به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اسفند 90 [ 11:37]
    سطح
    14
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array

Question عشق یکطرفه به هم کلاسی

سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دوستان.
    به نظرم رسید چند نفر بهتر از یه نفر میتونه فکر کنه به همین خاطر از شما راهنمایی میخواستم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    راستشو بخواین من دانشجوی ترم دو کارشناسی نرم افزار هستم، وقتی ترم اول بودم تو کلاس معادلات یه همکلاسی داشتیم که ترم دو عمران بود از همون اول که اومد کلاس ما من ازش خوشم اومد(بی منظور)،ولی رفته رفته من شیفته اخلاق ، رفتار وخنده هاش شدم، از همون روزی که من حس کردم بهش علاقه مند شدم همش سعی میکردم جوری بشینم که بتونم ببینمش، هر وقت میبینمش دیگه متوجه نمیشم دورو برم چه خبره!جوری که یه بار با دوستا رفته بودیم بازار تو ورودی پاساژ دیدمش دیگه متوجه نشدم چطور رفتم تو کیسه های سیاهی که اجناس بازاری ها توش بود و دم در پاساژ گذاشته بودن. خدا بهم رحم کرد چیز شکستنی نبود.
    امتحانای ترممون همشون تو ساختمون اونا برگزار میشد، همیشه چشامو میگردوندم تا شاید اتفاقی دوباره ببینمش.یه بار که نشسته بودیم بوفه دوستم بهم گفت: عمرانت تو حیاط نشسته.زود بلند شدم و به بهانه اینکه میریم سرویس بهداشتی الکی از جلوش رد شدیم،داشت با گوشی صحبت میکرد که متوجه ما شد همونطور با چشماش ما رو زیر نظر گرفته بود، یواشکی از بالای در که نگاه میکردم متوجه شدم هنوز داره به در دستشویی نگاه میکنه بعد رفت پیش دوستاش.
    ما که از دستشویی خارج شدیم از پله ها رفتیم بالا تا به داخل ساختمون بریم، از پله ها که میرفتم بالا تا در ورودی بهم نگاه میکرد.
    ترم جدید که شروع شد من سعی کردم درسای عمومی رو همش از ساختمون اونا انتخاب کنم، شنبه که اندیشه و تاریخ داشتیم، اندیشه صبح دپارتمان خودمون بود ولی تاریخ رو از دپارتمان اونا انتخاب کرده بودم.تو راه رو ساختمونمون بودیم که دیدمش! بعد اومد جلو و با احترام به من و دوستام سلام کرد و درمورد درسای عمومی سوال کرد که کدوماشو انتخاب کردیم، متوجه شدم اونم تمام درسای عمومیشو از ساختمون ما انتخاب کرده!!!!!..... ولــــی افسوس که من...!
    *تازه فهمیدم بچه شهرستانیه ولی اصلا برام مهم نیست.چون نشون داده هم شعور داره هم پشتکار.
    حالا من نمیدونم عشق من بهش یکطرفه هستش یا اونم بهم علاقه داره؟؟؟!!!؟؟؟!! نمیتونم مطمئن بشم.. ... از طرفی هم عواقب کار بهم اجازه نمیده من برم بهش درخواست بدم، یا بهش ایمیل بزنم. واقعا فکرش نمیذاره به درسام برسم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

RE: عشق یکطرفه به هم کلاسی

سلام به همدردی خوش اومدی.لطفا لینک زیر رو بخون
    http://www.hamdardi.net/thread-133.html
    و
    http://www.hamdardi.net/thread-10218.html

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array

سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی.

این ماجرایی که تعریف کردی چیزیه که کم و بیش برای خیلی از ماها پیش اومده.قرار گرفتن تو محیط دانشگاه که هر روز و هر روز با جنس مخالف سر و کار داریم ناگهان ما رو متوجه دنیای دیگه ای میکنه.
    اینجاست که یه نگاه،دیدار های متوالی،کلاسهای مشابه،درسهای مشابه،پروژه های مشابه و...کار خودشو میکنه و ما ممکنه به کسی وابسته بشیم.جوری که چشممون دنبالش میره، احیانا دلی تالاپ تولوپ میکنه و تمرکزی که از دست میره...

اما دوست عزیز این تالار به درستی دوستی دختر و پسر رو نهی میکنه.من اینجا چند تا موردش رو برات مثال میزنم.دوستی دختر و پسر اول از همه باعث میشه درگیری ذهنیت زیاد بشه.به جای اینکه تمرکزت روی درسات باشه از اونا غافل میشی.(که برای تو این اتفاق افتاده)
    احساسات متناقض سراغت میاد.چون این رابطه بی سرانجامه مثل این میمونه که تشنه بری لب چشمه و تشنه برگردی.

ممکنه با گذشت زمان تحت تاثیر تحریک غریزه رابطه جسمانی بشه و مشکلاتی بوجود بیاد که خودت میدونی.

شما فعلا ترم دو هستی،بهتره تمرکزت رو بذاری روی درس،بعد کار بعد انشالله هر وقت ازنظر عاطفی و..بالغ شدین و شرایط ازدواجت جور شد دنبال مورد مناسب ازدواج بگردی.

ازالان هم دیگه بهش نگاه نکن.اگه جایی هستی که اونم هست ازاون جا بیرون بیا.اگه فکرش تو ذهنت اومد از روش تمرکززدایی استفاده کن.از دوستات بخواه دیگه درمورد اون دختر باهات نحرفن.و دنبال کلاسای مشترک نباش.و اوقات خالیت رو با تفریح پر کن.این کار سخت هست اما شدنیه و منافعش برات خیلی زیاده.
    ازاتفاقی که افتاده و کلاساتون الان غیر مشترک شده نهایت استفاده رو ببر.
    پیشنهاد میکنم لینک زیر رو هم بخون.
    دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر

4. 5 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (دوشنبه 07 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 00 [ 15:35]
    سطح
    68
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 302
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

بهار خانم ، فکر کنم استارتر دختر هستند
    با تشکر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    5
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array

دوست عزیز اولا من یه دخترم، طرف مقابلم پسره.(چون اسم کاربریمو عوض کردم یادم رفت به این نکته هم اشاره کنم) دوما من ایشونو واسه دوستی و خوشگذرانی نمیخوام، مطمئنم ایشون هم همچین شخصی نیستند. و من هم دختری نیستم که با دیدن هر پسری افسارمو از دست بدم و.....
    بچه که نیستم.

و درمورد اون لینکی که اشاره کردین خوندم ولی میدونید تفاوت من با اون چیه؟؟؟؟ پسره دوستمون شیما رو اصلا درک هم نمیکرده حتی پیش دوستاش خیط میکرد .ولی این اصلا اینجوری نیست.
    شاید همه این اتفاقات (من میرم حیاط و اونم پشت سر من میاد و جایی میایسته که منو ببینه و.... یا واحداشو جوری انتخاب میکنه که تو ساختمون ما باشه ) همش اتفاقی باشه ، شاید هم نه.... نمیدونم!!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط alone
    دوست عزیز اولا من یه دخترم، طرف مقابلم پسره.(چون اسم کاربریمو عوض کردم یادم رفت به این نکته هم اشاره کنم) دوما من ایشونو واسه دوستی و خوشگذرانی نمیخوام، مطمئنم ایشون هم همچین شخصی نیستند. و من هم دختری نیستم که با دیدن هر پسری افسارمو از دست بدم و.....
    بچه که نیستم.

و درمورد اون لینکی که اشاره کردین خوندم ولی میدونید تفاوت من با اون چیه؟؟؟؟ پسره دوستمون شیما رو اصلا درک هم نمیکرده حتی پیش دوستاش خیط میکرد .ولی این اصلا اینجوری نیست.
    شاید همه این اتفاقات (من میرم حیاط و اونم پشت سر من میاد و جایی میایسته که منو ببینه و.... یا واحداشو جوری انتخاب میکنه که تو ساختمون ما باشه ) همش اتفاقی باشه ، شاید هم نه.... نمیدونم!!!
    خواهر خوبم، نکته ای رو اشاره می کنم و باقی رو می سپارم به دوستان با تجربه تر
    قریب 99% افرادی که سعی می کنند با دوستی همسر مناسب رو برای اینده انتخاب کنند این جمله کلیشه ای را تکرار می کنند:

من مثل دیگران نیستم و دختر یا پسر مقابلم هم از اون پسر و دختر ها نیست و ما کلا فرق می کنیم!
    امیدوارم با منظق فکر و زندگی کنید و نه با احساس

8. 4 کاربر از پست مفید eng.aydin تشکرکرده اند .

eng.aydin (جمعه 05 خرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    5
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array

عزیزم شما درست میگید . خیلی خنده داره ولی من خودم 1 ماه پیش همین حرفو به یکی از دوستام زدم.
    ولی میدونید چیه من از اینکه مثل مترسکها جلوی این خواستگار و اون خواستگار دربیام و اونا مثل اینکه اومدن چیزی بخرن منو میان میبینن و میرن انگاری که تو ویترین هستم نفرت دارم درضمن من دوست ندارم با کسی ازدواج کنم که اصلا نمیشناسم و دوست ندارم مادرشوهر یا خوهرشوهرم منو بپسنده واسه من مهم فقط پسره......

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط alone
    عزیزم شما درست میگید . خیلی خنده داره ولی من خودم 1 ماه پیش همین حرفو به یکی از دوستام زدم.
    ولی میدونید چیه من از اینکه مثل مترسکها جلوی این خواستگار و اون خواستگار دربیام و اونا مثل اینکه اومدن چیزی بخرن منو میان میبینن و میرن انگاری که تو ویترین هستم نفرت دارم درضمن من دوست ندارم با کسی ازدواج کنم که اصلا نمیشناسم و دوست ندارم مادرشوهر یا خوهرشوهرم منو بپسنده واسه من مهم فقط پسره......
    نه چرا خنده دار باشه، شما در این مورد درست فکر می کنید ما انسان ها همیشه دوست داریم اشتباهتمان و خواسته های غیر منطقیمان را توجیه کنیم، حتی با دروغ هایی که خودمان هم میدانیم دروغ هستند ولی نمی خواهیم قبول کنیم

سایت همدردی هیچ کدام از روش هایی که شما در ذهن دارید پیشنهاد نمی کنه، نه دوستی و نه خواستگاری به روشی که شما گفتید

روشی که همدردی بصورت خلاصه پیشنهاد می کنه:
    شناخت منطقی و با اصولی که باید یاد بگیرید تحت نظارت خانواده و به دور از احساس کور کورانه که مانع دیده شدن عیوب طرف مقابل بشه

شما اشاره کردید که فقط به چند رفتار خاص پسر مورد نظرتان علاقه مند شدید، که به هیچ وجه ضمانت زندگی خوب برای شما نیستند( نشان از بی تجربی شما دارد)

حال بگذارید ما فرض کنیم که ان پسر هم علاقه مند شدند و شما با هم دوست شدید.
    عواقب موضوع رو بررسی می کنیم
    1- هر روز وابستگی شما بیشتر و بیشتر می شه
    2- با توجه به غریزه انسان امکان افتادن شما در روابط خلاف عرف و شرع وجود داره
    3-ان پسر شرایط ازدواج نداره (سربازی و پیدا کردن کار) و به شما وعده چندین سال بعد را می ده
    4- به احتمال زیاد چون تعهدی وجود نداره در میانه راه رابطه به هم میخوره و کلی اسیب روحی برای شما باقی میمونه
    5-استرس اینکه نکند خانواده ها بفهمند ، فامیل ببینند همیشه با شما هست( باتوجه به عرف جامعه که این روابط قابل قبول نیست)
    6-از اینده کسی خبر ندارد ممکن هست ان پسر در اینده نظرش در مورد اهداف و کلیت زندگی تغییر کند و شما را دیگر نپسندد(امکانش زیاد هست)
    و هزار و یک مشکل کوچک و بزرگ دیگر...

نکته اخر:
    شما وقتی ازدواج می کنید باید مورد قبول خانواده پسر هم باشید و انها هم باید شما رو قبول کنند وگرنه اوضاع زندگی غیر قابل تحمل و سخت خواهد شد

موفق و موید باشید

11. 5 کاربر از پست مفید eng.aydin تشکرکرده اند .

eng.aydin (دوشنبه 07 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    5
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array

بهتره موضوع رو کمی واضحتر کنم:

1- پسره خودش کار داره (یه مغازه داره که لپ تاپ میفروشه و منم باهاش حرف زدم یه سیستم بگیرم ازش).
    2- خونواده من از همه چی خبر داره حتی عکسشم که از اینترنت پیدا کرده بودم به مامانم نشون دادم.
    3-یکی از دوستام که از من بزرگتره و گوینده و مجری تلویزیونه(فردی کاملا اجتماعی)، با اون قراره یکی از کاندیدا رو تبلیغ کنن، اونم اول منو منع میکرد هی میگفت فراموشش کن ولی بعد از کمی هم صحبتی بهم گفتم: عزیزم به نظر من پسر خیلی خوبیه(بازم خدا میدونه).

فقط کاش میدونستم اون هم نسبت به من احساسی داره یا نه؟ چون اونم حق انتخاب داره.
    همین دوستم گفت :میخوای از زیر زبونش بکشم یا نه؟؟ ولی من بهش این اجازه رو ندادم.چون به نظرم اگه قبول نکنه شخصیته من خرد میشه و دیگه نمیتونم باهاش روبرو بشم.

ممنونم که راهنماییم میکنی دوست خوبم، فقط یه سوال دارم اگه خواستین جواب بدین .شما چند سالتونه؟؟؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array

چون شما به جنسیت اشاره ای نکردی فکر کردم پسری.البته تو کلیت ماجرا فرقی نمیکنه شاید حتی کمی موضوع حساستر هم باشه.

شما همونطور که گفتم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و خیلی عادی به کار خودت ادامه بدی.اون اقا اگه شرایط ازدواج داشته باشه و خودشم بخواد میاد خواستگاری.نیازی نیست شما کار خاصی بکنی.
    حتما هم میدونی شرایط ازدواج توی کار داشتن خلاصه نمیشه.

اون لینکی که برات گذاشتم یه صفحه نیست.بلکه چند صفحه هست همه صفحاتش رو بخون چون تجربیات مختلف رو نوشته.

مطمئنم ایشون هم همچین شخصی نیستند. و من هم دختری نیستم که با دیدن هر پسری افسارمو از دست بدم و.....
    شما از کجا میدونید این اقا چه جوریه؟؟شما که نمیشناسیش.ادمها گاهی مدتها با هم معاشرت هم دارن اما نمیتونن ازروحیات و نیات و افکار همدیگه سردر بیارن.چه برسه به برخوردهای عادی.
    من نمیخوام بگم دوست شما چه جوریه؟من که اون اقا رو نمیشناسم که بخوام دربارش قضاوت کنم اما برای اینکه بفهمی چه جور ادمیه بهتره هیچ کاری نکنی و فکرت رو هم ازش منحرف کنی.همونطور که گفتم اگه بخواد میاد پیشنهاد ازدواج میده اگه نه هم اتفاق خاصی نمیفته حداقل اینه که شما از کار و درست نیفتادی.

حتی فکر کردن زیاد به یه نفر ممکنه ادم رو به خیال پردازی و شعله ور شدن احساسات بکشونه.
    راستی انجمنی که تاپیک باز کردی اشتباهه درخواست کن تا مدیران جا به جاش کنن.

14. کاربر روبرو از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده است .

بهار.زندگی (دوشنبه 07 فروردین 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)