به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 مهر 93 [ 12:33]
    سطح
    3
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 9 در 4 پست

Array

میخوام دیگه اینقد از مجرد بودنم خجالت نکشم

سلام. من 20 سالمه. دانشجوام. تو شهری که زندگی میکنیم، رسمه دخترا رو تو همون دوران دبیرستان شوهر میدن. مثلاً کلاس خود ما نصف بیشترشون متاهل بودن... بعد اگه دختری هم سنش از 24-25 گذشت، دیگه پیردختر حساب میشه و نباید انتظار خواستگار مجرد از شهر خودمون داشته باشه...
    من میدونم که با اوضاعی که الآن هست، ممکنه یه دختر تا 30 سالگی هم مجرد بمونه. ولی خیلی دلم میگیره وقتی میبینم هم سن سالام یا کسایی که سنشون از منم کمتره بچه شون بغلشونه،اون وقت از تنها چیزی که ازم می پرسن راجع به درسمه!!! همه میگن فلانی معلدت چند شد؟ دانشگاه کی میری؟ کی میای؟... دیگه حالم از این سوالا به هم میخوره. تو دلم میگم مرده شور هرچی دانشگاه و درسه رو ببره...
    شایعه ست که دوست صمیمیم داره ازدواج میکنه... من و این دختر هم سنیم،هم دانشگاهی هستیم،یه رشته میخونیم،حتی فامیل هم هستیم!!! بخاطر همین نگاه خانواده م از وقتی شنیدن بهم عوض شده. میشینن با هم پچ پچ میکنن. هی ازم می پرسن فلانی چرا ناراحتی؟ بعد یه بار یکیشون برگشت گفت: بخاطر ازدواج دوستشه! یعنی میخواستم همون موقع خودمو بکشم از احساس حقارت... مامانم هم برداشت سخنرانی کرد برام که آره، فلانی از تو باعرضه تره،فلانه و بهمانه که شوهر کرد... به خدا داشتم می مردم...
    حالا جالبش اینه که این دختره اول همه جا آویزون من بود. برا درس و ... همش زنگ میزد گریه میکرد که اگه تو بری دانشگاه و من تنها بمونم میمیرم... میخوام حتماً همه جا باهم باشیم. الآن از وقتی براش خواستگار اومده، جواب سلامم هم به زور میده. جلوی بقیه مسخره م میکنه، از ظاهر و رفتارم گرفته تا همه چی. با دوست مشترکمون که اتفاقا متاهله(!) میرن میگردن بدون اینکه به من خبر بدن. انگار که من شوهراشون رو می دزدم!!!!
    همش به خودم میگم شاید من تا 10-15 سال دیگه هم ازدواج نکردم، نمیشه که همش بشینم غصه بقیه رو بخورم... ولی نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم. همش تو فکر اینم که من و این دختره موقعیتمون شبیه همه،اون وقت من تا حالا حتی یه خواستگارم نداشتم.

2. 3 کاربر از پست مفید blueberry تشکرکرده اند .

nafiseh joon (سه شنبه 21 مرداد 93), تیام (سه شنبه 21 مرداد 93), دختر بیخیال (سه شنبه 21 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 96 [ 14:25]
    سطح
    41
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    136

تشکرشده 378 در 148 پست

Array
    غصه ام میگیره وقتی پستهایی اینچنینی رو میبینم و اتفاقا چه قدر هم زیاد میبینم تو این سایت.
    شماهایی که مجردین چرا این افکار رو توی سرتون میپرورونین؟ انقد بهش شاخ و برگ میدین؟
    چرا فکر میکنین تمام فلسفه خلقت ما زنها در ازدواج هست و لاغیر؟
    چرا فکر میکنید زندگی و خوشبختی از زمانی آغاز میشه که شوهر کنه ادم؟
    چرا عمر رو تلف میکنید به پای افکاری که واقعا پوچه؟
    چرا لحظه به لحظه خودتونو درگیر یه استرس بیخود میکنید که ای وای دیر شد؟ چرا همه شوهر کردن من نه؟ چرا ...؟ چرا؟

دوست نازنینم این افکار رو متوقف کن. چرا به خودت برچسب میزنی؟
    خب توی شهر شما عقاید اونطوریه دلیلی نداره شما هم موافق اون جریان حرکت کنی که
    هر کسی گفت ازدواج ازدواج و ای وای دیر شد.. بگو من قصدم خوشبخت شدنه نه صرفا ازدواج کردن. اینو به خودت بقبولون.
    که هدف خوشبختیه نه صرفا ازدواج
    20 سال واقعا سن بسیار کمیه. بسیار بسیار کم. اینو مطلقا به خاطر یه دلداری الکی نمیگم.واقعا کمه.
    خودت رو با دیگران مقایسه نکن.
    زندگی اون دختری بهتره که تو 15 سالگی با یه ادم با تحصیلات پایین؛ درآمد کم،شاید فرهنگ پایین و ... ازدواج کرده و الانم 2 تا بچه داره تو 22 سالگی یا شمایی که بعد از لیسانس میری فوق لیسانستو هم میگیری و توی 23-24 سالگی با یه ادم با تحصیلات بالاتر و درامد بالاتر و ...ازدواج میکنی؟ شمایی که فرصت دیدن ادمهای بیشتر داری؟ شمایی که دایره انتخابت روزبه روز بیشتر میشه و از بین خواستگارا میتونی اونیب رو انتخاب کنی که به معیارات نزدیکتره؟ به ادمهای بیشتری فرصت میدی تو رو ببینن و به خانواده شون معرفی کنن؟
    واقعا کدوم یکی خوشبختر میشن؟
    ویرایش توسط فرخ رو : سه شنبه 21 مرداد 93 در ساعت 19:05

4. 6 کاربر از پست مفید فرخ رو تشکرکرده اند .

anisa (چهارشنبه 22 مرداد 93), blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), nafiseh joon (سه شنبه 21 مرداد 93), paniz93 (چهارشنبه 22 مرداد 93), مهربونی... (چهارشنبه 22 مرداد 93), تیام (سه شنبه 21 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مهر 93 [ 10:09]
    سطح
    16
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive500 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    من هم دلیل دیدن این پست ها رو نمیفهمم
    آخه اینجا کدوم شهر هس؟
    20 سال سن هس واقعن؟؟؟؟؟؟؟

ما ها پس ترشیدیم
    رفت

6. کاربر روبرو از پست مفید nafiseh joon تشکرکرده است .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    ببخشید دوست عزیز وسط تایپیک شما ولی طاقت نیاوردم

خانم فرخ رو

خب توی شهر شما عقاید اونطوریه دلیلی نداره شما هم موافق اون جریان حرکت کنی که
    هر کسی گفت ازدواج ازدواج و ای وای دیر شد.. بگو من قصدم خوشبخت شدنه نه صرفا ازدواج کردن. اینو به خودت بقبولون.
    که هدف خوشبختیه نه صرفا ازدواج
    خوش به حالتون تو جایی زندگی میکنید که ازدواج برای خوشبختیه!!!

یه عده آدم مثل من و شاید این دوست عزیز جایی زندگی میکنن که ازدواج از نظرش فقط برای بستن دهن مردم به کار میره چون نمیفهمیم ازدواج یعنی چی!!!

من خودم که 23 سال دارم به شخصه چیزی از ازدواج نمیدونم ولی دوست دارم ازدواج کنم برای اینکه جایی که زندگی میکنم این یک اصل اساسیه و بعد از ازدواج سریعا باید بچه دار بشم تا

به موفقیت نهایی و تایید خانواده و فامیل برسم و بتونم یک جور هایی باعث سربلندی خانواده ام بشم.

این معنیه موفقیته نه تحصیلات خوب نه داشتن شغل نه ....

یا باید جلوشون کم بیاری و با هر کسی که از دم در رد میشه ازدواج کنی یا اونقدر پوست کلفت باشی که اونم نمیشه مگه یه دختر تنها که همه ی امیدش حمایت خانواده اشه و میبینه که

اونها هم با بقیه یه جورایی هم نوا شدن چقدر میتونه تحمل کنه؟ مطمئن باشید جوری کم میاره که دیگه حتی اسمشو یادش میره!!!

دختری که از سن پایین دنبال ساختن آینده شه جوری آینده رو براش سیاه میکنن که چیزی جز جز غم و غصه نمیبینه!!!

اگه این خانم یا من به بلوغ فکری رسیده باشم و بتونیم حرف آدمای دیگه رو محل نذاریم و با نقشه ی خودمون بریم جلو مطمئنم به جاهایی میرسیم که نه تنها خودمون بلکه دست خیلی از

آدمها رم میگیریم و میکشیم بالا.

اما کو آموزش؟

به من یاد میدن باید ازدواج کنی و بچه دار بشی تا وقتی پیر شدی و شوهرت افتاد زمین مرد یک نفر رو داشته باشی تا ازت حمایت کنه!!!

به شما یاد میدن تا زمانی که احساس نیاز به ازدواج نکردی مبادا ازدواج کنی.

به من میگن حیف بچه بودی شوهرت ندادیم تا اینقدر سرکش نشی و اگه بچه بودی شوهرت میتونست تو رو اونجور که دلش میخواست تربیت کنه تا کاملا مطیع اوامرش باشی و هر چقدر

تو خونه اش عذاب بکشی فکر کنی خوشبختی. حالا چشمات باز شده و عقلت میرسه و دیگه حاضر نیستی با آدم بیکار بی عار بیسواد که فرق بین زن و اسیر جنگی رو نمیدونه ازدواج

کنی!!!

این روزها فقط استرس و ناراحتی جای همه ی آرزوهای آدمهایی مثل من رو میگیره. چون دختریم و سنمون بالای 20. گناهمون اینه که دختر متولد شدیم. گناهمون اینه که دختر انسان نیست.

ترس از حرف فامیل همین.من نه درکی از ازدواج دارم نه درکی از خوشبختی.

اسارت واقعی یعنی این.

8. 3 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), nafiseh joon (سه شنبه 21 مرداد 93), دختر بیخیال (سه شنبه 21 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط blueberry نمایش پست ها
    سلام. من 20 سالمه. دانشجوام. تو شهری که زندگی میکنیم، رسمه دخترا رو تو همون دوران دبیرستان شوهر میدن. مثلاً کلاس خود ما نصف بیشترشون متاهل بودن... بعد اگه دختری هم سنش از 24-25 گذشت، دیگه پیردختر حساب میشه و نباید انتظار خواستگار مجرد از شهر خودمون داشته باشه...
    من میدونم که با اوضاعی که الآن هست، ممکنه یه دختر تا 30 سالگی هم مجرد بمونه. ولی خیلی دلم میگیره وقتی میبینم هم سن سالام یا کسایی که سنشون از منم کمتره بچه شون بغلشونه،اون وقت از تنها چیزی که ازم می پرسن راجع به درسمه!!! همه میگن فلانی معلدت چند شد؟ دانشگاه کی میری؟ کی میای؟... دیگه حالم از این سوالا به هم میخوره. تو دلم میگم مرده شور هرچی دانشگاه و درسه رو ببره...
    شایعه ست که دوست صمیمیم داره ازدواج میکنه... من و این دختر هم سنیم،هم دانشگاهی هستیم،یه رشته میخونیم،حتی فامیل هم هستیم!!! بخاطر همین نگاه خانواده م از وقتی شنیدن بهم عوض شده. میشینن با هم پچ پچ میکنن. هی ازم می پرسن فلانی چرا ناراحتی؟ بعد یه بار یکیشون برگشت گفت: بخاطر ازدواج دوستشه! یعنی میخواستم همون موقع خودمو بکشم از احساس حقارت... مامانم هم برداشت سخنرانی کرد برام که آره، فلانی از تو باعرضه تره،فلانه و بهمانه که شوهر کرد... به خدا داشتم می مردم...
    حالا جالبش اینه که این دختره اول همه جا آویزون من بود. برا درس و ... همش زنگ میزد گریه میکرد که اگه تو بری دانشگاه و من تنها بمونم میمیرم... میخوام حتماً همه جا باهم باشیم. الآن از وقتی براش خواستگار اومده، جواب سلامم هم به زور میده. جلوی بقیه مسخره م میکنه، از ظاهر و رفتارم گرفته تا همه چی. با دوست مشترکمون که اتفاقا متاهله(!) میرن میگردن بدون اینکه به من خبر بدن. انگار که من شوهراشون رو می دزدم!!!!
    همش به خودم میگم شاید من تا 10-15 سال دیگه هم ازدواج نکردم، نمیشه که همش بشینم غصه بقیه رو بخورم... ولی نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم. همش تو فکر اینم که من و این دختره موقعیتمون شبیه همه،اون وقت من تا حالا حتی یه خواستگارم نداشتم.
    میشه یکم در مورد شهرتون راهنمایی کنید؟
    ایمکه تو کدوم ناحیه ایرانه؟
    کوچیکه یا بزرگه حداقل؟
    حوب چنین فرهنگ هایی یواش یوش از بین میرن
    ولی به هر حال یه نسل فدا میشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hajlo نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید دوست عزیز وسط تایپیک شما ولی طاقت نیاوردم

خانم فرخ رو

خوش به حالتون تو جایی زندگی میکنید که ازدواج برای خوشبختیه!!!

یه عده آدم مثل من و شاید این دوست عزیز جایی زندگی میکنن که ازدواج از نظرش فقط برای بستن دهن مردم به کار میره چون نمیفهمیم ازدواج یعنی چی!!!

من خودم که 23 سال دارم به شخصه چیزی از ازدواج نمیدونم ولی دوست دارم ازدواج کنم برای اینکه جایی که زندگی میکنم این یک اصل اساسیه و بعد از ازدواج سریعا باید بچه دار بشم تا

به موفقیت نهایی و تایید خانواده و فامیل برسم و بتونم یک جور هایی باعث سربلندی خانواده ام بشم.

این معنیه موفقیته نه تحصیلات خوب نه داشتن شغل نه ....

یا باید جلوشون کم بیاری و با هر کسی که از دم در رد میشه ازدواج کنی یا اونقدر پوست کلفت باشی که اونم نمیشه مگه یه دختر تنها که همه ی امیدش حمایت خانواده اشه و میبینه که

اونها هم با بقیه یه جورایی هم نوا شدن چقدر میتونه تحمل کنه؟ مطمئن باشید جوری کم میاره که دیگه حتی اسمشو یادش میره!!!

دختری که از سن پایین دنبال ساختن آینده شه جوری آینده رو براش سیاه میکنن که چیزی جز جز غم و غصه نمیبینه!!!

اگه این خانم یا من به بلوغ فکری رسیده باشم و بتونیم حرف آدمای دیگه رو محل نذاریم و با نقشه ی خودمون بریم جلو مطمئنم به جاهایی میرسیم که نه تنها خودمون بلکه دست خیلی از

آدمها رم میگیریم و میکشیم بالا.

اما کو آموزش؟

به من یاد میدن باید ازدواج کنی و بچه دار بشی تا وقتی پیر شدی و شوهرت افتاد زمین مرد یک نفر رو داشته باشی تا ازت حمایت کنه!!!

به شما یاد میدن تا زمانی که احساس نیاز به ازدواج نکردی مبادا ازدواج کنی.

به من میگن حیف بچه بودی شوهرت ندادیم تا اینقدر سرکش نشی و اگه بچه بودی شوهرت میتونست تو رو اونجور که دلش میخواست تربیت کنه تا کاملا مطیع اوامرش باشی و هر چقدر

تو خونه اش عذاب بکشی فکر کنی خوشبختی. حالا چشمات باز شده و عقلت میرسه و دیگه حاضر نیستی با آدم بیکار بی عار بیسواد که فرق بین زن و اسیر جنگی رو نمیدونه ازدواج

کنی!!!

این روزها فقط استرس و ناراحتی جای همه ی آرزوهای آدمهایی مثل من رو میگیره. چون دختریم و سنمون بالای 20. گناهمون اینه که دختر متولد شدیم. گناهمون اینه که دختر انسان نیست.

ترس از حرف فامیل همین.من نه درکی از ازدواج دارم نه درکی از خوشبختی.

اسارت واقعی یعنی این.

میشه یکم در مورد شهرتون راهنمایی کنید؟
    ایمکه تو کدوم ناحیه ایرانه؟
    کوچیکه یا بزرگه حداقل؟
    حوب چنین فرهنگ هایی یواش یوش از بین میرن
    ولی به هر حال یه نسل فدا میشه

ببین حرف فامیل رو کلا باید دایورت کرد
    من مثال میزنم از 4 نفر تو فامیل خودمون
    1- دختر عمو لیسانس ریاضی و خانه دار سن 26 ازدواج کرد و زود بچه دار شد
    2- یه دخترعموی دیگم پزشکی میخوند تا فوق تخصص ادامه داد
    وقتی اون یکی دخترعموم بچه ی دومش رو به دنیا آورد یکی از عموهام با نهایت پررویی به مادر همین دخترعموی پزشکم گفته بود ببین دختر تو هنوز شوهرم نداره
    زن عموم هم خوب جوابش رو داده بود و دو سال تو قطع رابطه بودن
    3- یکی از دختر عموهام 31 ساله ازدواج نکرده اصن به فامیل اجازه ی صحبت نمیده
    4- یکی دیکه هس تو فامیلمون خ30 ساله خودشو تابلو کرده
    هرکی ازدواج میکنه
    میگه عاشق من بود
    نذاشتن به هم برسیم
    فامیل هم خوب پشت سرش خرف میزنن

میخواستم بگم فرد هودش تعیین میکنه فامیل چی بگن
    ویرایش توسط nafiseh joon : سه شنبه 21 مرداد 93 در ساعت 23:02

10. 2 کاربر از پست مفید nafiseh joon تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), تیام (سه شنبه 21 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 دی 00 [ 01:50]
    سطح
    55
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 288 در 108 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    همش به خودم میگم شاید من تا 10-15 سال دیگه هم ازدواج نکردم
    اشتباه میکنید که اینم جمله رو به خودتون میگید!
    از کجا معلوم همین الان که این مطلبو میخونید یکی شمارو پسندیده و داره واسه هفته اینده برنامه میریزه که بیاد خواستگارتون ...؟؟
    پس دو انتخاب دارید
    اول بشنید غصه بخورید که ای وای همه رفتن من موندم و فشاری که شهرتون و حرفای مردم بهتون وارد میکنه رو تحمل کنید
    دوم خودتونو همه جوره اماده کنید که هر موقع کسی اومد چطور انتخاب خوب و اگاهانه داشته باشید و خودتونو واسه اینده اماده کنید

نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم
    نگاه و افکارتونو تغییر بدید در مورد ازدواج به راحتی میتونید هر تغییری ایجاد کنید
    پس الان چرا منتظرید ؟!!!
    هدفتون چیه؟در چه فاصله زمانی دوس دارید ازدواج کنید؟
    دو تا کتاب در مورد معیارهای انتخاب همسر بخونید
    معیارهای شخصی خودتونو برای انتخاب مرد ایندتون بنویسید
    فنون برقراری ارتباط با همسرتونو یاد بگیرید
    غذاهای خوب خوب بلدی درس کنی؟
    لباس عروس مورد نظرتو انتخاب کردی؟

یهو نیگا میکنی مرد مورد نظرت اومد خواستگاریتون

اینم بدونید که کسی بهتونم اطلاع نمیده که شمارو پسندیده و باید بیاد و یا هفته دیگه میاد یا وامیسه که پول دار بشه و بهترین بشه بعد بیاد ...
    پس تا دیر نشده سریع برید این کارارو انجام بدید ...بعد نگی که نگفتید

شما بهترین باشی بهترین فردو جذب میکنی

موفق باشید

12. 3 کاربر از پست مفید احساس بهاری تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), Nilofar mordab (چهارشنبه 22 مرداد 93), terme00 (چهارشنبه 22 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 دی 93 [ 01:58]
    سطح
    39
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    555

تشکرشده 496 در 196 پست

Array
    سلام عزیزم چرا به دختر بودنتون افتخار نمیکنید کی گفته چون زن آفریده شدید ادم نیستید اینا کفره هیچ مقامی بالاتر از مقام زن و مقام دختر نیست شماهم قرارنیست بخاطر سنتای مسخره بنظرمن) فکرو ذهن و زندگی و آیندتو به باد بدی چرا داری با این افکار آرامش خودتو خرآب میکنی اصل شمایی اگر خودت به این باوربرسی که همه چیز تو ازدواج نیست اونوقته که افکار دیگران برات بی اهمیت میشه اونوقت میتونی به آینده روشنی برسی خیلی بده که دختر ررو بخان تو سن کم شوهربدن که بقول دوستمون تو سری خوربار بیاد یا بخاطر بیتجربگیش به طلاق منجربشه و به بدبختی . والا ما هر متاهلی که میبینیم داره میگه یادش بخیر مجردی چقد خوش بودیم فکرکردی چه خبره درسته که با ازدواج انسان کامل میشه ولی با ازدواج درست نه اینکه برای فرار از مجردی یا شرایط خانوادش باهرکسی و هر شرایطی ازدواج کنه عزیزم هرچی سنت بالاتر بره تجربت بیشتر میشه به خودت ببال که یه دختری و خدارو بخاطرش شاکر باش

14. 3 کاربر از پست مفید Nilofar mordab تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), nafiseh joon (چهارشنبه 22 مرداد 93), تیام (سه شنبه 21 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام نفیسه جان اگه بامنی شهرمون یک استانه نزدیک تهران تقریبا هم بزرگ.

ما هم توی فامیل و یه جورایی آشنای نزدیک ازدواج توی 11، 12 سالم داریم و با نامه ی دادگاه که کاملا طبیعی و درسته من خودم پنجم ابتدایی بودم اولین خواستگارم اومد ولی توی فامیل دور بالای 30 سالم داریم که مجردن و کسی هم تو روشون چیزی نمیگه ولی پشت سرشون کلی حرفه.

16. کاربر روبرو از پست مفید تیام تشکرکرده است .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hajlo نمایش پست ها
    سلام نفیسه جان اگه بامنی شهرمون یک استانه نزدیک تهران تقریبا هم بزرگ.

ما هم توی فامیل و یه جورایی آشنای نزدیک ازدواج توی 11، 12 سالم داریم و با نامه ی دادگاه که کاملا طبیعی و درسته من خودم پنجم ابتدایی بودم اولین خواستگارم اومد ولی توی فامیل دور بالای 30 سالم داریم که مجردن و کسی هم تو روشون چیزی نمیگه ولی پشت سرشون کلی حرفه.
    خوب بگن هر حرفی میهوان بگن
    اصن به ملت دهن دادن که حرف بزنن
    چی میگن مگه؟
    هرچی دوس دارن بگن
    بابا ملت وقتی میزکرد تشکیل میدن
    باید یه چیز داشته باشن بگن

من فقط یه چیز رو به شما میگم خانم hajlo
    خوب بعضی دخترخانوم ها خودشون هم دوس دارن زود ازدواج کنن و ناراخت نیستن از همچین فرهنگی
    ولی شما مث اینکه یکم دلتون پر هس
    همیشه تغییر رو کسایی به وجود میارن که شهامت دارن
    و جلو جهت معمول جریان آب می ایستن
    حالا کسی که میخواد دیر ازدواج کنه و حداقل این فرهنگ زود ازدواج کردن رو در مورد بچه های خودش تغییر بده
    باید یادش باشه که مجبوره حرف و حدیث تحمل کنه یه جاهایی
    این قانونه
    بره کسی که مخالف جریان باد حرکت میکنه
    ویرایش توسط nafiseh joon : چهارشنبه 22 مرداد 93 در ساعت 00:27

18. 2 کاربر از پست مفید nafiseh joon تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), تیام (چهارشنبه 22 مرداد 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خانوم اصلا همه حرف های شما درست. اما یک سوال دارم.
    اگر خدای نکرده شما به خاطر استرس و غصه به بیماری اعصاب و روان دچار شوید کدام یک از این آدم ها که گفتید از شما نگهداری می کنند ؟
    اگر استرس روی گوارشت اثر بگذارد و ناراحتی گوارش بگیری کدام یکی شان شما را دکتر می برند ؟
    اگر به دردهای عصبی مثل میگرن و سیاتیک دچار شوید کدام یکی شان با شما همدردی می کنند ؟
    تازه اینها که گفتم بیماری های خوبش است که آدم را نمی کشد اما باعث می شود روز خوش نداشته باشی.
    همه اینها و هزاران بیماری دیگر در نتیجه فشارهای عصبی و استرس به وجود می آید.

یادت باشد هیچ کدام از این آدم هایی که سر به سر شما می گذارند حوصله مریضداری ندارند. اگر مریض شوی درد و مصیبتش را باید خودت تحمل کنی
    پس به خاطر یک فرهنگ عقب افتاده که به زودی از بین خواهد رفت و محو خواهد شد ، و به خاطر حرف آدم هایی که در این فرهنگ عقب افتاده درجا می زنند خودت را بیمار نکن و قدر سلامتی ات را بدان.
    هنوز گیر یک شوهر ناجور نیافتاده ای که بفهمی چه مزه ای دارد. البته خوب ایرادی ندارد. هنوز بسیار جوان هستی و تجربه چندانی نداری. اما اگر در همین تالار هم کمی بگردی می بینی که یک ازدواج نامناسب چه طعمی به زندگی ات می دهد. پس بی جهت و به خاطر
    غرور و فخر فروشی بیجای یک دختر کوته فکر خودت را در چاه نینداز.

مسخره کردن ، غرور ، فخر فروشی و حرف های آزار دهنده ، سرزنش و سرکوفت همه اینها در دین ما گناه محسوب می شود و عقوبت دارد و حتی باعث زوال نعمت می شود.
    پس بهتر است وقتی کسی این گناهان را مرتکب می شود به جای اینکه اینقدر تحت تاثیرش قرار بگیری ، به این نکته توجه کنی که این فرد دارد گناه می کند و کار غلطی انجام می دهد. بله او است که دارد گناه و نافرمانی خدا را می کند. بله او است که باید زیر سوال برود نه من. من کار زشتی نکرده ام .

کسانی که این کارها را با شما می کنند به شما ظلم می کنند. وقتی کسی بهت ظلم می کند نباید تحت تاثیر قرار بگیری و خودت را سرزنش کنی. ظالم است که باید زیر سوال برود نه مظلوم.

در مورد آن دختره هم باید بگویم همان وقتی که دیدی آدم آویزانی است باید دورش را خط می کشیدی. حالا هم دیر نشده است. دیگر با این آدم ارتباط دوستی نداشته باش و رفت و آمد نکن. این آدم موجه و مناسب نیست. و حتی اگر ازدواج هم کردی با او مرتبط نشو. اینها فقط دنبال دردسر درست کردن هستند و به شما ضربه می زنند.

چقدر خوب است که آدم های این دنیا بالاخره خود واقعی شان را نشان می دهند و هیچ چیز پنهان نمی ماند.

20. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

blueberry (چهارشنبه 22 مرداد 93), Nilofar mordab (چهارشنبه 22 مرداد 93), terme00 (چهارشنبه 22 مرداد 93)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)