RE: با پدرم چه رفتاری داشته باشم ؟؟؟ لطفا کمکم کنین
مهسان-م عزیز
شما و خواهر و برادرانتان هیچ دخالتی در کار پدر و مادر نداشته باشید ، جز اینکه به مادر آرامش بدهید و به صبر دعوتش کنید . به پدرتون هم احترام بگذارید . هیچ کدام نباید تصور کنند دیگری را حمایت می کنید این اثر منفی اش زیاده .
فقط به پدر احترام بگذارید و دعوتش به آرامش کنید و سعی کنید متقاعدش کنید که نزد پزشک بروید ، بهش ابراز علاقه کنید و یادآوری کنید رفتارهای خوب چند سال پیشش را و نشون بدهید که دوست دارید همانگونه باشد .
وقتی می گوید شماها منو عصبانی می کنید ، بهش بگید حق باشماست ف اما مایل هستید بدانید از کدام رفتار شما ناراحته . و با زبان خوش بیان کنه نه با پرخاش .
پرخش گری پدرتون عمدتاً به اعتیادش برمی گردد و از طرف دیگر به غر غر و ابراز ناراحتی مادرتان از ازدواج محددش .
پدر شما چند سالشه و چه مدته گرفتار اعتیاده ؟
چند وقته همسر دیگری اختیار کرده ، و روابط مادر و پدرتون معمولا ضبر سر چه چیزهایی تیره بوده یا شده ؟
.
پدرم 61 سالشه . حدوده 4-5 ساله که ماهی یه بار یا هر 2 ماه یه بار شیشه میکشه . یکی دوسال قبلش هم قرص x میخورد.
پدرم ازدواج دوم نکرده . میخواست بکنه که لو رفت .یعنی زود فهمیدیم . فقط رابطه عاطفی دشته .
عمه ام میخواست بابامو ببره روان پزشک ولی چون بابام راستشو نمیگه روان پزشک نمیتونه راهنماییش کنه .
چون قبلا رفته و یکسری حرفها به نفع خودش تحویل روانشتناس داده بود ( بابام حیلی خوب بلده حرف بزنه و همه رو محکوم کنه)
حالا بابا و مامانم رفتن خونه عمم شاید عمم بتونه کاری کنه.
ولی مساله اینه که بابام میگه من اصلا مامانتو نو نمیخوام . میخواد بره میخواد بمونه .
یعنی فقط به گفته خودش وجدانش نمیذاره که طلاقش بده .اونم وقتی عصبانی شه که وجدان هم یادش میره و بیرونش میکنه .
در حالی که مامانم لیاقت بهتر از این ها رو داره . هم خوشگله و هم خوش هیکله و هم خیلی کدبانو . واقعا حیفشه.
مشکلی که پدر مادرم با هم داشتن ( به گفته بابام) اینم بود که در جوانی (30 سال پیش ) مامانم رو بابام خیلی حساس بوده و خیلی سوال جواب میکرده و کجا بودی چرا دیر اومدی و این چیزا ...
حالا بابام داره تلافی میکنه .خنده دار نیست ؟؟؟؟؟؟
ولی من مشکل رو جای دیگه میبینم . بابام به لحاط شغلی که داره ( وکالت) فقط با آدمای مشکل دار سرکار داره . مردایی که خرجی نمیدن .زنشونو میزنن . پول نمیدن و و و و و
بابام اینا رو میبینه میگه من خیلی خوبم . از هر 1000 نفر یکی مثل من نیست !!!
اگه با دو تا آدم حسابی میگشت اینطور نمیشد .به مامانم میگه من واست تلویزیون رنگی خریدم !!! تو این همه رفاه داری !!!!!!!!!!!!!همه بخاری هاشون خاموشه ولی بخاری ما روشنه !!!
زندگی شون خیلی مسخرست .بابام سر هر چیز بهانه میگیره . چند روز پیش دعواشون سر این بود که چرا تو یخچال کمپوت آناناس نداریم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
مهسا خانم ، رفتار پدر شما ربطی به شغلشون نداره ( تاثیر خیلی خیلی کم )
تاثیر مستقیم داره از مصرف مواد مخدر ، لطفا مقالات مرتبط با شیشه رو بخونید !
توهم سازی ، شک و بد بینی ! تنفر یکی از کمترین تاثیرات شیشه هست ، بماند که اکستازی هم مصرف کرده که تاثیر اون به شدت مخرب تر از شیشه هست
ابتدا باید مشکل اعتیاد پدرتون رو حل کنید ، سپس به فکر حل مشکلات اخلاقیش باشید
بهترین روش ها ترک اعتیاد هم روش های درمانی هست ( نه قرص و ترک اعتیاد 1 روزه و این جور مزخرفات )
کلاس هایی که معروف هست و دیدید که با معتادین از لحاظ روانی کار می کنند ، کلاس های منظم تا آخر عمر ( بله تا آخر عمر ) می گذارند ! ( اسمش رو نمی دونم چرا یادم رفته )
یه مورد دیگه ، اون کسی که پدرتون رو معتاد کرده و مواد رو از ایشون تهیه می کنید رو حتما پیدا کنید ، اگر دوست صمیمی هست که باید کمک کنید با پدرتون ترک کنه یا ... !
در کل مهمترین موضوع زندگی شما صبر باشه و البته پیدا کردن سریعترین راه حل ممکن ، چون تاثیرات شیشه بسیار مخرب هست
پ.ن : در ضمن ماهی یکبار مطمئن باشید بیشتر هست ! ایشون معتاد هسند و مصرف منظم دارند ، در آمد ایشون هم خوب هست که مزید بر تهیه راحت مواد هست
سلام
این لینک و این لینک را بخون. مخصوصا راهنمایی کارشناسان و مدیر همدردی را.
اگر پدر شما به این وضوح میگه که مادرتون را نمیخواد، چرا مادرتون جدا نمیشن؟
اینکه جوونیش را همراه پدرتون گذرونده و انصاف نیست زمان پیری تنهاش بزاره درست. اما به زور که نمیشه به کسی چسبید.
حرف مردم هم درست.
تامین مالی هم درست.
اما سلامت جسمی و روانی مادرتون در خطره
آرامش شما و بقیه فرزندان به هم میخوره
زندگی خانوادگی شما هم آسیب می بینه
چه دلیلی هست که این همه استرس و ترس و فشار و ... را تحمل کنید و کنند ؟
سلام دوست خوبم
بدون مسائل و مشکلات در زندگی همه هست و همه درگیر مشکلات خودشونن.حالا ممکنه دامنه و نوعش فرق کنه
فعلا با توجه به اختلالاتی که برای پدرت پیش اومده صلاح نیست مادرت برگرده پیشش.
البته نباید هم تنها بمونه.
از شماره 148 مشاور بهزیستی کمک بگیر
وقتی شماره رو میگیری تلفن گویا میگه برای مشاوره در زمینه اعتیاد فلان دکمه را فشار دهید
انشاالله حل میشه
سلام دوستان. اومدم خبر های جدید بدم .گفتم مامانم رفت خونه عمم . بعد از 4 روز بابام رفت دنبالش و بر گردوندش خونه . گفت چون خود کشی کرده بود اثر قرصها بوده که اون کارارو کرده و از خونه بیرونش کرده .
خلاصه فعلا مامانم برگشته و دارم مثل زندگی میکنن . البته هنوز با هم بحث دارن .عمم خیلی سعی کرد بابامو ببره مشاور ولی بابام گفت هر چی مشاور میخواد بگه من بهترشو بلدم من خودم به مردم مشاوره میدم !!
خلاصه فعلا باز دارن زندگی میکنن . البته دو روز پیش دوباره بابام گفت بهتره طلاقت بدم !!!!!!!!!!!! ولی باز گفت هیچی حالا ولش کن یه چیزی گفتم .
خوش به حال همه اونایی که پدر مادری با روابط گرم و صمیمی دارن . آرزوی یه جو خانوادگی گرم رو دارم .دوست دارم بعد از ظهر ها که بیکار میشم بچمو ور دارم برم پیش مامانم . یه ذره اونجا بشینم . ولی نمیرم چون میترسم دعواشون شه و اعصابم خورد شه.اگه هم بخوام برم قبلش باید زنگ بزنم و وضعیت رو چک کنم.
من خیلی احساس تنهایی میکنم ...