نوشته اصلی توسط
شیدا.
شادی جان،
اشاره کردید که جذب زیبایی ظاهر شما شده. این یک فاکتور هست.
فاکتور دیگه ای که در تصمیم این آقا موثره، من فکر می کنم همون خصلت مردانه ای باشه که می خواد پیروز باشه، می خواد شکارش را صید کنه، می خواد به دست بیاره، این به دست آوردن براش لذت بخشه. مخصوصا بعد از بی وفایی که شما داشتید و غرورش را له کردید، می خواد خودش را و غرور له شده اش را احیا کنه.
شاید خودش هم متوجه نباشه. اما مشاور می تونه کمکتون کنه، که آیا دنبال ترمیم زخمیه که خورده یا واقعا قصد ازدواج داره.
گفتید از نظر اقتصادی وضعیت خوبی نداره و همسر قبلی شما از نظر مالی خوب بودند.
آیا شرایط مالی شما تغییر کرده که برای این آقا یک عامل در تصمیم گیری باشه.شیدای عزیز
اگه منظورتون مهریه هست خیرایشون حتی کنجکاوی هم درباره ی وضعیت مالی من بعدازطلاق نکردن و من هم بابخشش تمامی حق وحقوقم طلاق گرفتم چون همسرقبلی باوجودوضعیت مالی خوب حتی یک هزارتومنم دینی به گردنش حس نکردکه بهم پرداخت کنه چون نمی خواست طلاقم بده گفت فقط اگه همه چی روببخشی طلاقت میدم
خیلی راحت نمی شه دونست بعد از ازدواج چه تغییری خواهد کرد،
مگر این که انگیزه های پنهانش (ممکن از خودش هم پنهان باشه ) را پیدا کنی.
مشاور خوب می تونه کمکتون کنه.خیلی نکته ی خوبی بود : "انگیزه های پنهان "
مسلمه که باید هر دو برید مشاوره. ولی می تونید جلسات جداگانه هم داشته باشید.
- - - Updated - - -
یه توضیحی هم می خوام بدم، خیلی شخصی است و اصلا پشتوانه علمی و ... نداره.
نظر خودم هست.
مردی که تا این حد عاطفی باشه، راحت نمی شه بهش تکیه کرد.
حتی عاشق ترین هم که باشی، وقتی اینطور بهت پشت کنن و برن، اون هم بخاطر مسائل مادی،
من باشم طرفم برگرده، محاله قبولش کنم.
اما این مرد شما را قبول کرده و این به نظر من از ضعفشه! عزیزم همیشه دوست داشتن کسی ازروی ضعف نیست چندبارهم اشاره کردم ایشون خودشونم واقف هستن که اون زمان کاستی هایی داشتن و تومواردی به من قولهایی داده بودن که نتونستن اونجورکه بایدمنوراضی کنن معلومه که من یه شبه ازخواب پانشدم که بگم نمی خوامش یه تنش هایی بینمون بودکه ازمن زمان بیشتری خواستن من فقط بایدزمان بیشتری اون وقت میدادم که ندادم .یه جورایی حس می کنم خودایشون هم به دنبال کمی جبران هستن جداازدلخوری ها و دلشکستگی شون
و همیشه می گم از آدم ضعیف باید ترسید.
آدمهای قوی مردونه تر می جنگند، واضح ترند، شفاف ترند. تکلیفت باهاشون روشن تره.
ضعیف ها بدجور ضربه می زنند.