مهسا جان سلام
مطالبتو خوندم. ناراحتی نکن اصلا. چون همسرت دچار بیماری روانی شده اما نگران نباش. این فقط تویی که میتونی کمکش کنی.
باید خیلی توی این راه محکم و سفت باشی.
همسرت عاشق توه و بار خیلی سنگینی رو به دوش کشیده. اما این فقط تویی که پناه اونی.
اولین و مهم ترین کاری که باید بکنی اینه که حتی اشتباه هم انجام ندیو اگه میگه روبنده بزنی بگو میزنم. بذار به این نتیجه برسه تو این دنیا میشه فرشته پیدا کرد.
من هم خانومم و درک میکنم برات سخته . اما تو اگه میخای شوهرت و زندگیتون رو حفظ کنی حتما باید تا مدتها از خودت بگذری . در قبال اینکه وقتی اون اومد و تورو قبول کرد از خیلیل چیزهاش گذشت.
هیچ وقت ناراحت نشو.
هیچ کار گناه و اشتباهی رو انجام نده.
کاملا مطیع شوهرت باش.
تو تنهایی خودت و خدا میتونی گریه کنی حتی گلایه کنی و ناراضی باشی تا خای بشی اما نذار شوهرت متوجه شه.
اون نیاز داره که بفهمه تو عوض شدی،هش نیاز داری، دوسش داری و براش هر کاری میکنی.
دعوتش کن به نماز . براش قرآن بخون... این ها رو از ته دلت انجام بده اگه اون لحظه اثر نکرد ناامید نباش چون خدا باهاته و روزی بهت جواب خوبیاتو میده.
رفتارتو با پسرت با همسایه ها با هرکسی دیگه هم بهتر کن. بذار شوهرت ببینه که تو چقدر واقعا زن عالی هستی و هیچ نسبتی با گذشته ات نداری.
ممکنه همسرت هر از چند گاهی این موج روانی سراغش بیاد اما تو باید مداوم مواظبش باشی حتی وقتی خوبه.
شب ها هیچوقت تنهاش نذار. اگه خواب بد دید یا لحظه ای تصور ذهنی بدی دربارت پیدا کرد و حالش بد شد بهش تصویر واقعی زندگیتو نشون بده بگو که چقدر همه چی خوبه .
شاید لازم باشه اینکارو مدت ها مداوم انجام بدی.
من این ها رو بهت پیشنهاد یدم چون میفهمم که میخای خوب باشی پس لایق یه زندگی خوب هستی اما باید براش تلاش کنی.
برخلاف دوستان توی این شرایط هیچ وقت شوهرتو وادار به انجام کوچک ترین کار نکن.
اگه نمیخاد بره روانپزشک فقط یک بار بگو.
خودتو بذار جای اون بهش حق بده اگه هرکاری بخاد بکنه.
بذار طعم اینو بچشه که مثل شاه زندگی کنه. اون زخم دیده باید تیمار شه.
توی همه این مراحل توکلت به خدا باشه. اشتباه نکن.
آروم باش.
و به این فکر نکن که تو خیلی بدی. اصلا اینطور نیست.
اول خودتو ببخش گذشته ات رو به هیچ وجه به یاد نیار.جوری که انگار تو اونا رو انجام ندادی.بعد مطمئن باش خدا هم تورو بخشیده.
اینجوری توسط بندگان خدا هم بخشیده میشی.
برات آرزوی خوشحالی میکنم