-
این که خانواده ها قراره برن باهاش صحبت کنند و مساله را حل کنند خیلی بهتره.
خودت را بیشتر از این توی رابطه تون، خراب نکن.
اگر بری و باهات دعوا کنه و برت گردونه یا حتی ممکنه راهت نده توی خونه، خیلی تحقیر می شی و اذیت می شی.
این کار را نکن.
این بلاهایی که وسط این دعواها داری سر خودت و شخصیت و غرورت می آری ترمیمش خیلی سخت است.
مواظب خودت باش.
من مشاور نمی شناسم. اما گاهی دیدم دوستان توی تالار به هم معرفی می کنند.
-
با سلام
کمی تا اندکی تاپیک و حرفاتون رو خوندم ولی نشدن کلیه حرف هارو بخونم واسه همین 4 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید شاید تونستم کمکی هر چند کوچیک بهتون بکم
1.چطور اینقد مطمئن هستید که داره بهتون خیانت میکنه ؟
2.چقد دوس دارید ؟
3.حاضرید به جدایی از همسرتون فکر کنید ؟
4.کلیه مواردی که گفتید از قبیل زنگ نزدن یا بی تفاوت شدنسون کی شروع شد ؟ قبل از اینکه ورشکست بشن یا اینکه بعدش ؟
-
سلام به دوستاي مهبونم
شيدا جان الان اومدم تهران برا كاراي پ.ن و دكترا ديگه بهش زنگ نزدمو اصلاً تحويلش نگرفتم ( هرچند اونم حالمو نپرسيده) ديگه نميذارم تحقيرم كنه و خودمو با درسو چيزاي ديگه سرگرم ميكنم ،، و رفتم شهرستان قراره بابام بره باهاش جدي حرف بزنه
در جواب دوست عزيزم من چند بار اس هاي دخترا رو كه به اسم خودشون مث شيوا مهسا شادي سيو بودو تو گوشيش خوندم ولي به روي خودم نياوردم البته يكيش اس بود بقيه متن اينترنتي ،،
احساس ميكنم دوسش دارم ولي مطمئن نيستم بعدازينچيزايي كه ازش ديدم
اصلاً حتي يك درصد به جدايي فكر نميكنم
تمام اخلاقاي بدش بيتفاوتي و اينا بعد از دست دادن پولش شروع شد كه الان يك سال شده تقريباً
از توجهتووون واقعاً ممنونم
-
درود بانو
اول نظر شخصیمو مینویسم لطفا جدی نگیرید ولی غورم گرفته ببخشید:
بعضی وقتها واقعا فکر میکنم مدیران و مشاورین و کاربرای باتجربه سایت دارن گل لگد میکنن از نظر کاربری که تایپیک را زده و اصلا توجهی به نظرشان نمیکنن فقط تایید میکنه ولی راه خودشو میره و کار خودشو میکنه.
به نوشته بالا توجه نکن غووور داشتم :58:
اول تکلیفتو با خودت روشن کن میخوای بلاخره چیکار کنی؟زنگ بزنی یا زنگ نزنی؟!!!
اونم من امروز اصلاً بهش زنگ نزدم و ديدم اصلاً عين خيالش نبود الانم كه زنگ زدم گفتم نميخام زندگيم اينطوري باشه و نميخام اينطوري باهام رفتار بشه كه گفت حوصله غر ندارمو همونطور كه داشتم حرف ميزدم قطع كرد . تو عمرم انقد تحقير نشدم
این سردرگمی چندین و چندبار توی نوشته های شما دیده شده.شما فکر کنم یمترسی بدجوری هم میترسی از اینکه براش مهم نباشی و دلتنگت نشه واسه همین با اینکه میدانی کار درست چیه ولی بازم کار غلط را انجام میدهی!کیو داری گول میزنی خودتو یا ماهایی که نظر میدیم.
صبور باش باهاش تماس نگیر بزار خودش بشینه فکر کنه و به نتیجه قطعی برسه میخواد چیکار کنه با زندگیش مجرد نیست متاهله باید اینو بفهمه ازدواج کرده و متعهد باید باشه.
نوشتید ایشون پول نداره و کم اورده و یکجاشم برام جالبه ایشون گفتن 50 تومان بهم بدین تا خونه رهن کنم و مثل بچه ها قهر کرده و میخواد باج بگیره .................
.
.
.
.
یه تایپیک هایی هست خود مراجع میدونه باید چیکار کنه و کار درست چیه و ماهم میدونیم و به ایشون میگم یعنی داره مشکلش فریاد میزنه ولی نمیخوایم قبول کنیم امکان داره توی انتخابمون اشتباه کنیم فرقی نداره چه دختر و چه پسر.قبول کنید انتخاب درستی نداشتید بانو :81:
شما یکبار شکست خوردید خوب اینم روش میشه دوباره نهایت میخواد چی بشه؟پشت سر شما حرف بزنن والا این جماعت بیکار ایرانی مخصوصا زناشون(عده ای هرچند اندک) از روی بیکاری حسادت و بخل و بیسوادی و ناآگاهی و کم خردی فقط نشستن و منتظر یکی شکست بخوره هرهرکرکر بزنن زیر خنده تنها شما نیستید بانو اطراف ما از اینجور افراد حقیر و ناچیز هستند از خودت بپرس واقعا ارزش شما چقدره اینقدر که به اینا و حرفای بی ارزش و پوچی که یمزنن اهمیت بدی و زندگی خودتو نابود کنی به چه قیمتی اخه میخوای ادامه بدی به چه امیدی آخه؟!!!!
http://www.hamdardi.net/thread-33428.html
http://www.hamdardi.net/thread-32622.html
تایپیکشو بخون فکر کنم خیلی زیاد شبیه تایپیک شماست.
آینده انسانها در امتداد گذشته انهاست :72:
نجواهای دوران عقد بعد از عروسی تبدیل به فریاد می شوند :72:
اینکه فکر میکنی میتونی تغییرش بدی بریز دور این بنده خدا همینیه که میبینی دقیقا همین که توی کوچیکترین مشکلی کم میاره و کمرش خم میشه یعنی فقط باید به خودت تکیه کنی و امیدت به خودتب اشه توی مشکلات زندگیت و ایشون توی خوشی فقط کنارته.......................
خیلی خسته ام با خوندن تایپیک شما خسته ترم شدم.
بیخیالش شو آبجی
جلوی ضضر رو از هرجایی بگیری منفعته
داری روی باد سرمایه گذاری میکنی.
خواهشا تایپیک های بالا را بخوان و تصمیم درست بگیر :72:
-
با تشكر از نظرتون
آخه اون وقتايي كه مياد شهرستان و منو ميبينه اخلاقاش خيلي بهتر ميشه اصلاً با اون آدم زمين تا آسمون فرق ميكنه دورو برم مياد بهم اهميت ميده ولي وقتي ميره ديگه همون مشكلات تكرار ميشه
حق كاملاً با شماست ولي خيلي برام سخته آخه تا چند ماه پيش عشقو علاقه ي ما زبونزد همه بود الان انگار از عرش به فرش اومدم دارم دستو پا ميزنم كه به حالت قبل برگردونم زندگيمو ولي انگار به قول شما نميشه
ديگه جدددي زنگ نزدم بهش منتظرم ببينم چيكار ميخاد بكنه هر چي خدا بخاد
-
سحر این پست مدیر را بخون. شاید کمکت کنه.
-
با سلام
تاپیک از حد مجاز عبور کرده .
لطفاً یک جمع بندی از راهنمایی های داده شده در چند سطر داشته باشید و بفرمایید چه اقداماتی پیرو این راهنماییها داشته اید و اینگونه تناپیک را برای قفل شدن آماده کرده و از طریق گزارش پست اعلام کنید تا قفل شود . در صورت نیاز می توانید تاپیک جدیدی برای راهنمایی بیشتر باز کنید . اگر چه توصیه بنده این هست که راهنمایی های مفید را تا مدتی بکار بگیرد و در صورتی که خیلی ضرورت داشت تاپیک جدید باز کنید .
با تشکر
-
بله چشم فرشته مهربان پيش يك مشاور خوب در تهران وقت گرفتم و الان يك روزه كه اصلاً ازش خبري نگرفتمو نميخام بگيرم.
همونطور كه فرموده بوديد به حال خودش رهاش كردم ببينم چي ميشه اجازه بديد نتيجه مشاور و اين بي محلي كردنمو بدم بعد تاپيك رو ببنديد
متشكرم از لطفتون
-
الان دوروزه بهش زنگ نزدم ولي اصلاً انگار كه نه انگار حتي يه اس بهم نداده
نميدونم چيكار كنم
-