به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 99 [ 11:23]
    سطح
    25
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

برای ترک این عادت چکار کنم؟

سلام. من یه چند وقتیه یه مشکلی پیدا کردم که علاوه بر خود مشکل اثراتش هم مشکلم رو دو چندان میکنه.
    من دو سه ماه پیش رو به گناه زشت خ.ا افتادم ... میدونم خیلی بده ولی یه یه اتفاقایی افتاد که یکم باعث شد اعتیادم بیشتر بشه... من از ۱۷ سالگی وزنم زیاد نشد حدود ۵۲ کیلو موند‌ در حالی که نسبت به قدم ۲۰ و خورده ای کم دارم. مشکلم هم نداشتن اشتها بود‌ و کم غذا خوردن. همچنین من حساسیت شدید به خیلی از مواد غذایی عادی که همه میخورن دارم. برای این دوتا دکتر رفتم زیاد و دارو های مختلفی استفاده کردم ‌ولی فایده نداشته.
    راه ورودم بهش ولی به خاطر درگیری ذهنی سر کار بود. از اول سال سر بحث کرونا خیلی بهم فشار اومد‌. ولی خب از وقتی اینکا رو کردم اشتهام بیشتر سه کیلو وزنم اضاف شده ... روزای که این غلطو میکنم تا سه چهار روز یعدش حساسیت ندارم. ولی میدونم اگه معتاد بشم بدبختم ..‌‌‌. چیکار کنم بخدا ... وزنم اصلا بالا نمیره و هیج اشتها ندارم تو این ۷ سال یه کیلو هم اضاف نشده ولی الان تو این سه چهار ماه رفته بالا ... آخه چرا شانس ندارم که گناه باعث این میشه

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    سلام بر شما

چند سؤال دارم لطفا پاسخ بدین؛
    ۱. الان چند سالتون هست؟
    ۲. فکر میکنین چه استعدادهایی دارین و به چه چیزهایی علاقه مندین؟
    ۳. شغلتون چی هست؟
    ۴. ارتباطتتون با اعضای خانواده چگونه هست؟
    ۵. دغدغه ها و مشکلات شما در زندگی چه چیزهایی هستن؟
    ۶. آرزوها و اهداف شما چه هست؟

متشکرم

3. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    سلام بر شما

چند سؤال دارم لطفا پاسخ بدین؛
    ۱. الان چند سالتون هست؟
    ۲. فکر میکنین چه استعدادهایی دارین و به چه چیزهایی علاقه مندین؟
    ۳. شغلتون چی هست؟
    ۴. ارتباطتتون با اعضای خانواده چگونه هست؟
    ۵. دغدغه ها و مشکلات شما در زندگی چه چیزهایی هستن؟
    ۶. آرزوها و اهداف شما چه هست؟

متشکرم
    سلام
    1. ۲۳ سالمه
    ۲. والا کامپیوتر و این جور چیزا بلدم. زبانم هم خوبه... اتفاقا خیلی وقتا با همین سیستم سرگرم میشم و همه چیز یادم میره
    ۳. تو یه کافی نت کار میکنم
    ۴. ارتباط من خوبه ولی خانوادمون یه چند وقتیه خیلی دنبال خونه ایم گیر دادن و تنش زیاد میشه گاهی
    ۵. دغدعم آیندمه ... من پارسال یه مقدار پول داشتم و برنامه ریزی کردم که امسال حقوقامو جمع کنم با اون پوله میشه یه ماشین خرید. الان که اینجور شد و این پرید. دیگه با بقیه قیمت ها هم معلوم نیست بشه خونه خرید.کارمم هم خیلی قطعی نیست و دست صابکاره. کلا مثل مشکل خیلی جوونای هم سن خودم.
    ۶. یه جای خوب استخدام بشم. و خانوادم هم خونه مناسب با قیمتی که میتونیم پیدا کنن این چند وقته هم اونا خیلی سختی کشیدن هم من.

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array

متشکرم
    در مورد مسئله ای که ابتدای صحبتتون مطرح کردین باید خدمت شما عرض کنم این یک نیاز طبیعی هست که خداوند در موجودات زنده قرار داده، اما روش شما همانطور که اشاره کردین، روش غلطی برای رفع اون هست. خیلی وقت ها مشکل دقیقا از جایی شروع میشه که آدمها میخوان با نیازهاشون بجنگن، پس در اینجا باید آگاهی کسب کنن و بهترین و سالم ترین راه رو برای رفع اون نیازها پیدا کنن.
    در یک مستند فردی داخل جنگل دسترسی به آب سالم نداشت و خیلی تشنه بود، سعی کرد با یکسری روش ها و تلاش زیاد چند ساعته آب سالم بدست بیاره و رفع تشنگی کنه. در اون مستند میگفت اینجا آب هست ولی خوردنش سبب مسمومیت و دل درد میشه و از طرفی من هم بسیار تشنه هستم. ( یعنی راهی برای رسیدن به آب سالم و در امان ماندن از عطش و نابودی ساخت )

راه درست رفع مشکلتون این هست که جاده ای بسازین! جاده ای که شما رو به مقصد اصلی برسونه و به نیازهاتون بعنوان یک انسان پاسخ درستی بده. اگر جاده ای نسازین در بیراهه های تمناهای جنسی و متعاقب اون مشکلات متعدد گرفتار میشین و چگونه ست حال کسی که راه رو گم کرده و سرگردان هست؟
    ساختن جاده بمعنی تلاش هست، تلاشی که شما رو در مسیر ازدواج و رابطه ی امن و سالم قرار خواهد داد.

در قدم اول برای جلوگیری از تکرار چنین کار اشتباهی بسترها رو شناسایی کنین، یعنی چی؟
    یعنی ببینین در چه موقعیت هایی و بدنبال چه چیزهایی شما دچار این مسئله میشین. وقتی فهمیدین اونها رو حذف کنین. مثلا اگر زمان خواب هست، بیداریتون رو کمی افزایش بدین تا با خستگی و خواب آلودگی وارد رختخواب بشین و بقول قدیمی ها چشم که باز کنین ببینین آفتاب زده...

جای امیدواری ماجرا برای شما اینجاست که بنظر میاد جوان پر تلاشی هستین و استعدادهایی هم دارین ، اینها میتونن شما رو در رسیدن به خیلی خواسته ها کمک کنن. جوانی که زحمت میکشه و پولی پسنداز میکنه حتی اگر ارزش اون پول پایین بیاد، ارزش زحمات و دوندگی هاش هرگز کم نمیشه.
    جوانی که خواستش آسایش و خوشحالی خانوادش هست، میتونه افکار و رفتارهای ارزشمندی رو بسرعت جایگزین کنه و از افکار و رفتارهای مضر فاصله بگیره.

ترک این عادت یک شبه امکان پذیر نیست و باید با صبر، توکل به خدا و صد البته تلاش اون رو از بین برد. راههای متعددی برای جلوگیری هست که به کرات توصیه شده و حتما خواندید. بهتون توصیه میکنم برای معرفی روش های مختلف ترک این عادت و راهنمایی و باز تر کردن بحث از مشاوره خصوصی سایت پیگیری کنین و عضو انجمن آزاد بشین. لینک زیر رو ببینین
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=30358
    اما راههایی برای رسیدن به اهدافتون بشما معرفی میکنم که در نهایت شما رو به خواسته های متعددی میرسونه مثل خرید ماشین و خانه، داشتن شغل، ازدواج و ... ؛

* تجسم آینده و نوشتن اهداف
    آینده ای رو تجسم کنین که در اون به هدف های بزرگتر رسیدین. حالا اهدافتون در یک دفترچه بنویسین و سعی کنین این هدف رو به هدف های کوچکتری تقسیم کنین.

مثلا من پنجاه میلیون دارم که فعلا به پول ماشین نمیرسه اما میتونم باهاش طلا بخرم. پس طلا رو میخرم و یا فلان سهام رو میخرم و یا ... ( با کمک از کارشناس مربوط به اون حوزه )
    این راه رسیدن شما رو ساده میکنه و باعث میشه سرمایتون رو از دست ندین و ارزشش بیشتر بشه و در نهایت به اون ماشین که هدف اصلی هست برسین. همچنین کمک میکنه تا شما در راهی که هستین هرگز ناامید نشین و مدام تلاش کنین.

* چند هدف
    همیشه چند هدف رو در نظر بگیرین و همه ی امیدتون به یک هدف نباشه، اگر تو هدف اول به مشکل بخورین، حداقل میتونین از اهداف دیگری که دارین رو پیگیری کنین و ناامید نمیشین.

* تخم مرغ و سبد
    همه ی تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نگذارین و سرمایتون رو جاهای مختلفی بکار بگیرین. ( طلا، سهام، برخی مشاغل و ... ). اگر از طلا ضرر کردین لااقل بخشی از پولتون در سهام و ... حفظ بشه و کلا همه رو از دست ندین.

* چنگ زدن به فرصت ها
    خودتون رو در معرض فرصت های بیشتر قرار بدین. مثلا چندی قبل یک فروشگاه معتبر درخواست نیرو کرد. بنده به شخصی که بیکار بود اطلاع دادم. گفت یعنی من باید اجناس مردم رو ببرم تحویل بدم؟؟؟
    این یعنی فرار از فرصت و در نتیجه بیکاری و متعاقب اون مسائل متعدد...
    پس کار کردن عیب نیست و باید از کم تلاش کرد تا به نتیجه رسید. سرگذشت برخی افراد ثروتمند ایران رو بخونین اکثرا از کم و از شغل های کوچک شروع کردن. شما هم از کم شروع کنین تا در سنین بالاتر به جایگاهی خوبی برسین.

برای تقویت استعدادهاتونم پیشنهاد هایی دارم؛

* استفاده از منابع و موقعیت های مختلف
    از حضور افراد متخصص و آگاه، از کتاب ها، مقالات، ویدئوهای آموزشی و ... در زمینه ی تقویت و گسترش استعدادهاتون استفاده کنین.
    شما باید بیشتر بدونین و این آگاهی سبب میشه پیشرفت کنین و ارتباط با افراد موفق تأثیر مثبتی روی شما میگذاره.

* حذف تفکرات مالی
    راهی که برای تقویت استعدادها و عدم ناامیدی توصیه میشه. یعنی انتظار درآمد زایی از استعدادتون رو از همون اول نداشته باشین تا انگیزتون رو از دست ندین. قطعا به مرور وقتی پیشرفت کنین دیگران شما رو میبینن و رشد میکنین و درآمد کسب میکنین.

من فرصت شد مطالب بیشتری براتون میگذارم ، شما هم اگر چیزی لازم هست بگین.

ویرایش توسط سحر بهاری : سه شنبه 21 مرداد 99 در ساعت 00:28 دلیل: افزودن لینک جدید، بجای لینک قبل که خراب بود.

6. 3 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

Hesamhesham (سه شنبه 21 مرداد 99), miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), Mvaz (دوشنبه 20 مرداد 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 خرداد 04 [ 20:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    7,934

تشکرشده 6,925 در 2,425 پست

Array
    با سلام

برا از بین بردن الگوهای منفی 6 تا مرحله باید انجام بدید :

مرحله 1: تعهد ( قدرت )
    مرحله 2:انگیزه
    مرحله 3 :قطع الگوی منفی
    مرحله 4 : جایگزینی الگو مثبت برا الگوی منفی
    مرحله 5 : تکرار الگو مثبت ( بر ا تقویت شبکه های عصبی و نورون ها بر الگو مثبت و جدید )
    مرحله 6 : امتحان و بازبینی نتیجه ( تست )

تاپیک زیر را کامل بخونید
    اگه سئوال داشتید بپرسید .
    باغ غنی ذهن شما

در تاپیک بالا تا حدودی درباره ساختار مغز از جمله نورون ها و شبکه های عصبی صحبت شده ،،
    اینکه یه عادت چطوری در ما نهادینه میشه و چه راهکاهایی باید بررسی بشه .
    یادمون باشه ، یاد خدا - قرائت قرآن ، ورزش ، ،،،، کمک بسیاری خواهد کرد .

د رپناه خدا
    ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 20 مرداد 99 در ساعت 20:20

8. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

Hesamhesham (سه شنبه 21 مرداد 99), miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), Mvaz (دوشنبه 20 مرداد 99), سحر بهاری (سه شنبه 21 مرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.

ضمن تایید راهنمایی های دوستان، میخواستم چند تا نکته بگم.

یکی از عوامل اصلی این مشکل، وجود اضطرابه.
    از پست اولتون اینجور به نظر میاد که چندین سال هست با اضطراب مساله وزنتون درگیر هستید. نگرانیتون رو از مساله وزن کاهش بدید. به طور کلی تمرکز همراه با اضطراب بر هر چیزی، نتیجه عکس میده.

به نظر من مراجعه ای به روانپزشک برای کنترل زمینه اضطرابیتون داشته باشید. ممکنه با یک‌داروی ضد اضطراب ساده، نتایج خوبی بگیرید.

موفق باشید.

10. 4 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

Hesamhesham (سه شنبه 21 مرداد 99), miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), Mvaz (دوشنبه 20 مرداد 99), سحر بهاری (سه شنبه 21 مرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    امروز [ 18:42]
    سطح
    95
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 757
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,679

تشکرشده 1,815 در 746 پست

Array
    سلام
    چندتا بحث وجود داره،
    یک موضوع وزن شما
    دو. موضوع حل یک مسئله توسط ایجاد یک مشکل دیگه
    سه. عادت غلط

همونطور که خودت عنوان کردی، این اتفاق فرایند خوبی نیست و عادت زشتی هست، و تا به اعتیاد نکشیده ازش فاصله بگیر، راه هاش هم که دوستان بخوبی اشاره کردند. و از طرفی شما ممکنه در ذهنت ناخوداگاه داری این لذت جویی که به نظر خودت هم زشته، براش دلیل منطقی و بجا میاری.
    در مورد موضوع دو و یک که وابسته به هم هستند، شما باید به طور ریشه ای یاد بگیری نحوه حل مسئله چی جوری هست، کار شما مثل این دانش آموزی می مونه که برای کم کاری در تحصیلش میره از مواد مخدر استفاده میکنه تا امتحاناتش رو خوب بده. نحوه خل مسئله برای این دانش اموز ایا واقعا همین مواد مخدره؟ یا بهتره برا چرایی درس نخوندنش رو حل کنه، ببینه مشکل اش دقیقا کجاست و اون رو حل کنه.

برسیم سر موضوع یک، این داستان لاغری شما، چرا برات حائز اهمیته که به سمت چاقی بره؟ بر اساس چه دلایلی میگی من باید چاق بشم؟

12. 3 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Hesamhesham (سه شنبه 21 مرداد 99), miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), سحر بهاری (سه شنبه 21 مرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array
    برادر گرامی، از آنجایی که من هم سالها با مساله کمبود وزن درگیر بوده ام، میخواستم از تجربه ام در این زمینه براتون بگم شاید به دردتون خورد.

منم همیشه احساس بدی داشتم از وزن کمم. اما متوجه شدم این احساس منفی، از برخوردهای دیگران در من ایجاد شده. در واقع این محیط و آدمها و فرهنگ و ‌... بودند که باوری بر این در ذهن من ساخته یودند که میزان چاقی یا لاغری در ارزشمندی وجود من موثر است. باوری غلط، بر پایه ی استدلال و عقایدی غلط.

در صورتی که وقتی در آینه به خودم نگاه میکردم، به نظر خودم خوب بودم.

- - - Updated - - -

ببخشید، نمیدونم چرا نصف نوشته هام پرید. پستم ناقص شد
    فردا تکمیلش میکنم

14. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), Mvaz (سه شنبه 21 مرداد 99), سحر بهاری (سه شنبه 21 مرداد 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    سلام.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.

ضمن تایید راهنمایی های دوستان، میخواستم چند تا نکته بگم.

یکی از عوامل اصلی این مشکل، وجود اضطرابه.
    از پست اولتون اینجور به نظر میاد که چندین سال هست با اضطراب مساله وزنتون درگیر هستید. نگرانیتون رو از مساله وزن کاهش بدید. به طور کلی تمرکز همراه با اضطراب بر هر چیزی، نتیجه عکس میده.

به نظر من مراجعه ای به روانپزشک برای کنترل زمینه اضطرابیتون داشته باشید. ممکنه با یک‌داروی ضد اضطراب ساده، نتایج خوبی بگیرید.

موفق باشید.
    سلام. آره این وزنم خیلی وقته رو فکرمه آخه با اینکه قدم ۱۷۵ خوبه ولی وزنم خیلی کمه ۵۲ کیلو اونم تو ۶ ۷ سال یه کیلو هم بیشتر نشه بدنی هم که ضعیف باشه سریع سرما میخوره یا درد میگیره. همه ی اضطرابم هم این نیست کلا آدم مضطربی هستم خیلی فکر میکنم که بده اینجور

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    برادر گرامی، از آنجایی که من هم سالها با مساله کمبود وزن درگیر بوده ام، میخواستم از تجربه ام در این زمینه براتون بگم شاید به دردتون خورد.

منم همیشه احساس بدی داشتم از وزن کمم. اما متوجه شدم این احساس منفی، از برخوردهای دیگران در من ایجاد شده. در واقع این محیط و آدمها و فرهنگ و ‌... بودند که باوری بر این در ذهن من ساخته یودند که میزان چاقی یا لاغری در ارزشمندی وجود من موثر است. باوری غلط، بر پایه ی استدلال و عقایدی غلط.

در صورتی که وقتی در آینه به خودم نگاه میکردم، به نظر خودم خوب بودم.

- - - Updated - - -

ببخشید، نمیدونم چرا نصف نوشته هام پرید. پستم ناقص شد
    فردا تکمیلش میکنم
    دقیقا اخه هر جا میرم میگن چرا اینقد لاغری هیکلم بد نیست ولی همه منفی نگرن وگرنه بخدا خودم راضیم که زیاد نگران خوردن و چاق شدن نیستم خدا رو شکر هر چی بخوام میتونم بخورم ولی متاسفانه مردم دوست دارن سرک بکشن تو زندگی بقیه. نمیدونم چاقی و لاغری من چی میرسونه به اونا ... البته باید وزنم بیشتر باشه چون بهرحال مرد هستم باید بنیه و قوه بدنی بالاتر باشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام
    چندتا بحث وجود داره،
    یک موضوع وزن شما
    دو. موضوع حل یک مسئله توسط ایجاد یک مشکل دیگه
    سه. عادت غلط

همونطور که خودت عنوان کردی، این اتفاق فرایند خوبی نیست و عادت زشتی هست، و تا به اعتیاد نکشیده ازش فاصله بگیر، راه هاش هم که دوستان بخوبی اشاره کردند. و از طرفی شما ممکنه در ذهنت ناخوداگاه داری این لذت جویی که به نظر خودت هم زشته، براش دلیل منطقی و بجا میاری.
    در مورد موضوع دو و یک که وابسته به هم هستند، شما باید به طور ریشه ای یاد بگیری نحوه حل مسئله چی جوری هست، کار شما مثل این دانش آموزی می مونه که برای کم کاری در تحصیلش میره از مواد مخدر استفاده میکنه تا امتحاناتش رو خوب بده. نحوه خل مسئله برای این دانش اموز ایا واقعا همین مواد مخدره؟ یا بهتره برا چرایی درس نخوندنش رو حل کنه، ببینه مشکل اش دقیقا کجاست و اون رو حل کنه.

برسیم سر موضوع یک، این داستان لاغری شما، چرا برات حائز اهمیته که به سمت چاقی بره؟ بر اساس چه دلایلی میگی من باید چاق بشم؟
    آره از بس استرسی هستم بدتر کرده کارمو ... متاسفانه نتیجه مثبت دیدم و شیطون گولم زد.
    چاق شدن هم که بهرحال خیلی کم تر از وزن نرمالم هستم بنیم هم ضعیفه گاهی حس میکنم اینقد لاغر باشم کسی زن هم نمیده بهم آخه تا مردم ببینن اولین چیز میگن چرا ایتقد لاغری؟ خیلی دکتر هم رفتم میگن ژنتیکه یا باید زیاد بخوره میگم هیچ جوره اشتهام نمیاد دیگه هیچ یه شربت میدن که اونم اثر نمیکنه. سر این اتفاق که واقعیتش یکی از دوستام گفت هر کی اینکار کرده شکم اورده گول خوردم ولی خب سه کیلو اضاف شد وزنم ولی نمیشه اینجوری فایده نداره

16. کاربر روبرو از پست مفید Hesamhesham تشکرکرده است .

miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hesamhesham نمایش پست ها
    همه ی اضطرابم هم این نیست کلا آدم مضطربی هستم.
    چند سؤال دارم لطفا آقای حسام پاسخ بدین؛

۱. از چه زمانی متوجه اضطرابتون شدین؟ آیا کسی در خانواده شما چنین سابقه ای داره؟
    ۲. زمان اضطراب چه علایمی دارین؟

18. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 22 مرداد 99), Mvaz (چهارشنبه 22 مرداد 99)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)