ازدواج با فردی از طبقه بالاتر
سلام به دوستان.
ماجرا از این قرار است که مدتی است با مردی اشنا شده ام که به من علاقه دارد و بالعکس. منهی ایشان دارای موقعیت شغلی و اجتماعی بسیار خاصی هست .و از ما خیلی بالاتر هستند. مشکل اساسی خانواده من هستن این اقا ظاهر من رو دیده و هیچ گمون نمیکنه که خانواده ما اینقدر داغون باشن.البته سطح ما متوسط است اما پدرم یک شغل بسیار سطح پایین دارد و اصلا به ظاهرش نمیرسد طوریکه من اصلا تو مکان های عمومی با پدرم ظاهر نمیشم. و البته تقصیر از خودشون هست فکر میکنن با این ظاهر منفعت بیشتری جمع میکنن درحالیکه نمیدونن شخصی مثل من هر لحظه در عذابه.
مشکل از نظر من بعد از ازدواج نیست چون خواهرای من چه با همسطح چه بالاتر چه پایین تر از خودشون ازدواج کردن خانواده شوهرشون هیچ ارتباط و رفت و امدی با ما ندارند و قطعا من هم در هر صورتی این روال رو ادامه میدم .مشل چیزای دیگه هستن که وقتی این اقا از سطح خانواده من مطلع بشه واکنشش با من چی هست و با خودش نمیگه این با چه رویی با من همکلام شده یاا بهرحال تعجب کنه و هر واکنش دیگه
و مشکلات دیگه ای که میتونه باشه
اصلا مشکل من این مورد نیست که شاید بهر دلیلی این رابطه تا یک هفته دیگه هم باقی نباشه .مشکل طرز دید من هست که به هیچ عنوان با طبقه زیر خودم سوای ظاهر مادر و پدرم ازدواج نمیکنم و البته هرکسی از ظاهر پدر مادرم و رفتارشون مارو در حدید کم بضاعت خواهددونست. از طرفی خودم هم جراتم در حد اشنیی اولیه هست و بعد از اون با مقایسه خودم با بقیه میفهمم که اوضاعم خرابه ناامید میشم و این حالت سرگردونی در خواسته و واقعیت خیلی ساله که با منه
هر نظری و تجربه ای دارید بفرمایید .ممنونم