سلام
من 6 ساله ازدواج کردم.شوهرم 1سال ونیم سربازی داشت بعد قرار بود با پدرش که کار ساخت وساز داشت کار کنه که اون هم چون ورشکست شد شوهرم به مدت 9 ماه بیکار نشست تو خونه بعد از اون با کمک واصرار من ماشین قسطی تهیه کردیم که 4 ساله تو یه آژانس مشغول و فقط اقساط ماشین رو پرداخت کرد و یه خاطر مشکل مالی پدرش به خانواده اش هم کمک میکرد و از من پنهون میکرد.ما مدت 5 سال و نیم نامزد موندیم و آخر سر هم برادرم خانه اش را به ما داد که فقط مبلغ کمی اجاره میدادیم.تو این 8 ماه هم فوقش 2و3 ماه تو اون خونه نشستیم.همسرم خیلی وابسته خانوادش هست و مدام میرفت خونه اونها یا زمانی هم که خونه بود ماتم زده بود یا هم که میخوابید.تو دوران نامزدی هم خیلی بهم بی توجهی میکرد و بهانه اش هم این بود که مشکل مالی بهش فشار میاره واگه مشکل پدرش حل بشه همه چیز خوب میشه.تو این همه مدت هم پدرم تمام خرج و مخارج من رو میداد.قبل از عید جر و بحثمون شد سر بی توجهی و وابستگی بیش از حدش به خانواده اش و به من سیلی زد من هم خونه رو ترک کردم و 2 ماه قهر موندیم و 3و4 بار زنگ زد که جواب ندادم و چند بار هم پدر و مادر و مادربزرگش زنگ زدن.پدرم گفت ما تصدیگه خسته شدیم و تصمیم به جدایی گرفتیم بیاید خونه و جلسه بگذاریم و توافقی تموم کنیم.دو بار هم عید زنگ زد که بیاین و فهمیدیم که منو اینجا بلاتکلیف گذاشتن و رفتن مسافرت بعدش هم پدرش برای من اظهارنامه تمکین فرستاد.مقابل عمل اونها ما هم ماشین رو خواستیم که بدن و خونه رو خالی کنه و نفقه و مهریه رو اجرا گذاشتیم.یه جوری شد که ما دوباره اشتی کردیم علارغم اینکه حرفها و توهین های زیادی به ما کردن.من از شکایت هام گذشتم که یه فرصت دوباره به همسرم بدم.ولی باز هم نشد و خونه رو خالی کردیم و توانایی رهن خانه نداره و من در منزل پدرم هستم و ایشون هم منزل پدرش. رفتیم برای طلاق توافقی که من از مهریه ام گذشته بودم فق میخواستم تموم شه ولی با اصرارها و پشیمانی های همسرم باز هم برگشتم.از یک طرف سختی هایی که تو این 6 سال کشیدم میاد جلو چشم از یک طرف هم اصرارهای همسرم که بلکه راست میگه و واقعا میخواد تغییر کنه.ترس از اینکه عمرم همینجوری بیخودی تلف شه و ببینم بازم م من شکست خوردم.خانواده ام اصلا راضی نیستن و از اینده ی من میترسند.میترسم بازم فرصت بدم وشوهرم بطور موقت تغییر کنه دیگه اون موقع با چه رویی بازهم برگردم.کمکم کنید.هم از طلاق میترسم هم از ادامه زندگیوخیلی دو دلم
علاقه مندی ها (Bookmarks)