RE: شوهرم جلوچشمم به قصدازدواج بادختری صحبت میکنه
یعنی چی که جلوی شما از دوست دخترش حرف می زنه؟؟؟؟
نه تو رو خدا خوشحال هم بشو
آخه چرا انقد اعتماد به نفست پایینه؟
تازه ازت می خواهد مهرت هم ببخشی؟ واقعا که پررویی هم حدی داره
شما که ظاهرا هیچ کاری از دستت بر نمی آید
حداقل به پدر و مادرت بگو تا بدونند چه بلایی داره سر دخترشون می آید.
[quote=shabe niloofari]
یعنی چی که جلوی شما از دوست دخترش حرف می زنه؟؟؟؟
نه تو رو خدا خوشحال هم بشو
آخه چرا انقد اعتماد به نفست پایینه؟
تازه ازت می خواهد مهرت هم ببخشی؟ واقعا که پررویی هم حدی داره
شما که ظاهرا هیچ کاری از دستت بر نمی آید
حداقل به پدر و مادرت بگو تا بدونند چه بلایی داره سر دخترشون می آید.
[/quote
باشه چشم دوست خوبم به موقش میگم
مرسی ازشما
توروخدانظربدین وتنهام نزارین
التماس دعا
یا علی
دوست عزیز ، می بینی که همه چقدر برای شما ناراحتن و یک صدا می گن که باید با خانوادت مشکلت رو در میون بزاری ؟
من واقعا نمی دونم دیگه چی بگم به شما چون در نهایت هر چقدر هم که دوستان راه حل به شما بدن تا اجراشون نکنی که فایده ای نداره . ما که نمی تونیم برای شما معجزه کنیم !
از ما چه انتظاری داری واقعا ؟ اگه می خوای بهت کمک بشه باید خودتم به خودت کمک کنی . قدم اول هم اینه که مسئلتو با خانوادت در میون بزاری مثلا مادرت .
از دوستان عزیز هم خواهش می کنم خودشونو کنترل کنن اگه اعصابشون ناراحت میشه حداقل انعکاسش ندن اینجا ، خدا شاهده که خودم چندین دفعه این نوشتمو ویرایش کردم تا مبادا تند و سرزنش امیز براشون نوشته باشم .
ممنون عزیزم ازاینکه برام وقت گذاشتی
خب من نمیتونم تلفنی به خانوادم بگم چون میدونم ازناراحتی حتمایه بلایی سرشون میادخصوصا مادرم که مریضه
فعلابایدصبرکنم تااگه حضوری ببینمشون بهشون بگم.
حالامن ازدوستانم خواهشمندم تاقضیه روهنوز به خانوادم نگفتم بایدچه رفتاری باشوهرم داشته باشم؟
وچطوری مساله روبه خانوادم بگم؟
مرسی ازهمه
سلام دوست عزیز
چقد منتظر نظر هستی؟اگه فقط دنبال درددل کردن هستی که هیچ اگه نه باید عزمت رو جزم کنی اساسی.
بیست سالته و حق داری بی تجربه باشی اما این یه فرصت اساسیه واسه بزرگ شدن.
نقل قول:
دوستای عزیزم دعام کنیدسردو راهی تحمل وطلاق موندم
عزیزم منظور از تحمل لب بستن و حرف نزدن نیست.تو باید سیاست زنانه یاد بگیری.به وقتش عشوه و مهربونی.به وقش قاطعیت.من فکر میکنم فعلا به خونوادت نگو چون تو خودت هنوز هیچ تلاشی نکردی.اول خودت سعی کن و چون قدرت هیچ کس اندازه خودت نیست.پس خودتو دست کم نگیر عزیزم.
اعتماد به نفستو بالا ببر.الان دیپلم داری نمیخوای درس بخونی؟یا یه فن و مهارتی یاد بگیری؟سعی کن هر روز اطلاعاتت رو به روز کنی..غذای جدید..دسر جدید..تنوع و دکوراسیون خونه..تنوع تو رابطه زناشویی..تنوع تو ارایش..لباس..رفتار.
یه لیست از کارای مورد علاقت تهیه کن و هر روز یه ساعتایی رو به خودت اختصاص بده و کارای دلخواهتو انجام بده.
مقاله و کتاب در مورد بهبود عزت نفس بخون.
لینک زیر رو در مورد قاطعیت بخون.و حتما تمرین کن که انجام بدی.
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
از نظر هورمونی و سلامت حتما پیش متخصص برو تا چک بشی.
عزیز من زنهای بااعتماد به نفس تر و زنانی که خودشونو باور دارن برای مردها جذابترن.مشکل تو اینه که هنوز خودت و توانایی هاتو باور نداری.
شما در عین حال که با قاطعیت(طبق لینک بالا) اجازه نمیدی همسرت حرفی از زن دیگه بزنی برای بهبود روابطت با همسرت تلاش کن.
فعلا لینکها و بخون تا بعد.
تجربه / توصیه های BABY به زوج های جوان
موفق باشی
سلام عزیزم
ازاینکه درکم کردی ممنونتم:72:
واقعاهمین طوره بی تجربم وچیززیادی از زندگی نمیدونم
میخاستم ادامه تحصیل بدم چون دیدم شوهرم زیادراضی نیست دیگه منم اصرارنکردم
ازلینکی که برام گذاشتین واقعا ممنونم ایشالاهرچی ازخدامی خواهیدبهتون بده:72::72:
:72::72:
یه مشکل دیگه هم هست چون باخانواده شوهرم زندگی میکنم نمیشه هرطودلم خواست رفتارکنم ولباس بپوشم بایدحجابم کامل باشه ومواظب حرفهاوحرکاتم باشم وکلااذیتم
چشم هرچی هست میخونم واجرامیکنم
خیییییییییییییییییییییییی یییییییلی ممنومم
مرسی عزیزم
فدای شما
سلام
بلاخره متوجه شدم کی داره زندگیموازم بگیره دختری که مثل ابجیم بود.داره توگوش شوهرم میخونه که طلاقم بده و......
بهش اس دادم قبول که نمیکنه هیچ میگه توزندگیموخراب کردی.بهش میگم اس نده به شوهرم میگه من به شماکاری ندارم درحالی که چندپیام ازش دیدم توگوشی شوهرم دیگه نشدببینم
وداره توپیاماش بهم میگه توبهم تهمت زدی درحالی که فقط من خودش وتنهامیشناسم واینجاغریبم وقبول نداره که به شوهرم زنگ میزنه واس میده
چیکارکنم دوستای عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برخورد كن. برخورد كن با هاش. كوتاه نيا
تير اخر تو بزن
سلام
پای زندگیت تا آخرین لحظه بایست شاید با برخورد راحت و ساده تو با این مشکل همسرت تصور کرده برات اهمیتی نداره و دوستش نداری آخه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و راحت از دستش بدیم بهش بگو که دوسش داری شاد و جذاب و قاطع باش قاطعیت در عین مهربانی زنانه اجازه نده حتی یکبار دیگه اسم اون زنو جلوت بیاره گریه کن ناراحتیتو به شدت نشون بده در همین حین سعی کن خیلی بهش محبت کنی فعلا تمتم تلاشتو بکن و اگر جواب نداد با خانوادت در میون بذار مجبورش کن با اون قطع ارتباط کن ای زندگی مال توئه پس مدیریتش کن به امون خدا که نمیشه رهاش کنی زندگیتو خودت بساز انتظار کمک از کسی از قبیل خانوادت و خانواده همسرت نداشته باش تو خودت از همه تواناتری و بهتر میتونی همسرت رو به سمت خودت مایل کنی.
صحبت کردن و کلکل کردن با اون زنه هیچ فایده ای نداره فقط روح تو داغون میکنه کسب اطلاعات بیهوده نکن فقط به همسرت برس.
عزیزم به خودت مسلط باش و زندگیتو دودستی بچسب