سلام به همه، من 2 تاپیک اینجا گذاشتم اما خیلی کم دوستان جواب دادن ولی این بار عاجزانه خواهش می کنم کمکم کنید.
نیومدم مشکل خودمو بگم چون دیگه مشکلاتم واسم مهم نیستن شاید سرزنشم کنید که کاسه داغ تر از آشم عیبی نداره حاضرم هر حرفی رو به جون بخرم اما راهنماییم کنید.
دوستم شرایط بدی داره و من هیچکاری ازم بر نمیاد ماه هاس حتی دعاهام نتیجه نمیده حالام که گفته واسم دعا نکن. دارم داغون میشم نمی تونم زجرشو ببینم مشکل مالی مشکل خونوادگی و... من هیچکاری ازم بر نمیاد نمیخواد باهاش حرف بزنم خیلی نا امیده باورش شده خوشبختی هیچوقت واسش نمیرسه زیر بار فشار مالی وحشتناک داره کم میاره دانشجوئه اما نمی تونه درسشو بخونه،من هرچی میگم میگه شعاره، خب حقم داره تا 1هفته دیگه باید 10 میلیون پول جور کنه اما واقعا نمی تونه ازدواجش بهم خورد هیچ امید و انگیزه ای واسه ادامه نداره روز بروز داره بدتر میشه و من فقط نظاره گرم استرس این پول داغونش کرده. خونوادشم خیلی مشکل دارن.
من واقعا دارم دیونه میشم نمی تونم بی تفاوت باشم نمی تونم عذابشو ببینمو هیچکاری نکنم بقیه بهم میگن به تو چه بهش بگو مشکلاتشو بهت نگه اما من این حرفو قبول ندارم اونم تو سختیا کنار من بوده واقعا از انسانیت دوره آدما رو موقع مشکلاتشون ول کنیم به حال خودشون.
هر چی به خدا التماس میکنم سختیاش بیشتر میشه حتی دیگه امید نداره که سختیا تموم میشه از 1 دختر شاد و سرزنده شده 1آدم نا امید26 سالشه میگه ازبس جنگیدم دیگه توان ندارم
من ذهنم به هیچ جا قد نمیده آخرین امیدم واسه راهنمایی اینجا بود شما رو بخدا راهنماییم کنید که چیکار کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)