من آدم خونسرديم و اين باعث ميشه اگه از نتيجه بدم بياد بازم آروم باشم
فقط بايد كاري كنم كه از نتيجه هاي خوب بدم نياد
[b]البته منظورمن از اینکه گفتم وابستگیتون رو به نتیجه کم کنید، نفرت از تنیجه نبود. اگه از نتیجه بدتون بیاد که حرکت به سمتش خیلی سخت میشه. b]]
ولي براي كنترل كمالگرايي ديگه توجهم رو ازش بريدم هر چند ازش خوشم مياد
1.5 ساله مشكل پيامك داره و از عمد درستش نمي كنم
قلمش گم شد و هر چند ميدونم كجا گمش كردم ولي نرفتم دنبالش[/color]
[b]
خیلی جالب بود.
من متخصص نیستم اما فکر نمیکنم درست نکردن گوشیتون یا پیدا نکردن قلمش ربطی به کمال گرایی داشته باشه ها. ولی اگه خودتون این حس رو دارید، خب درستش نکنید:)
اخيرا شرايطي پيش اومد كه مجبور شدم توي يه روز لپ تاپ انتخاب كنم و بخرم
توفيق اجباري شد كه وقتم رو تلف نكنم و فهميدم ميتونم با تحقيق كم مناسب ترين چيز رو بگيرم
بعدش هم وقت نزاشتم كه مقايسه كنم كه چيز خوبي گرفتم يا نه
این کار خوبیه. از این دست کارها که بکنید موفق تر هم میشید.
ببینید بعنوان یه تجربه شخصی میگم. منم برای خرید موبایل و این جور چیزا وقت زیادی میذارم. حتی الان هم اگه دوباره بخوام بخرم وقت میذارم. بقیه مثل من نیستن چون خواسته هاشون از موبایل محدوده. اما من که چند تا فاکتور دارم باید بررسی کنم ببینم که کدوم همه ی فاکتورای منوداره. اما اگه ببینم داره زیاد اذیتم میکه، به خودم یادآوری میکنم این اولین و آخری موبایلی نیست که میخوام بخرم. اگه خوب نبود مشکلاتش رومیبینم و بعدی رو بهتر انتخاب میکنم. (که البته توی خیلی موارد بهترین رو انتخاب کردم و این حالت پیش نمیاد. اما قبل از خریدن خوبه یه همچین فکری رو هم از ذهنتون بگذرونید.
اما مثلا هنوز موقع درس خوندن گرچه درس رو فهميدم اما قانع نميشم و دوباره وسه باره ميخونم و وقتي ميرم سراغ تمرين كه ديره
شاید بخاطر این اینجوری درس میخونید که فکر میکنید تمرینها امتحان شماست. در صورتی که اینجوری نیست. از تمرین هم باید چیز یاد بگیرید. روند فهمیدن درس و تمرین حل کردن رو جدا از هم ندونید. بعد از خوندن درس دلیلی نداره که 100% درس رو متوجه شده باشید. بعد از تمرین این متوجه شدن باید بوجود بیاد.
یا موقع ديدن بعضي فيلم ها ، شايد چندين بار جلو و عقب كنم تا كاملا و ريز فيلم رو بفهمم و بعد بتونم تحليل خوبي داشته باشم
يا موقع جزوه نوشتن، جوري مي نوشتم كه پسرا كه هيچ، دخترا هم نمي تونستن مثل من دقيق و كامل بنويسن (البته اين رو ديگه دارم برطرفش ميكنم)
همين مسئله ازدواج بعد كلي تحقيق تازه دارم مشاوره ميكنم(البته اين رو كار درستي ميدونم)
منم موافقم که این کار درسته. توی هر چیزی که حساسیتتون رو کم میکنید توی این مورد کم نکنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)