سلام
چی بگم
راستی لینکی که گذاشتین ، به صفحه اصلی همدردی هدایت میشه و به آدرس مورد نظر شما نمیره برای همین از مشکلتون خبر ندارم ولی خب یه چیزایی میگم
باشه قبول وضعیت شما سخته ولی توی این وضع موندن هم برای خودتون و هم اطرافیانتون سخت تره.
حالا چی جور باید وضعیت رو تغییر داد؟
یه مطلب کوچولو بگم بعد برم ببینیم چی از توش در میاد
توی سیرک وقتی میخوان فیلی رو تربیت کنن وقتی فیل بچه هست یه طناب کلفت به پاش می بندن و اون سرش رو هم به یه درخت ریشه دار محکم میکنن ،فیل کوچولو هر چی که سعی میکنه نمیتونه خودش رو از بند آزاد کنه و یواش یواش به این باور میرسه که نمیتونه خودش رو نجات بده.
فیل ما با این باور بزرگ میشه تا جایی که وقتی بزرگ و قوی هم میشه با یه بند نازک که به سر دیگه اون یه شاخه شکننده درخت بسته میشه بدون هیچ تلاشی از جانب فیل بزرگولو ما اون رو به هر جایی که بخوان هدایت میکنن.
شما هم تا وقتی که در خودت این باور رو بارها و بارها تکرار کنید که هیچ وقت نمی تونید خودتون رو از بند نازکی که به شاخه شکننده و بی ثمر اون شخص بسته شده رها کنید خودتون رو مقهور سرنوشتی می کنید که همیشه با ناله و افسوس فقط باعث آزار خودتون و اطرافیانتون میشید ، پس باید این باور در خودتون آهسته آهسته ضعیف کنید.
چرا آهسته آهسته؟
چون ذهن شما با یاد آوری اون شخص خیلی شرطی شده و به محض یادآوری اون شخص این باور وابستگی به سراغ شما میاد و کاری که شما باید بکنید اینه که با صبر و حوصله هر بار که ایادآوری این شخص همراه این باور به سراغتون میاد دلایل عدم وابستگی تون رو با خودتون مرور کنید تا آهسته آهسته هیمنه این وابستگی در ذهن شما بشکنه.
یه پیشنهاد:
ذهن آدم به گونه ای هست که اگه بتونه به چیزی بخنده خیلی راحت تر از اون عبور میکنه، به شما پیشنهاد میدم وقتی این باور در ذهنتون شکل میگیره اون مسخره کنید، مثلا به خودتون بگید(آن حیوان نجیب) ِ حیف تو نیست با اون یاروی ....... ،واقعا که خیلی........./فقط خیلی زیاده روی نکنید که از این ور بوم بیفتید و همه رو بخواید مسخره کنید.
همین روش رو میتونید در مواجهه با شیطون بدجنس هم در طول روز به کار بگیرید ، مثلا بگید برو من اون (حیوون نجیب نیستم) که بخوام به توی ....... سواری بدم.
اگر جسارتی هم شد پیشاپیش معذرت میخوام
حالا برای تغییر روحیه تون یه جک هم براتون میذارم:
به دختره گفتم متولد چه سالی هستی؟
گفت : ۶٩
گفتم : چه ماهی؟
گفت : وای مرسی تو هم خیلی ماهی !!!
:54::54::54:
موفق باشید و خندان.