سلام.
نمی دونم چرا موضوع قبلی من با عنوان http://www.hamdardi.net/thread-34894.html بسته شده بود.
این به مدت تقریبا 3-4 ماه رو به خودم و همسرم زمان دادم. الان همه چی ارومه. خدا رو شکر همسرم متوجه خیلی از کم و کسری ها شده و تا حدودی هم تغییراتی در رفتارش داده.
تو این مدت یک بار هم دلم نخواسته به اون روا بر گردم. 99 درصد روابط نامشروع من در حد مجازی و نت بود شاید باورتون نشه اما تو این 3-4 ماه اصلا دلم نمی خواست بیام بشینم پای کامپیوتر اگرم اومدم در حد خوندن یه موضوعی بوده و زود بلند شدم.
اما مدتیه حس کمبود هایی دارم. دلم می خواد می تونستم یه جایی فعالیت کنم. دوست دارم سرم گرم باشه ولی متاسفانه همه راهی رو بسته می بینم.
بعد از اون ماجراهای 3-4 ماه پیش ما خونه رو عوض کردیم البته ربطی به ماجرا نداشت یه پولی داشتیم خونه رو خواستیم یه ذره بزرگتر کنیم ولی این یه ذره باعث شد ما دوباره به شدن مقروض بشیم. از اون طرف هم دو تا بچه کوچیک دارم. سرم و بیشتر با کار خونه و بچه ها و مدرسه و درس پسرم و ... گرم کردم اما باز گاهی احساس می کنم به یه چیزی نیاز دارم که نمی دونم چیه. خودمم این احساساتم و درک نمی کنم. حقیقتش مدتی هم صبر کردم و تایپیکی نزدم گفتم شاید یک حس زودگذر باشه ولی بر عکس می بینم داره هر روز پر رنگ تر می شه.
مدتیه هر روز صبح ساعت 6:30 می رم پیاده روی و دویدن و ... بعدش میام خونه حمام و بعدش یک ربع قران می خونم. و صبحانه بچه ها و ناهار درست کردن و بعدش پسرم و می برم مدرسه بازم باقیش کار خونه . کتابخونه می رم خیاطی می کنم شبم که شوهرم ساعت 8 بر می گرده. اما بازم یه حسی تو وجودم کمه.
راستش یه کمم نگرانم کرده. به من می گین باید دیگه چیکار کنم که نکردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)