چجوری میشه شخصیت خورد شده رو به حالت سابق برگردوند
میشه بگید وقتی یکی دوس نداره احساساتتو بروز بدی و بگه دوس دوس ندارم مطیع من باشی و هر چی گفتم زود قانع شی و دوس دارم باهام بجنگی و کلا واسه هر چیزی زود قانع نشی باید چه جوابی به طرف داد? وقتی شخصیت ادم خورد میشه جلو یه نفر و کوچیک میشه ادم چجوری میتونه شخصیت خورد شدش رو درست کنه? وقتی میگه تو باید کاری کنی که رابطه مثل سابق شه و همون دختری شی که همه ارزوشو داشتن!!! در ضمن رابطه ی ما 5سال بوده و منم 22 و اون 24 سال. رفتارای من باعث شده که اون در عین حال که ادمی هم سطح خودم هست و حتی پایین تر از نظر تحصیلات ولی باعث شده که فکر کنه به جز اون ادمه دیگه نمی تونه تو زندگی من باشه و فکر میکنه من ابراز علاقه می کنم واسه اینه که خیلی ادم مهمیه در صورتی که اصلا اینجور نیست! فقط به دلایلی می خوام این رابطه از بین نره و بعد از اون خودم از این رابطه میکشم بیرون! فقط بگید چیکار کنم که این حس به اصطلاح خود شاخ پنداری که اون داره رو از بین ببرم و فکر نکنه که من محتاجم به اون! در واقع میخوام این شخصیت خورد شده رو درست کنم به نظرتون چیکار کنم????میدونم الان میگید چه دختر احمقی هستم ولی این 5سال 2سالش من یه روز خوش نداشتم و همش در حال حرص خوردن بودم خیلی سختیا کشیدم الان فقط میخوام رابطه رو یه مدت ادامه بدم و قشنگ تمومش کنم جوری که با حس تحقیر شدن من نباشه .چیکار کنم!گفته بجنگم!!یعنی چی اخه !دیشب تا صبح فکر کردم ولی نمیدونم چیکار کنم ..لطفا کمکم کنید