تنها چیزی که حدس میزنم مادرمو ناراحت کرده باشه اینه که یاداوری دورانی که دوستش زنده بود و بخاطر بعضی مسائل کشته شد ازارش بده.مادر من دو تا دوست صمیمی داشت که یکی از دوستاش +خودش تو زندگیشون موفق شدن از هر نظر ولی یکی از دوستانش به راه هایی خلاف کشیده شد که اونطور که مادر بزرگم اونموقعی که زنده بود تعریف میکرد مقصر خانوادش بودن وگرنه از مادر منو اون یکی دوستش اونطور که مادر بزرگم میگفت خیلی هم زرنگ بود عکسایی با هم داشتن و چند تا نامه مادرم از اون موقع داشت که مادر بزرگم نگه شون داشته بود که وقتی اون موقع برای اولین بار دیدمشون ته دلم گفتم کاش مامانم با منم همینقدر صمیمی بود.معلوم بود خیلی خیلی خیلی همدیگه رو دوست داشتن اون عکسا پیش مادر بزرگم بود بخاطر اینکه مادرم هر موقع میدیدشون مادر بزرگم میگه دیوانه میشد بعد فوت مادر بزرگم نمیدونم اون عکسا و نامه ها چه بلایی سرشون اومد بعد ازدواج مادرم از اونا جدا شد چون رفت انگلیس مادر بزرگم میگفت وقتی منو حامله بود به مامانم خبر دادن که جسدشو پیدا کردن اونو کشتن مادرم از همون موقع استرس و اضطراب شدیدی داشت و هنوزم داره شدیدا استرسی شده طوری که رو منم خیلی اثر گذاشته و بشدت بعضی وقتا بیخودی حتی با زنگ تلفن استرس میگیرم.من فقط اینو از گذشته مادرم میدونم که اینو هم چند سال پیش وقتی مادر بزرگم زنده بود برام تعریف کرده بود.فقط اینو میدونم که خیلی همدیگه رو دوست داشتن عین 3تا خواهر بودن.وقتی بدنیا اومده بودم مادر بزرگم میگه یا دست بابات بودی 24 ساعته یا دست پرستار ........شاید فکر میکنه اگه مراقبم نباشه مثل اون دوستش میرم راه خلاف....نمیدونم تو ذهنش چی میگذره......
- - - Updated - - -
اما در مورد دو تا تایپیک تصمیم گرفتم چیزای مهمی که ازش یاد گرفتمو بنویسم اینی که من رفتار منفعل دااشتم و دارم درسته باعث ازار اطرافیانمم میشد و میشه اینو الان میفهمم که چرا وقتی میریم خرید مامان میگه کدومو دوست داری من میگم تو بگو کدوم به دلت نشسته مامان میگه مثلا فلان مدل منم حتی اگه به دلمم نشینه میگم باشه همون.بارها تا برسیم خونه میگه مطمئنی خوشت اومد؟مطمئنی؟به دلت نشست؟ شاید 2.3روز مدام تو فکر باشه و مدام بگه مطمئنی خوشت اومده اخه خودت که چیزی نپسندیدی؟حالا میفهمم با همون رفتار (منفعل)که داشتم و هنوزم دارم نه تنها خودمو بلکه اطرافیانمم ازار میدادم.میتونستم اون موقع ها بگم مامان این مدل خوبه ولی اون یکی هم خیلی خیلی به دلم نشسته نظرت در مورد اون چیه؟