينجور هست يعني استانه تحريك پذيريت به شدت حساس شده كه ميتونه از عوارض خودارضاعي باشه.... اما راه حلش خيلي ساده است اگه بايك دكتر مشورت كني قرصهايي هست كه كمكت ميكنه
شايد اينجوري كمتر تحريك بشي و امسدوار تر ميشي و ان شاءالله ترك ميكني
-
[quote=khaste2000]
سلام شرمنده که دیر جواب میدم
1) هم خونه دارم اما بودنش شاید بیشتر مشکل زاست. مثلاً یکبار باهاش از این بحث ها کردم که بعضی ها خودارضایی می کنن و عمر خودشون رو تباه می کنن. بعد اونم بهم گفت نه بابا اینا همه چرته!!! من خودمو می کنم و لذتشو می برم !! کلاً اینکاره هست ! نگید چرا ازش جدا نمیشی ! اینجا از نظر مالی نمی تونم تنها زندگی کنم و هم خونه خوب هم به راحتی پیدا نمیشه .
لازم نیست با هم خونه ای تون بحثی بکنید بلکه فقط برای اینکه ساعاتی که تو خونه هستید تنها نباشید تا کمتر فکرهای ناجور سراغتون بیاد.
2) اینترنت رو یه مدت قطع کردم. نمی تونم کل خونه رو قطع کنم که. ولی لپ تاپم رو جمع کردم گذاشتم تو کارتون ! ولی یه بار که توبه شکستم دوباره درش آوردم و دیگه بی خیالش شدم.
از این جواب و جوابهای دیگتون به این نتیجه می رسیم که کلا شما استمرار در عمل ندارید. برای به نتیجه رسیدن باید مستمر تلاش کنید نباید با کوچکترین تجریک یا کمترین شکستی نا امید بشید و کلا راه حل رو کنار بگذارید. باز هم ادامه بدید.
3) این که بدتره !! محل های عمومی پره از دخترهایی با وضعیت لباس بسیار کوتاه و زننده ! اصلاً همون مدت که لپ تاپ رو جمع کرده بودم همینا تحریکم کرد که توبه شکستم.
معمولا کتابخونه ها طوری طراحی می شوند که مراجعه کننده ها در هنگام مطالعه همدیگر را نمی بینند. این هم بهانه اوردن است.
4)یه مدت اینکار رو هم کردم. اونقدر به خودم فشار می آوردم که حتی شب لباس هام رو هم عوض نمی کردم و همونطوری می رفتم تو تخت. این یه مدت خوب بود اما یهو این فشار زیاد از اون وری نتیجه داد و دیگه بریدم و بازم بی خیال این روش دشم
باز زود جا زدید.
5)اینکار رو امتحان نکردم ! سعی کردم به جای اون فیلم ها برم فیلم سینمایی نگاه کنم اما آدمی که شیطون تو وجودشه دستش یه لحظه سستی می کنه و میره اون سایت ها.
ولی چشم من امروز یه بازی فوتبال نصب می کنم.
6)جایزه و هم تنبیه هر دو رو امتحان کردم . جواب نداد. یه مدت می گفتم هر دفه که این عمل رو کردم یه روز باید روزه بگیرم. باور کن اینقد روزه هام زیاد شد که استفتا کردم گفت اصلاً نذرت درست نبوده و نمی خواد اون روزه ها رو بگیری.
تنبیه نه جایزه بدید. تشویق معمولا اثر بیشتری تا تنبیه دارد. اول با جایزه شروع کنید.
خیلی ممنونم . باور کن همش دارم دعا می کنم که هنوزم آدم هایی هستند که مصداق
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... هستند و درد آدما رو سعی می کنند بدون هیچ منتی درومن کنند.
خدا یار و یاورتون باشه
خدا یار و یاور شما هم باشه و همیشه در پناه او باشید.
[quote=m_p]
راستی یادم رفت بگم حتما یک سری کتاب برای تقویت اراده بگیرید و مطالعه کنید. نیاز هست ارادتون رو تقویت کنید و همچنین یک ورزش مفید مثل یوگا هم به تقویت اراده و خالی کردن انرژی منفی و مضر از بدن کمک می کنه.