به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 13:04]
    سطح
    19
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 7 در 7 پست

Array

مشکل آرامی و کم صحبتی

سلام دوستان ...من خیلی ناراحتمچون:
    من الان دوم دبیرستانم و دخترم...درسم هم خوبه. ولی مشکلم این نیست صبر کنیدآخه چه جوری بگم یه جوریه یه کم مسخرسمن توی جمع دوستام و کلا تو کلاس اصلا بازیگوش نیستم و خیلی آرومم من نمیتونم مث دوستام معلمهارو مسخره کنم تو کلاس تیکه پرونی کنم زنگ تفریحها برقصم دیگرون رو سر کار بذارم و همیشه دنبال اصول اخلاقیم که آدم این طور باشه بهتره مثلا...وقتی سنم کمتر بود با وجود این که مامان و بابام خیلی مذهبی نبودن تحت تاثیر صحبت علما خیلی به طرف عرفان و دین و ازین جور چیزا رفتم تاالان...که در خدمت شما هستم و حالم از خودم به هم می خورهو خیلی وقتا گریه می کنم...من چرا تو این سن اینقدر به عرفان و منطق و دین و اینا توجه می کنم و دوستام اینجوری نیستن؟؟؟ خب من یه آدم ساده دل و مهربونمو تحت تاثیر هر حرفی ممکنه اخلاقم عوض شه! من کم رو هم هستم مثلا تو جمع بزرگ نمی تونم برای یه عالمه آدم صحبت کنم مامانم میگه بزرگتر شی یاد می گیری نگران نباش... ولی خب مثلا اگه یه نفر باشه مغز سرش رو می برم مثل همین الان که دارم با شما صحبت می کنم... از دست خودم چه گیری کردم ...میشه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم بهتره من اخلاقم خیلی خیلی زود عوض می شه یهو ازین رو به اون رو می شم پس راهنمایی کنید

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

RE: مشکل آرامی و کم صحبتی

سلام،

به جمع ما خوش آمدی.

شما نوشتی که نمی توانی مثل بقیه معلم ها رو مسخره کنی یا توی کلاس تیکه پرانی کنی.

خب همه می دانیم که این کارها اشتباه هست.

حالا اگر دلیل شما برای انجام ندادن این کارها این است که به نظرت این کارها زشت و سبک هستند، شما رو تحسین می کنم.

ولی اگر کلاً مشکل کم رویی داری، بهتر است روی خودت کار کنی.

در ضمن چه اشکالی دارد اگر وارد دنیای عرفان شدی؟ خیلی هم خوب است! خدای مهربان رو بشناس، هر چه زودتر بهتر! فقط قرار نیست که عرفان ما رو گوشه گیر و غمگین و کم رو بکنه. بلکه باید به شما انرژی بده و شما رو شاد و بشاش کنه.
    به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

در مورد کم رویی و خجالتی بودن، می توانی این لینکها رو مطالعه کنی:

لینک 1
    لینک 2
    لینک 3
    لینک 4
    لینک 5
    لینک 6
    لینک 7
    لینک 8
    لینک 9
    لینک 10
    لینک 11

اگر سوال داشتی باز هم بنویس.

3. 2 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (جمعه 31 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

دوست عزیز سلام
    گریه برای چی؟ وقتی می تونی بخندی ، چرا گریه؟

عزیز من به نظرم هر چیزی سر جای خودش خوبه ، اینکه دنبال عرفان و اینجور چیزا رفتی خیلی خوبه،این نشون میده که شما فرد عمیقی هستین و مسیر درستی را در پیش گرفته اید ، ولی این دلیل نمیشه که ساکت و غمگین بشی

برای اینکه در هر جمعی بتونی ابراز وجود بکنی ، باید حضور ذهن خوبی داشته باشی و برای افزایش حضور ذهن بهتر، لازمه که مطالعه زیادی داشته باشی تا روابط عمومی قوی داشته باشی ، و اینکه جلوی آینه تمرین کنی ، مثلا بایست جلو آینه و در مورد موضوعی با خودت صحبت کن ، اینطوری می تونی تمرین سخنوری کنی

البته شوخ بودن یه چیزه ، و مسخره کردن معلم و سرکار گذاشتن دیگران یه چیز دیگه ، این کارا اصلا صحیح نیست ، برای شاد بودن دلیلی نداره حتما دیگران رو سر کار بذاریم یا مسخره کنیم

5. کاربر روبرو از پست مفید gole maryam تشکرکرده است .

gole maryam (جمعه 31 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 13:04]
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 7 در 7 پست

Array

مشکل آرامی و کم صحبتی

از پاسختون خیلی ممنون چیزی که منو ناراحت می کنه حرف بقیه است ...که به مادرم می گن چرا دخترت تو این سن این طوره و اون طور نیست...توی سن من توقع اون کارا می ره ولی من برخلاف بقیه دوستام همین جور خودسرانه خیلی مذهبی شدم ...خب منم اون کار هایی رو که نوشتم نمی کنم نه این که خوشم نیاد چون دین گفته حرامه من نمی کنم وگر نه می تونم ...مثلا یه نفر پشت سرم بهم گفته بود خشک مذهبی...در حالی که من افراطی نکردم و هرچی دین گفت بر پایه ی اون عمل کردم...یه کم از دین زده شدم.مثل قبلنا نیستم نمیدونم دین منو فرد گرا کرده من از راهنمایی خودمو محدود کردم که اون جمع دوستانه درباره دوست پسر هایشان و مد و اینا صحبت می کنن پس بهتره نرم پیششون خب این باعث می شه من گوشه گیر و فقط با یکی دو نفر دوست باشم...در حالی که منم از لباسای نقش دار و خوشکل خوشم میاد ولی چون دین سادگی رو گفته من مجبورم که خیلی ساده پوش باشم تازه دین یه چادر سیاه رو هم توصیه کرده که من فقط به مانتوی سیاه بسنده کردم. اون وقتا موسیقی گوش نمی دادم ولی تو کلاسمون هر کی یه موبایل دستشه موسیقی می گیره...حالا که منم موسیقی می گیرم مامانم خیلی سرزنشم می کنه می گه اخلاقت عوض شده برات متاسفم...این مسائل عذابم می ده تازه خیلی چیزای دیگه هست که به خاطر طولانی نشدن نمی نویسم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

سلام دوست عزیز

من خیلی خوب متوجه میشم شما چی میگی. چون خودم هم تقریبا همین مراحل را داشتم.

ببین چند تا مساله را باید تفکیک کنی.

یکی اینکه چه چیز هایی توی دین حتما باید باشه و چه چیزهایی نه. مثلن نماز و روزه را نمیشه نادیده گرفت اما پوشیدک رنگه سیاه بیشتر از اینکه مساله دینی باشه مساله عرفی و فرهنگی است. اگه اینا را از هم تفکیک کنی اونوقت میتونی تشخص بدی که کجا میشه کوتاه اومد کجا نمیشه.

مساله دیگه که باید بهش توجه کنی اینه که خدا از هر کسی به اندازه توانش انتظار داره بنابراین برای اینکه از دین زاده نشی تا جائی که میتونی عمل کن اما خودت را از نظره روانی تحته فشار نگذار

سعی کن بیشتر راجع به دین و نقشش توی زندگی فکرو مطاله کنی... همچینی سعی کن خودت را بشناسی و اگه مثلن خجالتی هستی و .... اونا را برطرف کنی نه اینکه بهانه دینی براش بتراشی

اما در مورد دوستان یا حرف دیگران... این مساله توی همه تاریخ و برا همه کسانی که به اصلی پایبند بودند پیش آمده.... شاید اینجوری خدا میخاد ببینه تو چقدر ایمانت قوی هست.... خودت ازش کمک بگیر و مطمئن باش کمکت میکنه .... ان الله یدافع عن الذین امنو

اما عمل به دستورات خدا در ۹۵ درصد موارد منافاتی با بودن بادیگران نداره. بنابراین سعی کن زمانهایی که دیگران به کار گناهی مشغول نیستند با انها باشی و همچنین سعی کن همیشه بهشون محبت کنی...یه ایه تو قران هست که به پیامبر میگه فقط تا زمانی که افراد در حال گونه هستند ازشون دور شو... اگه بگردی پیداش میکنی الان عربیش یادم نیست

تعادل یکی از ارکان مهم دین ما است.

امیدوارم موفق و پایدار باشی

8. 3 کاربر از پست مفید سید1387 تشکرکرده اند .

سید1387 (جمعه 31 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 06 بهمن 91 [ 19:17]
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    270

تشکرشده 270 در 103 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط man
    در حالی که منم از لباسای نقش دار و خوشکل خوشم میاد ولی چون دین سادگی رو گفته من مجبورم که خیلی ساده پوش باشم تازه دین یه چادر سیاه رو هم توصیه کرده که من فقط به مانتوی سیاه بسنده کردم. اون وقتا موسیقی گوش نمی دادم ولی تو کلاسمون هر کی یه موبایل دستشه موسیقی می گیره...حالا که منم موسیقی می گیرم مامانم خیلی سرزنشم می کنه می گه اخلاقت عوض شده برات متاسفم...این مسائل عذابم می ده تازه خیلی چیزای دیگه هست که به خاطر طولانی نشدن نمی نویسم.
    man عزيز
    دين نگفته لباس هاي نقش دار و خوشكل نپوش،جايي نديدم اسلام بگه فقط لباس ساده بپوش
    اسلام فقط گفته لباسي بپوش كه حجابت را رعايت كنه، پوشيده باشه
    نگفته سياه بپوش، اتفاقا اسلام سياه را مكروه ميدونه ،چرا فقط مانتو سياه ميپوشي، مانتو رنگي قشنگ كه اولا اندازه اش مناسب باشه و ثانيا رنگش هم جلف و جيغ نباشه خيلي هم خوبه
    در مورد موسيقي هم اسلام اصلا نگفته موسيقي گوش نكنيد، اسلام حتي ميگه قران را با صداي زيبا بخونين كه خودش نوعي موسيقي به حساب مياد
    ولي ميگه موسيقي اي گوش كنين كه شما را به طرب نندازه همين
    اسلام با هيچ چيز خوبي مخالف نيست شما يه كم داري زيادي به خودت سخت ميگيري
    شما ميتوني خوب بپوشي بگي بخندي اسلام با هيچ كدوم از اينها مخالف نيست ولي در نارش خدا را هم اطاعت كني
    در ضمن بهت تبريك ميگم كه اينقدر دختر خوبي هستي و اينقدر به خداي خودت علاقه داري كه به خاطرش از بعضي لذت هاي زود گذر ميگذري
    ولي مطمئن باش خدا جواب اين خوبي هاتا ميده
    لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
    واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!

10. کاربر روبرو از پست مفید mohsenn تشکرکرده است .

mohsenn (جمعه 31 تیر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)