به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 تیر 93 [ 19:11]
    سطح
    13
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 8 پست

Array

Posticon (5) توقعات و خرید عروسی

با سلام
    من یه پسر 26 ساله هستم که حدودا یک سال و نیم هست که عقد کردیم و رابطمون با وجود همه مشکلاتی که پشت سر گذاشتیم و ازدواج سنتی ای که داشتیم خوبه و مشکل خاصی هم نداریم
    مشکلاتی از قبیل مسکن و کار و .. که خوب خیلی ها دارن و ما هم درگیرش هستیم چون من دانشجو هستم و کارم پاره وقته و درامدم زیاد نیست
    مشکلی که میخوام مطرح کنم اینه که مدتی پیش بحث خرید عروسی رو با خانمم مطرح کردم و طبق توافق طرفین در ابتدای خواستگاری قرار بر این بوده ک علاوه بر تعهداتی که رسم هست سرویس چوب رو هم ما بگیریم ( ینی خانوادم چون من گفتم که نمیتونم) میدونین که یکمی از پارسال مشکلات اقتصادی باعث گرونی شدیدی شده و خوب از طرفی هم خانمم گفت سرویس چوب و طلا و .. رو خوب میخوام و در این مورد با مادرم هم صحبت کرده و حتی حدود قیمت رو هم گفته بهشون ولی مادرم میگه اون داره گرون میگه و تورو نمیخواد و میخواد بهانه بیاره ضمنا بهم گفت که ب جای جشن عروسی که بدیم مردم بخورن بریم یه سفر خارج و همون پولو اونجا خرج کنیم.
    با مامانم بحثم شده سر همین و خواهرام هم میگن زنت پر توقعه که میگه مثلا مبل سه تا 4 میلیونی میخواد و یا سرویس 8 میلیونی خوب خودتون هم میدونین که اینا قیمت های متوسط بازاره ولی خانوادم شاید کمتر حساب کردن ولی من توقع دارم اینا رو انجام بدن خانوادم چون روز اول قبول کردن و نباید توفع داشت طرف کوتاه بیاد چون منو دوست داره. از من هیچی نمیخواد ولی میگه خانوادت قبول کردن و باید سر تعهدشون باشن.
    میخواستم بدونم توی این شرایط چیکار کنم همه خانوادم باهام قهر کردن و سنگین شدن و به چشم یه ادم پر رو بهم نیگاه میکنن.
    خسته شدم واقعا و ب معنی واقعی از طرفی خانمم همیشه بهم میگه غصه نخور همه چی درست میشه من تا اخرش پای تو هستم و ازین حرفا و ارومم میکنه ولی..

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 20:00]
    سطح
    4
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    63

تشکرشده 27 در 17 پست

Array
    سلام دوست عزیز...امیدوارم زندگیت سرشار از خوشبختی باشه و ازدواجت رو هم بهت تبریک میگم...ببین اصلا قصد ندارم کسی رو مقصر قرار بدم،ولی به نظر میاد خانوادت بیشتر حق دارن...البته الان موقعش نیست که بگیم کی حق داره کی نداره.َشما قبل از ازدواج مشاوره رفتین؟ این مشکل پیش اومده رو حتما جدی بگیر و از نظر دوستان اینجا استفاده کن...به نظر من تا فیصله ندادیش نرو سر خونه زندگی.البته نظر منه و اون چیزی هست که توی یه ماجرایی که خودم بودم با چشای خودم دیدم و نمیخوام بنویسم چون شرایط زندگی واقعیتو نمی دونم و میترسم خدای نکرده بدبین بشی و باعث از بین رفتن یه زندگی بشم...فقط بگم سرسری نگیر ...شما قبل از ازدواج مشاوره رفتین؟

3. کاربر روبرو از پست مفید سپیدقلب تشکرکرده است .

kamran2007 (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 مرداد 93 [ 23:35]
    سطح
    17
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 37 در 22 پست

Array
    سلام دوست عزیز خوب نامزدت اگه واقعا دوست داره یکم از توقعاتشو کم کنه راستش حق با خونوادت هست بخداگررررررررررررررونیه ماباید از سطح توقعاتمون کم کنیم اگه واقعا بخواییم زندگیمون سروسامون بگیره من خودم دخترم اما متاسفانه دخترای امروزی توقعشون بالاست ودرکشون پایین

5. 2 کاربر از پست مفید ASAL.68 تشکرکرده اند .

majid_k (یکشنبه 05 آبان 92), سپیدقلب (یکشنبه 05 آبان 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    من فکر می کنم رسم اینه که داماد سرویس طلا و عروسی و خانه تهیه می کند. عروس هم جهیزیه یا همان وسایل خانه را می آورد.

سرویس چوب !! خوب بیشتر وسایل خانه که چوبی است !!
    البته همسر شما قیمت را اشتباه نگفته. الان ما چند روز پیش بازار مبل بودیم ساده ترین هایش سه میلیون بود.
    به هر حال من فکر می کنم بهتر است هر کس وظیفه خودش را که طبق رسم است انجام دهد. شما مسکن و سفر خارج یا عروسی و طلا ، همسرتان هم جهیزیه.
    فکر می کنم خانواده شما وظیفه ندارند وسایل خانه تهیه کنند.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سپیدقلب نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز...امیدوارم زندگیت سرشار از خوشبختی باشه و ازدواجت رو هم بهت تبریک میگم...ببین اصلا قصد ندارم کسی رو مقصر قرار بدم،ولی به نظر میاد خانوادت بیشتر حق دارن...البته الان موقعش نیست که بگیم کی حق داره کی نداره.َشما قبل از ازدواج مشاوره رفتین؟ این مشکل پیش اومده رو حتما جدی بگیر و از نظر دوستان اینجا استفاده کن...به نظر من تا فیصله ندادیش نرو سر خونه زندگی.البته نظر منه و اون چیزی هست که توی یه ماجرایی که خودم بودم با چشای خودم دیدم و نمیخوام بنویسم چون شرایط زندگی واقعیتو نمی دونم و میترسم خدای نکرده بدبین بشی و باعث از بین رفتن یه زندگی بشم...فقط بگم سرسری نگیر ...شما قبل از ازدواج مشاوره رفتین؟
    سلام دوست عزیز
    مرسی از پاسخت میدونم شاید میخوای بگی خیلی از عروسیا به این خاطر بهم خورده میدونم ولی شاید منظورم رو بد رسوندم این قرار ها روز خواستگاری گذاشته شده و حالا که گرونی شده خانوادم دارن میگن توقعشون زیاده در صورتی که واقعا توی مشهد ینی شهر من اینا رسمه و حتی یخچال و خیلی از وسایل برقی رو بعضیا میدن به گردن داماد و این چیزی که میگم حداقلشه.
    مشکل اینه که خانوادم ازدواج رو ساده گرفتن و الان هم من وظیفه هر خانواده ای میدونم که یه مجلس عروسی برای پسرشون بگیره خصوصا من که اینطوریه وضعم.
    من از کسی دفاع نمیکنم ولی خانمم داره توقعاتش رو میگه که خودتون هم میدونین زیاد نیست

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    شما درست ميگيد خيلي ها مثل خودما رسم اينه كه 5يا6تيكه وسايل بزرگ به عهده اقا داماد يا خانواده پسر هستش سرويس طلا هم كه جاي خود(پسر بايد بخره)خانواده شما درسته كه هزينه رو به عهده گرفتن و درستش همينه كه تعهدي كه دادن رو عملي كنن--ولي همسر شما هم بايد متوجه تغيير شرايط نسبت به گذشته باشن خب محترمانه شرايط رو كه واقعا نيازي به گفتن نداره براش توضيح بديد بخواهيد قبول كنن كه كمي از اون قيمتي كه قرار گذاشته شده--براي راحتي و به سختي نيوفتن خودتون و خانواده تون كوتاه بيان در اين صورت شما دچار مشكل خواهيد شد--اگر واقعا توان ماليشو نداريد نبايد به خانوادتون فشار بياريد همسر شما بايد كمي واقع بين تر به شرايط نگاه كنن و نذاريد رابطه تون از الان كدر بشه.

9. کاربر روبرو از پست مفید gisu تشکرکرده است .

kamran2007 (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    همسرم حاضره کمی کوتاه بیاد ولی میگه بالاخره قول و قراری بوده که باید انجام بشه و نمیشه کلا کوتاه بیام و توی هر وسیله مقداری بخاطر تو کوتاه میام.
    مشکل اینه که حس میکنم اینا خواسته های مادرخانممه و خود خانمم خیلی کاره ای نیست و این چیزا زیاد مهم نیست براش ولی .... مطمین نیستم فقط حدسه ولی حس میکنم مادر خانمم میخواد بیشتر توی عقد بمونیم چون به شدت دخترشو دوست داره و حاضر نیست از خودش دورش کنه

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    اگر واقعا رسم اینه که به عهده شما باشه ، پس اختیار هم دارید. مسئولیت و اختیار با هم است.
    شما و خانمتان اول به جای اینکه سرقیمت چانه بزنید بروید بازار را بگردید. این پیشنهاد من را انجام بده. ما برای یک مبل خریدن ( خانواده ما حدود چهل سال است تشکیل شده ) رفتیم و دو هفته بازار را گشتیم. قیمت و مدل ها ، کیفیت ها و رنگها و اینکه چه چیزی برای خانه ما مناسب است. روی همه این فاکتورها تاکید داردم.
    آیا شما خانه ای در نظر گرفته اید و قطعا به همان خانه می روید؟

12. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

سپیدقلب (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 اسفند 95 [ 16:48]
    سطح
    35
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1

تشکرشده 162 در 54 پست

Array
    یه نکته بگم تو پرانتز(این خانمی که الان داره این مطالب رو می نویسه فقط یه آرزو داره زمان برگرده عقب نه خرید عروسی داشته باشه نه جهیزیه خوب فقط یه زندگی آروم داشته باشه پر از عشق) وقتتون رو سر این چیزا هدر ندین لحظات خوبی که می تونین با هم باشین مگه چقدر عمر می کنیم خدایی چند درصد از روز سر این مشکلات خراب می کنیم...
    عروس و داماد عزیز مبل هشت میلیونی که هیچ وقتی شما با هم خوب با شین امسال نه چند سال دیگه می تونین هشتاد میلیونی بخرین باور کنید من آرزو می کرد کاش نه این جهیزیه رو داشتم نه خرید عروسی ولی همسرم وفادار به زندگی بود...

- - - Updated - - -

یه نکته بگم تو پرانتز(این خانمی که الان داره این مطالب رو می نویسه فقط یه آرزو داره زمان برگرده عقب نه خرید عروسی داشته باشه نه جهیزیه خوب فقط یه زندگی آروم داشته باشه پر از عشق) وقتتون رو سر این چیزا هدر ندین لحظات خوبی که می تونین با هم باشین مگه چقدر عمر می کنیم خدایی چند درصد از روز سر این مشکلات خراب می کنیم...
    عروس و داماد عزیز مبل هشت میلیونی که هیچ وقتی شما با هم خوب با شین امسال نه چند سال دیگه می تونین هشتاد میلیونی بخرین باور کنید من آرزو می کرد کاش نه این جهیزیه رو داشتم نه خرید عروسی ولی همسرم وفادار به زندگی بود...

14. 4 کاربر از پست مفید امیدوار92 تشکرکرده اند .

Elena1994 (یکشنبه 05 آبان 92), kamr (یکشنبه 05 آبان 92), kamran2007 (یکشنبه 05 آبان 92), سپیدقلب (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    دوست عزیز تو شهر ما هم رسم بر اینه که چند تیکه از وسایل جهیزیه رو پسر میخره. ولی به شرطی که داشته باشه و توانش باشه.( بعضی ها تو مراسم حرف میزنند و بعد عروسی اونم اگه داشته باشند میخرند) شما هم چون قبلا روز خواستگاری حرفشو زدین نمیتونین به کل زیرش بزنید ولی با خانمتون صحبت کنید و قانعش کنید یه کم از توقعاتش کم کنه. شما وسایلو حرف زدین ولی مسلما روی قیمتش هم توافق نکردین که حتما مبل 3، 4 میلیونی بخرید و فقط گفتین خرید مبل با من و اینجاست که همسر شما حق دخالت روی قیمت ندارند و نباید روی این مسئله زیاد پافشاری کنند. البته اینو هم بگم خرید شما چه در مبل و چه سرویس طلا علاقه شما رو به همسرتون نشون میده ولی اگه توانشو داشته باشین. به زور که نمیشه... اونم با این گرونی

ولی به نظرم ارزش نداره به خاطر چند تیکه وسایل رابتتون رو با خانواده ها خراب کنید . راه چاره شما فقط راضی کردن خانمتونه و اگه مادرخانمتون پشت پرده است به جای اینکه دلتون رو سیاه کنید برید با احترام باهاش حرف بزنید و بگید که دخترتون راضی نیست یه کم کوتاه بیاد و منم توان خرید اونی که میگه رو ندارم و شما قانعش کنید. چون اگر هم بخوام با قرض بخرم این دختر شماست که اول زندگی تو مشکل میفته.

- - - Updated - - -

یه چیز دیگه : میتونید از وام ازدواج همسرتون استفاده کنید و اقساطشو خودتون پرداخت کنید

16. کاربر روبرو از پست مفید kamr تشکرکرده است .

سپیدقلب (یکشنبه 05 آبان 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)