RE: زن متاهل ومرد متاهل عاشق هم ميشن؟ (خيانت به خانواده ها)
سلام
همونطور که خودتون هم اشاره کردید این کار یعنی خیانت به خانواده و قبل از اون به خودتون و حیثیت و شخصیت خودتون خیانت کردید . اینم حتما میدونید که خیانت عواقب خیلی سختی داره و از زشترین اعمال هست .
به نظر من چت کردن شما با اون آقا چه شما رو بخواد چه نخواد و چه همسرتون بدونه و چه ندونه و چه رابطه احساسی ایجاد بشه و چه ایجاد نشه ، کاملا اشتباه هست .
[http://www.hamdardi.net/images/www.hamdardi.com_2.net.jpg[/img][/align]
راستش دوست داشتم اون جاي شوهرم بود اينجوري واضح تربپرسم ميخوام بدونم اونم منوميخواد يافقط بازيچه هستم
[/quote]
این که میگی دوست داشتی جای شوهرت بود، خب این یعنی خیانت دیگه. خیانت که شاخ و دم نداره. حتما نباید کار خاصی کرده باشی دیگه. :305:
می خوای بدونی اون هم تو رو می خواد یا نه؟ خب این هم یعنی تو به اون وابسته شدی و این هم یعنی خیانت؟ نمی دونم فکرش را می کردی یا نه ولی شما تا الان هم به شوهرت خیانت کردی که حتی به کس دیگه ای فکر کردی. برات متاسفم.:305:
نمی دونم چرا برخی این قدر ساده اند که با یه دو کلمه حرف اللکی از پشت اینترنت خیانت می کنند. حرفایی که همه می دونند که همش توی اینرنته و این آقا اگه عرضه داشت زندگیش را جمع می کرد.
سلام دوست عزیز
متاسفانه وقتی بحث عشق و علاقه وسط میاد اون فرد دیگه هیچ حرفی رو نمی پذیره. شاید الان جملات ما رو بخونی اما عمل کردن به اونا مثل این می مونه که بهت بگن کوهی رو جابجا کن.
زشتی کار و همه بهت گفتن پس میدونی کارت بسیار زشت و قبیحه. اما بذار این جوری بهت بگم می دونی اون اقا در مورد شما چی فکر می کنه؟ می گه وقتی این خانم به همین راحتی و با 2 تا جمله من دل از شوهرش کند و به من دل داد می شه بهترین سوء استفاده ها رو ازش کرد . نگو اون اقا که نمی دونه نظر من در موردش چیه همین که اون بهت ابراز محبت کرده و تو نزدی در دهانش یعنی اره منم باهاتم.
تو الان در ذهن اون اقا بد ترین و .... زن هستی بچسب به زندگی سالم خودت. کمتر محبت ببینی بهتر از اینه که ناسالم زندگی کنی. امیدوارم به خودت بیای.
دلم خیلی برای خانمها و اقایانی که بهشون خیانت می شه می سوزه.
ببخش که با صزاحت میگم .شما جه طوری روت شد ،این جمله رو بنویسی :
می خوام بدونم اونم منو میخواد یا فقط یه بازیچه هستم .
:305:
دلم برایه شوهرتون می سوزه .
دونستن این موضوع ، به چه درده شما می خوره . اصلا فکر کن اون آقاتو رو می خواد ،خیلی هم دوست داره ، خوب یه لحظه ، پیشه خودت فکر کردی ،مرده زن داری که دل به یه زنه شوهر دار می بنده وابرازه محبت میکنه ، چند وقته دیگه همین بلا رو سره یه زنه دیگه میاره ،اون وقت میخوای چی کار کنی ؟؟؟؟
چنین مردی از یه پست ، هم پست تره .
یعنی اینقدر شخصیتت کوچیک شده ، که می خوای از مقدار محبته یه مرده پست وکثیف به خودت حبردار بشی .
من موندم که شوهرت چطوری بهت اجازه داده ،با یه مرد چت کنی ؟؟؟
داری از اعتماده شوهرت سوء استفاده می کنی .:163: :163::163::163::163:
دوستان ممنونم ولي لازم نيست اينقدرازمن بدتون بيادقضاوت ازدورخيلي راحته اماتابراي كسي پيش نيادنمي فهمه چه جوريه خوب من حتماحتمابه توصيه هاتون عمل ميكنم براي همين هم اينجاموضوع رومطرح كردم ولي آقايون محترم هم كمي مواظب دل خانمهاشون باشن شوهري كه منوكتك ميزنه وهيچ تلاشي براي بهترشدن وضع ماليمون بعدازسالها نمي كنه و...لياقتش بدترازاينهاست ولي بازم به توصيه هاتون عمل مي كنم قول ميدم بازم ممنون
وقتی یه چرخه غلطی شروع میشه دیگه نگه داشتنش اینقدر سخت میشه که ....
بی دلیل نیست دین این همه از ارتباط و نگاه و ......گفته !
خانم عزیز نمی دونم
کجا لغزیدی ؟!
کجاسر خورد ی !؟
و کجا با سر سقوط می کنی؟!
کاملا آگاهی ! کاملا هوشیاری ! کاملا مختاری !
عنایت خدا همیشه شامل حال همه ما هست و نگهدارمان .
خداوند همه ی خوب و بدی ها و جیز شدن هارو هشدار داده یعنی بهت گفته نرو !!!
بعد میگه از هرراهی که رفتی می تونی برگردی !وراه توبه و انابه رو هم باز گذاشته !
کافیه دستت رو به سوش دراز کنی ! نجاتت می ده !
اما
وای به روزی که قلب و دلمون سیاه میشه و لجوجانه میگیم دلمون می خواد !
وای از روزی که مهر به دلهامون زده میشه .گوش هامون کر
وای از روزی که عقل از آدمی گرفته میشه !
خانم عزیز!
این علاقه کاذب وسوسه شیطان است و بس !شیطون به هیچ کس وفا نداره و دشمنی قسم خورده و سر سخته . رنگ و لعابی هم که برای این هوس زده کذبه! و جز بدبختی و نا کامی چیزی در بر نداره !
نقل قول:
ولي آقايون محترم هم كمي مواظب دل خانمهاشون باشن شوهري كه منوكتك ميزنه وهيچ تلاشي براي بهترشدن وضع ماليمون بعدازسالها نمي كنه و...لياقتش بدترازاينهاست ولي بازم به توصيه هاتون عمل مي كنم قول ميدم بازم ممنون
اجازه نده !شیطون عقلت رو ذایل کنه .
چرا طلاق نمی گیری ؟بدون اینکه فکرت مسموم بشه !
تا زمانی که شما همسر قانونی و شرعی شوهرت هستی اجازه ی ورود این افکار مسموم رو به ذهنت نده !
این ذهنیت مسموم ورنگ و لعاب خورده راه به نا کجا آباد دارد !
رها کن خودت رو از اون !
توبه کن و دستت رو بگذار تو دست خدا !
دوست عزيزم :43:
ببينيد من نمي خوام مثل دوستاي ديگه شما رو متهم كنم . در اينكه داريد اشتباه مي كنيد شكي نيست . شما بايد ببينيد كه چرا تو زندگيتون محبتي رو كه مي خواهيد دريافت نمي كنيد . مطمئن باشيد نسبت به زندگيتون كوتاهي كرديد و بي توجهي كرديد .
شما تصوركنيد اگه همين كار رو شوهرتون انجام بده باز هم همينقدر راحت برخورد مي كنيد .
اگه شوهرتون شما رو كتك مي زنه يا نسبت به زندگي بي توجه هست به خاطر كم كاري شما هست . شما بايد مهارتهاي زندگي مشترك رو در خودتون افزايش بديد و به شوهرتون بيشتر محبت كنيد تا اوضاع زندگيتون بهبود پيدا كنه و اون محبت و توجهي رو كه د اريد از اين اقا طلب مي كنيد شوهرتون به شما بده .
و لازمش اينه كه اول از همه اين رابطه رو بدون مقدمه چيني قطع كنيد و به شوهرتون توجه كنيد . مقالات مربوط به مهارتهاي زندگي مشترك رو مطالعه كنيد و با صبوري اونها رو تو زندگيتون پياده كنيد . بهتون قول مي دم اگه به زندگيتون بيشتر توجه كنيد محبتي رو كه الان دارين گدايي مي كنيد بي منت شوهرتون نسبت به شما داشته باشه .
اينجا چند تا لينك موارد مشابه خودتون رو مي ذارم + مقالات مفيد در زمينه مهارتهاي زندگي مشترك
در جستجوي عشق
درمانده در يك رابطه نادرست
مهارتهاي ارتباطي بين زن و شوهر به تنهايي كافي نيست.
زندگي بيست مخصوص خانمها
خب این که داره کتک میزنه غلطه. تلاشی هم نمی کنه که احتمالا درست نیست یعنی داره از صبح تا شب می خوابه. احتمالا سعیش را می کنه ولی به چشم شما نمیاد. تازه فرضا هم که تلاشی نمی کنه. خب طلاق بگیر و بعد برو با یکی دیگه ازدواج کن نه این که خیانت کنی. :302:
بدی خیانت اینه که فقط برای شما نیست، بلکه جامعه را هم مسموم می کنه. خیلی از زن و شوهرها با شنیدن قصه ی این نامردی ها به هم شک می کنند. به خاطر همینه که توی دین ما، برای خیانت مجازات سنگینی گذاشته شده است. :305:
از این که روراست میگیم. ناراحت نشو، اگه بتونیم از راه بد تو رو برمی گردونیم، حتی اگه حرف گوش ندی با پس گردنی تو رو برمی گردونیم ولی نمی گذاریم خودت را تباه کنی. :324:
از اینکه همه سرزنشت کردیم ناراحت نشو ، یه سر به اطلاعاتی که از خودت ، به ما دادی بزن ، اونوقت به ماهم حق میدی . به هر کسی هم این حرفها رو بزنی مطمئن باش سرزنشت میکنه .
هر چقدر هم با شوهرت تو زندگی مشکل داشته باشی ،راه حلّش اینی که شما انتخاب کردی نیست .
خودت رو از هر چیزی که تو رو به این مرد وصل میکنه دوری کن وبه دنباله یه راه حلّ ، درست ومنطقی باش .:303: