ممنون از نظرات دوستان... قبلا در مورد خانواده همسرم گفته بودم یه چیزایی والا اونا اصلا اهل رفت و آمد نیستن عید نوروز و عید غدیر می بینیمشون...باورتون میشه مادرشوهرم با وجودیکه من اکثر عیدها زنگ میزنم بهش تبریک میگم یک بار تا حالا خونه ما زنگ نزده به موبایل شوهرم هر روز زنگ میزنه البته..در ضمن چون کار شوهرم آزاده و مغتزش نزدیکه خونه مادرش اکثر روزها خودش میره سر میزنه.مادرش با سه تا دختر مجرد سن بالا و یه پسرش زندگی میکنه..اصلا هیچ زنگی و رفت و آمدی نیس انگار نه انگار نوه دارن و بخان ببیننش..البته شوهرم میگه من اینطوری راحتترم دوری و دوستی.من دو تا برادرشوهر دارم و دو تا خواهر شوهر دارم که ازدواج کردن..کلا روایطشون سرده و حس میکنم تصنعی همدیگرو دوست دارن نه قلبی که دقیقا نقطه مقابل خانواده کم جمعیت و صمیمیه ماست. من به خاطر شاغل بودنم و کوچیک بودن فرزندم مادرم خودش قبول کرد که چندروز صبح تا ظهر میاد پیش بچه ام دو روز هم من میرم اونجا که اکثر مواقع همسرم میاد دنبالمون و به پدر و مادرم سر میزنه...البته بعد از این قضیه بهم گفت خواستی بری خودت میری خودتم برمیگردی من اونجا نمیام دنبالت....
هر وقت شروع میکنه به فحاشی و ناسزا من فقط سکوت میکنم و سرم رو گرم میکنم بمیرم برای بچه ام که این چیزا رو میشنوه.....به خدا دیگه خسته شدم.....من دیروز صبح فقط بهش بیست تا اس ام اس دادم تمام جوابای حرفاشو بسیار محترمانه دادم و دلیل و برهان اوردم که سوء برداشت کرده شارژ نداشت که جواب بده!!!
ولی عصر که اومد خونه در رابطه با حسابداری مغازه که من دو روزه انجامش میدم بحثمون شد منم جوابشو دادم و کلی براش گرون تموم شده بود که جوابشو دادم اونم گفت صبرم داره لبریز میشه نزار طلاقت بدم بچه رو ازت بگیرم بفرستم پیش همون بابای فلان فلان شدت........و من سکوت کردم
دیروز بهم گفت تنها در شرایطی بابات رو میبخشم که بیاد ازم معزرت خواهی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه این حرفه......من چی باید جوابشو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی خانوادم و مخصوصا بابام خیلی از دستش شکاره چون واقعا بی احترانیه بزرگی کرد
- - - Updated - - -
باید برم پیش روانشناس یا روانپزشک؟
از کجا میتونم یه مشاور منصف و اهل فن پیدا کنم؟
هر وقت نگاش میکنم و یادم میره سمتش یاده تمام فحش هایی که به خانواودم داده می افتم و حالم ازش بهم میخوره......نمیدونم فقط امیدوارم اصلاح بشه و الکی وقتم و زندگیم رو تلف نکنم براش