قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس رو به كليه طرفداران اين تيم ، به كليه طرفداران فوتبال خوب ، به كليه طرفدارن مربي باشخصيت افشين قطبي ، به كليه طرفداران گل زن حرفه اي محسن خليلي ، و به كليه دوستان تالار همدردي تبريك عرض مي كنم
![]()
تشکرشده 1,965 در 675 پست
قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس رو به كليه طرفداران اين تيم ، به كليه طرفداران فوتبال خوب ، به كليه طرفدارن مربي باشخصيت افشين قطبي ، به كليه طرفداران گل زن حرفه اي محسن خليلي ، و به كليه دوستان تالار همدردي تبريك عرض مي كنم
![]()
erfan25 (دوشنبه 30 اردیبهشت 87)
تشکرشده 3,286 در 817 پست
پیروزی ، پیروزی مبارک
lord.hamed (شنبه 28 اردیبهشت 87)
تشکرشده 507 در 236 پست
هر وقت تونستید برید فینال آسیا ما هم بهتون تبریک می گیم ولی فعلا "اُسکُتو"
تشکرشده 99 در 49 پست
سلام
من اهل فوتبال نیستم اصلا نمی دونستم امروز فوتباله
از غوغای طرفدار هاتون فهمیدم
بهتون تبریک میگم
استقلالی ها هم ناراحت نباشند یه خورده سیاست به خرج بدهند
hasty (شنبه 28 اردیبهشت 87)
تشکرشده 99 در 49 پست
آفرین به این سرعتنوشته اصلی توسط erfan25
شما کی رسیدی این طرح را بزنید
hasty (شنبه 28 اردیبهشت 87)
تشکرشده 239 در 119 پست
منم به نوبۀ خودم قهرمانی تیم پیروزی رو به تمام طرفداران محترمش تبریک عرض می کنم و ما رو هم در خوشحالی خودشون شریک بدونند.
فقط خواهشا اینجا دیگه سر فوتبال با هم دیگه دعوا نکنید
باشه بچه های خوب![]()
نادیا (شنبه 28 اردیبهشت 87)
تشکرشده 275 در 140 پست
به عنوان يك استقلالي روشنفكر (البته همه استقلاليا روشنفكرن) قهرماني تيم پرسپوليس رو به تمام پرسپوليسي ها خصوصا عرفان تبريك ميگم.
![]()
fnh63(یکشنبه 29 اردیبهشت 87)
تشکرشده 222 در 118 پست
سللللللللللللللاااااااااا ااااااامممممممممممممممم
منم تبریک میگم این برد عالی رو
پرسپولیس2-اسپاهان 1
این پرسپولیس حقش قهرمانی بود و حق مربی با اخلاق و با حال پرسپولیس افشین جان قطبی
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس
تشکرشده 755 در 381 پست
خواهشاً بنده را از جمع دوستان همدردی حذف کنید چون به دلایلی من طرفدار استقلال هستم ...امروز هم اصلا برای این برد خوشحال نشدم .
تشکرشده 275 در 140 پست
چرا بايد حذفت كنيم؟
ما (سايت همدردي) جامعه اي دموكرات هستيم (حداقل من اينجوري معتقدم) و هر كسي ميتونه عقيده اي جداگانه داشته باشه و هيچ كسي هم حق توهين و حمله به نظر ديگري رو نداره.
ميتوني از برد پرسپوليس ناراحت باشي و كسي هم اين حقو نداره كه مجبورت كنه خوشحال باشي يا براي برد پرسپوليس به ديگران تبريك بگي
fnh63(شنبه 28 اردیبهشت 87)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)