متوجه نشدم. یعنی خانمت از خودت بزرگتره؟ چه مدتی هست ازدواج کردی؟ از اول همینقدر زن ذلیل بودی با کم کم اینطوری شدی؟ شما کارت بهتره یا خانمت؟ حقوقت شما بیشتره یا خانمت؟ لطفا کمی بیشتر توضیح بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد زن ذلیلی که نمیدونم چرا این لفظ رو بکار بردین؟ من بجاش خیلی هم سرسختم ۳ سال و نیمه ازدواج کردیم من بزرگترم شغل و حقوق منم بهتره چون دوست داره گفتم کار کنه روحیاتش کار رو دوست داره منم اجازه دادم چون محیط کارش موجه بود. من به زنم علاقه مندم ولی ذلیل کسی نیستم
- - - Updated - - -
نه احترام میذاره به بزرگترها ولی حرف کسی رو قبول نداره مشاور رو هم تا الان امتحان نکردیم ولی من مشاوره صحبتهای استاد آزمندیان رو گوش میدادم از نظر خانمم چرت و پرت بود من میگفتم ببین داره میگه چطور باید با ضمیر ناخودآگاهمون ارتباط برقرار کنیم ولی اون ترجیح داد سزیال ببینه تا یه چیز یاد بگیره!!!!!
ایشالا که مشکلتون حل بشه ، فقط خواستم بگم من هم با خانمی به قصد ازدواج آشنا بودم و حتی خواستگاری هم رفته بودم و همه در جریان بودن اما ایشون تو فیس بوک با پسری چت کرد و شماره داد ، منم فهمیدم و کلا دیگه بیخیالش شدم چون این به نظر من خیانت بود ، البته من ایشون رو بخشیدم اما بازم این مورد رو تکرار کرد .
منظورم این بود که این کار از نظره خیلی ها خیانت محسوب میشه .
احتمالا خانم شما متولد آذر نیستن ؟
نه اسفندیه اره کلا فیسبوک جای درست و درمونی نیست مشکل که حل میشه ولی نگرانی من بیشتر از مسایلی هستش که مارو به این مشکل کشونده .وقتی دلم گیر هستش و یک سری رفتارها ازارم میده امیدوارم که بتونیم با آرامش صحبت کنیم اونروزه که میشه نتیجه گرفت ما تو اسمس باهمدیگه راحت تر حرف میزنیم چون موقع رودر رویی زود بهم میریزه ولی با اسمس فکر میکنه بعد جواب میده
- - - Updated - - -
نه اسفندیه اره کلا فیسبوک جای درست و درمونی نیست مشکل که حل میشه ولی نگرانی من بیشتر از مسایلی هستش که مارو به این مشکل کشونده .وقتی دلم گیر هستش و یک سری رفتارها ازارم میده امیدوارم که بتونیم با آرامش صحبت کنیم اونروزه که میشه نتیجه گرفت ما تو اسمس باهمدیگه راحت تر حرف میزنیم چون موقع رودر رویی زود بهم میریزه ولی با اسمس فکر میکنه بعد جواب میده
سلام_
به نظر میرسه مشکل اصلی شما سوء تفاهم برآمده ازچت نیست. این خودش قبل ازاینکه یک علت بوده باشد یک معلول هست ،(ضمن اینکه باید برای رفع سوتفاهم پیش آمده تلاش کنید)
به نظرم شما اونطور که بایدوشاید ازنظر عاطفی تأمین نشدید تأمین هم نکردید،تعامل عاطفی وارتباطی تون ضعیف هست.مثلا اونجاکه بهش گفتی پولتو نمی خام نمیخام کارکنی،بهتربود ابتدا اعتبارسازی بعدش همدلی و نهایتا حرفت روبزنی ؛احساس خوبی دارم که سرزنده وفعال هستی،اینکه هر روز باید ساعت خاصی بلند شی سرکاربری وکلی انرژی و وقتت روبذاری برام قابل تحسین وارزشمند هست،امافکرمیکنم رویه ای که درپیش گرفتیم باعث میشه تبادل عاطفی مون کمرنگ بشه،مایلم یه وقت مناسب درمورد سرکار رفتنت وساعاتی که براش میذاری مسأله روبررسی کنیم.
بحث سرکار رفتن و نرفتنش و وزنش در کمرنگ شدن تبادل عاطفی تون روبهتره باهم دیگه بررسی کنید واینکه اگه راضی شد سرکار نره بجاش چکارکنه توی خونه حوصلش سرنره؟چقد میتونی مطمئنش کنی که مخارج رو خودت تأمین میکنی؟
_به نظرم بهتره مهارت های ارتباطی روبیشتر مطالعه کنی(بالای تالارجستجو کنی لینکهای مختلفش روپیدامیکنی) شاید جای خالی نکاتی روببینی_
مایل بودی این لینک رو مطالعه کن:
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html_
http://www.hamdardi.net/thread-26620.html
http://www.hamdardi.net/thread-30336.html
l
سلام، من فکر میکنم که مشکل شما بیشتر به این دلیله که جبهه خودتون رو واضح و با قاطعیت مشخص نکردین. چند مورد مبهم به نظرم رسید که خودتون ببینین کدوم یکی هست یا نیست.
یکی اینکه اینکاری که شما در فیسبوک و با ایمیل انجام دادین با این جمله که میگین علاقه مفرط بهش دارین نمیخونه. اینها تناقض داره. شما یا تعریف درستی از علاقه مفرط نداری یا اینکه علاقه مفرطی وجود نداره. شما بر اساس معیارهات اونرو زن مناسب خودت میبینی و مثل هر زن دیگری که همین شرایط رو داشته باشه به ایشون هم علاقه داری.
دوم اینکه اگه این رفتار شما به خاطر این بوده که بهتون ابراز علاقه و توجه نکرده باز هم مشکل جای دیگه است. یعنی حالا از اتهام مبرا شدی بعدش میخوای چکار کنی؟
سوم اینکه در رفتارهای شما یک آدم قابل اعتماد دیده نمیشه. از نظر من یک آدم قابل اعتماد رفتارهاش تا حدود زیادی قابل پیش بینی هست و این اتفاق زمانی می افته که شما اول با خودت و بعد با همسرت روراست باشی. یعنی اگه از چیزی خوشت نیاد باید روراست بهش گفته بشه. اگه همچین آدمی هستین که بهتون توجه نشه ممکنه دست به خیانت بزنید باید از قبل بدونه که شما این قدرت رو دارین که همچین کاری بکنین. کجدار و مریز نمیشه برای مدت طولانی و با آرامش حرکت کرد. اگه میگین بهش علاقه دارین باید توی رفتارتون دیده بشه نه اینکه به اشتباه یا خطا یا هرچیزی که اسمش رو میزارین یک دفعه برعکسش ثابت بشه.
به نظرم ابهام زیادی هست و توی همه اش هم قاطع نبودن دیده میشه.
در مورد اینکه میگین اینکار با اون کار نمیخونه بگم که انسان هیچکس رو بیشتر از خودش دوست نداره ولی گاهی میبینیم دست به خودکشی میزنه چون لبریز شده من بهش علاقه مندم ولی خسته شدم از بچه بازیهاش همین نمی دونم چرا ولی من یک مقدار انرژی منفی میگیرم از شما جناب توجیح. البته از اینکه وقت میذارین و میخواین مشکل من حل بشه از شما کمال تشکر رو دارم
- - - Updated - - -
امین جان من از لحاظ مهارت گفتاری زیاد ماهر نیستم و قبل از ازدواجم هم با هیچکس ارتباط دوستی نداشتم و متاسفانه مثل پسرهای امروزی سر و زبون دار نیستم شاید مشکل منم همینه که خوب نمیتونم علاقه موجود رو ابراز کنم من بیشت تلاش میکردم عملا ثابت کنم که اونم با این رفتار آخری برباد رفت
درست تشخیص دادی آقا امیر. من از مردهای ضعیفی که به صورت کجدار و مریز برای حفظ یکسری لذت به زندگی شون ادامه میدن و تکلیفشون با خودشون روشن نیست و بستگی داره که چی در لحظه بهشون لذت میده مشکل دارم. هر دو از همدیگه بدمون می یاد!! تکلیف روشنه. هر کسی راه خودش رو میره. من دیگه برات نمینویسم
موفق باشی:72:
از لحاظ مالی ممکنه یکم لازم باشه قناعت کنیم ولی من خودم اون رو مدیریت میکنم اینکه فرمودین این چت معلول هست کاملا درسته و من نگران علت هستم که حل نشه چون روح من هم زخمه که زده اون رو زخمی کرده و من از کار اجام شده خودم ناراحتم ولی بیشتر از ناراحتیش ناراحتم و موندم چطور میشه همه چی مثل اول بشه اگرچه اون اوایل هم درگیریهایی بود ولی عشق بر اون غلبه میکرددولی دیده نشدن باعث شده درگیریها بر عشق غلبه کنه حال موندم ریکاوری چگونه و چطور باید انجام بشود. دیشب تا ۳ نشستم و نامه ای تنظیم کردم که بهش بدم و راه کارهای اونرو هم از طریق نامه بگیرم البته اگه لجبازی و غرورش مانع نشه
- - - Updated - - -
شما لطف دارین به بنده با تعاریفی که فرمودین. ولی بنده اومدم اینجا که کسی کمکم کنه نه سر کوفت بزنه و چیزهایی رو که خودمم میدونم واسم تکرار کنه. جنابعالی با اصطلاحاتی چون زن ذلیل آس و پاس و.... فکر نکنم راه حلی برای من متصور شوید. بهرحال ممنونم از اینکه تلاشتون رو برای کمک به بنده کردین. جناب توجیح
- - - Updated - - -
مشاورین عزیز نمیخواین کمکی بفرمایید؟ دوستان همگی راه حل های بسیار خوبی جلوی پای بنده گذاشتند که از همه ممنونم خوشحال میشم نظر مشاورین یا کسانی که تجربه مشابه داشتن بشنوم