RE: با مردي كه كتك مي زنه مي شه زندگي كرد؟
سلام به همه شما
من درسته كه به شوهرم اعلام كردم اگه اخلاقتو ترك نكني ازت جدا مي شم. ولي تا امروز مطمئن نشدم كه واقعاً اين مشكل حل شدني نباشه كه اگه مطمئن مي شدم تصميممو قطعي مي كردم.
و اينكه خانم بالهاي صداقت گفتند براي شوهرت اين حالت ایجاد شده که حرف های شما قطعی و حتمی نیست. او بارها گفته كه من سعي خودمو مي كنم ولي تو هم سعي كن منو عصباني نكني ولي بعد از مدتي كه خودشو كنترل مي كنه انگار اين عادت تركش نمي كنه و نمي تونه خودشو كنترل كنه. ولي نسبت به اولش خيلي كمتر شده به همين خاطر من هم تو تصميمم مردد شدم كه آيا اين كم شدن مي تونه به صفر برسه يا نه.
در مورد اينكه ازم مي خواد تحريكش نكنم، آخه مگه مي شه آدم يه عمر يا يكي زندگي كنه و سر هيچ موضوعي اختلاق عقيده نداشته باشند و بحثشون نشه؟؟ من نسبت به قبل سعي مي كنم نسبت به خيلي از موضوعها كه برام ممكنه ناراحت نشم و كار به بحث نكشه. ولي نسبت به همش كه نمي شه.
RE: با مردي كه كتك مي زنه مي شه زندگي كرد؟
دوست عزيزم ، خواهر گلم :43:
دوست داري زندگيت به يه زندگي خوب و اروم تبديل بشه و تو يه خانم خوب و با شخصيت و با ارزش باشي ؟ دوست خوبم بايد تلاش كني و مهارتهات و آگاهيهاتو افزايش بدي و صبور باشي با قهر كردن و از خونه رفتن مشكلي حل نمي شه . بايد بشيني و يكي يكي مشكلاتت رو باز كني و اونها رو حل كني . هر مردي ممكنه عصبي بشه و يا فرياد بزنه و داد بزنه و يا كتك بزنه . همينطور كه هر زني ممكنه گريه كنه و جيغ بزنه .
1- عزيزم سعي كن مهارتهاي ارتباطي رو ياد بگيري . سعي كن با شوهرت صميمي و نزديك بشي و رابطه دوستانه باهاش برقرار كني . مقاله هاي مرتبط رو تو همون لينكي كه بهت دادم مطالعه كني . اطلاعاتت رو افزايش بدي و بيشتر به زندگيت توجه كني .
مهارتهاي ارتباطي بين زن و شوهر به تنهايي كافي نيست
خانم محترم
2- برامون توضيح بده بيشتر سر چه موضوعاتي با همديگه بحث مي كنيد كه باعث كتك خوردن شما ميشه ؟
3- برامون توضيح بده تا چه حد به زندگيت و به شوهرت علاقه داري و تا چه اندازه حاضري براي برطرف كردن مشكلاتت تلاش كني .
4- از تاپيك هاي مشابه استفاده كن . توصيه هاي مناسب و راه حل هاي كارشناسانه اي عنوان شده .
راه حل مشكلات
نامه اي به همسر
حتما ما رو در جريان نتيجه اقداماتت قرار بده و بيشتر از وضعيتت برامون توضيح بده .