سلام بر تمامي دوستان گلم در تالار
اول از همه معذرت ميخوام كه دوباره وقت شريفتونو ميگيرم ولي واقعا تو سه راهي موندم!!!
"توي اين مطلب از 3 تا آقا صحبت ميشه:
آقاي شماره 1 كه همون فرديه كه بهش علاقه داشتم و به خاطر بعضي شرايط (همون طور كه قبلا گفتم) باهاش قطع ارتباط كردم
آقاي شماره 2 كه تازگي بهم پيشنهاد آشنايي داده
آقاي شماره 3 كه ايشونم از قضا اخيرا بهم پيشنهاد آشنايي داده"
قضيه از اونجا شروع شد كه يه بار تو محوطه ي دانشگاه بودم و آقاي شماره 1 هم كاملا اتفاقي تقريبا نزديكم ايستاده بود آقاي شماره 2 اومد جلو و به من درخواست بيشتر شدن رابطه و آشنايي رو داد...... منم خيلي رسمي باهاش صحبت كردم و از اونجايي كه آدم بدي هم نبود ازش خواستم كه يه مقدار بهم فرصت بده تا در موردش فكر كنم در همون حين واقعا بي تابي و سنگينيه نگاه آقاي شماره 1 رو حس ميكردم ....................... يه چند روز گذشت ......................... دوباره از قضا آقاي شماره 3 هم اومدن و به من پيشنهاد آشنايي دادن و دوباره از شانس بد من آقاي شماره 1 دوباره اين صحنه رو ديد...... واي كه چه قدر ناراحت شدم.بي تاب و ناراحت طاقت نيوورد و سريع از اون صحنه دور شد. (خيلي رنجيده خاطر شدم )......................2 شب بعدش تماس گرفت و گفت كه دلش برام خيلي تنگ شده و ميخواد كه تمام دلخوري ها رو از دلم در بياره و البته يه كمم از اينكه ديگران دارن بهم پيشنهاد ميدن ابراز ناراحتي كرد و گفت كه چرا من اينطوري باهاش رفتار ميكنم و ...(البته اصلا اصلا لحن تندي نداشتن و خيلي مودبانه فقط اظهار ناراحتي كردن).....منم يكم ازش گله كردم و اونم گفت كه ازم ميخواد كه دوباره برگردم....................
حالا من سوال دارم كه:
1) آيا اين آقاي شماره 1 واقعا طرز فكرش و قصدشو در مورد من تغيير داده يا فقط به خاطر اينكه نميخواد من با بقيه رابطه داشته باشم اين طوري ابراز علاقه ميكنه (حرفهايي رو ميزنه كه واقعا 2 سال از گفتنشون سر باز ميزد)؟؟؟؟؟؟؟
2) آيا ميتونم بهش اعتماد كنم كه 2 باره بعد از يه مدت كه از اين تب و تاب خارج شد سر حرف اولش برنگرده (البته هيچ وقت حداقل تا الان ازش دروغ و چابلوسي نديدم) ؟؟؟؟؟؟
آيا اين فقط يه حس مالكيت و غيرته يا واقعا ميتونم رو اين ابراز احساساتش حساب باز كنم؟؟؟؟؟؟؟؟ زود گذر نيست و اينكه مثلا فقط جو گير شده باشه؟؟؟؟؟؟
****چون واقعا 2 سال من جون كندم و اين حرفها رو به من نميزد و يه دفعه بعد از ديدن اين صحنه ها بهم گفت كه پشيمونه****
اينم بگم كه من آقاي شماره 1 رو به اون 2 تا ترجيح ميدم آخه خيلي خوب و مودب و متين و سنگين و نجيب و پاك و همه چيز تمومه........ولي اون ها هم در نگاه اول آدم هاي معقولي به نظر ميرسيدن.........

خيلي آدم محترميه .........به نظرتون دوباره بعد يه مدت عوض ميشه؟؟؟؟!!! من اونو به سايرين (افرادي كه بهم پيشنهاد دوستي و آشنايي و ... دادن) ترجيح ميدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)