RE: چطور بدون قهر کردن، اعتراضم را به همسرم اعلام کنم؟
با سلام
1.شما حتما باید کتاب درباره خصوصیات مردان و اخلاق هاشون را بخونید . کتاب باربارا دی آنجلیس عالیه.
2.قهر کردن حتی برای یک روز در زندگی سم است.
3.در اسلام هم کسی که بیش از سه روز با کسی قهر باشد مسلمان نیست.زن و شوهر که به جای خود حتی یک روز(اینو خودم گفتم)
4.شما در هنگام قهر کردن شام و ناهار را حتماا درست کنید و حتما به خودتون هم برسید. عادتش بدید که اگه قهر هم باشید این کارها را انجام میدهید و این نشانه منت کشی نیست.
5.شما می توانید با او سنگین شوید و محبت نکنید ولی قهر کردن اصلا کاری درستی نیست.
6.حفظ رابطه مهم است.زندگی را از آن خود بدانید و با اعتماد به نفس به دنبال برقراری ارتباط و حفظ رابطه باشید.
در مسیر تاپیک به زن وجود و مرد وجود و.........اشاره شد که به نظرم خیلی حرف درستی است . بعضی از خانم ها مرد وجود قوی دارند و گروهی دیگر برعکس و همینطور در بین آقایان هم همینگونه است .
نمی توانی با مرد وجود قوی به وادی قهر و احساسات منفی بروی و بعد با تحلیل و استدلال ( گاها به ظاهر تحلیل ) طرف مقابل را منهدم کنی و فکر کنی که آب از آب تکان نخواهد خورد .
اگر همسر تو زودتر پیش دستی می کند و به قهری عمیق تر می رود در اصل به این خاطر است که تجربه ی استارت زدن قهرهای تو و نتیجه ای که برایش به همراه می آوره را دارد . ( قاعده ی همیشگی را بر هم بزن )
و نکته ی بعدی اینکه اگر ما در دعوا ها و یا دلخوری ها بخواهیم از سر ناآگاهی توپ را به زمین مقابل بیندازیم نتیجه اش عکس العملی دفاعی خواهد بود که غیر طبیعی هم نیست . دقت داشته باشید که هر تکی یک پاتک طلب می کند . طرف مقابل ما هم صاحب احساس است و اگر حس خطر و یا تخریب کند ناخودآگاه و یا حتی آگاهانه به منطقه ی عادت های خودش کشیده می شود تا از خودش مراقبت کند و.......... که این هم دور از ذهن نیست .
و اگر خواستار پاتک نیستیم
باید اندکی مهارت گفتگویی و کنترل خشم و ناراحتی و صبر و سعه صدر و .........را چاشنی کار کنیم
چرا که ما قصد نداریم با بروز یک اختلاف کوچکٰ تیشه به ریشه ی یک رابطه و یا شخصیت طرف مقابل بزنیم .
اگر قصد تخریب باشد که روش تیشه به ریشه زدن است !
اما اگر قصد سازندگی است تعامل سازنده و گاها بی محلی و بی توجهی بر نقطه ضعف و گاها حتی تشویق و تائید وداشته ها ی طرف مقابل و در کنارش اشاره ای به مشکل پیش آمده .
مشکل اصلی در بروز اختلافات و ناراحتی ها این است که ما از چشم انداز و با زاویه ی دید خود به درست و غلط کردن ماجرا و بعضا طرز تفکر و عملکرد و تفکر .........فرد مقابل می پردازیم و این رفتار ی از سر مهارت و آگاهی و .........نیست .
چرا که ما هر لحظه باید در نظر بگیریم که این آدم هم برای خودش فاکتورهایی ذهنی و حسی و عملی دارد که او را متفاوت از ما می کند ولی این آدم انتخاب ماست . همسر ماست .
مثلا یک حرف یا رفتار برای من بی احترامی و بی حرمتی تعریف شده اما ابدا برای طرف مقابل صاحب چنین تعریفی نیست و نه تنها صاحب چنین تعریفی نیست بلکه مفهومی صدو هشتاد درجه ای دارد !
اگر دو طرف بتوانند به تفاهمی در این دست موارد برسند که فبها ( دقت کنید گفتم تفاهم نگفتم تشابه )
اما اگر نشد ؟!
این فرد انتخاب ماست . پس به جای اره بده و تیشه بگیر و بازی راه انداختن .......پذیرش =هست هر آنچه که هست
و باز به نظر من با توجه به شناختی که ازت دارم بلو اسکای تاپیک رفتار جراتمندانه را پیگیری کن .
باز روی شناختی که از تو دارم تو خیلی ذهنت خط کشی دارد و دنبال باید و نباید است ضمن اینکه میزان بسیار بالا از آزردگی ترا به وادی حساسیت می کشاند و واکنش های تند و تیز از خودت نشان می دهی که طرف مقابل را هدف می گیری ..................
بهتر است از روش متعادل کردن اگوگرام حالات نفسانی خود شروع کنی
http://www.hamdardi.net/thread-8591.html
این تاپیک را بخوان و به کار ببند عزیزم
به واقع بهترین ها را برایت آرزومندم :72::46:
بلواسکای عزیز سلام
من در حدی نیستم که نظر و پیشنهادی به شما بدم
اما بهت تبریک میگم که راحت اشکال رابطتون را پیدا و در تلاش حلشی این قسمت قضیه خیلی مهمه
گاهی ما اصلا نمیپذیریم که در رابطه مقصرم و پیچیده ترش میکنیم
امیدوارم این مشکل حل بشه عزیزم:72:
بلو اسکای عزیز
بهت تبریک می گم چرا که بعد از مدتها تاپیکی که باز کردی خبر از سازندگی می دهد .
به نظر من وقتی قراره تغییرات سازنده را در زندگی به وجود بیاوریم .چه بهتر که زیر بنایی و ریشه ای باشه . یعنی تغییری از سر آگاهی و خودشناسی و متعاقب آن کسب مهارت و به کار گیری از توانایی
من برات چند توصیه اولیه دارم .
توصیه می کنم این تاپیک را با دقت بخوانی و به خودت حسابی فکر کنی و خودت را بررسی کنی تا بتوانی جهت متعادل کردن اگوگرام حالات نفسانی خود اقدام عملی بگذاری و تمرین کنی
و متعاقبا
بازیها
و شرکت در تاپیک کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه حضور داشته باشی
مجددا بهت تبریک می گم مامان مهربان
از خوشحالی من هم دچار اشتباه شدم . :311:
ببخشید :316:
:43::227::72::310:
سلام بر بلواسکاعزیزم:43:
نگران نباش
منم دقیقا همین مشکل تورو داشتم
سعی کن توی زندگی مشترکت زیاد قهر نکنی چون بعد از یه مدت یه عادت میشه هم برای تو وهم برای همسرت
و این خیلی بده سعی کن توی مشکلاتت صبور باشی خودت رو به صبور بودن عادت بده
وقتی یه مشکلی پیش میاد اون و خیلی بزرگ نبین توی اون لحظه فقط سکوت کن و سعی کن بیشتر روی کارت فکر کنی
مشکلاتت رو با مهربونی و صبوری با همسرت در میون بزار بدون اینکه اون احساس کنه که مقصر این مشلکه چون اگه این احساس بهش دست بده بیشتر موضع میگیره
امیدوارم موفق باشی:46:
این ناشی از غروری است که هر دوی شما دارید . یا اینکه هیچکدام نمیخواهید اشتباه را بپذیرید. این به ضرر زندگی شماست
گذشت در زندگی لازم . شما بدون قهر کردن میتونید خیلی منطقی با شوهرتون صحبت کنید نیاز به مشاجره و دعوا نیست همه ما انسانیم و عقل و شعور و درک داریم پس بهتر به جای قهر کردن از نعمتهایی که داریم استفاده کنیم
جبهه گرفتن در مقابل هم هیچ مشکلی رو حل نمیکند و شما رو به بن بست میرسونه . پس بهتره بجای اینکه یک زندگی مجردی برای شوهرتون ایجاد کنید شما خودتون مشکل رو حل کنید .
چند بار که قهر نکردید و با صحبت کردن و آوردن دلایل منطقی مشکل رو حل کردید هر کدام به اشتباه خودش پی میبره . زندگی رو ساده نگیرید و به سادگی از دست ندهید . قهر و ناراحتی هیچ کارساز نیست .
زندگی، فهم نفهمیدن هاست
زندگی، پنجره ای باز، به دنیای وجود
تا که این پنجره باز است، جهانی با ماست
آسمان، نور، خدا، عشق، سعادت با ماست
فرصت بازی این پنجره را دریابیم
در نبندیم به نور، در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم