بهترین وموثرترین جملاتی که از دوستان بزرگوارهمدردی شنیدم که انگیزه ای دو باره برای ساختن والبته زیباساختن زندگیم به من دادند
دختربیخیال:شما وظایفتونو و انجام بدین ، حداقلش اینه که وجدانتون پیش خدای خودتون و خودتون راحته که شما وظایفتونو انجام دادین و به بزرگترتون احترام گذاشتین حتی با وجودی که بدی دیدین گذشت و فداکاری و صبر و مهربونی و پیش گرفتین.
هروز با یک دید خوب از خواب بیدار بشین و محبت کنین، آدم ها از محبت کردن حس خوبی بهشون دست میده.
امتحان کنین ، حتما نتیجه اشو میبینین.
صالحه:و یکی از ملاکهای با فرهنگ بودن کوچک نکردن دیگرانه.....
..
و در اینده که همه چیز بر وفق مراد شد به خودتون افتخار کنید.
باز هم انسان هستند و اگه انها به شما خوبی نکردند شما انگونه که میدونی و درست هست عمل کن واجازه نده که مشکلات شما را از خوب بودنت دور کنه.
شخصا به این نتیجه رسیدم که بهتر ادم سعی کنه مستقل باشه و خودش را وابسته به دیگران نکنه تا هیچ وقت احساس خلا نکنه!
مهربونی:ببین آدما باید قبل ازدواج با عقلشون تصمیم بگیرن و بعد از ازدواج با عشقشون تصمیم بگیرن . ب
بالاخره روزی که به همسرت بله گفتی و باهاش سر سفره عقد نشستی ، خوبی هایی تو وجودش دیدی، خب الانم همون ها رو ببین حتما که نباید بدی های فامیلشو ببینی.
راهشو پیدا کن که خانواده تو نجات بدی و بدون که ارزش یه زن به صلابتشه
زندگی تو که پتانسیل خوشبختی و خوبی رو داره
شیدا:با توجه به روحیات خودت و شرایطی که تعریف کردی، طلاق شما وضعیت را برات بدتر می کنه.
اگر اونها بد بودند و با فرزندشون بد رفتار کردند، شما به فرزندت محبت و صله رحم یاد بده.
بذار فامیل پدرش را ببینه و محبت و احترام را یادش بده.
به زندگی اطرافیانت نگاه کن. به اونهایی که بیست سال و سی سال از زندگیهاشون گذشته.
به مسیری که طی کردن ... اونایی که ازهیچ شروع کردن و باعشق زندگی کردن
اونایی که با پول شروع کردن و با خیانت و دروغ و کلک و ... زندگی کردن
ن
مونه های مختلف، اطراف همه ی ما هست.
ببین برآورد کلیت از زندگیهاشون چیه؟ کدوم خوشبخت تره؟ کدوم آرامش بیشتری داره؟ کدوم زندگی قشنگ تری داره؟
آویژه:من بگو چه چیزی و کدامیک از اینها که گفتم، می تواند مانع شود که امروز وقتی همسرت از در خانه آمد تو، در آغوشش نکشی و نبوسی اش؟ کدامیک می تواند مانع
از شادی و بگو بخند های دور همی تو و همسرت و پسرت سر سفره بشود؟ کدامیک می تواند تو را از میوه عمرت، پسر دوست داشتنی ات جدا کند؟ کدامیک اینقدر قدرت
دارد که احساس نزدیکی و یکی شدن تو و همسرت در لحظات خصوصیتان را دستکاری کند؟
الهه آذر:فکر کنم تمام مشکلتون ازین طرز تفکر ناشی میشه...
چی باعث شده به عنوان یه خانووم فکر کنید ارزش و مقام خودتون...شخصیت و بعد انسانی وجودتون رو خونواده شوهر رقم میزنن؟پس نقش شما چی میشه؟
بینهایت:فرض کن در بهترین حالت همسر یک مرد خانواده دار و با اخلاق و ثروتمند می شدی و صاحب یک پسر زیبا . فکر می کنی اگه طی یک اتفاق همسرت رو از دست می
دادی الان خوشبخت بودی پسری داشتی که باید تا آخر عمر حسرت نداشتن پدر رو تو چشاش هر روز ببینی.
وقتی خودتو بتونی دوست داشته باشی دیگران رو هم می تونی دوست داشته باشی.
حتی پدر مادر همسرت رو. با همه بدیهاشون . چون تو خوبی و تو لایق دادن مهرو محبتی .لیاقت تو کپک زدگی در افکار سرشار از کینه و نفرت گذشته نیست. ارزش تو بوی
خوش تو به خاطر نگاه زیبات به زندگی هست .
یکی سنش رفته بالا و هنوز طعم ازدواج و مادر شدن رو نچشیده و دچار پوچی شده و هر از گاهی به خودکشی فکر میکنه
همسرت تنها تر از تو هست.
از روی ظاهر زندگی خواهرات باطن زندگی ات رو نشونه نگیر.
هوای صبح:شما یک خانم تحصیل کرده و مادر یک فرزندی. اعتبار شما از خود شما گرفته میشه. چرا اینقدر خانواده همسرت و دیگران باید در ذهن شما برای اعتبارگیری جایگاه داشته باشند.
قدر خودت را بهتر بشناس و قدر همسرت.
توجیه:اگه الان مثلا دستتون شکسته و با کمی مراقبت و صبر میتونه درست بشه طلاق برای شما افتادن توی مسیری هست که دیگه کاملا شما رو نابود خواهد کرد. کمی صبر کنین و مهربانی تون رو ادامه بدین همه چیز درست میشه
دلتنگ دلجو:مام نعمتهایی رو که داری سر هیچ (واقعا هیچ) می بازی.
اونقدر روی یک مساله زوم کردی که دیگه اطرافتو خوب نمی بینی و فقط اون یک مساله برات بزرگ شده
ا
زندگی موقت :دوستان همه گفتنی ها رو گفتن فکر می کنم دیگه زمان این رسیده که پاشی زندگیتو شاد کنی خیلی شادتر و خاطره انگیز تر
بااجازتون اون جمله هایی که خیلی ازشون خوشم اومده وبه افکارم جهت دادن رو آبی کردم
که واقعا عالی بودن
درپایان امیدوارم آقای خاله قزی هم (باتوجه به اینکه لطف میکنن وبه مشکلات اکثرکاربرا رسیدگی میکنن)یه جمله زیبا برام بذارن یه جمله قوی وامیدوارکننده تا اضافه کنم
جمله زیر شدت ناراحتی قلبم را دوچندان کرد وغمم راافزون کردالحق که درست گفتید اما.........
پ.ن: نتیجه رفتار غلط و احساسی روابط دوستی بین دختر و پسر قبل از ازدواج
بینهایت عزیزم :از روی ظاهر زندگی خواهرات باطن زندگی ات رو نشونه نگیر.
درست گفتید ازروی ظاهرزندگی هیچ کس نبایدباطن زندگی خودمون رو نشانه بگیریم
ممنون ازهمه عزیزان وسروران::72::72::72::72::72::72::72::72::72 ::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:: 72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72 ::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:: 72::72::72::72::72::72::72: