سلام مهشید جان
من نتونستم تاپیک قبلیت رو مطالعه کنم.پس صحبتهام رو میذارم بر اساس تاپیک فعیلت.
بابت شرایط به وجود امده خیلی ناراحت شدم.برای در دست گرفتن اوضاع لازمه که خودت ارامش داشته باشی.چرا که از طرز نوشتن و نوع نگارشت مشخصه که ذهن بهم ریخته ای داری.
این رو بدون که مردی که روی زنش دست بلند میکنه، انداختن این موضوع از سرش زمان بر خواهد بود. پس این رو در نظر بگیر براب بهبود زندگیت باید تمام توانت رو به کار بگیری و صد البته صبور باشی.البته منظورم از صبور بودن کتک خودن نیست.
لطفا کمی بیشتر در باره اخرین دعواتون توضیح بده.چه اتفاقی افتاد و چه مباحثی رد و بدل شد که ایشون شما رو تهدید به رابطه با زن دیگه ای کرد؟
چون من متوجه نمیشم که چرا دعوا بر سر مواد خوراکی و غذایی کار رو میکشونه به جایی که ایشون همچین تهدیدی میکنه؟
یکی ازاشتباهات شما این بوده که بدون حضور پدر و مادرش برگشتید و این خیلی واضح نشون میده که پدر و مادر همسر شما راضی به برگشت شما نبودن و همین خودش شده زمینه یکی از مشکلات شما.
من واقعا درک نمیکنم اون چه مشاوری بوده که همچین پیشنهادی به شما و همسرت داده؟!
اصلا مطرح کردن این مباحث و حساسیت روی این موضوعات مشکل سازه.
دوست خوبم مهشید جان
انقدر تکانشی و بدون فکر عمل نکن.
بیرون رفتن الان شما با همسرت اصلا کمکی بهت نمیکنه.فعلا دست نگه دار.
اوضاع رو شلوغ تر نکن
.به هیچ عنوان فعلا کاری به کار همسرت نداشته باش
نه زنگ..نه اس ام اس...نه ایمیل و نه پیغام و و ....
اجازه بده مدتی با خودش خلوت کنه.شما هم همینطور.
الان برای تصمیم گیری خیلی زوده.به خودت و همسرت ارامش بده.
مدتی فکر کنید اصلا همدیگر رو نمیشناسید.
ایا نامه دادگاه مبنی بر ادعای عدم تمکین شما رسیده دستت؟
موضوع اجاره زیر زمین خانه پدریش رو چطور متوجه شدی؟
دوست خوبم
تنها کسی که میتونه در مورد طلاق و جدایی شما نظر بده فقط شما خودتی.حتی پدر و مادرت هم نباید در این موضوع دخالت کنن.پس (الان نه.وقتی که اروم تر شدی) بشین و به دور از احساس و عواطف تصمیم بگیر.
کاملا منطقی .و حتما هم کنارش از توصیه های یک مشاور حاذق استفاده کن تا بتونی به یک جمع بندی کلی برسی.
برای ما در مورد همون خصوصیاتی که فکر میکنی هنوز دوستشون داری بگو.چه چیزهایی هست که دلت رو به این زندگی گرم میکنه؟
فعلا کاملا دور طلاق رو خط قرمز بکش.فکرت رو از این موضوع منحرف کن تا بتونی درست تصمیم بگیری.همیشه برای طلاق وقت هست.
یک چیز رو هم هرگز فراموش نکن.زندگی مشترک یک جاده دو سویه است.اگر یک طرف ماجرا بخواد این زندگی رو تنهایی بکشه مطمئن باش وسطای راه کم میاره و همه چیز رو رها میکنه.
بنابراین اگر فکر میکنی هنوز هم چیزهایی در این زندگی هست که دوستش داری باید بدونی ایا همسرت هم همچین حسی داره و یا صرفا به خاطر همون 30 عدد سکه هست که تن به طلاق نمیده و باید بفهمی برای ازار و اذیت شماست که رفته زیر زمین خانه مادرش رو اجاره کرده یا نه.
بازم بهت سر میزنم.
نگران نباش.توکل به خدا کن و بدون هرچی که خدا بخواد همون میشه
موفق باشی.
- - - Updated - - -
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)