به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 85

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام آبی بیکران عزیز
    من هم فکرمیکنم اون آقامیخواست عکس العمل شماروببینه...مثلا میخواست بفهمه ناراحت میشین یانه؟واستون مهمه یانه
    نمیدونم این صمیمیتی که گفتی درچه حده امامیتونستی بهش بگی آره بایدببینی دختره خوبه یانه...چون شمالیاقتشودارین...یامثلا همسرشمابایدآدم خوشبختی باشه به این دلیل(یه دلیلی که میدونیدمثلا یه ویژگی خاص وخوب)
    به قول خودت آقایون بهترمیتونن نظربدن...وهمچنین مجردها..
    .دعامیکنم هرچی خیره پیش بیادواست چون لیاقتشوداری دوست عزیز

- - - Updated - - -

درضمن من اینجوری حدس میزنم که اونم به شمافکرمیکنه
    کاملامشخصه...
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

2. 8 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 خرداد 96), Eram (سه شنبه 30 خرداد 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 30 خرداد 96), نیکیا (دوشنبه 29 خرداد 96), نیلوفر:-) (پنجشنبه 01 تیر 96), میس بیوتی (سه شنبه 30 خرداد 96), باغبان (دوشنبه 29 خرداد 96), شیدا. (سه شنبه 30 خرداد 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلام خانم آبی بیکران

نمی خوام در مورد رفتار اون آقا بگم چون :
    واقعیتش سخته که بخوایم بگیم رفتار اون آقا چیه ،،، چوت اطلاعات ماها از شما دوبزرگوار کمه :)

ولی می خوام یه صحبت کلی با شما بکنم :
    ببنید خانم آبی ،،،یه مرد اگر سه چیز را درون یه خانم پیدا کنه به سمتش کشیده میشه :)

1) به دلش بشینه
    2) باهاش به آرامش برسه
    3) آرمانی مشابه پیدا کنه !

امکان داره یه خانمی خیلی جذاب باشه ،،ولی باز اون آقا به خواستگاری اون خانمون نره ،،چون مورد 2 و3 را پیدا نکرده

فتح قله یه خانوم نباید آسون باشه ! ،،،،مرد دوست داره به سختی بدست بیاره

لذا من احساس می کنم شما خودتون را خیلی مشتاق نشون میدید به ایشون .

البته منظور این نیست که یه خانم خودش را بگیره و بگه وقت ندارم برو

به نظرم تمام مهارت های ارتباطی را خوب بلد باشه - حیا را بداند - شوخی را بداند - عشق را بداند - شادی را بداند و ....

اینجا بهمون مفهوم اعتماد به نفس و عزت نفس می رسیم :)

زن یه گوهر درونی داره ،،یه گوهر بیرونی !،،،که مرد باید پیدایش کنه .

از طرفی وقتی یه خانم داره با یه مرد حرف میزنه ،،،نباید حرف های خاله زنکی بزنند به قول خاله قزی :)
    باید از آرمان های هم حرف بزنند ،،باید از رویاهای هم حرف بزنند ،،،،
    اگر اون می خواد یه فرد استثنایی برای اون آقا باشه باید با رویاهایش شریک بشه و رویاهای اون را توسعه بده
    وقتی به رویاهای هم امید دهند ،،،،شاید معجزه عشق ظاهر بشه

نمی دانم در مورد این مطالب هم صحبت کردید یا نه
    شما فقط وظیفه خودتون را انجام بدید - اون هم به صورت غیر مستقیم ( موارد بالا )
    از طرفی نباید برید تو خیالات ،،،نباید نقش یه طلبکار یا بدهکار را داشته باشید ،،،باید آبی باشی! ( قرمز باشی بهتره ،،،،احتمالا قرمز جز 4 تیم آسیا هستند )
    محمد رضا نظرت چیه ؟

به جای اینکه کم محلی کنید ،،برید بهش بگید از من کمکی بر می یاد

اون پسر میگه این خانم عزت نفس و اعتماد نفس داره

گوهر درونی و گوهر بیرونی !

خب از منبر بیام پایین :)

انشا الله یه موقع بشه شما و بعضی ها !!!! ،،بیان خبرهای خوب بدند

​
    ​​​
    ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 30 خرداد 96 در ساعت 00:04

4. 8 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 خرداد 96), Eram (سه شنبه 30 خرداد 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 30 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96), فرشته مهربان (شنبه 03 تیر 96), نیلوفر:-) (پنجشنبه 01 تیر 96), شیدا. (سه شنبه 30 خرداد 96), صبا_2009 (سه شنبه 30 خرداد 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    سلام اقا محمد رضا طاعات وعبادات قبول
    سلام
    و هم چنين

مرسی

راستش اعتماد به نفسم که فکر کنم از حرفام معلومه در چه حده فکر میکنم ضعیف باشه

منظورم اعتماد به نفس اون آقا بود!

مثلا با این طرفند چطور میخواد نظر منو بدونه؟ یعنی منتظر بود من چه جوابی بهش بدم؟

دقيق نميشه گفت منظورش چي بوده! ولي قطعا ميشه گفت منتظر واكنش شما بوده!
    كه به نظر من بهترين واكنش براي شما، يه واكنش ادبي با حفظ شخصيت خودتون هست.

یعنی شما به عنوان یه پسر نمیدونید واقعا قصدش چی بوده؟
    الان بهترین کاری که من باید انجام بدم چیه در مقابل این ادم؟
    اگر اشتياه نكنم اين آقا 34 سالشون بود، درسته؟
    يه فرد 34 ساله بايد اينقدر بالغ ياشه كه براي محك زدن يا استعلام جواب بله و خير طرفش، به اينجور كار ها وابسته نشه! چون اين دست كارها براي سنين 20 سال هست.

به نظرم اين تهديد رو به فرصت تبديل كنيد!
    مثلا بهش از نوع رفتار مناسب بگيد كه يه خانوم دوست داره چه رفتاري باهاش بشه! بگيد يه خانوم خيلي دوست داره همسرش اعتماد به نفسش بالا باشه، محكم اگر از شخصي خوشش اومد خواسته اش رو بگه! ترجيحا اگر خانم با حيا و با شخصيت هست، از خواهر يا مادرش استفاده كنه.
    از اينجور توضيخات مثلا خواهرانه استفاده كنيد و حرف دلتون رو بزنيد. مخاطب خودتون رو اون خانوم قرار بديد،جوري كه تمايلي در حرف هاتون حس نشه!

به نظرم اين آخرين راه شما باشه. اگر جواب نداد، خودتون رو از اين رابطه بكشيد بيرون تا بيشتر اذيت نشدين!

6. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96), فرشته مهربان (شنبه 03 تیر 96), باغبان (سه شنبه 30 خرداد 96), شیدا. (سه شنبه 30 خرداد 96)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    حس من از نوشته های شما اینه ...

این آقا از شما بدش نیومده. اما مهارت کافی را برای مدیریت موضوع نداره (شاید همونجایی که محمدرضا گفت اعتماد به نفسش چطوره) + از طرف شما هم جرات و جسارت کافی را دریافت نمی کنه.

خودت خیلی مستاصل و درمانده ای. اگه اعتماد به نفس و مهارت بیشتری داشتی احتمال این که این رابطه به آشنایی بیشتر و ازدواج برسه بود.
    ایشون می گه دختری معرفی شده برای خواستگاری، شما مث بچه ی سه ساله قهر می کنید و دیگه پیامهاش را جواب نمی دین.
    مهارت به نتیجه رسوندن این گفتگو را ندارید. حتی اینقد که برای خودت روشن کنی موضوع چیه.

البته یه موضوع دیگه هم اینجا مطرح هست
    آیا مردی که در بیان خواسته اش ( اگه فرض کنیم خواستگار شماست) تا این حد ضعیف هست، می پسندی؟

--------------------------
    مشابهت هایی به آقای این تاپیک دارن
    یک موقعیت شغلی خوب رو رد کردم چون نمی خوام با دختری مواجه بشم. کار درستی کردم؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 30 خرداد 96 در ساعت 10:45

8. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96), فرشته مهربان (شنبه 03 تیر 96), باغبان (سه شنبه 30 خرداد 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    حس من از نوشته های شما اینه ...

این آقا از شما بدش نیومده. اما مهارت کافی را برای مدیریت موضوع نداره (شاید همونجایی که محمدرضا گفت اعتماد به نفسش چطوره) + از طرف شما هم جرات و جسارت کافی را دریافت نمی کنه.اعتماد به نفسش به نظرم بالاست اینجور که تا حالا برداشت کردم از رفتارش

خودت خیلی مستاصل و درمانده ای. اگه اعتماد به نفس و مهارت بیشتری داشتی احتمال این که این رابطه به آشنایی بیشتر و ازدواج برسه بود.
    ایشون می گه دختری معرفی شده برای خواستگاری، شما مث بچه ی سه ساله قهر می کنید و دیگه پیامهاش را جواب نمی دین. واقعا اگه من گزینه ازدواجش بودم میمود در مورد دختر دیگه ای که جلوی چشم منه باهام حرف بزنه؟من واقعا نمیدونستم توی این موقعیت چه رفتار وبرخود مناسبی باید نشون میدادم چون خیلی ناراحت بودم عقلم کار نمیکرد به جز اینکه جوابش ندم دیروز هم زنگ زد جوابش ندادم بعد چند ساعت بهش پیام دادم شرمنده الان تماستون دیدم امری داشتین که جوابم نداد فکر کنم داره تلافی میکنه
    مهارت به نتیجه رسوندن این گفتگو را ندارید. حتی اینقد که برای خودت روشن کنی موضوع چیه. خوب بلد نیستم چیکار کنم اومدم اینجا کمک کنید ولی بدتر منو سردرگم میکنید یکی میگه ادامه بده یکی میگه ارتباطتت قط کن

البته یه موضوع دیگه هم اینجا مطرح هست
    آیا مردی که در بیان خواسته اش ( اگه فرض کنیم خواستگار شماست) تا این حد ضعیف هست، می پسندی؟

--------------------------
    مشابهت هایی به آقای این تاپیک دارن
    یک موقعیت شغلی خوب رو رد کردم چون نمی خوام با دختری مواجه بشم. کار درستی کردم؟
    من که تجربه ای ندارم به خاطر همین خراب میکنم همون اول میترسیدم این رابطه ادامه پیدا کنه به خاطر همچین روطی بود چون نمیتونم مدیریت کنم

- - - Updated - - -

میخوام بدون در این شرایط بهترین وعقلانه ترین رفتار وعکسالعمل من باید چی باشه؟
    توی این چند روز که جوابش ندادم خودم هم ناراحتم خراب کردم الان چجوری باید درستش کنم؟ یا اصلا اهمیتی ندم؟
    اگه در مورد جواب ندان سوال کرد چجوری توجیحش کنم؟

- - - Updated - - -

اما یه چیز دیگه هم بگم فکر کنم اون هم مثل من هیچ تجربه ای نداره چون از شخصیت ورفتار وحتی خانوادش معلومه با هیچ دختری در ارتباط نبود شاید رفتارهای ناشیانه اش نشونه همین بی تجربه بودنش باشه مثل خودم

- - - Updated - - -

شاید هم ادم خیلی زرنگی من خیلی ساده ام کلا پسرا موجودات مرموزین جزو عجایب المخلوقاتن
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    شیدا میگی از طرف من جرات جسارت دریافت نمیکنه ؟ اخه من باید چیکار کنم؟مثلا جرات جسارتم چجوری ودر چه موردی نشون بدم
    من کلی سوال ودغدغه تو ذهنم دارم ولی واقعا کسی نیست درست راهنمایی کنه اقایون که از بس گنگ حرف میزنن نمیفهمم چی میگن
    من فکر میکردم اونا جنس خودشون بهتر بشناسن راحت بدونن چی به چیه وبهم بگن چیکار کنم ولی ...
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

11. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (سه شنبه 30 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اون چیزی که من از پستهای دوستان دستگیرم شد و به نظرم بد نیست امتحان کنی این هست که با ایشون سر صحبت را در مورد ملاک و معیارهای ازدواج باز کنی.
    هم ایشون را بهتر می شناسی ( شاید اصلا بعد این حرفها خودت منصرف بشی)
    هم ایشون شما را می شناسن و یک کم جرات می کنه جلوتر بیاد.

اونجایی که به شما گفته برو دختر مورد نظر را ببین و نظرت را بهم بگو ... وقتش بوده که بپرسی خب من که ملاکهای شما را نمی دونم ...
    نه که قهر کنی سه روز جوابش را ندی

البته خیلی ناامید نشو. اگه درست فهمیده باشم، ایشونم دست کمی از شما نداره در این بی مهارتی

آبی اینقد سخت نگیر
    یه امتحان کن. حداقلش اینه که تمرین می کنی واسه دفعه ی بعدت ...

سر صحبت را باز کن و به قول آقای باغبان حرفهای خاله زنکی نزن !!

از طرفی وقتی یه خانم داره با یه مرد حرف میزنه ،،،نباید حرف های خاله زنکی بزنند به قول خاله قزی :)
    باید از آرمان های هم حرف بزنند ،،باید از رویاهای هم حرف بزنند ،،،،
    اگر اون می خواد یه فرد استثنایی برای اون آقا باشه باید با رویاهایش شریک بشه و رویاهای اون را توسعه بده
    وقتی به رویاهای هم امید دهند ،،،،شاید معجزه عشق ظاهر بشه
    یا موردی که الهه زیبایی گفتن را مطرح کن که بدونه شما می تونی در مساله اختلاف سن معکوس یا راضی کردن خانواده و ... همراهش باشی. کمکش باشی.

بگید اقایون تو انتخاب چالش های زیادی دارن
    مثلا اینکه خانواده با دختری ک ه اونها انتخاب کرده مخالفن بعد سکوت تا ببینید چی میگه

ممکنه بگه نه من تو انتخاب مستقلم
    یا بگه بله بله همینطوره

بعد بگید پسر میتونه ی سری رفتارهایی داشته باشه تا خانوادش همراه کنه بالاخره اونهام حق دارن و .......و از طرفی دختر هم ی سری مدیریت هایی باید داشته باشه

ازتون پرسید که چی کار کنه دختر دقیقا ؟

با ی طنازی دخترونه بگید:نه دیگه نمیشه گفتنی نیست....خانمها اگه بخوان خوب بلدن
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

13. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 31 خرداد 96), ashegh2 (سه شنبه 30 خرداد 96), Eram (چهارشنبه 31 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96), فرشته مهربان (شنبه 03 تیر 96), باغبان (سه شنبه 30 خرداد 96), صبا_2009 (سه شنبه 30 خرداد 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانم آبی

من نظرات اکثر دوستان رو خوندم. اگر جمع بندی کنید همه یک نظری رو داشتند.
    حالا نمی دونم چرا می گید آقایون گنگ حرف میزنند.

---------------

نگاه کنید اگر من تو شرایط مشابه شما باشم، اصلا نمی تونم مستقیم تو این زمینه با خانوم وارد صحبت بشم. از طرفی هم برای معرفی به خانواده به چندتا اطلاعات کوچک نیاز دارم. این اطلاعات رو یا باید از خانوم مستقیم بگیرم، یا باید تحقیق کنم و یا باید تو زمان بلند مدت و ارتباط آرام آرام خودم بفهمم.

به خاطر اینکه فکر کنم این خانوم ممکنه از حرف مستقیم من، شرایط کاری براش سخت بشه و تو زندگی شخصی اش دچار ضربه بشه ( بر فرض اینکه جواب خانم نه هست و باید کارش رو برای رویارو نشدن با من از دست بده) و یا اینکه از ترش اینکه جوابش نه باشه و من از لحاظ نه شنیدن ضایع بشم، هیچ وقت مستقیم نظرم رو نمی گم.
    اصلا هم دوست ندارم خود خانم مستقیم بیاد جلو در این باره حرف بزنه، چون تو نگاه اول یه حس غریب دوست داشتنی در وجود من به نفرت تبدیل میشه. ولی اگر غیر مستقیم در باره این مسائل حرف بزنه و از حس متقابل متوجه منظورش بشم، برام کافی و سعی میکنم خودم ادامه مسیر رو عهده دار بشم.

چندتا مثال میزنم:

یه خانومی که برای من خیلی قابل احترام بود، یه روز مستقیم به من گفت که اگر دختر هم از شما خواستگاری کنه، من بهش حق میدم. تو نگاه اول که متوجه شدم منظورش خودش بوده، از چشمم نا خودآگاه افتاد. ولی من هم سعی کردم غیر مستقیم از اثرات اختلاف سنی معکوس حرف برنم و مثلا قضبه تموم شد.

یه خانوم دیگه تو محل کارم از واسطه استفاده کرد و واسطه اومد گفت چرا ازدواج نمی کنی و اگر بخوایی همین اطرافت موارد خوب زیاد هست و اگر بخوای معرفی کنم.

یه خانوم دیگه که خیلی به خاطر موارد کاری با هم ارتباط داشتیم، غیر مستقیم تو این زمینه ها حرف میزد و مثلا می گفت جامعه خیلی بد شده، ملاک های انتخاب عوض شده، پول حرف اول رو میزنه، به نظر من جوان ها باید چنین کنند و چنان کنند و اخر جمله اش رو یه جور باز میگذاشت که منم مجبور بشم نظرم رو بگم.

خوب مورد دو و سه برای من از مورد 1 خیلی بهتر بود. چون چرایی رفتار های اون دو دختر رو همون روز نفهمیدم، بعد از مدت ها و آنالیز و فکر کردن فهمیدم ما پسر ها چقدر ساده هستیم.

---------------------------

راه دوستان رو پی بگیرید که من دلم روشنه.

این آقا از من ساده تر و بی مهارت تره که احتمالا باید بهش کمک کنید تا به مرادش برسه.

باهاش تو این زمینه وارد صحبت بشید و به بهانه اون دختر از ملاک های انتخاب و چالش های پیش رو تو بحث ازدواج بشید. نظرات خودتون رو بیان کنید و چند توصیه خواهرانه بهش بکنید. لابلای حرف هاتون بگید به نظر من پول تو زندگی مهم نیست یا اختلاف سنی مهم نیست و از این جور چیز ها

-----------------------

فقط قبلش با خودتون کنار بیاید که اگر اون آقا واقعا دلش باشما نباشه ( که من نمی تونم با توجه به صحبت های شما از ایشون بگم که دلش با شما نیست) خواهرانه اگر نیاز داشت بهش راهنمایی بدید و خودتون هم در نظر بگیرید که اگر هم نشد، نشده و وابسته شرایط نشید.

-----------

15. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 31 خرداد 96), paiize (چهارشنبه 31 خرداد 96), فرشته مهربان (شنبه 03 تیر 96), نیلوفر:-) (پنجشنبه 01 تیر 96), باغبان (سه شنبه 30 خرداد 96), شیدا. (سه شنبه 30 خرداد 96), صبا_2009 (سه شنبه 30 خرداد 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    ازاینکه مدام میگی من بایدالان چکارکنم مشخصه که اصلا ذهنت جمع وجورنیست واسه همین هم پستهاروخوب نمیتونی درک کنی...دوست داری عینا واست دیکته بشه که فلان کاروکن که اتفاقا بچه هاهم اینکاروکردن امابازهم نمیتونی چون هیجانت زیاده...بایدکنترلش کنی تابتونی کاری بکنی
    واسه جواب ندادنهات دلیلی نمیخوادبگی فقط بگو مشکلی پیش اومدنتونستم اگه هم پرسیدچه مشکلی بگیدبرطرفرشد...راست هم میگیددیگه...اگه آروم بشیدبرطرف میشه
    پس توروخدااول آرامشتو به دست بیاروحفظش کن...اگه اینحوری پیش بری حتی بدونی هم چکاربایدبکنی وچی بایدبگی فایده نداره چون جلوش به تته پته میفتی
    موفق باشی
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

17. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 31 خرداد 96), باغبان (چهارشنبه 31 خرداد 96), شیدا. (چهارشنبه 31 خرداد 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام
    ممنون از همه دوستان که نظر وپیشنهادات خودشون دادن مرسی از همتون
    از دیروز هر پستی را دارم چند بار میخونم واقعا از بس ذهنم اشفته است ممکنه هر خطر چند بار بخونم بعد متوجه بشم منظور چی بوده
    فعلا که ارتباطم سعی میکنم تا اونجایی که میتونم کم کنم مگه در مواقع ضروری وکاری دوروز پیش که تماس گرفته بودن جواب ندادم تا شب بهشون پیام دادم وعذر خواهی کردم گفتم کار داشتم تماستون ندیدم جواب ندادن تا فرداش توی تلگرام گفتن نه کاری نداشتم فقط یه نفر برای اموزش میخواست شمارتون
    منم اصلا تلگرام باز نکردم وجواب ندادم بعد ظهرش بابت کار بهش پیام دادم که دیدم خیلی دیر جواب داد وقتی هم جواب داد دوکلمه بود سلام نه
    گفتم این داره تلافی میکنه معلومه واقعا بهش برخوده که چند روز جواب ندادم ولی من هیچی نگفتم توی دلم حس کردم خودش از این جواب سردی که داده حتما پشیمون میشه ودوباره پیام میده
    دیدم بعد چند ساعت دوتا پیام داد در مورد کارم چیکار کردم سوال پرسید مثلا لحنش اروم کرد که من یکیش فقط جواب دادم دیدم سریع زنگ زد بعد سلام واحوالپرسی منم خیلی رسمی جواب دادم گفت چرا جواب پیام نمیدی گفتم الان براتون فرستادم گفت نه تلگرام گفت تلگرام نمیرم بعد یه سفارش کاری دیگه قط کردم
    بعد رفتم تلگرام دیدم چند تا پیام داده از همون روزی که من دیگه جوابش نمیدادم باز کردم نوشتم شرمنده من به خاطر چندتا سفارش کاری خیلی درگیرم وتلگرام نمیتونم بیام چون وقتم میگرفت اگه جواب پیام ندام حمل بر بی ادبی وبی احترامی نزارین
    اومدم بیرون دیگه هم نرفتم میخوام تا میتونم فاصله حفظ کنم ببینم خودش میخواد چکار کنه نه به خاطر اون بیشتر به خاطر خودم که هر اتفاقی بخواد بیوفته خودم کمتر صدمه ببینم
    دوستان میگید در مورد معیارهاباهاش صحبت کنم واقعا سخته یهو من بخوام بحث بکشم سر همچین موضوعی تا مقدمه پیش نیاد من نمیتونم این کار بکنم بخصوص اینکه بخوام خودم سرصحبت باز کنم باید منتظر بمونم خودش فرصتش پیش بیاره واگر نه از عهده من خارجه سخته یهو چی بگم فقط یه بار سر تحصیلات ومدرک بود دوستش مثال زد که خانمش تحصیل کرده بود وشوهرش مجبور کرده بود بره دانشگاه که من نظرم گفتم که خانمه اشتباه کرده مدرک وتحصیلات دانشگاهی اونقدر اهمیت نداره در ضمن اگه براش اهمیت داشت خوب با یه ادم تحصیلکرده ازدواج میکرد که الان شوهرش مجبور نکنه از کارش وزندگیش بزنه به خاطر کلاس وپز دادن زنش جلو همکاراش بخواد بره مدرک بگیره خلاصه غیر مستقیم بهش فهموندم من مدرک دانشگاهی برام مهم نیست مهم شخصیت وشعور طرف که گاهی خیلیا با مدرک بالای دانشگاهی هم فاقداین دو هستن

نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام
    ازاینکه مدام میگی من بایدالان چکارکنم مشخصه که اصلا ذهنت جمع وجورنیست واسه همین هم پستهاروخوب نمیتونی درک کنی...دوست داری عینا واست دیکته بشه که فلان کاروکن که اتفاقا بچه هاهم اینکاروکردن امابازهم نمیتونی چون هیجانت زیاده...بایدکنترلش کنی تابتونی کاری بکنی
    واسه جواب ندادنهات دلیلی نمیخوادبگی فقط بگو مشکلی پیش اومدنتونستم اگه هم پرسیدچه مشکلی بگیدبرطرفرشد...راست هم میگیددیگه...اگه آروم بشیدبرطرف میشه
    پس توروخدااول آرامشتو به دست بیاروحفظش کن...اگه اینحوری پیش بری حتی بدونی هم چکاربایدبکنی وچی بایدبگی فایده نداره چون جلوش به تته پته میفتی
    موفق باشی
    پاییزه جان دقیقا حرف دلم زدی
    نمیدونم چرا از گرفتن هر تصمیم کوچیکی هم واهمه وترس دارم دوست دارم هر رفتار وهر حرف وعکس العملی بخوام نشون بدم یکی بهم بگه چیکار کنم میترسم خراب کنم اون لحظه ذهنم خوب کار نمیکنه همش میگم خدایا به کی بگم الان باید چی بگم چیکار کنم چطوری بگم این بزرگترین مشکل منه خودم هم از دست خودم خسته شدم
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

19. کاربر روبرو از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده است .

باغبان (چهارشنبه 31 خرداد 96)

صفحه 8 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)