-
واقعا چرا من خواستگاری ندارم؟
سلام
من یک دختر 26 ساله ام که از ظاهر زیبایی برخوردارم، مهندسی خوندم تو یکی از بهترین دانشگاه های تهران، سر کار میرم و حقوق میگیرم.
از نظر اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی هم از خانواده ی بالایی هستم پدرم از استادان برگزیده ی دانشگاه هستند.
از نظر ظاهرو قد هم مشکلی ندارم.
هوش خوبی هم دارم و دختر امروزی ای هستم.
از نظر ایمان هم ادم بی ایمانی نیستم.
اصلا هم انتظار بالایی ندارم.
اینا رو گفتم که بگم:
من هر کسی که بهم پیشنهاد میده فقط برای دوستی منو میخواد به خدا دیگه خسته شدم نمیدونم چرا ؟خیلی دلم گرفته چرا پسرا اینقدر بد شدن؟ چرا؟ مشاور بهم گفته قیافت دوس پسر پسنده یعنی چی؟من باید چیکار کنم واقعا دلم یه زندگی اروم در کنار یک همسر خوب میخواد ...
:323:
-
RE: واقعا چرا من خواستگاری ندارم؟
با این توصیفات چرا ناراحتین ؟ خداروشکر خانواده موفق دارین. خودشون صلاح بدونن زودتر از شما یک پسر خیلی خوب براتون در نظر میگیرند.
بهتره الکی فکرتونو خراب نکنید
-
سرگل جان
میخواستم اینو بگم که قیافه دوست پسر پسند با قیافه شوهر پسند فرق داره.
ببین رفتارها و برخوردهای متین مودبانه و سنگین و رنگین در حضور مردها با شوخ و شنگول بودن در مقابلشون 2 تا تاثیر متفاوت به جا میگذارن.به نظرم اون رفتارهایی رو که در مقابل خانم ها داری با اون رفتارهایی کا مقابل مردها داری متفاوت کن.بذار یه جوری تو رو بشناسن که کسی حتی جرات نکنه بهت پیشنهاد دوستی بده و این به خاطر این باشه که همه فهمیدن تو اون قدر پاک و نجیبی که به درد دوست دختر بودن نمیخوری نه به خاطر این که تو بداخلاقی یا بی ادبی یا هر چیز دیگه....بذار بفهمن که تو می خوای حتی لبخندات همیشه فقط مال همسر ایندت باشه،.تو میتونی به همه نشون بدی که 1 خانم مودب. باسلیفه خوش برخورد و متین و خوشحال و سرزنده هستی.
موفق باشی دوست گلم. :72::46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A-to-Z
با این توصیفات چرا ناراحتین ؟ خداروشکر خانواده موفق دارین. خودشون صلاح بدونن زودتر از شما یک پسر خیلی خوب براتون در نظر میگیرند.
بهتره الکی فکرتونو خراب نکنید
ممنون از لطفی که داری
ولی ما در دوست و اشنا و فامیل پسری نداریم
اگرم باشه از من کوچیکترن یا قصد ازدواج ندارن
که کسی بخواد برام در نظر بگیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehraveh
سرگل جان
میخواستم اینو بگم که قیافه دوست پسر پسند با قیافه شوهر پسند فرق داره.
ببین رفتارها و برخوردهای متین مودبانه و سنگین و رنگین در حضور مردها با شوخ و شنگول بودن در مقابلشون 2 تا تاثیر متفاوت به جا میگذارن.به نظرم اون رفتارهایی رو که در مقابل خانم ها داری با اون رفتارهایی کا مقابل مردها داری متفاوت کن.بذار یه جوری تو رو بشناسن که کسی حتی جرات نکنه بهت پیشنهاد دوستی بده و این به خاطر این باشه که همه فهمیدن تو اون قدر پاک و نجیبی که به درد دوست دختر بودن نمیخوری نه به خاطر این که تو بداخلاقی یا بی ادبی یا هر چیز دیگه....بذار بفهمن که تو می خوای حتی لبخندات همیشه فقط مال همسر ایندت باشه،.تو میتونی به همه نشون بدی که 1 خانم مودب. باسلیفه خوش برخورد و متین و خوشحال و سرزنده هستی.
موفق باشی دوست گلم. :72::46:
درست میگی
ولی من قیافه ی پرجذبه ای که جرات نزدیک شدن نداشته باشن ندارم
بلکه قیافه ام مهربون و بیخیاله که فک کنم هر کی به این خاطر به خودش این اجازه رو میده
یا شایدم از بخت من باشه !
-
خواستگار خوب به قسمت هم هست.خیلی رابطت رو با خدا قوی کن.از خدا بخواه یک همسر مهربان خوب قسمتت کنه.شاید یک حکمتی داره که یک کم ازدواجت دیرتر باشه.ازدواج سختی های خاص خودش رو داره.اگر یک کم درباره مهارت های زندگی مشترک رو مطالعه کنی خیلی به دردت میخوره.:72:
-
حتما که نباید ازدواج فامیلی باشه. هرچی باشه مادر و پدرتون دوستانی دارن که حتما در جریان میزارن
و اینکه پیشنهاد دوستی میدن حتما که لازم نیست اخم کنید بهشون. میتونید با بی اعتنایی رد بشین.
راستی میتونید به شوخی با مادر یا پدرتون تو صحبتا یهو اسم خواستگاری بیارید. مثلا یه بحث راه بندازین بعد بگین منم شوهر میخوام ( البته نه با این طرز گفتار :163: )
-
این که بهت پیشنهد دوستی میدن به بخت ریطی نداره.جذبه به خط و خطوط توی صورت ربطی نداره.پسرها کلا پررو که هستن.حالا یه ذره مهارت رفتاری میخواد که ببیننن به به چه دختر خوبیه ولی اهی دوستی نیست..اگه به نطر خودت نیازی به بدست اوردن این مهارت ها داری روشون فکر کن.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehraveh
خواستگار خوب به قسمت هم هست.خیلی رابطت رو با خدا قوی کن.از خدا بخواه یک همسر مهربان خوب قسمتت کنه.شاید یک حکمتی داره که یک کم ازدواجت دیرتر باشه.ازدواج سختی های خاص خودش رو داره.اگر یک کم درباره مهارت های زندگی مشترک رو مطالعه کنی خیلی به دردت میخوره.:72:
در بنی اسرائیل زاهدی بود که هفتاد سال در صومعه ای خدا را عبادت می کرد. بعد از هفتاد سال به پیغمبر آن روزگار وحی آمد که به زاهد بگو عمرت را در عبادت من گذراندی همان گونه که قول دادم به فضل و رحمت خویش بیامرزمت.
زاهد گفت: من را به فضل و رحمت خویش به بهشت بری؟ پس آن هفتاد سال عبادت چه می شود؟
پروردگار در همان ساعت دردی را به سمت یکی از دندان هایش فرستاد و فریاد آن زاهد به هوا رفت و پیش پیامبر گریه و زاری نمود و شفا خواست.
وحی آمد: که هفتاد سال عبادت را بده و شفا بگیر.
زاهد قبول کرد.
فرمانی آمد از پروردگار کاینات که: آن عبادت های تو در مقابل درد دندان افتاد، چه ماند اینجا به جز فضل و رحمت من.
منبع: کشف الاسرار/ جلد 4
امیدوارم خدا منو امتحان نکنه با صبر بیشتر من خیلی وقته از صابرینم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A-to-Z
حتما که نباید ازدواج فامیلی باشه. هرچی باشه مادر و پدرتون دوستانی دارن که حتما در جریان میزارن
و اینکه پیشنهاد دوستی میدن حتما که لازم نیست اخم کنید بهشون. میتونید با بی اعتنایی رد بشین.
راستی میتونید به شوخی با مادر یا پدرتون تو صحبتا یهو اسم خواستگاری بیارید. مثلا یه بحث راه بندازین بعد بگین منم شوهر میخوام ( البته نه با این طرز گفتار :163: )
پدر مادر من ادم های کم رویی هستن(خدا حفظشون کنه) ولی ازونا بخاری در نمیاد.
-
:72::72::72:
گاهی گمان نمی کنی ولی نیک می شود
گاهی نمی شود و دوباره نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehraveh
این که بهت پیشنهد دوستی میدن به بخت ریطی نداره.جذبه به خط و خطوط توی صورت ربطی نداره.پسرها کلا پررو که هستن.حالا یه ذره مهارت رفتاری میخواد که ببیننن به به چه دختر خوبیه ولی اهی دوستی نیست..اگه به نطر خودت نیازی به بدست اوردن این مهارت ها داری روشون فکر کن.:72:
یعنی یه ازدواج کردن اینقدر مهارت میخواد؟پس چرا دوستام به راحتی ازدواج کردن؟
هیچکی ویژگی های منو نمیپسنده؟من رفتارام خیلی عادیه مث بقیه
-
اگر دوست های متاهل دارید اون ها هم گزینه های خوبین تا برای شما یه مورد مناسب پیدا کنن.تو فامیلا مثلا خاله عمه و... اگر اون هارو میبینی که کم رو نیستن!!!خوب مساله رو با اون ها مطرح کن.منطورت رو از اینکه گفتی پدر و مادرم کم رو هستن نفهمیدم!
این قدری که گفتی انگار میخای آپولو هوا کنی.
کسی نگفت تو رفتارهات غیرعادی بوده!
اما یه عالمه روش هست که همشون عادیه و ارزش امتحان کردن رو داره.مطمین باش این که بقیه رفتار تو رو بپسندن مهم نیست.تو قرار نیست اون طوری رفتار کنی که بقیه بخوان بپسندن.قرار هم نیست اون طوری که فقط خودت فکر میکنی خوبه رفتار کنی.باید ببینی خدا رفتار درست رو چی میدونه.اون رو انتخواب کنی و انجام بدی.
من نمیگم بقیه راحت ازدواج میکنن تو سخت.
یا تو رفتارهات غیر عادیه.
میگم مثل تو هم کسایی که این مساله رو داشتن بودن و هستن.
باید به راه حل هایی که هر کی استفاده کرده هم نگاه انداخت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehraveh
اگر دوست های متاهل دارید اون ها هم گزینه های خوبین تا برای شما یه مورد مناسب پیدا کنن.تو فامیلا مثلا خاله عمه و... اگر اون هارو میبینی که کم رو نیستن!!!خوب مساله رو با اون ها مطرح کن.منطورت رو از اینکه گفتی پدر و مادرم کم رو هستن نفهمیدم!
ببین من خودم دوستو اشنا و فامیلو سرچ کردم و کسی رو پیدا نکردم
به هر کسی هم که میگم میگن جاهای خوب قبلا پارک شده..
همه دلشون میخواد کمک کنن ولی نمیدونم چرا هیچ اتفاقی نمی افته
حس میکنم یکی طلسمم کرده باشه
-
به نظر من خیلیم باید خوشحال باشی چون زندگی خوبی داری.فکر نکن ازدواج کنی دیگه هیچ دغدغه ای نداری.تازه اون موقع مسئولیتت بیشتر میشه و کلی انتظار هست که باید جوابگو باشی و میگی دوران مجردی چه خوب بود:227::227::227::227::227:
-
یه دفعه تو یه مجله (فکرکنم موفقیت بود)مطلبی رو خوندم راجب به سحر و جادو و طلسم.
:خلاصش این بود که سحر وجود داره اما راه مقابله باهاش برام جالب بود خیلی.
(من خودم مشکلی داشتم که فکر میکردم شاید به سحر ربطی داشته باشه.با کسی تماس تلفنی گرفتم که با این مسایل اشنا بود فقط 1 دستور ساده به من داد:نماز اول وقت و اینکه سوره های ناس و فلق رو زیاد بخون.
این ها همون مطالبی بود که تو اون مجله هم نوشته بود!!!!)
2 تا مساله ای که من اصلا اصلا بهش توجه نمیکردم واقعا کمکم کرد.
گفتم شاید دونستنش بهت کمک کنه.
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
هیچ وقت این حرف رو توی ذهنت هم تکرار نکن.
طلسم اگه هم وجود داشته باشه، با یاد خدا هیچ اثری نمیتونه روی شما بذاره.
در ضمن شما حتی اگه شک کنی یه همچین موردی هست، همین، میشه یه طلسم توی کارت، که خودت جذبش کردی.
هر وقت این افکار توی ذهنت اومد، به سرعت ازش فاصله بگیر. حتی توی ذهنت هم نگو چه برسه با اینکه به زبون بیاری.
:72:
-
به نظر من اصلا نگران نباشید و تمرکز زدایی کنید از این تفکرات.شما دختر با کمالات و ویژگی های مناسب شخصی و خانوادگی(در سطج اطلاعاتی که دادید)هستید.شاید مواردی که شما رو دیدن ،خودشون رو در سطح شما ندیدند.البته یه نکته ای هم هست:
خانواده من(پدر و مادر) هم مثل شما تحصیلات عالیه دارند.بارها در کلام دوستان و... متوجه شدم که بسیاری از خانواده های از نوع شغل های دیگر(مثلا شغل آزاد) علاقه ای به اینکه با خانواده های مانند ما وصلت کنند،ندارند.دلیلش هم به نظر من منطقی هست چون اختلاف فرهنگی وجود داره و مطمئنا خانواده های آگاه از مشکلات اختلاف فرهنگی در ازدواج احتیاط میکنند اما این مورد به حدی نیست که خواهر من و یا شما بدون شوهر بمانید! و قابل مدیری هست....
با توجه به اینکه گفتیدکار میکنید و در دانشگاه تحصیل کردید،پس فعالیت اجتماعی داریدو نگرانی از بابت عدم حضور در جامعه هم نداریم.از این بابت هم خیالمان راحت هست!
پس تنهای وظیفه ای که دارید این هست که تمرکز زدایی کنید و سعی کنید بیشتر در شناخت خودتون فعالیت کنید تا در ازدواج که نزدیک هم هست! دچار مشکل نشید.
موفق باشید
راستی من پسرهستم(از بات اینکه نظرم را میخونید گفتم)..نکته ای که برایم جالب اومد این بود که ویژگی های شما،در لیست ویژگی های همسر آینده من هست..پس مطمئن باشید پسرانی هستند که به دنبال دخترانی شبیه شما باشند،فقط هنوز در مسبر زندگی شما قرار نگرفته اند....ازدواج سر شار از موفقیت براتون ارزو میکنم:72:
-
اینو در نظر بگیرید خودتون که نمیتونید برین دنبال پسر مردم که بیاد خواستگاریتون؟ و اینکه شخص مناسبیم سراغ ندارید که دورا دور علاقتونو نشون بدین.
پس باید پدر و مادرتون بفکر بیوفتن.
پدرتون شاید کم رو نیست. حس مهربانیش زیاده و بیشتر کم حرفی یا صبر میکنه. وگرنه استاد دانشگاه با این همه دانشجو که سروکار داره هیچ جوره کم رو نیست. اصلا استاد کم رو نمیتونه کلاسشو اداره کنه و زودی اخراج میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
هیچ وقت این حرف رو توی ذهنت هم تکرار نکن.
طلسم اگه هم وجود داشته باشه، با یاد خدا هیچ اثری نمیتونه روی شما بذاره.
در ضمن شما حتی اگه شک کنی یه همچین موردی هست، همین، میشه یه طلسم توی کارت، که خودت جذبش کردی.
هر وقت این افکار توی ذهنت اومد، به سرعت ازش فاصله بگیر. حتی توی ذهنت هم نگو چه برسه با اینکه به زبون بیاری.
:72:
من کاملا با نطر ایشون موافقم.حرف دقیق و به جاییه:104::104::104::104:
-
سلام دوست خوبم
احتمالا قیافه و ظاهر زیبایی داری ؛ شیک پوش و روابط اجتماعیت هم بالاست اما یک عیب بزرگ داری و اون هم مهارت نه گفتنه که نداری . برای همین خیلی از پسرها دور شما میچرخند و شما هم دلت نمیاد ناراحتشون کنی و همین امر سبب میشه پسرها در مورد تو فکر اشتباه بکنند و از گزینه ازدواج محروم بشی
سفارش میکنم مقداری در خصوص رفتار جرآتمندانه و مهارت نه گفتن مطالعه ای داشته باش
-
یه دختر خوشگل،تحصیل کرده،شاغل،خانواده برجسته این ذهنیتو به وجود میاره،پرتوقعه.
-
سرگل عزیز،
به همدردی خوش آمدید،:72:
توجه شما را به سه نکته زیر جلب میکنم،
۱- با توجه به شرایطی که از خودتون شرح دادید، ازدواج با دختری چون شما اعتماد به نفس بالایی میطلبه!
که البته با توجه به وضعیت کنونی جامعه ما، هر پسری چنین اعتماد به نفسی رو نداره!
دقت کنید، که رابطه دوستی با ازدواج بسیار متفاوت هست،
برای مثال ممکن هست پسری برای ازدواج شما رو مّد نظر قرار بدهد اما این اعتماد به نفس را نداشته باشد که حتی مساله را با شما یا خانواده تان مطرح کند، و جواب شما را پیشاپیش منفی بر آورد کند!
اما دوستی مساله متفاوتی هست، دوستی صرفا برای گذاران وقت و صریح بگویم بیشتر اوقات خوش گذرانی هست، برای پسرها مساله مهمی نیست، مثل تیری میماند در تاریکی، پس نیاز به اعتماد به نفس خاصی هم ندارد، یعنی طرف مقابل شما با خودش میگوید، فوقش شما به پیشنهاد دوستی او نه میگوئید و او میرود به دنبال مورد دیگری. پس مطرح میکند!
اما در پیشنهاد ازدواج، من پسر همه شرایط را با دقت برسی میکنم، و فرضاً به این نتیجه میرسم که شما مورد مناسبی برای من هستید،
یا احتمالا مثل خیلیها در مورد شما به این نتیجه میرسم که شما شرایطتان خیلی خوب هست و جوابتان به من منفی هست!
که در این صورت، قاعدتاً هیچگاه ریسک مطرح کردن درخواست ازدواج با شما را نمیپذیرم.
بنابرین، از این موضوع ناراحت نباشید که پیشنهاد دوستی میگیرید، این پیشنهادها این روزها به خیلی از دخترها میشود.
۲- سعی کنید اعتماد به نفس خودتون رو افزایش بدین، و هرگز اجازه ندین این مساله اعتماد به نفس شما رو تحت تاثیر قرار بده!
حتی در نه گفتن به این پیشنهادات دوستی هم، با اعتماد به نفس بالا نه بگویید،
باور کنید که اعتماد به نفس بالا در شخصیت یک زن و جایگاهی که او برای خود قائل هست، جذابیت و مقبولیت او را چند برابر میکند.
و نکته آخر اینکه،
از شما که تحصیل کرده هستید، تفکرات خرافی بعید هست،این تفکرات رو بریزید دور و به جاش، رابطتون با خداوند رو تقویت کنید،
و به خدا توکل کنید!
موفق باشید،:72:
کامران
-
نظر جناب كامران خيلي كامل و عالي بود...
به نظر من هم شما به نوعي جز ميوه هاي بالاي درختي كه چيدنش كار هر كسي نيست...!
مخارج سنگين زندگي،نبود شغل مناسب ،مشكلات ادامه تحصيل و سربازي، وسواس و سخت گيري در انتخاب...همه اين موارد باعث ميشه پسرها جرات كمتري براي رفتن به سمت ازدواج پيدا كنن،چه برسه به اينكه بخوان يه شخص خيلي كامل و بالا رو انتخاب كنن...
مردها دوست دارن كه روي همسرشون تسلط داشته باشن و به نوعي با قدرت و توانايي خودشون زندگي رو پيش ببرن و زن رو در پناه خودشون بگيرن بنابراين تعجبي نداره كه شانس دختراني مثل شما براي ازدواج كمتر بشه...
متاسفانه اين مشكل بزرگ كشور ما شده كه آقايون واسه شغل و تحصيل توي اولويت قرار نميگيرن و خانمها همه صندلي دانشگاهها و ميز ادارات رو اشغال كردند!!! شايد خيليا بگن خب دخترا بيشتر تلاش كردند پس حقشونه...
ولي يه سوال! : خانم سارگل عزيز، همين خود شما حاضري با پسري ديپلمه و بيكار يا با يك شغل در حد راننده آژانس ازدواج كني!!!!!؟؟؟
نميگم شما مقصري،نه...ولي اين واقعا معضل بزرگي توي ايران هست كه اولويتي واسه آقايون توي تحصيل و شغل قائل نميشن(تازه ميگن بايد دوسال هم بري آش بخوري و كارت پايان خدمت بگيري )تا استخدام شي(اونم واسه ماهي 165 هزار تومن)!!
ولي با همه اين حرفها ،زياد نگران نباشيد ...بالاخره يه نفر هم واسه شما پيدا ميشه...:72:
-
سلام sargol26 گرامی
مدیر همیشه در این شرایط، این تاپیک رو معرفی می کنن،
40 موضوع موثر در پیدا کردن شوهر ؟!
شاید مؤثر باشه،
موفق باشید.:72:
-
دخترهای خوب مثل سیب های روی درخت هستند
بهترین هایشان در بالاترین نقطه درخت قرار دارند !
پسرها نمی خواهند به بهترین ها برسند چون می ترسند سقوط کنند و زخمی بشوند،
بنابراین به سیب های پوسیده روی زمین که خوب نیستند اما به دست آوردنشان آسان است اکتفا می کنند ...
سیب های بالای درخت فکر می کنند مشکل از آنهاست
در حالی که آنها فوق العاده اند
آنها فقط باید منتظر آمدن پسری بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بیاید!
:326:
-
سلام
دوست خوبم شما شرايطتون عالي هست برا همين هركسي به خودش اين اجازه رو نميده كه بياد خواستگاريتون
چه بسا كه خواستگارهايي داشتيد ولي از طرف( اطرافيانتون فاميلاتون) رد شدن.چون با خودشون ميگن دختري كه شرايطش خوبه لابد انتظاراتش خيلي هم بالاست براي همين بهتره براي اينكه اين ذهنيته اطرافيانت رو اصلاح كني در جمع دوستان فاميلاتون همكاراتون يجورايي غير مستقيم بگيد كه زياد سخت گير هم نيستيد و انتظاراي در حد معقول و معمول داريد .
جناب مهرداد خداييش نه اينكه توي جامعه ما نسبت به اقايون خيلي كم لطفي شده حالا ميخواين يه اولويتي سهميه اي هم براي كنكور و دانشگاه و كار هم ميخواين !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
خیلی تایپیک جالبی بود، یه جورایی مشکل منم بود..
منم تقریبا بیشتر شرایطم شبیه شماست، از لحاظ تحصیلی، ظاهریٍ، سطح خانوادگی و مخصوصا پیشنهاد های صزفا دوستی..
فقط در تایید حرف دوستان، دقیقا هرچی موقعیت دختر بالا تر باشه ازدواجش هم سخت تر میشه..
اینم بگم که تو شهرستان ها ممکنه ازدواج سنتی بیشتر باشه ولی تو شهرهای بزرگ مثل تهران بیشتر آقایون دوست دارن خودشون همسر آینده شود رو انتخاب کنن پس سعی کن تو همین پیشنهاد دوستی ها طوری برخورد کنی که هدفت مشخص بشه..
بعدم اینکه اگه ممکنه گاهی با پدرت برو دانشگاه..
من فعلا تصمیم ندارم ازدواج کنم ولی بعدا حتما سعی میکنم بیشتر با پدرم و مادرم دیده بشم..
-
سلام به همه بچه هاي تالار
دوست عزيزم لطفا اين تاپيك رو مطالعه كن
من خواستگار ندارم
مخصوصا پست 4 كه از دوست خوبمون a-b هست.
فقط خواستم بگم به قول دوستمون سنجاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
گاهی گمان نمی کنی ولی نیک می شود
گاهی نمی شود و دوباره نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aramesh_1390
سلام
دوست خوبم شما شرايطتون عالي هست برا همين هركسي به خودش اين اجازه رو نميده كه بياد خواستگاريتون
چه بسا كه خواستگارهايي داشتيد ولي از طرف( اطرافيانتون فاميلاتون) رد شدن.چون با خودشون ميگن دختري كه شرايطش خوبه لابد انتظاراتش خيلي هم بالاست براي همين بهتره براي اينكه اين ذهنيته اطرافيانت رو اصلاح كني در جمع دوستان فاميلاتون همكاراتون يجورايي غير مستقيم بگيد كه زياد سخت گير هم نيستيد و انتظاراي در حد معقول و معمول داريد .
جناب مهرداد خداييش نه اينكه توي جامعه ما نسبت به اقايون خيلي كم لطفي شده حالا ميخواين يه اولويتي سهميه اي هم براي كنكور و دانشگاه و كار هم ميخواين !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دختر عزیز،وقتی مسئولیت مالی بر عهده مرده باید برای عواملی که منجر به پیدا کردن کار می شه
تسهیلات وجود داشته باشه.
-
البته شما بايد مراقب هم باشي كه به دليل نداشتن خواستگار هر كي از راه رسيد زودي نگي بعله...!
منظورم اينه كه مجرد موندن شايد به مراتب بهتر از يه ازدواج و انتخاب ناصحيح باشه.
-
یک سوال از دوستانی مثل اقای کامران - فرهنگ و مهرداد که در اینجا پست گذاشتند و علت خواستگار نداشتن ایشون
رو با لا بودن شرایطشون دونستن دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنند؟!:72:
اگه یک نفر قد بلند چطوری می تونه قد خودشو کوتاه کنه؟!:311:
منظورم اینکه چجوری و با چه رفتاری می تونه به شخصی که از ایشون خوشش امده ولی جرات مطرح کردن موضوع رو
نداره می تونه این جسارت و بده که پیشنهادشو مطرح کنه ؟!
آیا ایشون باید مثلا قید تحصیلات و کارشو بزنه تا اطرافیان شهامت بیشتری پیدا کنند ؟
ایا باید طرز رفتار و برخوردشون تغییر بدند و انعطافی نشون بدند؟
ممنون از راهنمایتون.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
یک سوال از دوستانی مثل اقای کامران - فرهنگ و مهرداد که در اینجا پست گذاشتند و علت خواستگار نداشتن ایشون
منظورم اینکه چجوری و با چه رفتاری می تونه به شخصی که از ایشون خوشش امده ولی جرات مطرح کردن موضوع رو
آیا ایشون باید مثلا قید تحصیلات و کارشو بزنه تا اطرافیان شهامت بیشتری پیدا کنند ؟
دخترایی مثل سارگل مشکل ندارن.ایراد از پسراست که شهامت شنیدن نه ندارن.قبول ندارن
زنشون تو بعضی موارد از خودشون سرتر باشه و البته پرتوقع بودن بعضی از دخترها.
-
جالبه واقعا جالبه همه نظر میدن که تو خوبی و برجسته ای و مثل میوه خوبی می مونی که دست طرف به نمی رسه و ...
من هم در عین تایید نظرت میگم هیچ کس بی عیب نیست باوجود خوبیهای زیاد بلاخره یه خلا هم داری حالا چیه من نمی دونم .
عزیزم چرا فکر میکنی همه چی با ازدواج کردن درست میشه چه عیبی داره خواستگار نداری که نداری . دنیا که به اخر نرسیده انرزی و تمرکزتو بذار روی چیزای دیگه وقتش که برسه خواستگارم میاد .از قدرت و زیبایی جوانیت لذت ببر و یادت باشه قدر قدرت و زیبایی جوانیتو نمی دونی تا وقتی رنگ ببازه.دلنگران اینده نباش نگران نگرانی اونایی باش که بفکر مشکلاتی هستن که حل کردنش برای تو مثل اب خوردنه.مشکلات واقعی زندگیت چیزایی هستن که هرگز بخاطر نگرانت خطور نمی کنن مثل مشکلاتی که در یه سخن معمولی در یه روز هفته تورو به خودت می پیچونه.با احساسات و دل مردم با بی اعتیادی برخورد نکن و با کسانی که با تو اینطور برخورد می کنن کنار نیا. راحت باش وقتتو با این فکرا تلف نکن گاهی انسان پیشه و گاهی عقبتر از دیگران این یه قاعده هست و در انتهای راه به خودت ایمان داشته باش .تعریفهایی که ازت میشه بخاطر بسپار و اهانت هارو فراموش نکن و اگر در این مورد موفق شدی به همه یاد بده.شاید ازدواج کنی شایدم نکنی بهرحال هرکاری میکنی زیاد به خودت فشار نیار
خلاصه اینکه عزیزم این یه مشکل نیست یه مساله هست که راه حلی داره و اونم اینکه بسپاری به زمان و یه توصیه دیگه اینکه به هر رهگذری که میاد و پشنهاد میده اهمیت نده اصلا جوابی بهش نده بذار بره دنبال مثل خودش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
سنجاب جان كسي نگفت سارگل تقصيري داره و بايد قيد چيزايي كه داره رو بزنه تا شوهر گيرش بياد...
تنها سارگل نيست كه اين شرايط رو داره...با يك نگاه كلي به اطراف ميشه اينروزها سارگل هاي زيادي رو ديد كه ارشد و دكتري گرفتن و شغل دارن و از لحاظ زيبايي و كمالات هم كاستي ندارن ولي خواستگاراشون خيلي خيلي كمه...و متاسفانه تعداد همچين دخترهايي داره روز به روز بيشتر هم ميشه...
اين يك مشكل كلي توي جامعه ما هست كه بخشي از اون مربوط به مشكل اشتغال جوانان(خصوصا پسرها) هست و بخش ديگرش هم مربوط به مسائل عرفي و فرهنگي هست...توضيح بيشتر اينكه جامعه ما از لحاظ فرهنگي توي يك دوره خاص به سر ميبره كه به نوعي ميشه اسمش رو "گذر از سنت به مدرنيته" گذاشت... يعني نه اينوري هستيم نه اونوري!! بخشي از ذهنمون سنتي فكر ميكنه،بخشيش مدرن!!
براي مثال در همين زمينه، از طرفي همه داريم قبول ميكنيم كه زن هم ميتونه توي جامعه پا به پاي مرد حضور داشته باشه و به مدارج بالاي علمي برسه و پستها و شغل هاي مهم رو بگيره ... اما از طرف ديگه هنوز بخش هاي زيادي از ذهن ما درگير سنتها و افكار گذشته هست، ..مثلا پدر تمامي دخترها حتما انتظار شغل و درآمد خوب از دامادشون دارن...يا اينكه مثلا اكثر پسرها براشون قابل قبول نيست كه همسرشون از خودشون بالاتر باشه و اصطلاحا غرورشون ميشكنه كه زن حقوق و موقعيت بالاتري داشته باشه و ..و هزار و يك مسئله ديگه كه اينجا جاي بحثش نيست...
بنابراين نه دخترها مقصر هستن نه پسرها.... و تقريبا اكثرا اينچنين مشكلاتي اجتماعي مربوط به همين دوره گذر از سنت به مدرنيته هست...
-
دوست عزيزم ميخواستم فقط يه چيزي رو يادآوري كنم اين حرفو از خواهر كوچكترت بپذير::324:
اونقدر صبركن تا اون كسي كه واقعا تو رو ميخواد و ارزش تو رو ميدونه و در يك كلام لياقت دختري مثل تو رو داره از راه برسه
نكنه خداي نكرده تا يه خواستگار اومد......:305::305:
البته خودم ميدونم كه اين كار از دختري با خصوصيت شما بعيده
-
سلام
واقعا خیلی ممنونم از همه ی دوستانی که راهنمایی کردند :72:
راستش میخواستم ازتون بپرسم که به نظر شما ایا میشه یه دوستی رو به این امید شروع کرد که ختم به ازدواج
شه؟ یعنی ایا احتمالش هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sargol26
سلام
واقعا خیلی ممنونم از همه ی دوستانی که راهنمایی کردند :72:
راستش میخواستم ازتون بپرسم که به نظر شما ایا میشه یه دوستی رو به این امید شروع کرد که ختم به ازدواج
شه؟ یعنی ایا احتمالش هست؟
چرا نشه؟نمونه هاش هم زیاده.
آیا من با او خوشبخت می شم؟
دوست داشتن به خاطر هوس یا عشق؟
ادامه یا قطع ارتباط؟
سردرگمم در رفتار اخیرش
هر موقع وقت کردی این دو تا مقاله رو بخون.
گفتگوی صمیمانه مدیر همدردی با دختران
40 موضوع موثر در پیدا کردن شوهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
دوست عزيزم ميخواستم فقط يه چيزي رو يادآوري كنم اين حرفو از خواهر كوچكترت بپذير::324:
اونقدر صبركن تا اون كسي كه واقعا تو رو ميخواد و ارزش تو رو ميدونه و در يك كلام لياقت دختري مثل تو رو داره از راه برسه
نكنه خداي نكرده تا يه خواستگار اومد......:305::305:
البته خودم ميدونم كه اين كار از دختري با خصوصيت شما بعيده
مثل اينكه پست قبلي منو نخووندي و همينجوري تشكر زدي ها. دوباره بخوونش.
اين حرف از دختر تحصيل كرده اي مثل شما واقعا بعيده. مگه شمايي كه اين همه تو اجتماع و توي دانشگاه بودي خودت جواب سوالت رو نميدوني. مگه تا حالا خودت موردي از دوستي ديدي كه آخر و عاقبت خوشي داشته باشه.يه چرخ تو تالار بزن ميبيني تاپيكهايي كه از دوستي گفتن و الان كاسه چه كنم چه كنم دستشونه.
يكي از لينكها رو برات ميذارم
دلايل عيني براي منع رابطه دوستي دختر و پسر
و صد تا تاپيك ديگه كه همه در اين رابطه اند.بخدا حيف از انرژي يه دختر خانم خوشكل مهندس كه واسه يه پسر توي خيابون هدر بره
-
سلام عزیزم
آی آقا! منم انقد از شعارایی که دیگران مینویسن بدم میاد!
ما دخترا، دقیقا شرایط همدیگه رو درک می کنیم... منم تازگیا یکی از روستام عقد کرده به من که باهاش صمیمی بودم نگفته که چی مبادا پسره رو ما تور کنیم!!!!!!:311:
از دوستای متاهل و فامیل و اقوام در اکثر خانواده های ایرانی بخاری در نمباد!:311:
قیافت پسر پسنده عزیزم(دوست واسه اونایی که شرایط ازدواج ندارن و شوهر واسه اونایی که شرایط دارن) خیلی ها تو صف هستند بیان... نگران نباش... به رشد خودت ادامه بده و حواست هم باشه گزینه های خوب رو نپرونی... قضیه رو واضح بگو که قصدت ازدواجه و اصلا نه خجالت بکش و نه بترس... نه از پدر مادر و نه دیگران و پسر ها... به خودت و کارای خودت ایمان داشته باش... به حرف دیگران زیاد اهمیت نده.. در حد مشاوره... همین...
در ضمن شما 26 سالتون هست... پس قاعدتا مفهوم تعریف شده ی دقیقی از دوستی دارید... پس قابل توجه بچه های تالار که ایشون رو لازم نیست از دوستی بترسونید چرا که ایشون با توجه به اینکه در دانشگاه شاغلند دوستان جنس مخالف زیادی دارند و دلیل بر رابطه های آنچنانی با آنها نیست.... بیخودی نترس عزیزم نگزان نشو... همینطور که تا الان با درایت زندگیتو مدیریت کردی از اینجا به بعد هم میتونی... اطرافت و رو خطر احاطه نکرده... دورا دور با پسرا آشنا بشو...و گزینه های مناسب رو بهشون فرصت بده....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بامرام-تنها
سلام
من تازه عضو این سایت شدمه......... اگه..........
با سلام
بامرام-تنها
لطفا قبل از فعالیت در تالار قوانین تالار را به دقت مطالعه فرمایید تا حساب کاربری شما مسدود نگردد.
طبق قوانین همدردی هرگونه ارتباط جهت دوستیابی، همسریابی و ... از طریق تالار همدردی ممنوع می باشد.
-
با مرام-تنها
به پست جناب مدير محترم همدردي توجه كنين اينجا سايت مشاوره است نه دوستيابي
سايتهاي همسريابي زياد هستند ! به اونها مراجعه كنيد
ممكنه حساب كاربريتون براي هميشه مسدود بشه