فکر کنم منظور اسکارلت معنادرمانی باشد. در این سایت می توانی راجع به معنادرمانی سرچ کنی. فکر می کنم تمرکز زدایی هم برای شما مناسب باشد. راجع به آن هم چندتایی تاپیک دیدم. باید سرچ کنی. اما واقعا درمان های خوبی هستند.
این لینک هم چند تکنیک درمانی دیگر است :
- - - Updated - - -
http://www.hamdardi.net/forum111.html
- - - Updated - - -
اما بگذار یک چیزی را درگوشی برایت بگویم : خیلی به میل جنسی اهمیت نده. چرا؟ برفرض هم که ازدواج کردی و رابطه جنسی شروع شد. آن وقت است که با واقعیت روبه رو می شوی. چه واقعیتی ؟
حتما می دانی که فیلم های پورنو و از این قبیل که مبتنی بر تحریک جنسی مردان از طریق نشان دادن صحنه های سکس خشن با زنان است ، در جامعه رواج دارد. چیزهایی نشان می دهد که آدم مو به تنش سیخ می شود. آن وقت فکرش را بکن شوهرت با کتک مجبورت کنی به این کارهای دردناک تن بدهی تا ارضا شود.
فکرش را بکن . یکی از بچه های سایت می گفت شوهرش خیلی کتکش می زند. او هم می رود و توی اتاق گریه می کند. ناگهان شوهرش می آید و بدون هیچ حرفی با رابطه برقرار می کند. درست مثل تجاوز . بعد هم دوباره ولش می کند تا گریه کند و می رود.
تازه خیلی وقت ها که مردان دچار استرس می شوند به خانه می آیند و بدون هیچ حرفی و بدون هیچ پیش آمادگی که زن باید داشته باشد ، مثل یک ربات یا یک فرد غریبه کارشان را می کنند و بعد می روند پی کارهای دیگر. زن می ماند و روان رنجور شده.
تازه وقتی ارتباط جنسی شروع می شود باید راههای پیشگیری استفاده کرد. یا از کاندوم یا قرص یا وسایل داخل رحمی. خوب خیلی از مردها کاندوم خوششان نمی آید. بنابراین زن باید انواع قرص های هورمونی ضدبارداری را استفاده کند و عوارضش را تحمل کند. می دانی چه عوارضی ؟ مغزشان تغییر می کند ، لک پوستی ، استفراغ و از همه بدتر حالت هایی مثل سندرم قبل از قاعدگی منتها شدیدتر. یکی از اقوام من که آنقدر خونریزی کرد به خاطر این قرصها که بستری شد.
وسایل داخل رحمی هم که رحم را دردناک می کند و ملتهب و خونریزی میدهد.
بیماری های مقاربتی را که دیگر لازم نیست بگویم نه ؟ تا حالا عکس هایش را دیده ای؟ اگر اعصابش را داری ببین.
تازه فکر می کنی نیاز جنسی داری باید ازدواج کنی. اما بعد از شب زفاف که بکارت دختر از بین می رود ناگهان چیزی در روانش فرو می ریزد. حس می کند چیزی را از دست داده یا تغییری کرده است که دیگر قابل برگشت نیست. انگار وارد یک راه بی برگشت شده است. نمی توانم توضیحش دهم اما وجود دارد.
تازه باید همیشه احتمال بارداری ناخواسته را بدهی و هر دکتری می روی باید مطمئن شود که باردار نیستی تا دارو تجویز کند.تازه همان بارداری هم قصه مفصلی دارد. خیلی هایش پوچ می شود و باید کورتاژ شود.
احتمال سرطان رحم هم که در دختران باکره بسیار نادر است در زنان بسیار بالا می رود و باید مرتب آزمایش بدهی.
خوب من همه اینها که گفتم حقیقت است. وقتی خیلی به میل جنسی ات فکر می کنی یاد حرف های من بیفت و خدا را شکر کن که این مشکلات را نداری. واقعا باید دخترها خدا را شکر کنند که مشکلات ارتباط جنسی را ندارند.
- - - Updated - - -