سلام مشکلات من با شوهرم هنوز برقراره. نمی خوام وارد جزئیات مسائل جنسی بشم چون مثل تاپیک قبلی بازم قفل میشه. من می خوام که زندگیم از سردی خارج بشه.
خیلی سخته که یه نفره تلاش کنی و هیچ عکس العمل مثبتی نبینی. واسه من زندگی زناشویی بدون مهر و محبت خیلی سخته و واسه ادامه زندگی کم آوردم. خسته ام ولی نمیدونم چیکار باید بکنم. شوهرم هیچ تلاشی نمی کنه. انگار از نظر اون هیچ مشکلی وجود نداره. الان هم هنوز خونه نیومده معلوم نیست شاید شب هم نیاد.
تاپیک قبلی من
http://www.hamdardi.net/thread-29595.html

و خیلی هم عصبانی
نمیدونم چرا رفتارهای شوهرت واسم تداعی کننده این جمله است که دست پیش رو میگیره که پس نیوفتده....! به نظر من وقتتو با پست گذشتن تو این سایت و انتظار جواب از سوی کارشناسان این سایت هدر نده. آخه مشکلت خیلی خیلی حاد تر از اینه که اینجا بخواد حل بشه. از خانواده ات کمک بخواه. دیگه الان وقت این نیست که لباس شوهرت باشی و روی کارهای زشت و غیر انسانیش سرپوش بذاری. باید به فکر خودت باشی خواهر گلم. اگه کارهای شوهرت واسه اینه که مشکل روانی داری؛ تو که محکوم به این نیستی که جوونی و اعصاب و سلامتیتو واسه یه روانی بذاری. هر روز غرورت بشکنه, اعصابت بهم بریزه و ترس و تنهایی شبانه رو با همه وجودت تجربه کنی. به خودت بیا عریرم و خیلی جدی به دنبال حل مشکلت باش اما نه از طریق اینترنت و سایت روانشناسی. یه روزی به خودت میای که دیگه دیر شده و از خودت چیزی باقی نمونده

علاقه مندی ها (Bookmarks)