به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 مهر 92 [ 12:28]
    سطح
    3
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array

قبول شرط ازدواج

سلام به دوستان خوبم
    يه راهنمايي مي خوام از همتون لطفا اگر مي شه كمك كنين به من . توي محل كارم يكي از همكارام از من خواستگاري كرده و معلوم شده 3 سال منو مي خواسته و بالاخره پا پيش گذاشته ايشون خانواده مذهبي داره البته خانواده منم نسبتا مذهبي هستند ولي نه به اندازه اينا ايشون يه مشكل دارن با من و اونم اينه كه مي گن دوست دارن من حجابم رو رعايت كنم بايد بگم خيلي پسر اقا و پاك و نجيبي هستندو همه همكارام رو اسمش قسم مي خورن و تواين 3 سال منم هيچ رفتار و حرف نسنجيده اي از ايشون نشنيدم
    حالا نمي دونم چكار كنم شرطشو قبول كنم يا نه با اينكه مادر منم مذهبي هستن ولي هيچ وقت اصراري براي حجاب براي من نذاشتم نمي دونم چكار كنم البته دليل اينكه توي اين 3 سال پا پيش نذاشته اين بوده كه مي ترسيده ما اختلاف فرهنگي داشته باشيم لطفا كمك كنين بهم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    سلام
    دوست عزیزملاک ازدواج فقط حجاب نمیتونه باشه ابتدابایدمعیارهای ازدواج روبررسی کنیددرصورتیکه اکثرمعیارهای مدنظرشماروداشته باشندمیتوانیددرست تصمیم بگیریدمثل معیارمذهبی،طبقاتی،تحصیلات ،سن،خانواده و...
    همه معیارهاوملاکهای ازدواجتون روجمع بندی کنیدوبنویسیدبعدتصمیم بگیریدیااگرمایل بودیدمعیارهاتون روهمین جا بنویسیدتادوستان بهتربتونندراهنماییتون کنند

3. کاربر روبرو از پست مفید roseflower تشکرکرده است .

aysu (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 تیر 93 [ 21:39]
    سطح
    15
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 75 در 34 پست

Array
    سلام عزیزم...بعنوان کسی که تجربه چنین ماجرائی رو داشته بهت میگم خیلی به این مساله دقت کن...باید ببینی عمق این تفاوت تا کجاس...خود من قبل از نامزدیم متوجه تفاوت فرهنگی شدم...اما شدتش زیاد نبود..مثلا بهم میگفت یه روسری بخاطر من سرت کن..منم چون دیدم پسر خوبیه اینکارو کردم..حتی تو نحوه پوششم تغییراتی ایجاد کردم..کلا تغییرات اساسی! اما بعد از نامزدی متوجه شدم منظور از حجاب فقط یه روسری و مانتو بلند نیست..یه سری مسائل هست نمیتون اینجا بازش کنم..یه مثال کوچیک میزنم..تو خیابون همش سرش رو قسمت پائین مانتو من بود که مبادا باد بیاد مانتوم یه لحظه باز شه...یا خواسته هائی که عملا از عهده من خارج بود و خیلی سختم میشد و این مساله باعث میشد دوست نداشته باشم کنارم باشه..بعد از یه مدت افسردگی گرفتم و در نهاین یکی از عواملی شد که نامزدیمو بهم زدم...یه آدم میتونه بعد از ازدواج کمی تغییر کنه..اما تغییرات اساسی عملا غیر ممکنه..باهاش حرف بزن ببین منظورش از حجاب دقیقا چیه..تا چه حد لازمه شما تغییر کنی...همه جزئیاتو ازش بپرس..ببین چقدر باهم فرق دارین..حتی اگه لازمه باهم برین پیش مشاور

5. 5 کاربر از پست مفید dokhtare_asemoon تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 24 شهریور 92), footer (یکشنبه 23 شهریور 93), roseflower (شنبه 16 شهریور 92), shapoor (سه شنبه 12 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    ببخشيد اين مدت نبودم
    راستش باهاش حرف زدم خيلي خانواده مذهبي دارن توي حرفاشون به من گفتن كه دوست دارم خانمم اهل نماز و روزه باشه وحجابشو رعايت كنه
    من بعد از مدتي فكر كردن بهشون جواب دادم كه مي تونم حجابمو رعايت كنم ولي اين يه بحث ساده نيست خيلي پيچيده هستو نياز هست كه بيشتر حرف بزنيم درموردش گفتم روزه مي گيرم ولي نماز نمي خونم رك بهش گفتم ولي اگر كسي بتونه براي من دليل منطقي بياره و متقاعدم كنه كه نماز بخونم اين كارو مي كنم گفت من شايد نتونم اين كارو كنم منم گفتم اگر بخواي مي توني منو متقاعد كني الان موندم سر دوراهي ايا قبول كنم يا نه در ضمن خانواده ايشون گفتن تا خودش كاملا مطمئن نشده كه منو مي خواد نمي يان خواستگاري منم گفتم من حرفامو زدم اگر خواستين با خانواده تشريف بيارين ايشون مدت 3 سال پنهاني منو مي خواسته يعني من خبر نداشتم تا اينكه موضوع خواستگاري پيش اومد
    خيلي آقاي با خدا و با ايماني هست با شخصيت و با حجب و حيا از يك طرف مي گم ادم خوبيه از دستش ندم ولي از طرف ديگه مي ترسم از حرفاش و خانواده مذهبي كه داره مي شه لطفا راهنمايي كنين منو ممنون

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    برای چی از خانواده مذهبی می ترسی؟

لاله،از حجاب سرسری نگذر.ایشون تمام خواسته هاش در این موردو

باید شفاف بیان کنه.مثلن وقتی برای بیرون چه نوع پوششی مد نظرشه؟

یا در مهمانی خانوادگی که پسرهای فامیل حضور دارن چه انتظار در مورد

لباست داره.باید تو این زمینه وارد جزییات بشید.

8. 3 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 24 شهریور 92), delgir89 (سه شنبه 12 شهریور 92), shapoor (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مرداد 93 [ 22:48]
    سطح
    20
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 65 در 25 پست

Array
    سلام
    من فقط میخام تجربه شخصیم رو بگم قضاوت بعهده خودتون،فقط تفاوتش اینه که دختره از من تقاضای مذهبی بودن داشت، با اینکه نماز و روزه میگیرم ولی در کل مذهبی نیستیم ولی حجاب اینا واسمون مهمه و مهمونی مختلط، دست دادن با نامحرم و این چیزا اصلا نداریم، خانم مذهبی بود من خیال میکردم فقط باایمانه، ولی بعد چندوقت کم کم توقعات مذهبیش رو گفت، رفتن به دعا،نمازجماعت،امامزاده، قم ، جمکران ، احیا و ........... کم کم گفت دقت کن چی می گم، بعد چندماه هم گفت دلم میخاد برم کربلا گفتم چرا از اول نگفتی گفت وقتی داری با یه دختر مذهبی ازدواج میکنی باید خودت میدونستی که این چیزا رو دوس دارم، دقت کن گفت "باید خودت میدونستی"
    نتیجه:8ماه بحث و دعوا، تهش جدایی و غم خیلی زیاد، حالا تفاوت سیاسی بماند که بعد چندماه فهمیدم اعتقاد به نظام و ولایت فقیهش چقدر قوی و ریشه ایه، یا تو انتخابات و غیره، خلاصه اینکه خیلی با دقت جلو برین، تایپیک منو حتما بخونین و نتیجش رو بگین، ما از هم جدا شدیم، خیلی سخت، بعد 8 ماه، عمده مشکلمون هم مذهب بود، میخاست منو مجبور کنه به رفتارهای مذهبی.
    تایپیک من "تردید و نگرانی در انتخاب بعلت مسائل مذهبی و سیاسی"

10. 3 کاربر از پست مفید ahmad3930 تشکرکرده اند .

delgir89 (سه شنبه 12 شهریور 92), sanjab (سه شنبه 12 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 11:03]
    سطح
    18
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    52

تشکرشده 31 در 18 پست

Array
    بله دوستان درست میگن این مساله فقط روسری نیست!
    رفتار با آقایان در فامیل و مهمانی و اداره ، طرز احوالپرسی حتی با آقایان، پوشش در این موارد
    اگه کسی تا حالا بخاطر خدا نماز نخونده دیگه بخاطر شوهر نماز خون نمیشه. رفتن به دعا و زیارت و مراسمات مذهبی
    دیدن ماهواره یا گوش دادن به موسیقی ... از اینها بگیر تا تفاوتهای سیاسی...

12. 3 کاربر از پست مفید delgir89 تشکرکرده اند .

footer (یکشنبه 23 شهریور 93), tamanaye man (یکشنبه 24 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    سلام ممنون از جواب هايي كه به من دادين امروز خيلي فكر كردم وجواب نه رو گفتم تموم شد قضيه هر چي فكر كردم ديدم خيلي كارها هست كه من مي خوام با شوهرم انجام بدم ولي با اين اقا نمي تونم .
    اقاي احمد ممنون از جوابت راستش من روز اولي كه عضو شدم موضوع شمارو خوندم خيلي دلم مي خواست يه جوابي براتون داشته باشم ولي خودمم هم درگير ايم موضوع بودم ولي با اين تفاوت ما با هم دوست نبوديم خيلي خوشحال شدم كه شما هم زود متوجه اشتباهتون شدين مي دونم دردناكه ولي مي گذره خدا يكي بهترو سر راهت قرارمي ده مطمئن باش

14. 2 کاربر از پست مفید لاله شيرازي تشکرکرده اند .

footer (یکشنبه 23 شهریور 93), shapoor (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مرداد 93 [ 22:48]
    سطح
    20
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 65 در 25 پست

Array
    زود که چه عرض کنم 8 ماه طول کشید،دارم واقعیت رو میگم اگر از دوستان و آشنایان من درباره من بپرسین همه تاییدم می کنن، خیلی زیاد،خیلی ها رو میشناسم که اگه به دخترشون پیشهاد بدم خانوادش از خداشونه،جدی میگم و قطعا خانواده نه نمیگه،در مورد آن دختر هم باید بگم به تعداد موهای سرش خاستگار داشته، از همه قشری ،همه کاملا تاییدش می کنن، از همه لحاظ و دوستاش میگن بهترین ادم روی زمینه، بخدا دوستای منم که منو از نزدیک میشناسن واقعا همینو راجب من میگن ،اما رابطه دو انسان خوب و یا شاید فوق العاده وقتی اختلافات مذهبی پیش میاد نتیجش میشه اینکه من از اون بد میگم اون از من، جالبه چیزایی که ازش دیدم و به دوستاش میگم اصلا باورشون نمیشه اما بخدا عین حقیقتو میگم،علتش همین اختلافه که باعث میشه آدم لجباز بشه،عوض بشه، شما بهترین تصمیمو گرفتین، شک نکنین، چون آن آقای پاک و نجیب کافیه 2دفه به شما بگه بیا مسجد و قبول نکنین،میشه ظالمترین آدم، همینطورم شما، کافیه 2بار به اجبار برین دعا، میشین بدترین و سنگدل ترین زن، چون به خواستتون احترام گذاشته نشده، من اصلا فکر نمیکردم اختلاف مذهبی تا این حد مهم باشه بویژه وقتی آدم ظاهرش مذهبیه، من اگه زنم نماز نخونه چیزی بهش نمیگم ولی آن دختر اگه من نماز نمیخاستم بخونم میمرد، فکر میکرد بدبخت شده و شکست خورده،قطعا بهترین تصمیمو گرفتین، برای من و اون دعا کنین تا هردومون خوشبخت بشیم، جفتمون انسان های فوق العاده خوبی هستیم اما تفاوت باعث شد بشیم بداخلاق، همش بحث و دعوا و قهر، فقط بخاطر مذهب، باور میکنین مذهب چقدر مهمه،انشااله موفق باشین.

16. کاربر روبرو از پست مفید ahmad3930 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (سه شنبه 12 شهریور 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط لاله شيرازي نمایش پست ها
    سلام ممنون از جواب هايي كه به من دادين امروز خيلي فكر كردم وجواب نه رو گفتم تموم شد قضيه هر چي فكر كردم ديدم خيلي كارها هست كه من مي خوام با شوهرم انجام بدم ولي با اين اقا نمي تونم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط لاله شيرازي نمایش پست ها
    سلام اين قضيه براي منم اتفاق افتاده و يكي از همكارام ازم همچين درخواستي رو داره و من هم مثل خانم مورد نظر شما يه كم موهام بيرونه و آرايش كمي مي كنم
    ايشون رك حرفشون رو به من زدن و از من خواستن حجابو در حد عرف رعايت كنم من هم يه خانواده مذهبي دارم ولي آزادي به من دادن كه هر طور مي خوام بگردم خيلي برام سخته كه بخوام بعد از يه مدت اينكاروكنم و خيلي هم فكر كردم در موردش ولي چون واقعا ادم خوب و با شخصيت و با خيري هست و همه قبولش دارن حاضر هستم اين كارو البته در حد عرف انجام بدم قرار شد در مورد اين موضوع در جلسات خواستگاري صحبت كنيم .
    سرکاریم؟

18. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

asemani (شنبه 16 شهریور 92), shapoor (شنبه 16 شهریور 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)