-
شوهرم جلوچشمم به قصدازدواج بادختری صحبت میکنه
سلام دوستان
تقریبا یه ساله ازدواج کردیم من بیست سالمه وشوهرم سه سال ازم بزرگتره
باخانواده شوهرم زندگی میکنیم ومثل بقیه مشکلات خانواده ها داریم
چندماه شوهرم بهم میگه توخوبی ولی به دل من ننشستی میخام ازدواج کنم وطلاقت بدم
درضمن یک سال هم توعقدبودیم وازدواجمون سنتی بود
ورفتارش هم زیاد بامن بدنیست وهمیشه ازاون دختره برای من وخانوادش حرف میزنه
به نظرشماچکارکنم تواین وضعیت صبرکنم یاجوش بزنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
-
RE: شوهرم جلوچشمم به قصدازدواج بادختری صحبت میکنه
سلام عزيزم
واقعا متاسف شدم
فعلا صبور باش
ميشه بگي از چي شما خوشش نمياد ، نگفته كه دوست داره چه جوري باشيد كه نيستيد ؟
-
به نظرم بزرگترین چیزی که زندگیه شما رو به اینجا کشونده این بوده که محکم نبودید و اجازه دادید که خیلی راحت در مقابل شما حرف زن دیگه ای رو به میان بیاره
چرا باید صبور باشید
چرا باید سکوت کنید و اجازه بدید که درمورد جایگاه شما در زندگی همسرتون حرف زده بشه
اینجور وقتا عکس العمل شما چیه واقعا؟
می شینید و فقط نگاه می کنید؟
-
نه عزیزم منم به حرف مادرشون گوش میدم وفعلاچیزی نمیگم
فقط بعضی وقتامیگم خوب بروبرای طلاق اقدام کن من هیچکارنمیکنم
چیزی بهم نمیگه که چه جوری باشم ولی میفهمم ازرفتارش که هرچی خودش وخانوادش میگن بایدبگم چشم ممنون ازاینکه پیام منوخوندید
-
یعنی مادر همسرت چی میگه؟
اونا با این کار پسرشون موافقند؟
با خانواده ات صحبت کردی در این رابطه؟
اونا چی گفتند؟
-
به نظر من شما زيادي مثبت هستي ،بعضي وقتا اعتراض و مخالفت هم لازمه ، اينجوري كه منم جاي شوهر شما بودم هر كاري دلم خواست ميكردم ، البته فعلا كاري نكن
اون دختر رو ديدي؟ چي باعث شده شوهرت جذبش بشه؟
خانواده خودت چيزي ميدونن؟
-
يعني چي كه به دلش نشستي؟
ميشه يكم درباره رابطتون بگي ؟
تحصيلاتتون ؟
اصلا متوجه نشدم :325:
-
سلام عزیزم
لطفا به چند سئوال پاسخ بده تا بهتر بشه راهنملیی ات کرد:
1- چند وقته که با اون دختره ارتباط داره؟ ارتباطشون تو چه حدیه؟
2- اولین باری که فهمیدی چه عکس العملی نشون دادی؟
3- خانواده اش چه عکس العملی نشون دتدن و کلا نظرشون در این مورد چیه؟
4- اون دختره میدونه که شوهرت زن داره؟ آیا تا به حال باهاش صحبت کردی؟
5- شوهرت دقیقا از چه موردی در شما خوشش نمیاد؟
6- روابط جنسیتون چه جوریه؟ آیا شوهرت و خودت راضی هستید؟
خواهشا سئوالات بالا رو جواب بدید تا بتونند دوستان راهنماییتون کنند. تا اینجا به نظر میرسه که خیلی منفعلانه با شوهرتون رفتار کردید.
نگران نباشید دوستان میان راهنماییتون میکنند. ان شا الله مشکلتون حل میشه :72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا کردستانی
سلام عزیزم
لطفا به چند سئوال پاسخ بده تا بهتر بشه راهنملیی ات کرد:
1- چند وقته که با اون دختره ارتباط داره؟ ارتباطشون تو چه حدیه؟
2- اولین باری که فهمیدی چه عکس العملی نشون دادی؟
3- خانواده اش چه عکس العملی نشون دتدن و کلا نظرشون در این مورد چیه؟
4- اون دختره میدونه که شوهرت زن داره؟ آیا تا به حال باهاش صحبت کردی؟
5- شوهرت دقیقا از چه موردی در شما خوشش نمیاد؟
6- روابط جنسیتون چه جوریه؟ آیا شوهرت و خودت راضی هستید؟
خواهشا سئوالات بالا رو جواب بدید تا بتونند دوستان راهنماییتون کنند. تا اینجا به نظر میرسه که خیلی منفعلانه با شوهرتون رفتار کردید.
نگران نباشید دوستان میان راهنماییتون میکنند. ان شا الله مشکلتون حل میشه :72::72:
زیباجان سوالاتی که پرسیدی روجواب دادم پسچراراهنماییم نمیکنی؟
وای دیگه خسته شدم چراهیچکی کمکم نمیکنه؟
-
سلام
خوبي شما؟
زيبا جان كه سوالاي تكراري نپرسيد قبلا هم به هيچكدوم اشاره نكرده بودي و توضيح نداده بودي. بهتره خونسرد باشي.
همونطور كه مدتيه تحمل ميكني يه مدت ديگه تحمل كن.اميدوارم با ارائه راهكارهامون زندگيتو نجات بدي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pariya-babak
سلام
خوبي شما؟
زيبا جان كه سوالاي تكراري نپرسيد قبلا هم به هيچكدوم اشاره نكرده بودي و توضيح نداده بودي. بهتره خونسرد باشي.
همونطور كه مدتيه تحمل ميكني يه مدت ديگه تحمل كن.اميدوارم با ارائه راهكارهامون زندگيتو نجات بدي
فقط يه چيزي بگم
چطور ميتوني اين چيزا رو تحمل كني؟
شوهرت داره از اخلاقت سواستفاده ميكنه
سلام عزیز
ممنون شماچطوری؟
خودمم توش موندم ولی همش دعامیکنم که خدابه راه راست هدایتش کنه
به نظرشماجوابشوچی بدم؟
اگه کمکم کنیدممنون میشم
راستی چراجوابای دوستان وکه میدم روصفحه نمیاد؟
-
دختر خوب چرا جواب سوالاي زيبا رو ندادي؟
چواب بده تا بتونيم كمكت كنيم.راستي تو دوران عقد اينطوري بود؟ سرد بود؟ ازين حرفها ميزد؟شايد خونوادشن كه دارن بهش ميگن اينا رو بگو و تحت تاثير اوناس
مهريه ات چند تاس؟
ببين بااين وضع گروني فكر نكنم واقعا قصدش جدي باشه داره اذيتت ميكنه.
-
به نظرم خیلی زیادی کوتاه اومدی پسری به سن شوهر تو زود داغ میشه زودم سرد میشه تو باید خیلی محکم و قاطع باشی و سعی کنی توجه هشو به سمت خودت جلب کنی...یادت نره طلاق آخرین راه حله...دعا میکنم هر چه زودددد تتترررر مشکلت حل شه عزیزم
-
سلام
یه چندهفته است بهم اس میدن وزنگ میزنن
خواستم زنگ بزنم بابام بیاددنبالم مادرشوهرم نذاشت این کاروبکنم وگریه کردم.اخه ماتویه شهرستانیم پدرومادرم یه شهرستان دیگه
خانواده ش میگن صبرکن خودش درست میشه
شوهرم به دختره گفته میخام زنمو طلاق بدم .راستی اون دخترنیست متارکه س
نمیدونم فقط میگه دیگه دوستت ندارم وازاین حرفا
ازهمون چند هفته پیش رابطمون خیلی خیلی محدودشد.من که مشکلی ندارم
بازازدیروزداره بهم میگه تایه سال دیگه طلاقت نمیدم
ممنون ازاینکه وقت میزارین برام
خیلی تنهام کمکم کنیدلطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahars
به نظرم خیلی زیادی کوتاه اومدی پسری به سن شوهر تو زود داغ میشه زودم سرد میشه تو باید خیلی محکم و قاطع باشی و سعی کنی توجه هشو به سمت خودت جلب کنی...یادت نره طلاق آخرین راه حله...دعا میکنم هر چه زودددد تتترررر مشکلت حل شه عزیزم
ممنون ازنظری که دادین لطفا بازم بهم سربزنیدوراهنماییم کنید
مرسی ازدعاتون بازم التماس دعا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pariya-babak
دختر خوب چرا جواب سوالاي زيبا رو ندادي؟
چواب بده تا بتونيم كمكت كنيم.راستي تو دوران عقد اينطوري بود؟ سرد بود؟ ازين حرفها ميزد؟شايد خونوادشن كه دارن بهش ميگن اينا رو بگو و تحت تاثير اوناس
مهريه ات چند تاس؟
ببين بااين وضع گروني فكر نكنم واقعا قصدش جدي باشه داره اذيتت ميكنه.
جواب دادم عزیزم امیدوارم کمکم کنید
نه توعقدماه به ماه همومیدیدیم ودلش خیلی برام تنگ میشدشایدم گریه میکردولی من دوست نداشتم زیادخونه شون بمونم ولی مجبوربودم وصبرمیکردم البته نه اینکه دوسش نداشته باش نه فقط نمیخاستم باخانواده ش باشم.
چون هردومون تقریبا مذهبی مقیدبودیم سی سکه به نیت سی جزقران وحج وکربلاهمین
ولی من فکرمیکنم تصمیمشو گرفته برای ازدواج مجدد
ممنون میشم اگه بازم بهم سربزنید
التماس دعا
یاعلی
-
به نظرم حتما خانواده ات رو در جریان بذار
و خیلی محکم در مقابل این قضیه بایست
زندگی که خاله بازی نیست که بگه امروز طلاقت می دم و فردا طلاقت نمی دم
با پدر و مادرت صحبت کن اونا حق دارند بدونند که دخترشون تو چه شرایطی داره زندگی می کنه
میشه عکس العملت در مقابل این رفتارهای همسرتو بگی؟
وقتی بهت گفت که تا یه سال دیگه طلاقت نمی ده عکس العملت چی بود؟
تاحالا با اون دختره حرف زدی؟
میشه یکم وقت بذاری و خیلی کامل همه چیز رو توضیح بدی
دید کلی من از تاپیک اینه که تو خیلی راحت با این قضیه کنار اومدی و سکوت کردی و اجازه دادی باهات ایجوری رفتار شه
-
نه میترسم به خانوادهم چیزی بگم صدرصدبدترمیشه دنبال یه فرصت مناسبم اگه درست نسشه حتما میگم
عکس العملم:میگم بروواسه طلاق اقدام کن من کاری نمیکنم
گفتم اگه میخای طلاق بدی زودتراقدام کن خیلی مودبانه واروم
نه بادختره حرف نزدم اخه شمارشوندارم
راست میگی خیلی ساده برخوردمیکنم چون باخانواده ش زندگی میکنم جرات ندارم بیشترازاین
ممنون ازشما
سلام
چی شدعزیزم نظری نداری؟:72::72:
-
گلم لطفا ناراحت نشو از حرفم ، ولی شما دیگه شورش رو درآوردی
اینکه زن آروم باشه خوبه اما نه در هر شرایطی ، این که پیش خانوادشی یا تو شهری دیگه هستی اصلا دلیل نمیشه در برابر این مسائل کوتاه بیای و آروم باشی.
مگه چه اتفاقی میفته اگه واکنش تند نشون بدی؟ دعوات می کنند؟ بیرونت می کنند؟ نهایتش زندگیتو خراب می کنند؟
خوب زندگی شما که همین حالا داره با سکوتت خراب میشه دیگه ! مگه بالاتر از سیاهیم رنگیه؟
بااتر ازینکه شوهرت بره یه زن دیگه بگیره مگه چه اتفاقی ممکنه رخ بده؟
تازه شما که الان 20 سالته و تو دوران عقدی!! ( و مثلا شیرین ترین دوران رابطتونه!) شوهرت داره راحت راجب یه زن دیگه واسه ازدواج حرف میزنه ، اگه بشه 40 سالت و 20 سال از عمر زندگیتون بگذره پس اونوقت می خواد چکار کنه؟؟
(حواستو جمع کن ، تو هم خیلی جوونی و هم هنوز عروسی نکردی و فرصت داری ، فکر کن ببین چنین مردی واقعا قابل اعتماد هست واقعا میتونه پدر بچه هات باشه و یک عمر باهاش زندگی کنی؟ مراقب باش کاری نکنی که یک عمر پشیمونی داشته باشی ، با این رفتارها بهتره بیشتر در مورد صلاحیت ایشون برای ازدواج فکر کنی )
شما باید در همون مرحله اول طوری برخورد تند میکردی که هرگز جرات هم نکنه چنین حرفی جلوی شما بزنه ، چه برسه به اینکه جلوی چشم شما به اون خانوم اس ام اس بده و در مورد ازدواج باهاش با خانوادش هم حرف بزنه!!! ........... نرمی خوبه اما نه هرکجا!!
جدای از این مسائل ، با این رفتارت انتظار داری خانوادش درموردت چه فکری کنند؟ پیش خودشون میگند خوبه دیگه ، به به!
عروس از این توسری خورتر هیچ جا گیرمون نمیومد ، تا آخر عمر می تونیم هر بلایی خواستیم سرش بیاریم و اینم که صداش درنمیاد و گوش به فرمانه! وقتی در برابر همچین مساله ای اینقدر منفعل و آرومه پس معلومه که دیگه هرکاری بخوایم می تونیم باهاش بکنیم.
اما کارایی که باید بکنی:
1- جریان رو هرچه زودتر به خانوادت بگو ، خصوصا پدرت، اینقدر ساده نباش دختـــرجون !!! واسه چی خودتو سپردی به یه عده آدم غریبه که اینکارو باهات بکنند؟ بعد از خانواده خودت پنهان میکنی؟
اونها از هرکس دیگه ای تو دنیا بیشتر خوبی تورو میخوان و بهتر می تونند شرایط رو بسنجند.
با این رفتار تو درست یاد خواهرم میفتم که اول ازدواجش با پدرم قهر بود و شوهرش و خانوادش چه سواستفاده ها که از بی خبری پدرم نکردند و چه کتک ها که بهش نزدند. اما وقتی با پدرم آشتی کرد همشون مثل موش شدند!
2- با همسرت بسیار قاطعانه و محکم برخورد کن ، هرگز هرگز هرگز ، اجازه نده تو زندگی قبح این مسائل بریزه از شوخیش گرفته تا جدیش طوری برخورد که اولین و آخرین بارش باشه!
همیشه خوب و نرم و با گذشت باش.. اما سر این مسائل بسیار قاطعانه باش.
بگو تا زمانی که اسمت تو شناسنامشه حق نداره حتی سر سوزنی به زن دیگه ای فکر کنه یا حرفشو بزنه ،
یا این مسائل رو برای همیشه تموم کنه و جلوی بزرگترا تعهد کتبی بده که دیگه هرگز تکرار نمیکنه یا اگه می خواد طلاقت بده بره خودش با پدرت حرف بزنه ! و مهریه و حقوقت رو تمام و کمال بده.
اتفاقا الان زمانیه که دقیقا باید پای خانواده ها بیاد وسط ، مبادا سادگی کنی و بشینی بسوزی و بسازی
اگر صلاح بود با اون خانوم صحبت کنی هم میتونی شمارش رو از تو گوشی شوهرت دربیاری، مگه نمیگی اس ام اس میدن؟، بد نیست اون خانم هم واقعیت رو بدونه ؛ نه قصه ساختگی که شوهرت براش تعریف کرده رو.
-
من اگه خودم جای شما بودم هرگز به این سادگی نمی گذشتم از این قضیه . اولین بار کی متوجه این قضیه شدین ؟ چرا محکم عکس العمل نشون ندادین ؟ چطور شوهرت جرات کرد اصلا حرفی از کس دیگه بزنه ؟ مادر شوهرتون خواست کوتاه بیاین و شما به همین سادگی کوتاه اومدین ؟ حداقل باید شرط می کردین که پدر و مادرش پی قضیه رو بگیرن و اونم قول بده که دیگه همچین کاری نمی کنه . خانوادش چیکار می کنن ؟ باهاش صحبت نکردن ؟
به نظر من که حتما حداقل به یکی از اعضای خانوادت که باهاش صمیمی تری بگو که هم در جریان باشه و هم راهنماییت کنه . با نشستن و دست رو دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه دختر خوب . پس فردا خانوادت نمیان بگن چرا نشستی دست رو دست گذاشتی به ما هم هیچی نگفتی ؟ بلند شو و به خودت بیا !
-
یک سوال داشتم...وقتی همسرت این حرف رو به شما می گه و شما می گی برو طلاق بگیر به همسرت نشون دادی که اهمیت نداره برات که جدا شین...
اگه خدایی نکرده این کار رو کرد بعید نیست بگهمگه خودت بهم نگفتی برو طلاق بگیر!!!
-
اره عزیزم هم بارفتارم وهم باحرفام دارم بهش میفهمونم که جداشدن ازش برام راحته
میخام فقط یه کم بهشون فرصت بدم نگن حرفامون وگوش نکرداخه اقوام خیلی نزدیکیم
خانوادش میگن سربه سرش نزارخودش درست میشه
ازحرفاتون ناراحت نمیشم عزیزان ولی من گفتم یه سال توعقدبودیم ونزدیکه بشه یه سال که زیریه سقفیم حالاچی میگیددوست عزیزم؟
همانطورکه قبلاگفتم منتظریه فرصتم تابه خانوادم بگم
چندباربهش تذکردادم که جلوی من ازدختره حرف نزنه بازدوباره به شوخی شروع میکنه
اقاواسه گوشیش رمزورودمیزاره نمیشه شماره دختره روپیداکنم
راستی اگه کارمون به طلاق بکشه نمیتونه مهریه مو بده درواقع ن د ا ر ه
اگه بازم کمکم کنیدممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melisazand
من اگه خودم جای شما بودم هرگز به این سادگی نمی گذشتم از این قضیه . اولین بار کی متوجه این قضیه شدین ؟ چرا محکم عکس العمل نشون ندادین ؟ چطور شوهرت جرات کرد اصلا حرفی از کس دیگه بزنه ؟ مادر شوهرتون خواست کوتاه بیاین و شما به همین سادگی کوتاه اومدین ؟ حداقل باید شرط می کردین که پدر و مادرش پی قضیه رو بگیرن و اونم قول بده که دیگه همچین کاری نمی کنه . خانوادش چیکار می کنن ؟ باهاش صحبت نکردن ؟
به نظر من که حتما حداقل به یکی از اعضای خانوادت که باهاش صمیمی تری بگو که هم در جریان باشه و هم راهنماییت کنه . با نشستن و دست رو دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه دختر خوب . پس فردا خانوادت نمیان بگن چرا نشستی دست رو دست گذاشتی به ما هم هیچی نگفتی ؟ بلند شو و به خودت بیا !
همش شوخی شوخی شروع کردنمیدونستم تااینجا پیش میره
راستش خانوادم من وباهزار ارزوفرستادن خونه ی شوهرچون فامیل بودیم واصلابه ذهنشون نمیاکه یه وقت باهم مشکل داشته باشیم
میترسم ازبس خانوادم ناراحت بشن خدایی نکرده اتفاقی براشون بیفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط م.ش
يعني چي كه به دلش نشستي؟
ميشه يكم درباره رابطتون بگي ؟
تحصيلاتتون ؟
اصلا متوجه نشدم :325:
نمیدونم میگه به دلم ننشستی بااینکه همیشه ارزوش بودباهم باشیم
من دیپلم دارم شوهرم دانشجویه یه رشته خیلی مذهبیه
میگه قصدازدواج مجدد دارم وبدون تو
مرسی ازحضورت
-
به حق چیزای ندیده ونشنیده!
یعنی میشه انقدر راحت مرد راجع به زن دیگه ای با همسرش صحبت کنه؟
حتما شوخی میکرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ozv90
سلام دوستان
تقریبا یه ساله ازدواج کردیم من بیست سالمه وشوهرم سه سال ازم بزرگتره
باخانواده شوهرم زندگی میکنیم ومثل بقیه مشکلات خانواده ها داریم
چندماه شوهرم بهم میگه توخوبی ولی به دل من ننشستی میخام ازدواج کنم وطلاقت بدم
درضمن یک سال هم توعقدبودیم وازدواجمون سنتی بود
ورفتارش هم زیاد بامن بدنیست وهمیشه ازاون دختره برای من وخانوادش حرف میزنه
به نظرشماچکارکنم تواین وضعیت صبرکنم یاجوش بزنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mozab
به حق چیزای ندیده ونشنیده!
یعنی میشه انقدر راحت مرد راجع به زن دیگه ای با همسرش صحبت کنه؟
حتما شوخی میکرده
خب حالابشنوعزیزم
هیشه شوخی شوخی میگفت ولی ایندفعه جدی جدی شد
شوخی درکارنیست
من زیادبهش گیرندادم یابهتربگم چیزی بهش نمیگفتم
-
شوهرتون توی بد جور خودشو گرفتار کرده ، طلاق دان به این سادگی نیست باید با توافق طرفین باشه و دلیل محکمه پسندی داشته باشه ، زن گرفتن که خرید اشیاء نیست که اولش بگه میخوام و بعد مدتی بگه که دوست ندارم نمیخوام ، شما محکم باشید و جا نزنید و هیچوقت هم در این مورد باهاش صحبت نکنید ، و ترس و دلهره به خودتون راه ندید قانون اینقدر محکم هست که شوهرتونو سر جاش بنشونه ، اگه میدونید کار به جاهای باریک کشیده شده به دادگاه خانواده مراجعه کن و از هیچ چیز ابایی نداشته باش ، از حق خودت کاملا دفاع کن و هیچوقت عقب نشینی نکن مطمئن باش قانون با گرفتن تعهداتی محکم از شوهرتون اونو سر عقل میاره
-
طلاق دادن به این سادگی نیست باید دلیل محکمه پسندی داشته باشه ، هیچوقت عقب نشینی نکن ، به نظر من باید به دادگاه خانواده مراجعه کنی ومشکلاتی که برات پیش اومده اونجا مطرح کنی ، مطمئن باش قانونی هست که شوهرتو سر جاش بنشونه ، اصلا نگرانی هم به دلت راه نده ، اگه بخوای میتونی شوهرتو مدیریت کنی ظاهرا گفته هاش از پایین بودن سنشه و ادم احساسیه که به مرور و صبر خودت میتونی اصلاحش کنی
-
یعنی به دلش ننشستی باید بره یه زن دیگه بگیره ؟
از اول رفتار شوهرت چطوری بود ؟ از اول همینطوری برخورد می کرد ؟
چطور تو موقعی که عقد یا نامزد بودین نفهمید که شما به دلش ننشستی ؟ حالا که یکسال از ازدواجش گذشته فهمیده ؟
بنظر من عکس العمل شما اشتباهه ، چون شوهرت دیده تو چیزی نمی گی و اهمیتی نمی دی جری تر می شه ، قبح عمل زشتش هم که ریخته . زودتر بجنب وگرنه می بینی خدای نکرده کار از کار گذشت ها !
دوست خوبم نگران خانوادتی درست اما خدای نکرده پس فردا که کار به جاهای باریک رسید دیگه هیچ کس نمی تونه کاری کنه و خانوادتم بیشتر ناراحت میشن . خانوادت حق دارن در جریان باشن . زندگی و آینده و مشکلات تو روی اونا هم تاثیر می گذاره بعدها .
-
آخه عزیز من خودت رو زدی به کوچه عی چپ؟؟؟؟؟
یعنی چی که بهش گیر ندادم و طوری وانمود میکنم که برام مهم نیست ازم جدا شه؟؟؟؟!!!!!!!
یعنی عروسی کردی که به همین راحتی جدا شی؟
اتفاقا پدر و مادرت اگر روزی بفهمند که شما نشستی و دست روی دست گذاشتی و چیزی بهشون نگفتی خیلی خیلی بیشتر ناراحت میشن .
شما الان بهتره که جلوی همسرت گریه کنی و ناراحتی خودت رو بهش نشون بدی و بهش بگی که دوستش داری و نمیخوای مال کس دیگه ای جز خودت باشه و بهش محبت کنی ...............به جای همه این کارها خودت رو زدی به کوچه عی چپ و نشستی که ببینی چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟؟
اتفاق دیگه از این بالاتر که همسرت ، شریک زندگیت داره میره با کس دیگه ای ازدواج کنه ؟
فکر میکنی اون خانمی که با همسرت در ارتباطه همین کار ها رو کرده مثل تو که تونسته دل شوهر شما رو به دست بیاره ؟ نه عزیزم ...سخت در اشتباهی
اون خانم تا تونسته به همسرت محبت کرده و بهش نشون داده که برام از هر چیزی با اهمیت تری و حاضر نیستم از دستت بدم ، که همسر شما هم این طور دلشیفته خانم شدن
مردها مثل یک بچه تشنه محبت هستند
دقیقا داری کار عکس انجام میدی
فقط و فقط داری اشتباه میکنی
اشتباه پشت اشتباه
باید زندگیت رو با چنگ و دندون بگیری
-
تو به اندازه کافی فرصت دادی و بیشتر از این فرصت بدی کار از کار می گذره
زندگیتو داری از دست می دی ولی بازم داری ملاحظه فامیلیتونو می کنی!!!!!!!!!!
اولین کاری که می کنی میری پیش پدر و مادرت و اونارو کامل در جریان می ذاری لطفا کوتاهی نکن و نگو حالا ببینم چی میشه
دختر خوب اونا دیدن تو دم نمی زنی و هیچ حرفی هم به کسی نمی زنی دارند ازت سوء استفاده می کنند.
خواهش می کنم کمی محکم تر باش و اینقدر ساده لوحانه و بچه گانه رفتار نکن و نذار اینقدر ازت سوئ استفاده بشه
واقع بین باش...................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melisazand
یعنی به دلش ننشستی باید بره یه زن دیگه بگیره ؟
از اول رفتار شوهرت چطوری بود ؟ از اول همینطوری برخورد می کرد ؟
چطور تو موقعی که عقد یا نامزد بودین نفهمید که شما به دلش ننشستی ؟ حالا که یکسال از ازدواجش گذشته فهمیده ؟
بنظر من عکس العمل شما اشتباهه ، چون شوهرت دیده تو چیزی نمی گی و اهمیتی نمی دی جری تر می شه ، قبح عمل زشتش هم که ریخته . زودتر بجنب وگرنه می بینی خدای نکرده کار از کار گذشت ها !
دوست خوبم نگران خانوادتی درست اما خدای نکرده پس فردا که کار به جاهای باریک رسید دیگه هیچ کس نمی تونه کاری کنه و خانوادتم بیشتر ناراحت میشن . خانوادت حق دارن در جریان باشن . زندگی و آینده و مشکلات تو روی اونا هم تاثیر می گذاره بعدها .
خیلی باهام خوب بوداصلاطاقت دوری منونداشت گاهی مثل بچه بچه هاقهرمیکردوفحش میدادوبازمعذرت خواهی میکرد
میگه توعقدمشکل زیادداشتم که فکرکنم توخوبی یانه
مثلاشمامیگی چیکارکنم؟
دوستای عزیزم دعام کنیدسردو راهی تحمل وطلاق موندم
نمیتونم بهش محبت کنم وقتی همش میادپیشم بیخیال ازدختره حرف میزنه یابهش پیام میده یاهم تلفنی صحبت میکنه دیگه داره ازش بدم میاد
وهنوزانتظارداره مهرموببخشم
واصلاروم نمیشه به خانوادش بگم نمیتونم تحمل کنم وبرم همش.منونصیحت میکنن
شمابگیدچکارکنم
التماس دعا
-
درود بانو
<strike>میخوای ناراحتم بشی به درک پشیزی واسم ارزش نداره ولی جنابعالی یه فرد بی اراده ای که اصلا اعتماد به نفس نداره ملت بیکار نیستن بیان واست وقت بزارن نظراتشون رو بیان کنن کلی هستن از بقیه بچه ها که روزها منتظرن تا کسی بیاد واسشون نظر بزاره
بنظر من بچه ها کسی به ایشون کاری نداشته باشه چون شوربختانه باید بگم انسان بی اراده و ضعیفی هستی پس بشین هر بلایی که دوس دارن سرت بیارن چون لیاقتت همینه
</strike>
بدرود
(مدیر همدردی دادا هرچی دوس داری منفی بده بده و تذکر بهم ولی لیاقت این خانوم همینی بود که نوشتم )
ویرایش مدیر همدردی: به خاطر اهانت های عمدی به مراجع و همچنین آمادگی پذیرش تبعات این رفتار خلاف قوانین همدردی از فعالیت در تالار همدردی محروم شدید.
ozv90 گرامی بنده به جای ایشون از اهانتی که به شما کردند معذرت خواهی می کنم. موفق باشید
-
یعنی چی که جلوی شما از دوست دخترش حرف می زنه؟؟؟؟
نه تو رو خدا خوشحال هم بشو
آخه چرا انقد اعتماد به نفست پایینه؟
تازه ازت می خواهد مهرت هم ببخشی؟ واقعا که پررویی هم حدی داره
شما که ظاهرا هیچ کاری از دستت بر نمی آید
حداقل به پدر و مادرت بگو تا بدونند چه بلایی داره سر دخترشون می آید.
-
[quote=shabe niloofari]
یعنی چی که جلوی شما از دوست دخترش حرف می زنه؟؟؟؟
نه تو رو خدا خوشحال هم بشو
آخه چرا انقد اعتماد به نفست پایینه؟
تازه ازت می خواهد مهرت هم ببخشی؟ واقعا که پررویی هم حدی داره
شما که ظاهرا هیچ کاری از دستت بر نمی آید
حداقل به پدر و مادرت بگو تا بدونند چه بلایی داره سر دخترشون می آید.
[/quote
باشه چشم دوست خوبم به موقش میگم
مرسی ازشما
توروخدانظربدین وتنهام نزارین
التماس دعا
یا علی
-
دوست عزیز ، می بینی که همه چقدر برای شما ناراحتن و یک صدا می گن که باید با خانوادت مشکلت رو در میون بزاری ؟
من واقعا نمی دونم دیگه چی بگم به شما چون در نهایت هر چقدر هم که دوستان راه حل به شما بدن تا اجراشون نکنی که فایده ای نداره . ما که نمی تونیم برای شما معجزه کنیم !
از ما چه انتظاری داری واقعا ؟ اگه می خوای بهت کمک بشه باید خودتم به خودت کمک کنی . قدم اول هم اینه که مسئلتو با خانوادت در میون بزاری مثلا مادرت .
از دوستان عزیز هم خواهش می کنم خودشونو کنترل کنن اگه اعصابشون ناراحت میشه حداقل انعکاسش ندن اینجا ، خدا شاهده که خودم چندین دفعه این نوشتمو ویرایش کردم تا مبادا تند و سرزنش امیز براشون نوشته باشم .
-
ممنون عزیزم ازاینکه برام وقت گذاشتی
خب من نمیتونم تلفنی به خانوادم بگم چون میدونم ازناراحتی حتمایه بلایی سرشون میادخصوصا مادرم که مریضه
فعلابایدصبرکنم تااگه حضوری ببینمشون بهشون بگم.
حالامن ازدوستانم خواهشمندم تاقضیه روهنوز به خانوادم نگفتم بایدچه رفتاری باشوهرم داشته باشم؟
وچطوری مساله روبه خانوادم بگم؟
مرسی ازهمه
-
سلام دوست عزیز
چقد منتظر نظر هستی؟اگه فقط دنبال درددل کردن هستی که هیچ اگه نه باید عزمت رو جزم کنی اساسی.
بیست سالته و حق داری بی تجربه باشی اما این یه فرصت اساسیه واسه بزرگ شدن.
نقل قول:
دوستای عزیزم دعام کنیدسردو راهی تحمل وطلاق موندم
عزیزم منظور از تحمل لب بستن و حرف نزدن نیست.تو باید سیاست زنانه یاد بگیری.به وقتش عشوه و مهربونی.به وقش قاطعیت.من فکر میکنم فعلا به خونوادت نگو چون تو خودت هنوز هیچ تلاشی نکردی.اول خودت سعی کن و چون قدرت هیچ کس اندازه خودت نیست.پس خودتو دست کم نگیر عزیزم.
اعتماد به نفستو بالا ببر.الان دیپلم داری نمیخوای درس بخونی؟یا یه فن و مهارتی یاد بگیری؟سعی کن هر روز اطلاعاتت رو به روز کنی..غذای جدید..دسر جدید..تنوع و دکوراسیون خونه..تنوع تو رابطه زناشویی..تنوع تو ارایش..لباس..رفتار.
یه لیست از کارای مورد علاقت تهیه کن و هر روز یه ساعتایی رو به خودت اختصاص بده و کارای دلخواهتو انجام بده.
مقاله و کتاب در مورد بهبود عزت نفس بخون.
لینک زیر رو در مورد قاطعیت بخون.و حتما تمرین کن که انجام بدی.
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
از نظر هورمونی و سلامت حتما پیش متخصص برو تا چک بشی.
عزیز من زنهای بااعتماد به نفس تر و زنانی که خودشونو باور دارن برای مردها جذابترن.مشکل تو اینه که هنوز خودت و توانایی هاتو باور نداری.
شما در عین حال که با قاطعیت(طبق لینک بالا) اجازه نمیدی همسرت حرفی از زن دیگه بزنی برای بهبود روابطت با همسرت تلاش کن.
فعلا لینکها و بخون تا بعد.
تجربه / توصیه های BABY به زوج های جوان
موفق باشی
-
سلام عزیزم
ازاینکه درکم کردی ممنونتم:72:
واقعاهمین طوره بی تجربم وچیززیادی از زندگی نمیدونم
میخاستم ادامه تحصیل بدم چون دیدم شوهرم زیادراضی نیست دیگه منم اصرارنکردم
ازلینکی که برام گذاشتین واقعا ممنونم ایشالاهرچی ازخدامی خواهیدبهتون بده:72::72:
:72::72:
یه مشکل دیگه هم هست چون باخانواده شوهرم زندگی میکنم نمیشه هرطودلم خواست رفتارکنم ولباس بپوشم بایدحجابم کامل باشه ومواظب حرفهاوحرکاتم باشم وکلااذیتم
چشم هرچی هست میخونم واجرامیکنم
خیییییییییییییییییییییییی یییییییلی ممنومم
مرسی عزیزم
فدای شما
-
سلام
بلاخره متوجه شدم کی داره زندگیموازم بگیره دختری که مثل ابجیم بود.داره توگوش شوهرم میخونه که طلاقم بده و......
بهش اس دادم قبول که نمیکنه هیچ میگه توزندگیموخراب کردی.بهش میگم اس نده به شوهرم میگه من به شماکاری ندارم درحالی که چندپیام ازش دیدم توگوشی شوهرم دیگه نشدببینم
وداره توپیاماش بهم میگه توبهم تهمت زدی درحالی که فقط من خودش وتنهامیشناسم واینجاغریبم وقبول نداره که به شوهرم زنگ میزنه واس میده
چیکارکنم دوستای عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
برخورد كن. برخورد كن با هاش. كوتاه نيا
تير اخر تو بزن
-
سلام
پای زندگیت تا آخرین لحظه بایست شاید با برخورد راحت و ساده تو با این مشکل همسرت تصور کرده برات اهمیتی نداره و دوستش نداری آخه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و راحت از دستش بدیم بهش بگو که دوسش داری شاد و جذاب و قاطع باش قاطعیت در عین مهربانی زنانه اجازه نده حتی یکبار دیگه اسم اون زنو جلوت بیاره گریه کن ناراحتیتو به شدت نشون بده در همین حین سعی کن خیلی بهش محبت کنی فعلا تمتم تلاشتو بکن و اگر جواب نداد با خانوادت در میون بذار مجبورش کن با اون قطع ارتباط کن ای زندگی مال توئه پس مدیریتش کن به امون خدا که نمیشه رهاش کنی زندگیتو خودت بساز انتظار کمک از کسی از قبیل خانوادت و خانواده همسرت نداشته باش تو خودت از همه تواناتری و بهتر میتونی همسرت رو به سمت خودت مایل کنی.
صحبت کردن و کلکل کردن با اون زنه هیچ فایده ای نداره فقط روح تو داغون میکنه کسب اطلاعات بیهوده نکن فقط به همسرت برس.
-
عزیزم به خودت مسلط باش و زندگیتو دودستی بچسب