RE: تاثیر رابطه قدیمم تو ازدواجم
سپیده جان از ما دلگیر نشو ، من و بقیه که صحبتی باب میلت نکردیم قصد بدی نداشتیم و نداریم عزیزم:46:
من شخصا خودم رو گذاشتم جای تو و چیزی گفتم.
تو هم که از اول این جمله رو نگفتی تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
اون اوایل گفت که 1چیزایی شنیده اما براش مهم نیس و نمیخواد راجبش حرف بزنه،من م کتمان کردم
طبق این جمله ای ازش نقل کردی، خودش یه چیزهایی میدونه و شاید همه چیرو!
و چه بهتر که گفته نمیخواد در موردش صحبت کنی:310:
تو هم دیگه بهش فکر نکن و خودتو اذیت نکن والا نامزدت از رفتارهات متوجه نکرانیت میشه و اونوت ازت در مورد نگارنیت سوال میکنه و باز برات یادآوری میشه.
در ضمن دیگه حرف از ناامیدی و ...نزن:163: چون ما منتظریم بیای شیرینی بدی:72:
انشائ الله هر چی خیر و صلاحتونه براتون اتفاق بیوفته:323:
سلام سپیده عزیز
به نظر من دوستان هیچ وقت قصد قضاوت کردن تو رو ندارن و تنها بر اساس گفته های خودت هست که راهنمایی می کنن
سپیده عزیز ، به هر حال گذشته ها گذشته و فقط تنها چیزی که از گذشته میمونه تجربه هاش هست
"اون اوایل گفت که 1چیزایی شنیده اما براش مهم نیس و نمیخواد راجبش حرف بزنه،من م کتمان کردم"
اگر نامزدتون دقیقا این جمله رو به شما گفته اند ، به نظر من دیگه دلیلی نداره در مورد گذشته تون بهش چیزی بگین
البته بهتر هست که دیگه از اون حالت انفعال بیای بیرون و به "ع" فکر نکنی ، با عرض معذرت دیگر یک عاشق احمق نخواه که باشی(البته از این کلمه قصد جسارت ندارم اصلا ، فقط اون اصطلاح رو چون گفتین کپی کردم) ، هر چند من کلمه عاشق احمق رو صحیح نمی دونم ، و باید گفت که شما فوقالعاده احساساتی هستید که منطق رو تو وجودتون کشتید
سعی کن حالا که خدا یه کسی رو سر راهت قرار داده که گذشته رو فراموش کنی ،بچسب به زندگیت
هز چی که تو رو مربوط به "ع" میکنه رو از خودت دور کن ،
در مورد رابطه ات با نامزدت باید بگم که رابطه جنسی در این دوران به هیچ عنوان به صلاح نیست ، چون الان دوران شناخت است ، و این رابطه ناخوداگاه جسما و روحا باعث میشه که شناخت تحریف شده ای از نامزدت داشته باشی ، مخصوصا که شما بلافاصله بعد از شکست عشقی که داشتید با نامزدتون آشنا شده اید
قصد من گله از شمایی که اینقد خوبین که اینهمه برام وقت میذارین نیس،اینجا تنها جایی که میتونم به هیچ پرده پوشی حرف بزنم،وقتی شما اینجوری میگین من از شما ناراحت نمیشم،از خودم بیشتر بدم میاد که اینقد ساده بودم،الان که این تجربه دارم میدونم که هیچ مردی و هیچ عشقی ارزش زیر پا گذاشتن غرور و پاکیم نداشت،من تمام تلاشم برای خوشبخت کردن نامزدم میکنم،اما براش از ارزشهام نمیگذرم.
نقل قول:
تو هم که از اول این جمله رو نگفتی تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
اون اوایل گفت که 1چیزایی شنیده اما براش مهم نیس و نمیخواد راجبش حرف بزنه،من م کتمان کردم
طبق این جمله ای ازش نقل کردی، خودش یه چیزهایی میدونه و شاید همه چیرو!
همه چی نمیدونه،فقط در حد شایعه ای که من با ع در ارتباط بودم،یعنی خودش که اینجوری گفت.
نقل قول:
در مورد رابطه ات با نامزدت باید بگم که رابطه جنسی در این دوران به هیچ عنوان به صلاح نیست ، چون الان دوران شناخت است ، و این رابطه ناخوداگاه جسما و روحا باعث میشه که شناخت تحریف شده ای از نامزدت داشته باشی ، مخصوصا که شما بلافاصله بعد از شکست عشقی که داشتید با نامزدتون آشنا شده اید
من هم قصد اینکارو نداشتم،نمیذارم چیزی که بینمون هس از حد معقول فراتر بره،این اشتباه دوبار تکرار نمی کنم.
نقل قول:
ببین که ع رو ممکنه باز ببینی یا نه؟ درصدش چقدره که نامزدت بفهمه؟ آیا ع رو خوب شناختی؟ چه شخصیتی داره؟ آیا اینکه تو نامزد کردی براش ناراحت کننده بود؟ آیا پذیرفت؟ اگر او یه آدم معمولی باشه و از اون رابطه جز تو و اون کس دیگه ای مطلع نباشه احتمال اینکه نامزدت بفهمه چقدره
جز چند نفری از دوستان نزدیک کسی خبر نداشت،این دوستان هم فقط در همین حد میدونستن که ما با هم در ارتباطیم،اینکه بدونن تا چه حد،نه هیچ کس نمی دونست،
احتمال اینکه ببینمش در این حد هست که اتفاقی تو خیابون ببینمش. و در مور نامزد کردن من،فک نکنم حتی براش پشیزی اهمیت داشته باشه،بعد از اینکه ولم کرد حتی از کسی سراغم نگرفت که حالم خوبه یا نه،انگار متوجه داستان من نشدین،برای اون فقط 1سرگرمی بود
سپیده جان سلام.
سعی کن از این به بعد یک فرد احساساتی و ضعیف نباشی. با خوندن حرفهای یکی ناراحت بشی و با حرفهای دیگری تصمیم به خودکشی بگیری.
اگر در گذشته به خاطر احساساتت اشتباهی مرتکب شدی، نباید بذاری این اشتباه بقیه زندگیت را خراب کنه. سعی کن به بهترین شکل ممکن این مساله را حل کنی.
نظرات دوستان را بخون و جمع بندی نهایی را خودت بکن. بر اساس شرایط زندگی خودت، نامزدت و شناختی که از ع داری.
اگر فکر می کنی ع برای همیشه رفته که رفته و آدمی نیست که فردا به قصد باج گیری و اذیت و تلافی و ... سر راه زندگی مشترکت سبز بشه، به نظرم لازم نیست جزییات رابطه ات را به همسرت بگی. پذیرش این مساله برای یک آقا خیلی خیلی سخت است. در مورد این مساله هر یک کلمه ی شما می تواند مهم باشد. وقتی سوال می کند حواست باشد که چگونه باید جواب بدهی.
بهتر است اگر دفعه ی بعد این مساله را مطرح کرد، همان موقع جواب ندهی. بهانه ای بیاور و به بعد موکول کن ... بعد با مشورت و تفکر، یک روز با ایشون قرار بذار و بگو که می خواهی برای آخرین بار در مورد این مساله صحبت کنی. دقیق صحبت کن و بگو که دیگه بعد از این نمی خواهی دوباره و صدباره این موضوع را بشنوی و بشکافی.
توبه کن، با تمام وجود قضیه را برای خودت تمام کن و تصمیم بگیر که از نعمت زندگی به درستی استفاده کنی.
در مورد افسردگیت و زندگی خاکستریت هم به فکر یک درمان جدی باش. آرامش اولیه ات برای یک مرد جذاب است اما به تدریج که متوجه منبع این آرامش بشوند ( افسردگی ) در روابطتون دچار مشکل خواهی شد. پس به فکر درمان باش.
در ضمن اگر امروز تسلیم خواسته های جنسی نامزدت بشوی، اول استقبال می کند و خوشحال می شود اما بعد از مدتی به این فکر خواهد افتاد که حتما در رابطه ی قبلی هم .... نه شما به ایشان کمی ناراحتشان می کند اما مطمئنا ارزشت را برایش بیشتر می کند و با اعتماد بیشتری زندگیتان را بنا خواهید کرد.
دو لینک زیر را بخوان. نه برای اینکه ناامید شوی. برای اینکه کمکت کند که درست این مساله را مدیریت کنی.
نگرانی بیش از حد
من مدام به رابطه ی گذشته ی همسرم ...
نمیدونین چقد احساس بدی دارم از اینکه میشینم بحث میکنم که ایا میفهمه یا نه،من این ادم نبودم.
سلام سپیده جان
عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی ؟خودکشی یعنی چه؟پوچی چیه به خودت بیا .تو هنوز یه دختر خانوم پاک و نجیبی و مطمئن باش هیچی از ارزشهای تو گلم کم نشده.از حرفهایی که بعضی از دوستان زدند ناراحت نشو.
این حرفی که میزنم شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد .اما عزیزان تا جای کسی و در موقعیت کسی قرار نگرفتین نمیتونین درک کنید .آقا و خانوم عزیز که فقط شماتت کردی آیا خودت تابحال توی چنین موقعیتی قرار گرفتی ؟آیا دقیقا همون احساساتی که به سراغ این خانوم و امثال ایشون اومده سراغتون اومده؟
خواهشا ملایم تر رفتار کنید .در ضمن این خانوم از شما نخواست که در مورد رابطهای که تموم شده نظر بدین از نظر این خانوم رابطه کات شده و حتی دلش نمیخواست باز بشه!این شما بودین که به مسائل گذشته ایشون دامن زدین!
الان بهترین راه اینه که فراموش کنی و به زندگی امیدوارانه نگاه کنی خدا بزرگه و ارحم الراحمین از خودش طلب بخشش کن و توبه کن و سعی کن فراموش کنی
موفق باشی گلم:46:
پرناز جان،بحث اینکه آدما تو گذشته چه کار کردن نیست؟بحث اینه که گذشته در آینده چه تاثیری می تونه داشته باشه.
یکی از ارکان زندگی اعتماده،یکی که تو گذشته رایطه داشته به سختی می شه بهش اعتماد کرد.برای همین می گن
اگر کاری کردید و مطمعنید لو نمی ره بازگو نکنید.چون باعث بی اعتمادی می شه.
درضمن محل تاپیک ایراد داره.شما هنور زن و شوهر نیستید که تو این قسمت گذاشتی.
مگه نمیگین خدا مهربونه؟پس چرا باید اینقد زجر بکشم؟
نامزدم فهمید..............
پس خدا کجاس....
[php]
سلام سپیده جون
من مطلبهای شما را خوندم .....
فقط اینا می تونم بگم به گفته استاد دهنوی از رابطتون کهاز قبل دارید به شوهرتوننگید حتی نگید که خواستگار داشتید یا فلانی خواستگارتون بوده .....
چطور از متوجه شد کسی بهش حرفی زد یا خودتون بهش گفتین؟
براتون دعا میکنم مشکلتون حل بشه