به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 شهریور 92 [ 13:56]
    سطح
    1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

Unhappy حاضرنیست دوباره با هم دوست باشیم ،لطفا کمکم کنید

سلام من17سالمه پارسال یعنی سال 91با یک دختر به اسم الهام اشنا شدم این دختر خیلی نجیب بود با همه ی دخترایی که تاحالا باهاشون بودم فرق میکرد من بهش خیانت کردم بهش توهین کردم به دوست خودش پیشناهاد دادم ولی اون انقدرعاشقم بود که هیچی نگفت و همنطور باهام صادق بود. با یک دختر دیگه دوست شدم و توی چند روز رابطم با الهام خیلی سرد شد و تموم کردم. اره داغون شد من داغونش کردم بعد1سال تازه فهمیدم کسی که من عاشقشم اونه شمارشو پیدا کردم زنگیدم بهش گفت که هنوز دوسم داره ولی کارایی که باهاش کردمو یادش نمیره غرورمو شکستم التماسش کردم خواهش کردم قسمش دادم که یک فرصت بهم بده ولی نداد دیگه به بمبست رسیدم لطفا کمکم کنید اگه راهی پیدا نکنم مجبورم دست به خودکشی بزنم به خودشم گفتم که همچین کاری میکنم ولی میگه نه وهمچین کاری نمیکنی میری پی زندگی خودت ولی نمیدونه زندگی من اونه راهنماییم کنید

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 آذر 92 [ 01:05]
    سطح
    7
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    140

تشکرشده 190 در 74 پست

Array
    سلام
    شما 17 سالته ؟!
    برای چی می خوای زندگیشو خراب کنی دوباره؟

شما هم برو دنبال درست , به فکر آینده ات باش

شما می خوای خودکشی کنی؟ زندگی خودته می تونی خرابش کنی ! فقط ناراحتیش میمونه واسه پدر مادرت که این همه سال تورو بزرگ کردن

3. 3 کاربر از پست مفید violet تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (چهارشنبه 09 مرداد 92), ویدا@ (چهارشنبه 09 مرداد 92), صاعد (پنجشنبه 10 مرداد 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

ƦƛӇƛM گرامی

به تالار همدردی خوش آمدی

روشی که برای زندگی انتخاب کرده ای اشکال دارد و آسیب های زیادی بهت میرنه . یکیش همین که حتی قصد کرده ای

خودت را از نعمت زندگی محروم کنی .

آین روابط آسیب زا هست و همدردی هم موافق با این روابط نیست و به کسی هم برای برقراری این روابط کمک نمی کند

چون نمیخواهد باعث شود کسی آسیب ببیند .

برای اینکه بدانی چرا این روابط اشتباه هست و آسیب می زند لینکهای زیر را بخوان :

http://www.hamdardi.net/thread-17296.html

*:* پیوست تاپیک دلایل عینی منع روابط دختر و پسر >>>

5. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (چهارشنبه 09 مرداد 92), majid_k (پنجشنبه 10 مرداد 92), roze sepid (چهارشنبه 09 مرداد 92), ویدا@ (چهارشنبه 09 مرداد 92), صاعد (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 19:00]
    سطح
    17
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,066

تشکرشده 121 در 62 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ƦƛӇƛM نمایش پست ها
    اگه راهی پیدا نکنم مجبورم دست به خودکشی بزنم به خودشم گفتم که همچین کاری میکنم ولی میگه نه وهمچین کاری نمیکنی میری پی زندگی خودت ولی نمیدونه زندگی من اونه راهنماییم کنید
    برو پسر یه هنری یه فنی یه تخصصی چیزی یاد بگیر به درد آیندت بخوره - که مثل ما نشی بیای اینجا ......

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 دی 99 [ 14:51]
    سطح
    57
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 112
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    531

تشکرشده 81 در 42 پست

Array
    سلام دوست خووب

به همدردی خوش اومدید

اول از همه بنظرم بهتون می آد پسری باشید که تو برخورداتون محکمتر از این حرفا باشید زندگیتونو با آینده اتونو دوست دارید و امدید اینجا مشاوره بگیرید و اصلا سرخود نیستین تبریک ..
    و یه انتقادم اینکه 17 سالتونه چرا بااین طرز فکرکه اگه من به اون چیز حالا هرچی نرسم سریع می رید تو فاز تهدید و خودکشی ... این کار مال شخصیت شما نیست تازه این کار ببخشید ااا آخه اونروز یجایی بودم این صحنه رو دیدم ... مال بچه های کوچیک از نوع لجبازشه که وقتی مثلا می گن چایی می خوام حالا هر چی مامانه می گه پسرم داغه ... وایساااااا ... اما اون بچه چشماشو بسته بودو جیغغغغغغغغغغغغغ می زد که الان چاییمو بده می خوام ( من که کم مونده بود بزنمش ) خیلی جالبه مامانه حرصش گرفت گفت بااشه بعد لیوان چایی را آورد جلوی دهن بجه که بخوره یهو جیغش رفت بالا که سوختمممم !! من که هنگ کرده بودم !!! مامانه گفت بازم واینمیسی طفلی بچه با گریه گفت چرا کلی هم غر زد ..

این یهو الان یادم اومد خواستم بدونید اگه اینجا هم کسی بهتون نظرشو میگه یا ره حلی که جلو پاتون می زاره بهش فکر کنید مطمئن باشید اون این مسیرو رفته... پس چه بهتر شما میانبر بزنید !! و واقعا راجب حرفا و نظرا فکر کنید و فقط با این دید نیاید اینجا که دنبال کسی باشید که تاییدتون کنه و بهتون راه اشتباهو نشون بده که پیدا نمیشه خداروشکر ... واعتماد کنید ...

ببین دوست خوب اول از همه واقعاا میگم بهت داداش گل خودتو الان درگیر روابط احساسی نکن ... برای چی روزاتو خراب می کنی ... شما الان تو این سن بمب انــــــــــــرززززززززی هستی پس این انرژی این وقــــــــت این سرمایه (همون هزینه هایی که می کنی ) این احسااااس که خیلی برات مهمه را هـــــــدر نده

الان 17 سالتونه چه رشته ای می حونید ؟

یه سوال می پرسم صادقانه بهم بگید لطفا...

ببین تو این دوستیا بعد یه مدت که می گذره یه حسی بهت نمی گه من می تونم با یکی دیگه باشم که از این بهتر باشه ؟ ؟؟؟؟/ نظرت همش تغییر نمی کنه ؟؟؟ ببین قبلا مثلا یه طرز فکر داشتی الان می گی نه حالا یکم ظاهر طرف مهمه اخلاقش مهم تر ... چند روز دیگه میگی نه ظاهر مهمتر ....... می بیینی همش در نوسااان ..... به مرور زمان که برسی 25 سال تازه معیارات دارن برات ثابت می شن ... اما دوست داری اون موقع خدایی نکرده یه قلب هزار تیکه داشته باشی که هر تیکش مال یکیه !!

ببین این دوستیا شاید حالا بخاطر یه مدت برخورد و رفتارا با طرفت بهم وابسته شدین اما دوووست خوووب باور کن عشق این مدلی نیست !!!
    الان چون اون دختر خانوم با اینکه خیانت کردید اما هیچی نگفت عذاب وجدان دارید ؟ فکر می کنید که عاشقتون بوده ؟ ببین اینطوری فقط روح همو داغون می کنید پس بهترین کمکت به اون دختر خانوم و از همه مهمتر به خودت می دونی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ اینه که قید هر چی دوست شدن با دختر بزنی و همه تمرکزتو بزاری رو درسات که چند سال دیگه به اون هدفات برسی برای خودت علاوه بر این شخصیتی که تو ذاتت داری یه پرستیژ و شخصیت اجتماعی بالا هم بدست بیاری که دیگران خواهانت باشن و بعدش تو شرایط مناسب با یه دختر خانوم برای ازدواج اقدام کنی ... دوست خوووب می دونی مثل اون بچه که گفتم عجووووول نباش که زود به همه چی برسی که خدایی نکرده مثل اون بچه نشی .... این دوستیا حالا یه روز باهم بهترین روزو دارید یه روز دعوااا اصلا هدفت چییه از دوستی ؟؟؟؟؟/ همینطوری نوسانات و وقتتو انرژیتو می گیره ببین الان چقدر فکرتو گرفته ... پس رهــــــــــــــــــا کن که هم در حق اون دختر جبران کنی هم در حق خودت و روحیه خودت .... برو ورزش کن با دوستات باش ... کلا یه جوی برای خودت درست کن که هر کس باهاتون برخورد داشت واقعا بخواد جای شما باشه انوقته که حس خوبی پیدا می کنی صبور تر باش

دوست دارید چه رشته دانشگاهی درس بخونید ؟؟؟

از همین الان رها کن فکرایی که باعث شه برای دوتاتون دردسز بسازه به فکر خووودتو کاراتو آینده اتو بهترین راه باش مطمئن باش خدا یه جایی جواب این تلاشتو برای خوب بودن می ده

امیدوارم به حرفام فکر کنید و تحت تاثیر نمی دونم شاید جو دوستاتون اینطوریه ... اما سعی کنید شما رو دیکران تاثیر مثبت بزارید اینکه شما به هدفاتون اهمییت بدیدو مثل حالا شاید بقیه دوستاتون که با دختر دوست می شن نباشید این نشونه بیشتر خاص بودن شما باشه دوست شدن که هرکسی از پسش بر می آد اما مهم اون کاریه که شما می خوای کنی و به موقعش هم نتیجه اشو می بینید

مووفق باشید

8. 2 کاربر از پست مفید sookoot تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 10 مرداد 92), صاعد (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام اقا رهام

خوش اومدی به تالار

دوست خوبم.من این سن رو گذروندم.این حالات رو درک می کنم.در واقع چیزی که برای شما رویاست برای نسل من خاطره است.
    من در سن شما به اصطلاح عاشق!!!!!!! شدم.یادم میاد سه ماه مونده بود به کنکور.کتابها رو انداختم یه گوشه.هر روز به بهونه کتابخونه میرفتم طرفای خونه دختر خانم.بین ما هیچ حرف و حدیثی نشد.اونموقع که اینجوری نبود همه موبایل داشته باشن.کمتر خونه ای حتی تلفن ثابت داشت.من غرق در توهمات بچگانه شده بودم و داشتم لذت می بردم.نتیجش شد اینکه سر جلسه کنکور همه چیز برام اشنا بود،اما یادم نمی یومد.نتیجش شد اینکه ادمی که جزء بهترین ها بود توی تمام زمینه ها به زور تویه دانشگاه پرت قبول شد( در واقع تبعید شدم).بعد از اونم دیگه هیچوقت فرصت کنکور دیگری برام پیش نیومد.الان هنوزم بعد از حدود 14 سال که اسامی نفرات اول کنکور رو اعلام می کنن من اه عمیقی می کشم.

دختر خانم هم تو همین دوران دانشگاهم ازدواج کرد و حالا 2 تا پسر داره.

واقعا اگه اینطوری که می گید دوستش دارید یه لطف به ایشون و خودتون بکنید و دیگه سراغش نرید.شما در سنی هستید که احساس شما کاملا داره بر شما حکومت میکنه.نمونه کاملا بارزشم همینه که می گید خودکشی می کنم!!

این عین خودخواهیه که میخواید دختر رو در منگنه بذارید تا به این رابطه برگرده.اونم فقط واسه دوستی!!!!!!!!!!!!

باور کن دوستی پسر و دختر تو فرهنگ ما شکست خوردست(البته بنده کاملا موافقم).چند هزار نفر باید بیاد بگه که اخرش جفتتون دجار مشکلات زیادی میشید تا شما تمومش کنید.همه چیز رو که نباید تجربه کرد.گاهی باید عبرت گرفت.

لطفا تاپیک های فرشته مهربان رو با دقت مطالعه کنید.البته اگه دنبال پیدا کردن راه درست هستی.

موفق باشید

فقط خدا

10. 3 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

sookoot (پنجشنبه 10 مرداد 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 10 مرداد 92), شمیم الزهرا (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 شهریور 92 [ 13:56]
    سطح
    1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    از راهنمایی های همگی واقعا ممنونم ولی من راه رسیدن به اونو میخوام نه راه جداشدن ازشو راه جداشدنو خودم بلدم ممنون میشم یک راهی برای رسین به اونو بهم بگین
    اشتباه از من بود باید اولش نگاه میکردم که افکابچه های اینجا با من میخونه یا نه
    ولی بازم از راهنمایی هاتون ممنونم هرچند بدردم نخورد ولی واقعا شما میتونید برای ادمایی که افکارشون مثل خودتونه راهنمای خوبی باشین
    ایکاش منم مثل شما ها بودم

- - - Updated - - -

باشه حتما رو حرفاتون فکر میکنم

12. کاربر روبرو از پست مفید ƦƛӇƛM تشکرکرده است .

faghat-KHODA (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 دی 99 [ 14:51]
    سطح
    57
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 112
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    531

تشکرشده 81 در 42 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ƦƛӇƛM نمایش پست ها
    از راهنمایی های همگی واقعا ممنونم ولی من راه رسیدن به اونو میخوام نه راه جداشدن ازشو راه جداشدنو خودم بلدم ممنون میشم یک راهی برای رسین به اونو بهم بگین
    اشتباه از من بود باید اولش نگاه میکردم که افکابچه های اینجا با من میخونه یا نه
    ولی بازم از راهنمایی هاتون ممنونم هرچند بدردم نخورد ولی واقعا شما میتونید برای ادمایی که افکارشون مثل خودتونه راهنمای خوبی باشین
    ایکاش منم مثل شما ها بودم

- - - Updated - - -

باشه حتما رو حرفاتون فکر میکنم
    سلام
    ببخشید یه سوال ! افکار بچه های اینجا با شما نمی خونه ؟ افکار همه بچه های اینجا مثل همه ؟ بنظرتون چرا ؟؟؟؟؟/ مگه همه بچه هایی که اینجا هستن تو یه محیط بزرگ شدن ؟؟؟؟؟؟ اصلا مگه همشون همسن هستن ؟؟؟؟// مگه همدیگرو می شناسن ؟؟؟؟؟؟؟ مگه همه تو یه فاز فکری هستن آدما که با هم فرق دارن ؟؟؟؟؟ هم دخترن هم پسر ؟؟؟؟؟ پس چرا کسی تاییدتون نمی کنه ؟؟؟؟؟ پس بنظرت چی می تونه عاملش باشه !!!!

همه براشون شما مهمید!!!
    تا حالا براتون پیش اومده یکی کوچیکتر از شما مثلا یه بچه کوچولو از اطرافیانتون شما دیدین که داره سنگ یا شیشه می خوره یا یه کاری که بهش آسیب می زنه چیکار کردین ؟ زود رفتین جلوشو گرفتین بهش گفتین نه این بدددد مگه نه ؟؟ چرا اینکارو کردین ؟؟ چون نخواستین صدمه ببینه چون آخرشو بلد بودید آخرش این بود که شاید معده اش داغون می شد یا خدایی نکرده بدتر... اونجا آخرشو بلد بودین پس دوست خوووب بزار رک بهتون بگم الان حواستون به آخر ماجراهای دوستی نیست !!! آخرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه حتی شاید یه مورد خوب برای ازدواج اون دختر خانوم تو چندسال بعد پیش بیاد و ... آخرش حتی اگه بهترین دوستا هم باشین
    جــــــــــــــداییه امـــــــــــــــــا اینبار این جداییه بدتر اذیتتون می کنه چون خاطره ای ساختین که آخر خوشایندی نداره !!!!!!!!!! خیلی تاپیک هست از بجه های اینجا و تاپیکای که فرشته خانوم گذاشتن
    خوب دوست خوب من که گفتم با این دید که دنبال تایید کار خودتون باشید به حرفا فکر نکنید اگه شما الانو می بینید بقیه دوستا می خوان که 6 سال آینده اتونم ببینید و به ضرراشم فکر کنید ..

من نمی گم نکنید این کارو یا انجام بده من تا اونجایی که تو زندگیم دیدمو بهتون گفتم چون برام مهم بود مطلب کسی رو که خوندمو اگه آخرشو می دونم بهش هشدار بدم ... من فقط می گم شما منطق دارید به هر حال 17 سال هم کم سنی نیست ... خودتون هم می دونید ..
    شما توانایی اینو دارید که بهتــــــــــــــــــرین راه رو انتخاب کنید و انتخاب با خود شماست .....
    امیدوارم آرامشتو به افکار احساس الانتون نبازید و همیشـــــــــــــــــــــ ـه برنده باشید همه اینا دست شماست
    ویرایش توسط sookoot : پنجشنبه 10 مرداد 92 در ساعت 13:23

14. کاربر روبرو از پست مفید sookoot تشکرکرده است .

صاعد (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array
    شما ١٧ سالته و ميگي با تمام دخترايي كه بودم ....... !!!!!!!!!!!
    جل الخالق !! ما هم ١٧ سالمون بود و بچه هاي اين دوره زمونه هم ١٧ سالشونه !!!
    ( شوخي ميكنما به دل نگير)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)