چگونه می توانم با دوستان با اعتماد به نفس و عزت نفس رفتار کنم ؟
سلامخسته نباشید.من در ارتباط برقرار کردن مشکل دارم.اصلا اعتماد به نفس ندارم برای این کار.دو تا رفیق صمیمی دارم. که چند سالی هست با همیم فقط از طریق تلفن همراه با هم در ارتباطیم.و وقتی همو میبینیم که دوست صمیمی این رفیقم سرش شلوغ باشه. اینو من تقریبا خودم فهمیدم چون هر وقت باهم بودیم گفته فلانی نیستش یا رفته فلان جا.فهمیدم هر وقت این طرف نیستش به من ز میزنه.به طور مثال هفته ای یکبار به من ز میزنه که بریم بیرون.منم چون توی ز زدن تنبلم وقتی خودش ز نزنه منم نمیزنم.خیلی گیج شدم.دوست زیاد دارم ولی دوست صمیمی که راحت باشم باهاش و هر وقت بخوام ز بزنم و اونم ز بزنه ندارم. 1یه سری از دوستام تا میخندم بی احترامی میکننبخاطر همین فقط وقتی همو میبینیم باهاشون صحبت میکنم زنگ و اس نمیزنم.1یه سری هم وقتی پول غرض میخوان ز میزنن و میشیم رفیق گلشون.3یه سری هم میدونم هم من دوسشون دارم هم اونا ولی وقتی تنها میشن ز میزنن به من تا بریم بیرون.4حالا برعکس یکی هست که زیاد دوست ندارم باهاش ارتباط تلفنی داشته باشم هر روز ز میزنه حالمو بپرسه.برای مورد 3 چیکار کنم .چیکار کنم که نشم یه ادمی که همیشه تو دسترسه.چیکار کنم نشم زاپاس مردم.؟در ضمن نمیدونم دوست از کجا پیدا کنم چون دانشگاه و.. نمیرم.توی دوست یابی به شدت ضعیف هستم و اوایلش سنگینم.واقعا موندم چیکار کنم.
- - - Updated - - -
راستی دلیل این که بهشون زنگ نمیزنم اینه که دوست ندارم از کار و وقتشون بزنن برای من.شاید اون موقع که من ز میزنم رفیقم نخواد منو ببینه یا وقت منو نداشته باشه و تو رو در بایسی گیر کنه.