سلام من ٢٠ سالم هستش مدت ١ سال هستش كه توي فضاي مجازي با اقايي دوست شدم البته مجازي نه به اين معنا كه همينجوري يهو بياد و بگه اصل بده و دوست شيم يه واسطه بينمون بود بعدشم اولش خيلي باهم درد و دل ميكرديم تا اينكه از اخلاقشو رفتارش خيلي خوشم اومد و من بهش پيشنهاد دوستي دادم . بعدش بهم پيشنهاد بيرون رفتن داد ولي بعد از يه مدت كه فهميد من توي خانواده ي مذهبي بزرگ شدمو تا حالا از اينكارا نكردم خودش گفت دوست ندارم حالا كه انقد پاك بزرگ شدي من خرابت كنم
يه مدت كه گذشت كم كم باد از ٦ ماه سرد شد كم كم ديگه رابطمون شكراب شد هي بهم ميزديم ولي چون خيلي وابسته بوديم بعد از چند روز اشتي ميكرديم تا اينكه بار اخر كه بهم زديم ديگه هيچكس پا پيش نذاشت و انگار اصلا رابطه اي نبوده چهار ماه اصلا باهم حرف نزديم بعد من بهش پي ام دادم و دوباره حرف زديم فهميدم كه هنوزم دوسم داره ولي ديگه قبول نميكنه رابطه داشته باشيم فقط ميگه نميشه باهم باشيم دليلشو نميگه كه چيه . از اينكه دوس دختر نداره هم مطمئنم . الان فقط ميخام بدونم چجوري ميشه كه دوباره جذبش كنم و باهم رابطه داشته باشيم من واقعا عاشقشم حتي بعد از اون چندتا پيشنهاد داشتم ولي واقعا ديدم كه هيچكس نمي تونه جاشو تو قلبم بگيره لطفا كمكم كنين