[/color][/size][/font]سلام
خيلي خوشحالم كه ميتونم مشكلمو اينجا بگم.از همه دوستان ميخوام راهنماييم كنن.من تابستان سال گذشته بايكي از همكارام آشنا شدم و بعد از مدتي عقدكرديم.اما توي اين مدت متوجه شدم كه از نظر اخلاقي باهم خيلي اختلاف داريم.خيلي اذيتم مي كرد.با كوچكترين مسئله اي عصبي مي شد و...خيلي صبوري كردم كه شايد مشكلاتمان حل بشه اما نه تنها چيزي حل نشد كه روز بروز بدتر شد.درنهايت با غم واندوه زياد از هم جدا شديم.اينم بگم كه خيلي منو دوست داشت.يعني فكر نميكنم تو دنيا كسي باشه كه منو اندازه اون دوست داشته باشه.به همين خاطر بلافاصله بعداز جدايي همه تلاششو كرد كه نظر منو عوض كنه اما من بخاطر كارايي كه خودش وخانوادش در حقم كرده بودن نمي تونستم ببخشمش.حالا يك سال از ماجراي طلاق ما گذشته واون هنوز همكارامونو مي فرسته كه واسطه بشن.من واقعا نمي دانم چيكار كنم . يه خواستگار ديگه هم دارم اما هنوز شوهر قبليمو دوست دارم.نه ميتونم به قبلي جواب بدم(چون ميترسم دوباره اتفاقات گذشته بيفته)ونه ميتونم به خواستگار جديدم جواب بدم چون هنوز فراموشش نكردم.توروخدا كمكم كنيد.

.بابت جدایی تون واقعا" متاسفم .خواهر گرامی گفتید اخلاق .اخلاق تو زندگی زناشویی بیش از حد مهمه طوری که در دین ما اسلام و طبق احادیث و روایات معتبر میون معیارهای انتخاب همسر بعد از اصل مهم و حیاتی ایمان و تقوا ، به اخلاق اشاره شده و مسلما" معیاری که ارزش قرار گرفتن بعد از ایمان (که مربوط به ارتباط با خداوند است ) رو به خودش اختصاص داده ،نباید سرسری گرفته بشه و به خاطر امتیازات دیگه ازش بگذری.اگه کسی ایمان و اخلاق خوب داشته باشه اما تحصیلاتش کمتر از شما باشه یا مثلا" کارش به جای استخدام رسمی ،پیمانی یا حتی قراردادی باشه یا اینکه مثلا" نتونه خونه بخره یا ماشین نداشته باشه و مواردی از این قبیل ،میشه و به نظر من واجبه که باهاش ازدواج کنی و لیاقت شوهری رو داره .چون کسی که ایمان و اخلاق داره یعنی همه چی داره و کسی که این دوتا رو در کنار هم نداره یعنی در واقع هیچی نداره.البته یه چیزی بگم اینکه اخلاق خوب به این معنی نیست که بگیم طرف بگه و بخنده و جوک تعریف کنه یا شوخی کنه و به احتمال زیاد تو این میون کسی رو به مسخره بگیره تا بقیه بخندن و ... بلکه منظور از اخلاق خوب اینه که خصوصیات اخلاقی خوب و پسندیده داشته باشه.به طور مثال :
علاقه مندی ها (Bookmarks)