تصمیم به قطع رابطه من و نیازهام
سلام دختری هستم 26 ساله 1ساله با یه بسری دوست شدم به قصد دوستی همین
تو این یه سال ابدا حسی عاطفی دوست داشتن بینمون اینجاد نشد و تا الانم هرچی هست فقط از روی عادت و تنها نبودنه
نه دوسم داره نه میگه فقط برای انکه منو نگه داره به دروغ میگه دوست دارم ولی دوست داشتن از روی عادت یا اجبار
موقیعت شغلی مناسبی دار م و از این ادم کاملترم اما به علت عدم اعتماد به نفس کافی همیشه تو زندگی با بسرایی بودم که ازمن بایینترهستن و یه جورایی حس کمبود داشتم نسبت به بقیه
مخصوصا وقتی میبینم کسی هست کنارم که علاقه ای نداره بهم
دارم تصمیم میگیرمرابطه رو قطع کنم با این که میدونم بعدش شاید تنهاتر بشم ولی چاره ای ندارم
راستش چیزی که بیشتر از تنهایی عذابم میده عدم تماس با چنس مذکر رابطه هست
رابطه فیزیکی
من دختر گرمی هستم و الان یک ساله به این رابطه عادت کردم مخصوصا رابطه فیزیکی ببخشید که اینجور ی میگم ولی نمیخام دیهه اینجوری زندگی کنم میخام به خودم ارزش بدم اما چه کنم این نیاز لعنتی دست از سرم برنمیداره دوست دارم رابطه شرعی باشه باهمسرم اما خاستگار ندارم
حالا بگید تکلیف من دختر 26 ساله با کلی نیاز جنسی و عاطفی چیه چطوری خودمو از این گرداب بکشم بیرون اخه من هم ادمم
- - - Updated - - -
بخاطر نداشتن خواستگار مناسب و فردی که حتی در حد معمولی باشه به این دوستی تن دادم اولش فکر کردم شاید بتونه تکیه کاه مناسبی برام باشه اما اصلا مال این حرفا نیست نمیتونم هیچ جور روش به عنوان مرد اینده حساب کنم میدونم که اشتباه کردم و الان ناراحتم همه از درد جدایی مینالن من از درد نبود رابطه گرم و عاطفی همینطور جنسی
کارم شده سرک کشیدن تو دنیای مجازی اما هرکسی که هست یا خیلی باکلاسن و یا خیلی سطحشون بایینه که اصلا خوشم نمیاد
قیافه بدی هم ندارم ظاهرمم اعتماد به نفسمو بایین نشون نمیده اصلا اما چه کنم
خیلی واضح و روشنه که باید این رابطه قطع بشه بهشم گفتم اما خیلی اصرار داره رابطه ادامه داشته باشه ولی من نمیخام برای من تموم شده این رابطه مسخره
راستتش بیشتر از اینکه بخام ضربه بخورم نگران ایندم هستم اینکه تا کی باید اینجور تنها بمونم و دوباره نیازای جنسی و عاطفیمو سرکوب کنم اخه چرا خدا ما دخترارو اینجوری افریده که باید انتخاب بشیم چرا نباید فرصت داشته باشیم خودمون انتخاب کنیم چرا اخه چرا خیلی دلم شکسته