سنتون و ندیدم ! موضوعتون کلا گویا عوض شده ! پست اول با این پست یکم فرق داره!
من میگم اگه میخواین نتیجه خوبی در این تالار بگیرین تو یه تاپیک جداگانه موضوع و مطرح کنین ! بازم بپرسین از مدیران ! آخه موضوع تاپیک باپست اول هم خوانی داره اما پست آخر و مشکل آخرتون فرق داره.
از گوشه مثلث کوچیک کنار پستتون یا لینک تماس بپرسین . فکر کنم لازمه تغییر بدین اینجوری بچه هاایی که قبلا اومدن پستتونو دیدن فکر میکنن مشکل هنوز همون قبلیه نمیاین بخونن ببینن مشکل عوض شده و نظرشونو بدن.
بنظر من که یه دختر 23 ساله هستم .
حدودا دوسالی هست با این تالار اشنا شدم و پست هارو خوندم ازمهرم عضو شدم .
کارشناس هم نیستم .
نظرم با توجه به تجربه خودم، و تجربه دیگران که از این تالار کسب کردم اینه که بله لطفا از طریق خانواده اقدام کنین. درسته سنتون کمه . اما الان میخواین چکار کنین اگه به خانواده ها نگین؟؟؟
بااهاشون یه مددت بقصد اشنایی بگذرونین دیگه!! خب میشه همون مورد اول ! دیگه نمیشه؟؟دقت کنین ناخوداگاه میشه.
الان مورد دوم همون مورد اول بود فرقش این بود که گفتم آشنایی مخفی نباشه در بستر خانواده باشه ورگرنه مشکلات مورد اول ممکنه پیش بیاد البته ممکن هم پیش نیاد. که شما خودتون اسمش و گذاشتین دوستی.
در خصوص جزییات شما؟؟؟ یعنی چی؟ جزییات شما چی بود مگه؟میشه بگین چطور میخواین ثابت کنین حستون زودگذر نیست؟
من یه سوال اون بالا کردم ازتون پاسخی ندادین.
گفتم شما الان میتونین بگین حستون زودگذر نیست و احساس واقعیه. دوسال دیگه هم میگین ؟؟؟؟ مظمعنین احساستون تغییر نمیکنه؟
مطمعن هستین دوسال دیگه خانوادتون موافق هستن؟
اصن تو این دوسال میشه بازه ارتباطی که برای خودتون پیش بینی میکنین در چه حدودیست؟
اصلا باهم در ارتباط میخواین باشین یا خیر.
مدت آشنایی که تعیین کردین یا میخواهین بکنین چقدره ؟ مطمعنا دوسال یا سه سال نیست که؟؟؟؟؟!!!!!!!
بعد این مدت میخواین چکار کنین اگه جواب هردو مثبت بود؟
هردو میرین پی زندگیتون تا دوسال دیگه ؟
یا نه با هم بازم در ارتباط هستین؟
مطمعنین وابسته نمیشین؟
مطمعنین رابطه کنترل شده میمونه؟ منظورم رابطه جنسی نیس ها!!!! منظورم اینه که وابسته نشین ! یعنی شما مطمعنین از خودتون که یوقتی وابسته نمیشین که یوقتی اگه این ازدواج سر نگرفت بخودتون اسیبی نرسه ! یا مطمعن هستین ایشون وابسته نمیشن؟
احساساتتون و میتونین کنترل شده نگه دارین؟
یه سوال دیگه جرا بخانواده نمیگین؟ یعنی چی سنمون کمه؟ خب شما قراره دوسال دیگه شرایط و درست کنین دیگه!!!!در خودتون این توانایی و نمیبینین؟؟ مطمعن هستین دوسال دیگه آمادگی ازدواج دارین؟بیشتر که نمیشه؟؟
اگه یوقت دختر خانوم مورد های بهتری خواستگار رسمی داشتن!!! شما هم سر دوسال به قول و قرارتون نتونستین برسین تکلیف چیه؟؟؟
من شنیدم معمولا پسرا تا سن 25 و دخترا تا 22 تغییراتی دارن ! مطمعنین شما تغییر نمیکنین؟؟
فکر میکنم این مشکل شما اونقدر ارزش داره که حتما براش مطالعه ای داشته باشین.
معیار های انتخاب همسر بخش اول
معیارهای انتخاب همسر بخش دوم
معیارهای انتخاب همسر بخش سوم
اگر شرایط ازدواج ندارین........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)
اگر چنین است صبر کنین
دلایل عینی منع ارتباط دختر و پسر. (زیاده اما خب بدرد بخوره ؛ صفحه اول و بخونین ، بعد مثال هارو چندتاشو بخونین اون مثالهای صفحه اخر هم بخونین بد نیست.)
-