فک کنم اگه در یه مورد با khaleghezey اشتراک نظر داشته باشم تو همین جوابی بود که در مورد این نوشته بهتون دادن
ببینید شما به عنوان یه انسان هر فکر و عقیده ای میتونید داشته باشید و اصلا هم نباید به خاطرش به خودتون بگید امل چون فکر و عقیده حتما یه دلیل و منطقی پشتشه که شما اونا رو قبول دارید و منم برای همین بود که همش تاکید داشتم رو اینکه بعضی ادما با جنس مقابلشون راحت نیستن و اینکه شما هر طور احساس ارامش میکنی زندگی کن چون آدم برای دیگران زندگی نمیکنه که بخواد با متر و معیار اونا به خودش صفتای عجیب و غریب بده.
اون چیزی رو هم که در مورد به خطر افتادن اسلام گفتم مخاطبم اصلا شما نبودی بلکه همون دوستمون بود که یه سری دخترا رو به خاطر یه سری چیزای دیگه هم ردیف دختران ...... دونسته بود!!!
ببین دوست من اصن تنها دلیلی که میگم سعی کن با پسرا بیشتر ارتباط داشته باشی همینه که این مدل فکرا از ذهنت بره بیرون اینکه میگی:دوس ندارم با پسری دست بدم این که میگی دوس ندارم پسری رو با اسم کوچیک صدا کنم ..... چون اصن قرار نیس اگه با پسرا ارتباط داشته باشی این کارا رو انجام بدی!یکی از مشکلای بعضیا همینه که اینقد بهشون در مورد رابطه با جنسس مخالفشون بد گفتن که طرف از قبل فک میکنه اگه تو چش یه نفری نگاه کنه (بازم ببخشید که این جوری میگم) بعدش باید با هم بخوابن!!(معذرت)
نه خیر اصن این چیزا نیست شما خیلی راحت میتونی با پسرا ارتباط داشته باشی بدون اینکه بقیه رو با اسم کوچیک صدا کنی یا دست بدی(والا من خودمم هنوز چنین کاری نکردم اصن!!)
اصن ترس نداره اخه شما یکمی این فرضیه هایی که از قبل تو ذهنته بریز دور فک کن تازه میخوای همه چیو شروع کنی کم کم همه چیزا حل میشه
بعد به من بگو این عذاب وجدان برا اون لبخنده دلیلش چیه!؟خب من نمیگم برو با همه پسرا لاو بترکون که بلکه هر دختری باید یه حدی ارتباطاتش رو قوی کنه حالا با توجه به افکار و عقایدش ولی هر چیزی که هست باید تلاش کنی به عنوان یه انسانارتباطاتت رو تعریف کنی که اینم هیچ ربطی به دوست پسرو اینا نداره بلکه مث هر آدمی تو این کشور.اخه شما فرض کن یه کارمند بانک یه مغازه دار یه مدیر یه معلم یه استاد یه مهندس یه پزشک یا ... وقتی جنس مقابلشون بهشون برسه فوری به لکنت بیفتن و غش و ضعف کنن تصور کن اون موقع چه بلایی سر این کشور میاد!!بدون اینکه به بد بودن رابطه به پسرا فک کنی در حد چیزایی که دین گفته یا عرف گفته و.... اینا رو بی خیالش چون اینا فعلن در حد ارتباطی که شما باهاش مشکل داری نیست و برای خیلی خیلی مرحله بعد این چیزیه که شما توش مشکل داری پس سعی کن کم کم خودت رو تغییر بدی.
یه چیزی رو هم نفهمیدم چرا این قضیه چادر مطرح شد!!کی گفته دختر چادری امله!!کی گفته دختری که با پسرا نمیره کوه امله!
دختر دختره حالا چه چادری چه غیر چادری،پاک پاک...همینجا باید اعتراف کنم یکی از دوستای منم تو دانشگاه که فوق العاده دختر اکتیو و پرنشاطی هستن چادرین و هیچ مشکلی هم تو ارتباطاتشون نیست شاید از خیلی از این دخترای فشن و ... هم تو ارتباطاتش موفق تره البته خب هر دختری یه سری حد و مرز برا خودش باید داشته باشه که اگه کسی از این خط و مرزا رد شد بلافاصله به طرف بفهمونه که جلو تر بیای قلم پاتو خورد میکنم!!و به نظر من این دخترا هستن که جذابن و فوق العاده
بازم یه چیز دیگه بگم :هیچ وقت دختری رو به خاطر این ارتباطات راحت ترش با بقیه نسبت به رابطه ای که ما فک میکنیم درسته متر نکنیم و بعدش بگیم این دخترا ناپاکن!!!

(می دونم که این تفکر عقب افتاده به نظر میرسه ولی من اینجوریم . )

علاقه مندی ها (Bookmarks)