RE: مشکل آرامی و کم صحبتی

نوشته اصلی توسط
man
در حالی که منم از لباسای نقش دار و خوشکل خوشم میاد ولی چون دین سادگی رو گفته من مجبورم که خیلی ساده پوش باشم تازه دین یه چادر سیاه رو هم توصیه کرده که من فقط به مانتوی سیاه بسنده کردم. اون وقتا موسیقی گوش نمی دادم ولی تو کلاسمون هر کی یه موبایل دستشه موسیقی می گیره...حالا که منم موسیقی می گیرم مامانم خیلی سرزنشم می کنه می گه اخلاقت عوض شده برات متاسفم...این مسائل عذابم می ده تازه خیلی چیزای دیگه هست که به خاطر طولانی نشدن نمی نویسم.
man عزيز
دين نگفته لباس هاي نقش دار و خوشكل نپوش،جايي نديدم اسلام بگه فقط لباس ساده بپوش
اسلام فقط گفته لباسي بپوش كه حجابت را رعايت كنه، پوشيده باشه
نگفته سياه بپوش، اتفاقا اسلام سياه را مكروه ميدونه ،چرا فقط مانتو سياه ميپوشي، مانتو رنگي قشنگ كه اولا اندازه اش مناسب باشه و ثانيا رنگش هم جلف و جيغ نباشه خيلي هم خوبه
در مورد موسيقي هم اسلام اصلا نگفته موسيقي گوش نكنيد، اسلام حتي ميگه قران را با صداي زيبا بخونين كه خودش نوعي موسيقي به حساب مياد
ولي ميگه موسيقي اي گوش كنين كه شما را به طرب نندازه همين
اسلام با هيچ چيز خوبي مخالف نيست شما يه كم داري زيادي به خودت سخت ميگيري
شما ميتوني خوب بپوشي بگي بخندي اسلام با هيچ كدوم از اينها مخالف نيست ولي در نارش خدا را هم اطاعت كني
در ضمن بهت تبريك ميگم كه اينقدر دختر خوبي هستي و اينقدر به خداي خودت علاقه داري كه به خاطرش از بعضي لذت هاي زود گذر ميگذري
ولي مطمئن باش خدا جواب اين خوبي هاتا ميده
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)