دوستای خوبم به راهنماییتون احتیاج دارم ، می خواهم بدونم باید دعوای والدینم را به خواستگارانم بگم یا نه؟می ترسم اگر بگم از این موضوع سو استفتده کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستای خوبم به راهنماییتون احتیاج دارم ، می خواهم بدونم باید دعوای والدینم را به خواستگارانم بگم یا نه؟می ترسم اگر بگم از این موضوع سو استفتده کنه
شما چرا اینقدر سر در گم هستید!
در همان تاپیک قبلی مطرح می کردید بهتر بود ، خونسردیتان را هم حفظ کنید
دعوای والدین یک مسئله شخصی هست ولی با این وجود بهتره تا حدودی در صحبت هاتون مطرح کنید موضوع رو
ضمنا ایشان چطور می توانند سو استفاده کنند؟ فوقش ازدواجی صورت نمیگیره
فردی که بخواد از این موضوع سو استفاده کنه بهتره قبل از ازدواج مشخص بشه تا بعد ازدواج
سارا جان
دعوای پدر و مادر توی هر خانوده ای هست. مثلا پدر و مادر خواستگارتون هم لیلی و مجنون نیستند.
اصولا توی خواستگاری مسائلی مطرح میشه که در زندگی آینده تاثیر داشته باشه. مثلا اگر پسر یا دختر بیماری داشته باید مطرح کنند.
مطمئن باشید خود اونها راجع به خانواده شما تحقیق کرده اند و می کنند و خانواده هم مورد قبولشون بوده که به خواستگاریتون اومدن
مطالب زیر رو بخونید.
لیستی از معیارها و خواسته های خودتون تهیه کنید.
لیستی از پرسش ها طراحی کنید.
با توجه به جوابها، ایشون رو با لیست خودتون بسنجید.
گفتگوی خواستگارانه چگونه است؟
چه نوع سوالاتی باید در جلسه خواستگاری از یکدیگر بپرسیم؟
با چه افرادی نباید ازدواج کنیم
نقش عشق و عقل در ازدواج
مقالات دیگه ای هم در سایت هست که می تونید استفاده کنید
موفق باشید
سارا جان بنظر من هم نیازی نیست که بگین.
مسلما در جلسات آشنایی خانواده ها هم تا حدودی درگیر می شوند و اگر پدر و مادر شما هم نتونند خویشتن داری کنند و اختلافشون رو نزد خواستگارتون علنی کردند که خودش متوجه نوع روابط پدر و مادر شما با هم میشه.
ولی شاید هردو خواستند که خواستگار و به دنبالش همسر دخترشون اصلا تو قضیه این اختلافها قرار نگیره.
بنظرم شما از الان تا همیشه رازدار خانواده تون نزد همسرتون باشین.
حالا اگه والدین شما قصد جدی مبنی بر جدایی داشتن (البته نه در حد حرف و تهدید)، قضیه کمی فرق داشت.
سارا جان به نظر من صلاح نیست که بگی شاید حتی بتونی از این موقعیت استفاده کنی و پدر و مادرت رو مجبور کنی بخاطر تو هم که شده رابطشون را بهتر کنند :163:
دوستای خوبم ممنون که جوابمو دادید بلو اسکای عزیز منم با نظرتون موافق هستم که من رازدار خانواده باید باشم ، از راهنمایی های خوبتون ممنون پس دیگه بهش در این موضوع چیزی نمی گم لافبیوتیفول عزیز ممنون از راهنماییت به آن تاپیکا سر زدم راستش تو این مدت ما اصلا راجع به سلایق حرف نزدیم همش بحث های اخلاقی و کلی بود ولی ایشون خیلی ایده آلی هستن و این منو نگران می کنه .
آریاناز عزیز پدر و مادرم نمی تونن با این شرایط خودشون را اصلاح کنن همین دیروز یه دعوا داشتم می ترسم بعد ازدواج دعوای آنها آبروی من را جلو همسرم ببره چون دوست ندارم آن بدانه که والدینم با هم اختلاف دارن
آقا آیدین ممنون از راهنماییتون