روابط اجتماعی ضعیف و فشار روحی شدید
سلام
من مشکلی دارم که حتی گفتنش اینجا هم برام سخته چون از گفتنش خجالت میکشم. من 36 سالمه، کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو توی یکی از بهترین دانشگاه های ایران گرفتم. الان هم 6 سالی هست که هیات علمی یک دانشگاه هستم.
آغاز مشکل من به خیلی سال قبل برمیگرده و تا جایی که یادم می یاد همیشه این مشکل را داشته ام. در روابط اجتماعی فوق العاده ضعیف هستم. علاوه بر تدریس مسئول یک قسمتی هم هستم ولی روابطم با بقیه در این دانشگاه باعث میشه که همیشه یک فشار روحی شدید رو تحمل کنم. چند موردش رو مثال میزنم تا براتون واضح تر بشه
- من در کارم تقریبا تسلط خوبی دارم و از نظر علمی خوبم. ولی برای یک مسئولیت کوچک چند سال طول کشید تا منرو انتخاب کنند و امکان پیشرفت برای مسئولیتهای بزرگتر به خاطر مشکلم برام وجود نداره
- وقتی جایی به غیر از کلاس سخنرانی دارم اونقدر استرس دار میشم و سرخ میشم که میبینم همه همکارام انگار میخوان روی خودشون رو برگردونند و اونها از حالتی که به من دست میده خجالت میکشند و بعضی از دانشجوها هم میخندند
- بعضی از کارمندهایی که توی قسمت من کار میکنند به خاطر همین نوع رفتارم از من حساب نمیبرند و مثلا یکی چند وقت قبل جلوی من که صحبت از ازدواج من شد گفت اگه شرایط ایشون رو به کسی بگن که ندیده خیلی فکر میکنه شرایط عالی داره!!
- بعضی دیگه از کارمندام وقتی تنها هستیم احترام منرو خوب دارند چون من همونطور که گفتم از نظر علمی خوبم و مشکلات رو خیلی خوب حل میکنم ولی همینها وقتی کس دیگه ای باشه منرو تحویل نمیگیرند. انگار براشون افت داره که جلوی بقیه به من احترام بزارن و مثلا منرو بزرگتر خودشون بدونند!!
- مواردیکه که در رابطه با کارمندها پیش می یاد تا مدتها ذهنم رو مشغول میکنه. یعنی هر چیز کوچکی که مربوط به ضعف من توی رابطه میشه و مثلا برخورد خوبی نمیبینم دیگه تا چند روز اضطراب دارم و ذهنم درگیر همون موضوعه. طوریکه تقریبا دائم اضطراب دارم. یعنی کاملا توی این چند سال مستهلک و داغون شدم
- چند مورد برای ازدواج تا حالا برام پیش اومده ولی هیچ کدوم به جواب نهایی نرسید. دخترایی که من تا حالا خواستم هیچ کدومشون منرو نخواستن. آخرینش دختری بود که یکبار ازدواج کرده بود و بعد از 6 سال طلاق گرفته بود.
الان هم خیلی دلشوره و فشار روحی دارم. احساس میکنم این فشار همیشگی آخرش منرو از پا در می یاره.
ببخشید اگه طولانی شد. لطفا کمکم کنید.