-
زن متاهل ومرد متاهل عاشق هم ميشن؟ (خيانت به خانواده ها)
سلام آقايون متاهل يه سوال دارم من همكارمتاهلي داشتم كه هنوزازطريق چت باهاش درارتباطم تازگي بهم ابرازعلاقه ميكنه بهم ميگه عزيزم - خييييلي دوست دارم- زنم رومثل تودوست نداشتم هرگز-تاحالامعني عشق رونفهميده بودم و.... من هم زني متاهلم حالابهم بگين اينآقاهدفش چي ميتونه باشه درحالي كه بهم ميگه تومثل خواهرمي دوستمي من زنم رودوست دارم خلاصه گيج گيجم كرده خيلي فكرميكنم هدفش چيه به نظرتون ومن چيكاركنم توروخداكمممممك :302:
-
با سلام
هدفش خيانت به همسرش هست. و همچنين انتظار خيانت شما به همسرتان را نيز در سر دارد.
بحث سر عشق و ... نيست، بحث صرفا هوسبازي وي هست.
عدم قاطعيت شما و برداشت اشتباه و منفي ايشون از سرنخهاي غير كلامي شما موجب شده است كه تصور كند شما هم همين هدف را در سر داريد.
برخورد قاطع شما، شكايت به مافوق ، تهديد جدي يا حتي علني، تغيير شغل يا محل كار، در جريان قرار دادن همسرتان و ... از روشهايي هست كه مي تواند از فروپاشي دو خانواده جلوگيري كند.
هر گونه روشهاي ميانه رو، منعطف و ... منجر به شيب تند احساسات هر دو شما شده و از هم پاشيدگي هر دو خانواده مسجل خواهد بود.
توجه فرماييد ثانيه ها و حتي لحظاتي كه مي گذرد موجب رشد تومور وار هيجانات انفجاري وي يا حتي شما شده و غير قابل برگشت خواهد بود. همين لحظه تصميمت را بگير و مهمتر همين لحظه اجرايي كن. اگر رابطه ايميل، تلفن، يا ... داريد، بايد به صفر برسد(بستر زدايي)
اگر مي توانيد مسئله را با همسرتان در جريان بگذاريد، يا از شغل خود استعفاء دهيد يا براي مدتي مرخصي بدون حقوق بگيريد.
-
سلام
خواهر عزیز درسته من آقا نیستم ولی این آدم هر منظوری می تونه داشته باشته که کلا غللللللطه .....
یعنی چی؟؟/ هم شما متاهل هم ایشون کلا ارتباط شما به هر منظوری اشتباههههههههه.و خطرناک ..
میگی چی کار کنی ؟؟؟ خوب معلومه تا زندگی هر دوتون خراب نشده قطع رابطه.................
-
RE: زن متاهل ومرد متاهل عاشق هم ميشن؟ (خيانت به خانواده ها)
اداره دولتي هستي؟
چند سالتونه؟
چند وقته ازدواج كردين ايا همسرتو دوست داري؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ordak
سلام آقايون متاهل يه سوال دارم من همكارمتاهلي داشتم كه هنوزازطريق چت باهاش درارتباطم
از گفته فوقتان چنین بنظر می رسد که که دیگر با این آقا همکار نیستید. پس ادامه ارتباط آن هم بصورت چت به چه علتی است؟
اصلا چرا یک خانم و یک آقا بدون منظور کاری، ارتباطی باهم داشته باشند؟
خلاصه که خیلی قاطع انزجار خود را نسبت به ابراز علاقه و توهین (بنظر من این طرز رفتار صرفا توهین به شماست) ایشان اعلام کنید و بلافاصله هرگونه ارتباط و صحبتی را با این آقا قطع کنید و اصلا دنبال توجیه از جانبش نباشید.
و مطمئن باشید که رسوایی که افشا شدن این مطلب ببار می آورد برای شما صد چندان خواهد بود.
در مورد گفتن به شوهرتان در این مرحله از آنجاییکه ممکن است سوالات من به ذهنش برسد، فعلا درست نیست ولی اگر بعد از قطع هرگونه ارتباطی از جانب شما، ایشان اصرار به ادامه داشت، بد نیست با توجه به جنبه شوهرتان با او هم در میان بگذارید.
-
سلام خانم عزیز. کار اون آقای همکارتون خیانت به همسرشون هست و همینطور کار شما. مرد و یا زنی که متأهل هستن دلیلی نداره که بخوان به دیگران ابراز علاقه کنن. بهتره که همین الان متوجه اشتباهتون بشین و این چت کردن و ابراز علاقه شنیدن رو قطع کنید هرچه زودتر ، قبل از اینکه به زندگیتون لطمه وارد بشه!!
شما چند وقت هست که ازدواج کردین؟ فرزند هم دارید؟
-
سلام دوست عزیز:72:
منم با سایر دوستان 100%موافقم هر چقدر بیشتر درنگ کنید و فکر کنید وابستگی و علاقه بیشتر خواهد شد و دل کندن سخت تر.
به احتمال زیاد رفتار شما جوری بوده که ایشان این برداشت رو داشته که می تونه چنین درخواست گستاخانه ای رو مطرح کنه....
چرا شما که متاهل هستید باید با همکار سابقتون چت کنید و چه حرفی به جز کار داشتید که باید از طریق چت به هم می گفتید شما خودتون به او میدون دادید.
اگر نمی خواهید که زندگی هر دونفرتون از هم بپاشه همین جا کاتش کنید و یه برخورد جدی و تهدید امیز به نفع شوهر شما و زن اون اقاس.
این خیلی خوبه که حداقل شما در جا به درخواست اون پاسخ ندادید و حداقل دارید مشاوره می گیرید. باور کنید که ته این راه چیزی به جز تباهی نخواهد بود. کمی فکر کنید اگه روزی شوهر شما و همسر اون اقا بفهمه چه ابرو ریزی می شه؟؟؟
اون اقا اگه همسرش و دوست نداره مشکل خودشه و بهتره بره مشاور و مشکلش و حل کنه نه اینه که شما رو هم با خودش بکشه ته چاه.
[size=medium]کاش می شد همه اقایان هوسباز و یک جا جمع کرد و یه کبریت حروم همشون کرد.
موفق باشید:72:[/size][color=#0000CD]
-
به حرفهای مدیر همدردی توجه کن.
وهمینطور فکر کن یه همچین اتفاقی برای شوهر شما می افتاد ، یعنی شوهرتون با یه خانم متاهل دوست میشدن ،اونوقت شما چه احساسی داشتی وچه میکردی .آیا ناراحت نمی شدی واحساس نمی کردی ،داره بهت خیانت میشه ؟
-
ازهمه دوستان بخاطراين همه توجه واحساس مسؤوليت سپاسگزارم اما به اين موضوع توجه كنيد كه اولامن بااطلاع شوهرم چت ميكنم اكثرمواردبحث روكه اغلب شامل دعواهاي اون آقاباخانمشه براي شوهرم بازگوكردم فقط اين ابرازمحبت رونگفتم دوم اينكه براي پي بردن به نيتش يه باربهش گفتم اززنت جداشوتوكه اين همه باهاش دعواداري وگفت نميتونم چون كلازن خوبيه بخاطربچه ام باهاش ادامه ميدم درحاليكه كه براي من كادوهو مياره!اين تناقض گيجم كرده شوهرم باچت كردن مامخالف نيست حالاميخوام بيشترازتون بشنوم
راستش دوست داشتم اون جاي شوهرم بود اينجوري واضح تربپرسم ميخوام بدونم اونم منوميخواد يافقط بازيچه هستم
-
اردک جان عزیزم، چرا اینهمین موضوع برات مهم شده؟ شما شو هر داری، اصلا اون آقا هر کاری میخواد بکنه، شما نباید بهش اجازه بدید که بهتون ابراز علاقه بکنه. احساس میکنم یخورده شما هم دل بهش بستید که اینجوری پیگیر ماجراش شدید!!
:81:
-
سلام
همونطور که خودتون هم اشاره کردید این کار یعنی خیانت به خانواده و قبل از اون به خودتون و حیثیت و شخصیت خودتون خیانت کردید . اینم حتما میدونید که خیانت عواقب خیلی سختی داره و از زشترین اعمال هست .
به نظر من چت کردن شما با اون آقا چه شما رو بخواد چه نخواد و چه همسرتون بدونه و چه ندونه و چه رابطه احساسی ایجاد بشه و چه ایجاد نشه ، کاملا اشتباه هست .
-
[http://www.hamdardi.net/images/www.hamdardi.com_2.net.jpg[/img][/align]
راستش دوست داشتم اون جاي شوهرم بود اينجوري واضح تربپرسم ميخوام بدونم اونم منوميخواد يافقط بازيچه هستم
[/quote]
این که میگی دوست داشتی جای شوهرت بود، خب این یعنی خیانت دیگه. خیانت که شاخ و دم نداره. حتما نباید کار خاصی کرده باشی دیگه. :305:
می خوای بدونی اون هم تو رو می خواد یا نه؟ خب این هم یعنی تو به اون وابسته شدی و این هم یعنی خیانت؟ نمی دونم فکرش را می کردی یا نه ولی شما تا الان هم به شوهرت خیانت کردی که حتی به کس دیگه ای فکر کردی. برات متاسفم.:305:
نمی دونم چرا برخی این قدر ساده اند که با یه دو کلمه حرف اللکی از پشت اینترنت خیانت می کنند. حرفایی که همه می دونند که همش توی اینرنته و این آقا اگه عرضه داشت زندگیش را جمع می کرد.
-
-
سلام دوست عزیز
متاسفانه وقتی بحث عشق و علاقه وسط میاد اون فرد دیگه هیچ حرفی رو نمی پذیره. شاید الان جملات ما رو بخونی اما عمل کردن به اونا مثل این می مونه که بهت بگن کوهی رو جابجا کن.
زشتی کار و همه بهت گفتن پس میدونی کارت بسیار زشت و قبیحه. اما بذار این جوری بهت بگم می دونی اون اقا در مورد شما چی فکر می کنه؟ می گه وقتی این خانم به همین راحتی و با 2 تا جمله من دل از شوهرش کند و به من دل داد می شه بهترین سوء استفاده ها رو ازش کرد . نگو اون اقا که نمی دونه نظر من در موردش چیه همین که اون بهت ابراز محبت کرده و تو نزدی در دهانش یعنی اره منم باهاتم.
تو الان در ذهن اون اقا بد ترین و .... زن هستی بچسب به زندگی سالم خودت. کمتر محبت ببینی بهتر از اینه که ناسالم زندگی کنی. امیدوارم به خودت بیای.
دلم خیلی برای خانمها و اقایانی که بهشون خیانت می شه می سوزه.
-
ببخش که با صزاحت میگم .شما جه طوری روت شد ،این جمله رو بنویسی :
می خوام بدونم اونم منو میخواد یا فقط یه بازیچه هستم .
:305:
دلم برایه شوهرتون می سوزه .
دونستن این موضوع ، به چه درده شما می خوره . اصلا فکر کن اون آقاتو رو می خواد ،خیلی هم دوست داره ، خوب یه لحظه ، پیشه خودت فکر کردی ،مرده زن داری که دل به یه زنه شوهر دار می بنده وابرازه محبت میکنه ، چند وقته دیگه همین بلا رو سره یه زنه دیگه میاره ،اون وقت میخوای چی کار کنی ؟؟؟؟
چنین مردی از یه پست ، هم پست تره .
یعنی اینقدر شخصیتت کوچیک شده ، که می خوای از مقدار محبته یه مرده پست وکثیف به خودت حبردار بشی .
من موندم که شوهرت چطوری بهت اجازه داده ،با یه مرد چت کنی ؟؟؟
داری از اعتماده شوهرت سوء استفاده می کنی .:163: :163::163::163::163:
-
دوستان ممنونم ولي لازم نيست اينقدرازمن بدتون بيادقضاوت ازدورخيلي راحته اماتابراي كسي پيش نيادنمي فهمه چه جوريه خوب من حتماحتمابه توصيه هاتون عمل ميكنم براي همين هم اينجاموضوع رومطرح كردم ولي آقايون محترم هم كمي مواظب دل خانمهاشون باشن شوهري كه منوكتك ميزنه وهيچ تلاشي براي بهترشدن وضع ماليمون بعدازسالها نمي كنه و...لياقتش بدترازاينهاست ولي بازم به توصيه هاتون عمل مي كنم قول ميدم بازم ممنون
-
وقتی یه چرخه غلطی شروع میشه دیگه نگه داشتنش اینقدر سخت میشه که ....
بی دلیل نیست دین این همه از ارتباط و نگاه و ......گفته !
خانم عزیز نمی دونم
کجا لغزیدی ؟!
کجاسر خورد ی !؟
و کجا با سر سقوط می کنی؟!
کاملا آگاهی ! کاملا هوشیاری ! کاملا مختاری !
عنایت خدا همیشه شامل حال همه ما هست و نگهدارمان .
خداوند همه ی خوب و بدی ها و جیز شدن هارو هشدار داده یعنی بهت گفته نرو !!!
بعد میگه از هرراهی که رفتی می تونی برگردی !وراه توبه و انابه رو هم باز گذاشته !
کافیه دستت رو به سوش دراز کنی ! نجاتت می ده !
اما
وای به روزی که قلب و دلمون سیاه میشه و لجوجانه میگیم دلمون می خواد !
وای از روزی که مهر به دلهامون زده میشه .گوش هامون کر
وای از روزی که عقل از آدمی گرفته میشه !
خانم عزیز!
این علاقه کاذب وسوسه شیطان است و بس !شیطون به هیچ کس وفا نداره و دشمنی قسم خورده و سر سخته . رنگ و لعابی هم که برای این هوس زده کذبه! و جز بدبختی و نا کامی چیزی در بر نداره !
نقل قول:
ولي آقايون محترم هم كمي مواظب دل خانمهاشون باشن شوهري كه منوكتك ميزنه وهيچ تلاشي براي بهترشدن وضع ماليمون بعدازسالها نمي كنه و...لياقتش بدترازاينهاست ولي بازم به توصيه هاتون عمل مي كنم قول ميدم بازم ممنون
اجازه نده !شیطون عقلت رو ذایل کنه .
چرا طلاق نمی گیری ؟بدون اینکه فکرت مسموم بشه !
تا زمانی که شما همسر قانونی و شرعی شوهرت هستی اجازه ی ورود این افکار مسموم رو به ذهنت نده !
این ذهنیت مسموم ورنگ و لعاب خورده راه به نا کجا آباد دارد !
رها کن خودت رو از اون !
توبه کن و دستت رو بگذار تو دست خدا !
-
دوست عزيزم :43:
ببينيد من نمي خوام مثل دوستاي ديگه شما رو متهم كنم . در اينكه داريد اشتباه مي كنيد شكي نيست . شما بايد ببينيد كه چرا تو زندگيتون محبتي رو كه مي خواهيد دريافت نمي كنيد . مطمئن باشيد نسبت به زندگيتون كوتاهي كرديد و بي توجهي كرديد .
شما تصوركنيد اگه همين كار رو شوهرتون انجام بده باز هم همينقدر راحت برخورد مي كنيد .
اگه شوهرتون شما رو كتك مي زنه يا نسبت به زندگي بي توجه هست به خاطر كم كاري شما هست . شما بايد مهارتهاي زندگي مشترك رو در خودتون افزايش بديد و به شوهرتون بيشتر محبت كنيد تا اوضاع زندگيتون بهبود پيدا كنه و اون محبت و توجهي رو كه د اريد از اين اقا طلب مي كنيد شوهرتون به شما بده .
و لازمش اينه كه اول از همه اين رابطه رو بدون مقدمه چيني قطع كنيد و به شوهرتون توجه كنيد . مقالات مربوط به مهارتهاي زندگي مشترك رو مطالعه كنيد و با صبوري اونها رو تو زندگيتون پياده كنيد . بهتون قول مي دم اگه به زندگيتون بيشتر توجه كنيد محبتي رو كه الان دارين گدايي مي كنيد بي منت شوهرتون نسبت به شما داشته باشه .
اينجا چند تا لينك موارد مشابه خودتون رو مي ذارم + مقالات مفيد در زمينه مهارتهاي زندگي مشترك
در جستجوي عشق
درمانده در يك رابطه نادرست
مهارتهاي ارتباطي بين زن و شوهر به تنهايي كافي نيست.
زندگي بيست مخصوص خانمها
-
خب این که داره کتک میزنه غلطه. تلاشی هم نمی کنه که احتمالا درست نیست یعنی داره از صبح تا شب می خوابه. احتمالا سعیش را می کنه ولی به چشم شما نمیاد. تازه فرضا هم که تلاشی نمی کنه. خب طلاق بگیر و بعد برو با یکی دیگه ازدواج کن نه این که خیانت کنی. :302:
بدی خیانت اینه که فقط برای شما نیست، بلکه جامعه را هم مسموم می کنه. خیلی از زن و شوهرها با شنیدن قصه ی این نامردی ها به هم شک می کنند. به خاطر همینه که توی دین ما، برای خیانت مجازات سنگینی گذاشته شده است. :305:
از این که روراست میگیم. ناراحت نشو، اگه بتونیم از راه بد تو رو برمی گردونیم، حتی اگه حرف گوش ندی با پس گردنی تو رو برمی گردونیم ولی نمی گذاریم خودت را تباه کنی. :324:
-
از اینکه همه سرزنشت کردیم ناراحت نشو ، یه سر به اطلاعاتی که از خودت ، به ما دادی بزن ، اونوقت به ماهم حق میدی . به هر کسی هم این حرفها رو بزنی مطمئن باش سرزنشت میکنه .
هر چقدر هم با شوهرت تو زندگی مشکل داشته باشی ،راه حلّش اینی که شما انتخاب کردی نیست .
خودت رو از هر چیزی که تو رو به این مرد وصل میکنه دوری کن وبه دنباله یه راه حلّ ، درست ومنطقی باش .:303:
-
متاسفانه این نوع روابط در جامعه ما زیاد شده و اکثر زنان و مردان هم با این دلیل که همسرمون به ما محبت نمی کنه و.... به این راه کشیده می شن.
من از این موارد زیاد دیدم و متاسفانه چنان خودشون و توجیه می کنن که باورشون شده چون شوهرشون در حقشون کم گذاشته پس اینا هم حق دارن خیانت کنن.
کاش باور کنن که خدایی هست و به افردای که خیانت می کنن رحم نمی کنه کاش باورمان بشه که خداوند برای تک تک اعمالمون از ما جواب می خواد پس جوری رفتار کنیم که بتونیم جوابی برای کارامون داشته باشیم.
شما رابطت و با همسرت درست کن و اگه مثل سایر دوستان راهنمایی گرفتی ,مشاور رفتی, تلاش کردی و جواب نداد جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن نه الان.
عزیزم تا زمانی که اسم همسرت در شناسنامه شما هست شما شوهر دار محسوب می شید این که ما طلاق عاطفی گرفتیم و..... چیزی جز خود رو گول زدن نیست.
اگه یه دفعه همه بهت توپیدیم برای این بود که نمی خوایم به سرنوشت اونایی دچار بشی که در باتلاق گرفتار شدن و حالا نه راه پس دارن نه پیش.
اگه شوهرت بفهمه اگه این اقا از شما سوءاستفاده کنه و بعد بخواد ازت باج بگیره و ابروت و ببره و هزارتا اگر دیگه که اگه یکیش اتفاق بیفته خودت و به خاک سیاه نشوندی.
خدا کنه همه با هم بتونین شما رو از راهی که هنوز نرفتی و اولشی نجات بدیم.
خواهشا به نیت اون اقا کاری نداشته باش. نیت اون چیزی جز هوسرانی نیست وابراز علاقه هاش دروغی بیش نیست مطمئن باش اون در ذهن و قلب خودش زنشو و با همه مشکلاتش با صد تا مثل شما که با وجود شوهر چنین پیشنهادی رو قبول کردید و دلتون لرزیده عوض نمی کنه.
ببخشید تند حرف می زنیم چیزی جز خوبی شما رو نمی خوایم
موفق باشید:72:
-
سلام دوست عزیز...تمام گفتنی ها رو دوستان گفتن و فقط امیدوارم کمی تامل کنی و باتفکر تصمیم بگیری...
میدونی مشکل از کجاست؟ مشکل از اینجاست که تو الان داری فکر میکنی که اگه کسه دیگه غیر از شوهرت کنارت بود زندگی قشنگ تر و رویایی تری داشتی...فکر میکنی اگه با کسه دیگه ای بودی به تمام آرزوهات میرسی و اون موقع زندگیت چه زیباتر میشد اما اگه کمی فکر کنی و با خودت رو راست باشی میبینی که قبل از ازدواج هم همین فکرها و رویا ها رو نسبت به شوهرت داشتی و با همین میل ازدواج کردی... مسئله اینجاست که فکر میکنی خوشبختی در کنار شوهرت غیرممکن است..
به نظر من شما خیلی به اون اقا وابسته شدی و کمی از خلاءهای شما رو پر میکنه اما عزیز من شما شوهر داری... یعنی چی باهاش چت میکنی؟ من کلا با مقوله ی چت مخالفم چون اعتیاد اوره مخصوصا واسه خانومها چون خودم تجربه اش رو دارم...
عزیز من خوشبختی ما ادم ها بستگی به خودمون داره... با اینکه شوهرم چه میکنه و چه نمیکنه ارتباطی نداره...
تمام ازدواج ها فراز و نشیب دارن...اما اگر تنها به این کنی که اصولا چرا ازدواج کردی و هدفت از ازدواج چی بوده بازنده نخواهی شد و راه اشتباه نخواهی رفت...
امیدوارم موفق باشی...
-
ازهمگي ممنونم برام دعاكنين وبه حرفهاي تاثيرگذارتون ادامه بدين تواين مبارزه تنهام نذارين:323:
-
امیدوارم و یقین مطلق دارم که در این مبارزه ای که با نفستون شروع کردین پیروز میدان می شین اگر و تنها اگر توکل مطلق داشته باشین بخدا و همواره خدا رو حاضر و ناظر کارهاتون ببینین .
تمام سعی و تلاشتون رو متمرکز کنین به پیشرفت و تعالی و رشد چارچوب خانواده خودتون و .... میتونین در این راه هم راهنمایی های ارزنده ای رو از کارشناسان تالار بگیرین .
انشاالله که موفق باشین و سربلند میدان:72::72::72: .
-
:323::323::323::323::323:
گفتنیها رو گفتیم زیاد بخونشون. این دیگه تنها کاریه که از دستمون بر میاد.:43::72:
-
فقط دعای ما جواب نمیده. اولین قدم قطع ارتباط با اونه. حاضری دیگه باهاش چت نکنی؟:324:
حاضری ترک این چت کردن کنی یا نه. این قدم و اول و مهم ترینه. باهاش قطع ارتباط کن. همین.:305:
-
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما ژيش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasiman
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما ژيش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
اتفاقاخيلي دوست داشتم همچين چيزي براش پيش بيادتابهانه دستم بيفته:316:
-
سلام اردك خانم عزيز
هميشه اون جوري كه فكر مي كني اتفاق نميفته قصه تو داستان اول راه زندگي خانم سابق منه خواهشن تاپيك خيانت همسر منو بخون هر تصميم خواستي خودت بگير
فقط اينو بدون مردي كه اون همه ابراز علاقه به اون مي كرد وقتي همه چي رو شد گفت خانم خودش خراب بوده و با هام حرف مي زد
داستان زندگي من آينده اين روابطه
-
[/quote]
خیلی عذر می خوام . ولی این حرفت رو خیلی خیلی وقیحانه زدی .
لطفا به شعور اعضا و وقتی که واسه حل مشکلت گذاشتن ، کمی احترام قائل شین .
ظاهرا اصلا انگیزه ای واسه مبارزه نداشتی .اگه اینطوریه پس چرا اصلا مسئلت رو تو تالار مطرح کردی ؟
-
اینجوری که می گید یه تعداد مشکل با شوهرتون دارید. تا حالا برای برطرف شدنشون تلاشی کردین؟ بحث و دعوا برای اون مسائل نمی تونه تلاش جدی باشه. به فکر راه حل های عملی دیگه باشین.
مطمئنید که مشکلاتی که دارید بیشترش از طرف شما نیست؟ اگه از طرف شما باشه که با هر کس دیگه هم ازدواج کنید کم و بیش اون مشکلات پیش میاد. و اگه از طرف شوهرتون باشه هم اینو بدونید که هر انسانی مثل شوهرتون یه سری خصوصیت مثبت و یه سری خصوصیات منفی از نظر شما داره، و اون آقا هم حتما یه خصوصیات منفی داره که تا الان اونارو ندیدید.
حالا اصلاً فرض کنید که شما با اون آقا هم تناسب بیشتری نسبت به شوهرتون داشته باشید (که می دونم ندارید، مردی که اهل خیانت باشه به هر زنی خیانت می کنه)، اون آقا که گفته زنشو طلاق نمی ده، یعنی حاضرید زن دوم باشید؟ یا فقط می خواید این رابطه پوچو همینجوری الکی ادامه بدین؟
یا اگه اون آقا بخواد زنشم طلاق بده می خواید به شوهرتون چی بگید؟ می خواید بگید طلاقم بده چون می خوام با یکی دیگه ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن مطمئن باشید اگه اون آقا حاضر باشه زنشو به خاطر شما طلاق بده یه روزی هم شمارو به خاطر زن دیگه طلاق می ده. شک نکنید.
راهی که دارید می رید 100% اشتباهه.
به فکر زندگی خودتون باشید، همه راههای ارتباطیتونو با اون آقا قطع کنید، اگه سخته براتون، پسورد ایمیل و آیدیتونو بدید یه نفر دیگه براتون عوض کنه و بهتون هم نگه که دیگه پسوردتون چیه.
خوبی های شوهرتونو ببینید و با کمک هم دیگه و اگه لازم باشه کمک مشاور کاستی های زندگیتونو بر طرف کنید. مطمئن باشید که هیچی زندگی خودتون نمی شه.
-
سلام
راستش واسه من رفتار خود شما نسبت به اون آقا عجیبتره!!!!!
ببخشید انقد تند حرف میزنم.آخه نمیتونم درک کنم. یعنی هیچ زنی نمیتونه ارتباط شما رو درک کنه.
میگید شوهرتون می دونه، آیا از اصل نوع ارتباطتتون هم باخبره!! فکر نکنم.اینجور که بوش میاد خود شما هم کم کم دارید بهش علاقه مند میشید . و این فاجعه هست.عزیزم اگه زندگیتو دوس داری ، اگه شوهرتو دوس داری!!!!! بیخیال شو.اما اگه دنبال آبرو ریزی، اخراج ، و طلاق هستی میتونی ادامه بدی.تصمیم با خودته !!!!
-
اگه مشكل كار شما به اين راحتي قابل حله پس چرا از اعضا كمك ميطلبي؟ اگه شما منتظريد با خيانت همسرتون بهانه دست شما بياد و اين كار ضد انساني و اخلاقي رو انجام بديد پس طرح اين مشكل در يك سايت روانشناسي هيچ جايگاه و مفهومي نداره. شما به دنبال تاييد كار شرم اورتون هستيد؟؟ به نظر شما اعضاي تحصيلكرده يك سايت يا بهتر يك انسان كار شما كه بر هم زدن زندگيه دو انسانه رو تاييد ميكنن؟ امان از دست افرادي مثل شما كه جامعه رو براي ادم هايي كه ميخوان سالم زندگي كنند تيره و تار ميكنن
-
به نظرم شما اصلا نمی خوای مشکلت حل شه . بیشتر دوست داری دیگران کارتو تایید کنند.و به دنباله یه توجیه برای کارت هستی . شما متوجه نیستی که اهالیه این تالار ، دارن صادقانه ، راهنماییت میکنن . این طرزه رفتارت اصلا درست نیست .
-
می خوای کمی بیشتر از خودت و رفتارهای بد شوهرت بگی؟
اگه بیشتر بگی می تنیم بیشتر کمکت کنیم.:305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasiman
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما پیش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
دوست عزیزم واقعا فکر میکنی نداشتن این زندگی به شکستن دلت میارزه؟؟؟ آرزو میکنم هیچ وقت طعم خیانت رو نچشی...آرزو میکنم هیچ وقت صدای شکستن قلبت رو نشنوی...آروز میکنم هیچ وقت این حس رو که کسی بهتر از شما بوده که به شما ترجیح داده شده رو حس نکنی... ازصمیم قلبم آرزو میکنم... چون درک میکنم یعنی چــــــــــی...!
امیدوارم به فکر ساختن زندگی ات و از نو شروع کردن باشی نه بهانه ای برای فروپاشی اون و رسیدن به آینده ای که مبهم است...
دوست عزیزم اول خودت بخواه و رابطه ات رو با اون آقا قطع کن بعد از مشکلات زندگی تون بگو و قول میدیم قدم به قدم در کنارت باشیم...
موفق باشی...
-
دوستان عزیز
لطفاً در راهنمایی دادن دقت داشته باشید که با هیجانی برخورد کردن ( ابراز انزجار ، سرزنش و ...... ) اقدام مشاوره ای صورت نمیگیره و کمکی به مراجع نمیشه و شاید نتیجه عکس هم بدهد .
توصیه می کنم تاپیک آفتهای احتمالی در کار مشاور را مطالعه کنید
اردک عزیز ، راهنمایی مدیر محترم ، کامل و تخصصی و قابل توجه است .
.
-
بدی کار و همه بهت گفتیم. ایمان دارم که خودت بهتر از هممون می دونی که چقدر کارت بده و با علم بر بد بودنش داری می ری جلو ,چون اومدی اینجا و پرسیدی که چیکار کنم؟
دیگه نمی خواستم برات چیزی بنویسم چون همه چیز و گفتم و گفتیم و خودتم که بهتر می دونی اما دلم نیومد.
تو داری تو باتلاق بدی فرو می ری و ما از بیرون داریم فرو رفتن تو رو می بینیم و دلمون می سوزه. خواهش می کنم دستت و به ما بده و یا علی بگو و بیا بیرون.:43:
این کار اعتیاد اوره و شاید حتی به مراتب از مواد مخدر بدتر. چون تازه اگه بدون لو رفتن و ابرو ریزی رابطت با این اقا تموم بشه دوباره دنبال یکی دیگه خواهی گشت برای جایگزین کردن. دیگه نمی تونی تنها با همسرت باشی. بیشتر دل نبند.:323:
موفق باشی:72:[color=#FF1493]
-
خانوم ordak:
شايد ما يه كمي تند رفتيم اما خواستيم كمكت كنيم نه تحقير. :43:
حالا بي خيال كمي از خودت بگو تا با دوستان بيشتر آشنا بشي. :303:
مشكل تو با همسرت چيه؟
آفرين دختر خوب دردل كن.
-
با سلام در مراودات وهمه كارها بايد اصولي داشته باشي وبراساس ان عمل كني نه براساس عملكرد افراد مقابل به جهت فردي هر كس كار بدي ميكنه سقوط وخود كشي است ايا شما هم بايد سقوط كني