ظاهراً شما هم می خوای به جمع پنهانی ها بپیوندی :)
بروید به کنترل پنل کاربر. بعد در منوی سمت راست کلیک بکنید روی "ویرایش تنظیمات". بعد "من را در لیست افراد آنلاین نشان نده" رو فعال کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
ظاهراً شما هم می خوای به جمع پنهانی ها بپیوندی :)
بروید به کنترل پنل کاربر. بعد در منوی سمت راست کلیک بکنید روی "ویرایش تنظیمات". بعد "من را در لیست افراد آنلاین نشان نده" رو فعال کنید.
نه :)
خواستم اطلاعاتم بره بالا
ممنون از جوابتون
چه جالب پنهانی شدم :)
یک ستاره هم کنار اسمم می بینم :310:
سلام
من قبل از این می خواستم به موضوعی رتبه بدم یعنی ستاره بدم نمی شد و می گفت نمی تونید
ولی امروز امتحانی رو یک تاپیکی رو یک ستاره کلیک کردم و به یک ستاره به رتبه تاپیک اضافه شد.
چطور قبلا نمی شد؟
و اینم امتحانی ستاره دادم و فکر نمی کردم بشه وبه محتوی اون تاپیک نگاه نکرده بودم
می خوام بدونم میشه این ستاره رو حذف کنم یا قابل حذف نیست؟
سلام،
اینکه چرا قبلاً نمی شده رو نمی دانم. شاید مشکل فنی بوده و یا مرورگرتون یک مشکلی پیدا کرده بوده.
تا اونجا که من می دانم، اگر یک بار نمره بدهید دیگر قابل حذف نیست.
همچنین در پی ارتقاء تالار امکان رتبه دهی به پست نیز فراهم شده است به گونه ای که در ذیل هر پست گزینه ای هست که در صورتی که موس را روی آن قرار دهید اعلام می کند دکه رتبه دهی به پست هست و شما با کلیک روی آن دکمه می توانید به آن پست رتبه دهید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
هر عضو در روز می تواند به دو پست و هر پست تا دو رتبه اعتبار دهد .
.
سلام،
ببخشید این لیست دوستان/چشم پوشیها به چه دردی می خوره؟
مثلا یکی!!! میتونه یکی دیگه !!! رو بزاره تو چشم پوشی ها ازش پیام دریافت نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
یا دسترسی به دوستات آسون میشه :72:
ان شالله که درست گفتم
بازم توجه توجه
نمیدونم این طرفند قدیمیه یا جدید .
برای منکه تازه گی داره
مثال میخوایم بریم به آلاچیق سرس بزنیم .می بینیم مثل محمد آخرین ارسال کننده هست . صفحه آخرین هم 38 است.
وقتی که صفحه 38 رو میزنیم . پیام انجمن میاد که موضوعی یافت نشد .
خوب از صفحه >>( 1 2 3 4 ... 38 ) 4 که نمیتونیم هی بریم بالا تا برسیم به 37 چون 38 خالیه . خیلی زمان میبره .
میریم در پروفایل آخرین ارسال کننده. ودر بخش آخرین ارسالیها کلیک میکنیم.
وهمون پستی رو که نمیشه باز کرد رو باز میکنیم. خیلی راحت سریع . دیگه انقدر هم وقت بزاریم. هی ورق بزنیم.
اگه قدیمی بود .یکی به ما میگفت دیگه خودمون رو می کشتیم تا یه به صفحه مورد نظرمون برسیم.
پدربزرگ جان یه راه خیلی راحت تر هست.مثلا اگه میخوای تاپیک الاچیق رو بازکنی..به جای اینکه روی عنوان الاچیق کلیک کنی روی گزینه اخرین ارسال کلیک کن طبق تصویر زیر اونجایی که دورش خط کشیدم.(البته باید روی تصویر کلیک کنی تا واضح دیده بشه)..اینجوری میری یه راست اخرین ارسال اون تاپیک
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...25de87e9c8.JPG
موفق باشی
بهار جان! در منوی "ارسالهای امروز" فقط ممکنه 3 الی چهار صفحه از تاپیکهای جدید رو شامل بشه. و من فکر میکنم منظور پدر بزرگ این بود که اگه به یه تاپیکی بخوایم سر بزنیم که اخیرا ارسال جدیدی نداشته و در منوی ارسالهای امروز نمیشه پیداش کرد اونوقت چطور میشه به آخرین ارسالش (که بعضی وقتها گزینه آخرین ارسال خود اون تاپیک فعال نیست) دسترسی پیدا کرد. که به نظرم پیشنهاد پدر بزرگ پیشنهاد بدی نیست.
مرسی بی دل جان.نقل قول:
مثال میخوایم بریم به آلاچیق سرس بزنیم .می بینیم مثل محمد آخرین ارسال کننده هست . صفحه آخرین هم 38 است.
وقتی که صفحه 38 رو میزنیم . پیام انجمن میاد که موضوعی یافت نشد .
خوب از صفحه >>( 1 2 3 4 ... 38 ) 4 که نمیتونیم هی بریم بالا تا برسیم به 37 چون 38 خالیه . خیلی زمان میبره .
وهمون پستی رو که نمیشه باز کرد رو باز میکنیم. خیلی راحت سریع . دیگه انقدر هم وقت بزاریم. هی ورق بزنیم.
.یکی به ما میگفت دیگه خودمون رو می کشتیم تا یه به صفحه مورد نظرمون برسیم.
اما من چون پدربزرگ در مورد صفحات یه تاپیک و ورق زدنش صحبت کردن فکر کردم منظورشون این باشه.
برای خود منم قبلا پیش اومده بود..یه تاپیک رو بازمیکنم مثلا میرم صفحه 38 اما اونجا چیزی نیست،نگو پست اخر صفحه 37...مجبور بودم چندتا چندتا صفحات رو برم جلو..اما اون گزینه اخرین ارسال خیلی کمکم کرد.
البته اون روش برای پیدا کردن اون تاپیک خوبه به شرط اینکه حفظ باشیم اخرین ارسال کننده کی بوده.
موفق باشی
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
وقتی خود تاپیک رو باز کنید، بالای تاپیک قبل از اولین پست یک کادری هست که در اون این گزینه رو پیدا می کنید: مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک
روی این بزنید، یک راست آخرین ارسال رو نشون میده.
این کار رو میشه هم برای تاپیک های در حال جریان که در لیست ارسال های امروز هستند انجام داد و هم تاپیک های قدیمی.
سلام.من برای لینک گذاشتن مشکل دارم.وقتی روی اون گزینه افزودن لینک کلیک میکنم هیچی نمیاد که من آدرسمو توش بنویسم.چیکار کنم؟
:302:
سلام منم مشکل دارم
وقتی میخواهم پست بزارم گزینه رنگ و افزودن لینک جواب نمیده
لطفا رسیدگی کنید
باور کنید حس خفگی دارم .....:302:
من که الان خیلی وقته که این مشکل رو دارم
کلا هیچکدوم از گزینه های تایپ برام کار نمیکنه و فقط میتونم تایپ کنم
نه لینک..نه فونت..نه رنگ..نه تغییر سایز
هیچییییییییییییییی
سلام راحيل جان
من حدس ميزنم اين مشكل امروز تالاره
چون منم با ايكون هاي قسمت پاسخگويي مشكل دارم و هيچ كدوم باز نميشن برام
البته شايد بقيه اين مشكلو نداشته باشن
راستي گزينه رنگ منم جواب نميده اما چون شماره شو از حفظ بودم خودم قبل و بعد نوشته هام تايپ ميكنم
......................
ا ا ا انگار همه اين مشكلو دارن
كممممممممك:325:
من این مشکلهای رو که دوستان گفتید هیچ کدومش رو ندارم.
فکر کنم مشکل از نرم افزارتون باشه .
من الان دارم با operaکارمیکنم i
یه امتحان کنید با این برنامه به احتمال مشکلتون حل بشه .تغییر سایزهم خوب کار میکنه !!!!!
لینگ اینم لینگ فکر کنم مشکل همینطور که گفتم از برنامه ایکسپلورر باشه
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
وقتی روی گزینه لینک کلیک می کنید احتمالا یک نوار زرد در بالای مرور گر شما می آید روی آن راست کلیک کنید و گزینه اول را کلیک کنید.
در مورد سایر مشکلات مربوط به رنگ بندی ، احتمالا مرتبط با مرورگر شما باشد، لطفا مرور گر خود را آپدیت کنید یا از مرورگری مثل Firefox استفاده کنید
وای.چه باحال.درست شد.خیلی ممنون آقای مدیر :72:
ایناها.اینم یه لینک،برید پستمو بخونید ببینید چه قشنگه:
مهربان خدای خوب من
واسه این پست میخواستم آخرش لینک بذارم کشتم خودمو آخرشم نشد،فقط اسم سایت رو نوشتم :162:
میگما.خوب شد من اینجا گفتم فلان چیز مشکل داره،همه صداشون دراومد یهو :311:
امیدوارم مشکل بقیه هم حل بشه.
از دوستانی هم که با پیام خصوصی در این مورد کمک خواستم و راهنماییم کردن خیلی ممنونم.لطف کردین.
این سوال خود من بود که از چند تا از دوستان پرسیدم و نمی دونستند.
ویدا@ لطف کردند برام توضیح دادند.
اگر می خواهید حالت من را در زیر اسم و مشخصاتتون فعال کنید،
از سطر آخر همین صفحه ( جایی که تماس با ما، بایگانی و .... ) هست، در جهت مخالفش ( اگر چپ نوشته شده، راست و ... ) یک کشوی انتخاب هست
که دیفالت استایل را انتخاب کنید.
بعد از اعمال تغییرات، در سطر بالای صفحه ( انجمن، تازه چه خبر و ... ) حالت من هست.
فعالش کنید ببینم امروز حالتتون چیه :324:
چه طور می تونم تاپیکمو از 1 انجمن به بخش خصوصی منتقل کنم؟
با سلام
پس از عضویت در انجمن آزاد ، می توانید درخواست خود را از طریق پیام خصوصی یا لینک تماس با ما به مدیران تالار بدهید تا انتقال انجام شود.
بنده انتقال تاپیک شما را انجام دادم
جهت اطلاعات بیشتر در مورد دسترسی ها اینجا را کلیک فرمایید.
با تشکر
سلام و خدا قوت
من چندال سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید؛
1. چطور از یک تاپیک به تاپیک دیگر نقل قول کنم؟
2.زمانی که در یک تاپیک میخوام لینک بزارم چطور اسمشو تغییر بدم؟ یا یک کلمه رو آبی کنم تا با کلیک بر اون به صفحه مورد نظر هدایت بشن؟
3.این خطا را چطو برطرف کنم؟با اینکه متن طولانی بود!!! (پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 1 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.)
4.*حالت من* را چطور تعیین کنم؟
ممنون از پاسخگوییتان:72:
1- پستی که می خوای نقل قول کنی، کنار "پاسخ با نقل قول" گوشه سمت راست، یک علامت "+" هست. اون را تیک می زنی.
می ری تاپیک دیگه که این پست را لازم داری، جایی که پاسخها را می نویسی، پایین سمت راست، کنار "ارسال پاسخ سریع"، عبارت "تنظیمات اضافی" را انتخاب می کنی
و در صفحه ی جدید زیر جایی که باید متن را بنویسی این جمله است
شما 1 پست انتخاب کرده اید آن قسمت برای این موضوع نیست . Quote this post as well, or deselect this post.
Quote this post as well را انتخاب کن.
یک راه دیگه که آسونتره اینه که، پستی که می خوای نقل قول کنی، را به شکل معمول نقل قول در همون تاپیک انتخاب کنی،
در قسمت پاسخ، پست منتقل می شه، همون را به شکل کامل همراه با علایم و نوشته هایی که اول و آخرش اضافه شده، کپی کن و بعد paste کن توی قسمت پاسخ در تاپیک جدید.
2- سوال دوم را اگر درست متوجه شده باشم
کلمه مورد نظر را بنویس و بعد انتخاب کن و از قسمت کادر تنظیمات بالای ارسال پست، ردیف دوم، اون کره که عکس دو تا حلقه پیوسته روش هست، (اگر روش بری، نوشته "لینک") انتخاب کن،
در قسمت URL آدرس جایی که می خوای لینک بدی را (که قبلا کپی کردی) paste کن.
3- نمی دونم. تا حالا بهش برنخوردم.
اما وقتی پستی فقط نقل قول باشه و داخل نقل قول جواب بدی، می گه کوتاهه، این جور موقع ها بیرون نقل قول یک جمله کوتاه باید بنویسی که مشکل رفع بشه.
4- اینجا
سلام
آیا متنی که قصد ارسالش را داشتید، به طور کامل در کادر نقل قول پست فرد دیگری قرار گرفته بود؟
اگر اینطور بوده، پیغام خطا منطقی است و ناشی از اشکال نرمافزاری انجمن نیست. قسمتی از متن خود را از کادر نقل قول آن پست، خارج کنید تا مشکل برطرف شود.
برای توضیح بیشتر، سه مثال میآورم. توجه داشته باشید که محتوای بین خطچینهای همرنگ، پست مجزا فرض شدهاند.
۱- نمونهٔ غیر قابل قبول. در این حالت، بنده پاسخ را به طور کامل، در کادر نقل قول پست شما قرار دادهام. در نتیجه با آن خطایی که ذکر کردید مواجه میشویم:
----
----
۲- نمونهٔ قابل قبول. در این حالت، بنده پاسخ را به طور کامل خارج از کادر نقل قول قرار دادهام. طبیعتا مشکلی پیش نمیآید:
----
آیا متنی که قصد ارسالش را داشتید، به طور کامل در کادر نقل قول پست فرد دیگری قرار گرفته بود؟ (پاسخ مسافر زمان)
----
۳- نمونهٔ قابل قبول. در این حالت، بنده پاسخ را خارج از نقل قول پست شما قرار دادهام، اما کل متن ارسالی را در کادر نقل قولی قرار دادهام که به نام شما نیست (دیگر در کادر بزرگتر، "نوشته اصلی توسط شهراز" نوشته نشده است) :
----
----
چرا بعضیا کنار اسمشون علامت + دارن؟ چیکار کردن اینطور شدن؟ شاید میخان مخفی بشن نمیشه؟ یا نه بچه خوبین که این علامتو دارن عایا؟
مثل فرشته اردیبهشت +
اخه یبارم اسم خودم اینطوری ظاهر شده بود!!!!!
- - - Updated - - -
بینهایت عزیز اد لیستمه ولی مثبت نداره . دوتا مثال نقض که معنیش این نیست
یعنی پروفایل هرکسیو ببینم مثبت دار میشه؟؟!!!
رفتم فایل هانیه66 رو دیدم ولی ستاره دار نشد
اقاخاله قزی چرا سعی خودتو میکنی جواب پیدا کنی:311: زور که نیست خب این نیست دیگه
سلام دوستان
سؤالاتی داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید...
1.زمانی که میخوام بعضی از دوستان رو به لیست هم اندیشان اضافه کنم، از منوی *تماسها-دوستان* اقدام میکنم و طبق دستور تغییرات رو ذخیره میکنم، اما کاربر مورد نظر اسمش در کادر مربوطه (کنار صبوری عزیز) نمایش داده نمیشه!!
اشکال کجاست؟
2.وقتی در نمایش مشخصات٬ روی *اشتراکها* کلیک میکنم ارسال دوستان در تاپیک حال واحوال یاران همدردی نمایش داده میشود.
چطور این تاپیک به اشتراکهام اضافه شده؟
ممنون از پاسخگوییتون:72:
سلام
میخواستم بدونم مبنای امتیازاتی که میگیریم چی هستن ؟
هر چی گشتم نتونستم جایی رو پیدا کنم که در مورد امتیازها توضیح داده باشه ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :72:
سلام:72:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم مبنای امتیازاتی که میگیریم چی هستن ؟
هر چی گشتم نتونستم جایی رو پیدا کنم که در مورد امتیازها توضیح داده باشه ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
در لینک زیر توضیح داده شده.
تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده - Earn Points
سلام
می خواستم بدونم چه جوری میشه از تاپیک هایی که قفل هستند؛ نقل قول کرد؟مثلا من تاپیک زیر را که قفل هست همیشه دوست دارم پست #16را نقل قول کنم.ولی نمیشه!
متشکرم
آقا رضا خیلی ممنون.:72:
پس من باید هر دفعه برای تاپیک های قفل این عبارت [quot'e=را تایپ کنم و متن مورد نظر را بین این دو عبارت تایپ کنم. درسته؟یک سوال دیگه شما چه جوری چراغ خاموش میاین و میرین؟
آیا کاربران عادی(کمرنگ) ها هم می تونند چنین کاری بکنند؟ و هروقت خواستند چراغشون را روشن کنند؟
با سپاس فراوان :72:
سلام
خواهش میکنم، بله، دقیقا؛فقط اولا علامت ' رو حذف کنید ؛ برای اینکه کامپایلر نقل قول درست نکنه گذاشتم و بعدش اینکه منظورم از شماره پست اون عددیه که تویه لینک پست هست . مثلا در مورد همین پست مورد نظر شما اگه روش کلیک کنید یا موس رو نگه دارید آدرس mdardi.net/thread33460-2.html#post331127... رو میبینید که مقصود از شماره پست عدد 331127 هست ،البته شاید گذاشتنش احتیاج نباشه ؛ باید امتحان کرد.نقل قول:
آقا رضا خیلی ممنون.
پس من باید هر دفعه برای تاپیک های قفل این عبارت [quot'e=را تایپ کنم و متن مورد نظر را بین این دو عبارت تایپ کنم. درسته؟
UPDATE:مجددا امتحان کردم ، احتیاجی نه به شماره پست هست نه به نام کاربری؛ فقط [QUOTE] مهمه.(مثل نقل قول بالا)
:311::311::311:
توی استایل blueDemon ،اون بالا از منوی "تنظیمات انجمن" روی "تنظیمات عمومی" کلیک کنید و از قسمت "ورود&پنهانی" invisible mode on رو انتخاب کنید.
فقط مشکل این جاست که تا الان تعداد کمی از کاربرها از این استفاده میکردند و من میفهمیدم کی تو کدوم تاپیک داره چی کار میکنه !!!!!،پس لطفا استفاده نکنید! :311:
بازم اگه مشکلی بود به خصوص توی نقل قول ،لطفا بفرمایید .
با تشکر
سلام.
من دو تا سوال فنی دارم:1) چگونه می تونیم پیغام بازدید کنندگان بفرستیم؟
بعد فقط افراد پررنگ این کار را می توانند انجام دهند؟
2) فرق دکمه تشکر و لایک چیه؟
کدوم معتبرتره؟ وقتی تشکر می کنیم یعنی چی؟ وقتی لایک می زنیم یعنی چی؟من روی اعتبار خاصی بعضی وقت ها از این گزینه ها استفاده نکردم. یعنی ممکن بوده یه پست را از یه بخشش خوشم بیاد ولی لایک بزنم.
متشکرم
1 - در مورد پیغام بازدیدکنندگان
این امکان در تالار همدردی غیر فعال هست. ممکن است بعضی قسمتها وگروهها فراموش شده باشد که ما وقتی ببینیم غیر فعال می کنیم.
صرفا ارسال پیام خصوصی برای مشترکین سایت و عضو انجمن آزاد فعال هست.
2 - در مورد لایک و تشکر
تعریف خاصی نیست. اما معمولا به این صورت هست که تشکر به خاطر زحمتی هست که فرد در ارسال پاسخ کشیده است. حالا ممکن است ما جوابش را قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم.
لیکن لایک یک پست به معنی دوست داشتن آن و قبول داشتن آن مفهوم تلقی می شود.