به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 88

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آکوا من بازم با سوالام اومدم

تو این 7 سالی که ازدواج کردی، گفتی هیچ وقت فکر نکردی پژمان ممکنه از زندگیش ناراضی باشه، درسته ؟ یعنی فکر میکردی پژمان از زندگیش راضی هست، به نظرت یه مرد از همسرش چه انتظاراتی داره از زندگیش چی میخواد، که باعث بشه راضی باشه؟

تا حالا غیر از این تالار کسی ازت انتقاد کرده؟ اگر جوابت مثبت هست چطور برخورد کردی؟

تا حالا شده اشتباه کنی؟ معذرت خواهی چی؟ میشه مثال بزنی؟ زمانش مهم نیست از بچگی ت تا حالا؟

کسی از دوستات هست که باهات دردودل کنه؟ خودت با کسی دردودل می کنی؟

چه موقع هایی اطرافیانت رو مسخره یا تحقیر می کنی؟

تا حالا خودت رو جای پژمان گذاشتی؟

اما مهمترین سوالم

عضو این سایت شدی که چی بشه؟
    که مشاورا و کاربرای این سایت ازت تعریف کنند و بگن تا حالا همه ی کارات درست بوده؟
    که مشاورا و کاربرای این سایت پژمان رو راضی کنند با مامانت خونه بسازین؟

به کاربرای اینجا چه سودی میرسه که زندگی شما شیرین بشه؟
    چه سودی میرسه که حق با شما باشه؟
    چه سودی میرسه که حق با پژمان باشه؟
    اگر شما از هم جدا بشین ما خوشحال میشیم؟ یا قراره سکه های مهریه تون به ما برسه؟

2. 12 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (دوشنبه 24 تیر 92), asemani (دوشنبه 24 تیر 92), malakeh (سه شنبه 25 تیر 92), mati (دوشنبه 24 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), saraamini (دوشنبه 24 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), گل آرا (دوشنبه 24 تیر 92), مارتا63 (دوشنبه 24 تیر 92), الهه آذر (دوشنبه 24 تیر 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 26 تیر 92), شیدا. (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آذر 95 [ 18:31]
    سطح
    37
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    آکوا من بازم با سوالام اومدم

تو این 7 سالی که ازدواج کردی، گفتی هیچ وقت فکر نکردی پژمان ممکنه از زندگیش ناراضی باشه، درسته ؟ یعنی فکر میکردی پژمان از زندگیش راضی هست، به نظرت یه مرد از همسرش چه انتظاراتی داره از زندگیش چی میخواد، که باعث بشه راضی باشه؟
    فک کردم بهونه میاد

تا حالا غیر از این تالار کسی ازت انتقاد کرده؟ اگر جوابت مثبت هست چطور برخورد کردی؟
    بله اگ درست بدون کنایه انتقادکرده گوش دادم نه مث اینا صدتامشکل دارن بی شووهری و بی زنی به مخشون فشار آورد یا شووهرشون کتکشون میزنه واسه زندگیم ایراد نطق میکنند

تا حالا شده اشتباه کنی؟ معذرت خواهی چی؟ میشه مثال بزنی؟ زمانش مهم نیست از بچگی ت تا حالا؟
    آره شده یادم نیست

کسی از دوستات هست که باهات دردودل کنه؟ خودت با کسی دردودل می کنی؟
    آره چن تا دوست دارم

چه موقع هایی اطرافیانت رو مسخره یا تحقیر می کنی؟
    وقتی اونام مسخره و تحقیر کنند مث الان

نه چرا بذارم جای خودم خوبه

اما مهمترین سوالم

عضو این سایت شدی که چی بشه؟
    که مشاورا و کاربرای این سایت ازت تعریف کنند و بگن تا حالا همه ی کارات درست بوده؟
    نه
    که مشاورا و کاربرای این سایت پژمان رو راضی کنند با مامانت خونه بسازین؟
    نه

به کاربرای اینجا چه سودی میرسه که زندگی شما شیرین بشه؟
    هیچی
    چه سودی میرسه که حق با شما باشه؟
    نمیدونم
    چه سودی میرسه که حق با پژمان باشه؟
    نمیدونم
    اگر شما از هم جدا بشین ما خوشحال میشیم؟ یا قراره سکه های مهریه تون به ما برسه؟
    نه شمام بدت نمی آد طعنه بزنیا

...
    ویرایش توسط aqua_68 : دوشنبه 24 تیر 92 در ساعت 17:13

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نه چرا بذارم جای خودم خوبه
    یعنی تا حالا خودت رو جای هیچ کس نگذاشتی؟
    پس چطور پژمان یا بقیه رو درک میکنی؟
    چطور وقتی دوستات باهات دردودل میکنند بهشون کمک می کنی یا مشکلشون رو درک می کنی؟

آکوا جدیدا چکاب جسمی رفتین؟ مشکل کم خونی یا تنظیم نبودن هورمون نداری؟

پ.ن 1: من قصد طعنه زدن نداشتم، هر چند توانایی این کار رو به خوبی دارم فقط خواستم با مثال بهت بگم خوشبختی یا بدبختی شما و پژمان هیچ سودی برای ما نداره.

پ.ن2 : دوستان لطفا اگه اعصابتون نمی کشه چیزی تو این تاپیک ننویسین. آکوا خودش می دونه یه سری مهارت ها رو نداره و واسه همین اینجاست که یاد بگیره،
    خواهش میکنم اگه تاپیکی هست که فکر میکنید به آکوا کمک می کنه که خودش و راه حل مشکلاتش رو بهتر بشناسه لینکش رو اینجا بگذارید.

پ.ن 3: آکوا اگه پستی خوشایندت نیست لازم نیست حتما جواب بدی همون طوری که مینوش نوشته گزارش کن که مدیران حذفش کنند. خوشایندت هم باشه اگه صلاح میدونی جواب نده و فقط درس های لازم رو ازش بگیر و عملیش کن.

5. 7 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

del (چهارشنبه 26 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), reihane_b (دوشنبه 24 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), گل آرا (دوشنبه 24 تیر 92), بالهای صداقت (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array
    یعنی تا حالا خودت رو جای هیچ کس نگذاشتی؟ آره گذاشتم ولی اون جوری نه.
    پس چطور پژمان یا بقیه رو درک میکنی؟ ینی من درک نمیکنم؟
    درک میکنم میخوام اون طرفم درک کنه
    چطور وقتی دوستات باهات دردودل میکنند بهشون کمک می کنی یا مشکلشون رو درک می کنی؟
    حرفاشونو میشنوم اگه بتونم کمک میدم چن تا از دوستای صمیمی خودمو توی زندگی کمک کردم

آکوا جدیدا چکاب جسمی رفتین؟ مشکل کم خونی یا تنظیم نبودن هورمون نداری؟
    نه مشکل ندارم

پ.ن 1: من قصد طعنه زدن نداشتم، هر چند توانایی این کار رو به خوبی دارم فقط خواستم با مثال بهت بگم خوشبختی یا بدبختی شما و پژمان هیچ سودی برای ما نداره.

پ.ن2 : دوستان لطفا اگه اعصابتون نمی کشه چیزی تو این تاپیک ننویسین. آکوا خودش می دونه یه سری مهارت ها رو نداره و واسه همین اینجاست که یاد بگیره،
    خواهش میکنم اگه تاپیکی هست که فکر میکنید به آکوا کمک می کنه که خودش و راه حل مشکلاتش رو بهتر بشناسه لینکش رو اینجا بگذارید.

پ.ن 3: آکوا اگه پستی خوشایندت نیست لازم نیست حتما جواب بدی همون طوری که مینوش نوشته گزارش کن که مدیران حذفش کنند. خوشایندت هم باشه اگه صلاح میدونی جواب نده و فقط درس های لازم رو ازش بگیر و عملیش کن.
    صبا من به زندگیمو شووهرمو خودم خیلی امیدوار شدم با بضی رفتارا و تایپیکای اینجا .روی پروفایلای بضیاشون تایپیکاشونو دیدم اگه طبیب بودند سر خود دوا میکردند

- - - Updated - - -

من با خواسته شووهرم سایتو عضو شدم کمک بگیرم چرا بهم توهین میکنند؟
    مینوش نوشت نمیتونی دهن مادرتو ببیندی .شیدا مینویسه خودخواهی مسخره میکنه .چنار مینویسه قصاب نبودی ؟ بقیه خوشحال میشند تشکر میکنند اینجور مشاوره به مراجعین میدید؟ این حرفا توهین نیست؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    صبا من به زندگیمو شووهرمو خودم خیلی امیدوار شدم با بضی رفتارا و تایپیکای اینجا .روی پروفایلای بضیاشون تایپیکاشونو دیدم اگه طبیب بودند سر خود دوا میکردند
    خوشحالم که امید به بهبود مشکلات داری.

آکوا تو این 7 سال زندگیت تو از زندگیت راضی بودی، درسته؟ یه دعواهایی داشتین که خیلی واست حاد نبوده.
    ولی زندگی دو کفه هست. چنار یه سری نقل قول از پژمان آورده که حتما خوندیش. باید سعی کنی شیوه ی زندگیت به سمتی بره که پژمان هم مثل تو از زندگیش در کنار شما کاملا لذت ببره. زندگی موفق هست که زن و شوهر هر دو راضی باشند نه فقط شما یا نه فقط پژمان.
    فکر کنم تو این تاپیک فهمیدی که پژمان از چه چیزایی ناراحته. درسته؟ می تونی لیستشون کنی؟ واسه هر کدوم هم یه راه حل یه خطی بنویس.

تاپیک های دیگه رو خوندی؟ دیدی بقیه چه مشکلاتی دارند؟ دیدی که زندگی شما مشکل حادی نداره؟
    من اگه جای شما بودم از این به بعد قدر زندگیم رو بیشتر میدونستم و به هیچ کس و چیزی اجازه نمی دادم آرامش منو همسر و فرزندم رو به هم بزنه، اون فرد می خواد پدرم باشه پدرشوهرم یا هر کس دیگه ای.

آکوا انرژی زیادی رو میگذاری رو اینکه از خودت دفاع کنی. خیلی مواقع لازم نیست اینقدر تقلا کنی همین که سکوت کنی بهترین دفاع هست.
    در حین سکوت اگه حق با تو باشه طرفت شرمنده میشه اگه نباشه هم تو فرصت بیشتری برای فکر کردن به راه حل های مناسب داری. (منظورم فقط این تاپیک نیست، کلی گفتم) مثلا بجای اینکه بری با جاریت دعوا کنی که دیگه پژمان خریدای شما رو نمیکنه. یه بار خیلی آروم به برادر شوهرت یا پدر شوهرت بگو و دیگه سکوت کن. هیچوقت هم اون کارهایی که جاریت میگه رو انجام ندین. سیاست داشته باش که با پنبه سر ببری تا نه با دعوا و بد و بیراه گفتن و تحقیر کردن

8. 8 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 24 تیر 92), del (چهارشنبه 26 تیر 92), malakeh (سه شنبه 25 تیر 92), reihane_b (دوشنبه 24 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92), بالهای صداقت (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 بهمن 95 [ 05:25]
    سطح
    42
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    321

تشکرشده 247 در 117 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    صبا جون می دونم دوباره به این تاپیک میای به خاطر همین اینجا برات پیغام می ذارم :اگه میشه به تاپیک منم سری بزن ممنون میشم.
    خانم آکوا ما اینجا از نظر روانشناسانه ی دوستان کمک نمی گیریم بلکه از تجربیات فردی اونها استفاده میکنیم و تجربه ها از سختی کسیدن به دست می یاد.در ضمن این یک باور اشتباهست که مشاورین مشکل ندارن .اونها راه کنترل و حل مشکلات رو می دونن.پس اگر کسی مشکل داشت قرار نیست نتونه به دیگران کمک کنه چون مشکلات متفاوت هستن .همین شما زندگیتون دنیای مشکله اما به قول خودتان به خیلی از دوستانتان کمک کردید.

10. 4 کاربر از پست مفید heaven65 تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 24 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92), شیدا. (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    واقعا برای اعضا فعال و محترم این سایت متاسم که وقت و انرژیشون رو برای همچین افراد قدر نشناسی میزارن
    خانم محترم هر چقدر هم مشکلات زندگی به شما فشار بیاره این حق رو نباید به خودتون بدید که به دیگران توهین کنید!
    اونم به ادمای دلسوزی که بدون هیچ چشم داشتی دارن سعی میکنن کمکتون کنن تا مشکلات زندگی شما رو تا حدودی برطرف کنند!
    شما با این طرز برخورد واین قضاوتهاتون دارین به همه ثابت میکنید( البته کردین )که 99 درصد مشکلات زندگیتون فقط و فقط شمادرش مقصرین!!!
    من مشاور نیستم و خودم هم یکی از ادمهای هستم که به خاطر مشکلات زیادد که تو زندگیم داشتم وارد این سایت شدم درسته مشکلاتم هنوز پا بر جا هستن
    ولی همون که میدونم یه عده اینجا هستن که پای دردو دلت میشینن و راحت میتونی اینجا غصه ها و درد ها و غمهاتو خالی کنی همین خودش باعث سبکی روحت میشه برامون کافیه!
    وتا انجا هم که میتونن با جون و دل راهنمایی و مشاوره میکنن!
    همه توزندگیشون مشکل دارن حتی همین افرادی که دارن به شما مشاوره میدن مطمئن باشد مشکلاتی تو زندگیشون هست
    ولی دلیل نمیشه که شما بگین اگر طبیب بودن خودشون درمان میکردن به نظرم این حرفتون واقعا بی انصافیه !
    درسته من خودم تو زندگیم مشکل دارم ولی همیشه سعی میکنم در حد توانم یه بار هر چند کوچیک و ناچیز از روی دوش کسی بر دارم!
    دلیل نمیشه چون خودم مشکلاتی دارم تو زندگیم چششم رو روی درد و رنج و مشکلات دیگران هم به عنوان یه انسان و همنوع ببندم و بگم به من ربطی نداره !
    امااااااااااااا تا خودتون نخواین هیچ وقت .........هیچ وقت ......کسی نمیتونه مشکلات شمارو حل کنه!
    شما در برابر این همه مشاوره و راهکار های مفید که دوستان دارن بهتون میدن فقط جبهه میگیرین همه رو به تمسخر و تعنه و تحقیر کردن محکوم و رد میکنید!
    شمااااااااااا به نظرم هیچ مشکلییییییی ندارین به قول یکی از دوستان خوشی زده زیر دلتون دارین با دست خودتون زندگی و خوشبختی و عشقتون رو نابود میکنید!
    امیدوارم یه خورده به اطرافتون نگاه کنید ببینید شما و زندگیتون نسبت به خیلی از زندگیها ی زنان و مردان اطرافتون چقدرررررررررررر خوشبخت هستید!!
    تو همین سایت ببینید چقدر زندگی های هستن که مطمئنم یک ساعت هم شما تحمل مشکلات اونها رو ندارین!!!!
    خواهرم قدر خوشبختی و زندگی سالم و بی دردتون رو بدونید به خدا اینا همش ناشکریه!
    قبلش هم ازتون عذر خواهی میکنم و بنده رو عفو بفرمایید که یه خورده رک و تند نظر دادم!

12. 8 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 24 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 26 تیر 92), داود.ت (دوشنبه 24 تیر 92), دختری تنها (سه شنبه 25 تیر 92), شیدا. (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوستان عزیز و خانم آکوا تازه وارد
    دوستان ما میتونیم وقتی برخورد مراجع رو نمی پسندیم یا مشکلشون رو برامون قابل هضم نیست!چه از سختی زیاد چه از سادگی، میتونیم تاپیک رو دنبال نکنیم. اینجوری نه خودمون رو ناراحت می کنیم نه مراجع رو

این حقیقتی هست که هر کسی یه بیانی داره یه برخوردی داره.انتقاد کردن اون هم به صورت هجومی! و در نظر نگرفتن شخصیت طرف مقابل ، نه تنها سودی نداره بلکه برای هردو منتقد و منتقد شونده ضرر هم داره. مثل توهین به شخصیت هر دوطرف. ما میتونیم پای یه پست تشکر بذاریم و اون حرفو تایید کنیم نیازی نیست همون حرف رو خودمون در یه پست دیگه تکرار کنیم
    نمیشه شخصیت یه فرد رو کاملا زیر سوال برد. اون هم جلوی دیگران. مخصوصا جلوی همسرش. این راه درست انتقاد کردن نیست

خودتون فکر کنید اگه مشکلی دارید یا نقصی در رفتارتون هست، دوست دارید جلوی همسرتون دیگران این همه شما رو زیر سوال ببرند؟خودتون میدونید که ممکنه در بحث های آینده این زن وشوهر تاثیر گذار باشه. میتونه وسیله ای بشه برای تخریب شخصیت خانم توسط آقا

ما نباید زندگی این خانم و آقا رو با زندگی خودمون مقایسه کنیم.یعنی این کار کمکی بهشون نمیکنه!چون شرایط خانوادگی افراد متفاوت هستش. و ممکن هست اون شخص شرایط ما رو درک نکنه ، ماهم شرایط اون رو. پس این برخورد هم کمکی نمیکنه

البته من میدونم همه دوستان واقعا نگران زندگی این دو دوستمون هستن.و حتما قصد کمک دارن ولی گاهی کمی صبر نمیکنن.
    اجازه بدید اگر برخورد و شخصیت مراجع رو قبول نداریم، کسی بهش کمک کنه که میتونه این فرد رو همون گونه که هست بپذیره وبهش راهنمایی بده. بدون خرد کردن شخصیت...

حقیقتا خیلی از دوستان راهنمایی های مفیدی کردن.ممنون از همشون

در آخر از آکوای عزیز هم میخوام، کمی تحملش رو بالا ببره.میتونی به پست ها جواب ندید اگه نمی پسندید
    امیدوارم مشکلات به زودی حل بشن.و زندگیتون شیرین بشه
    ویرایش توسط reihane_b : دوشنبه 24 تیر 92 در ساعت 17:54

14. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

aqua_68 (دوشنبه 24 تیر 92), محیا92 (دوشنبه 24 تیر 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    سلام aqua_68

خوبی ؟

پستم را خوب خوندی ؟ دقت کردی ؟ توی توی این مدت چیزی هم در راستای پست قبلم به عمل در آوردی ؟

آگوا جان ، یکی از چیزهایی که به تو و زندگیت و همسرت آسیب میزنه که اگر درست ازش استفاده کنی برعکس میشه ،
    تیزی

احساسات
    ت هست . همنیجا و همین تالار فرصت خوبی و محل مناسبی برای تمرین هست . می دونم که بعضی پستها اذیتت

میکنه . می دونم احساساتت جریحه دار میشه . دوستان واقعیتهایی را اما رک و تیز بیان می کنند و تو برآشفته می شوی و

جبههمی گیری و .... چون ت
    رس از سرکوب شدن داری احساساتت میاد وسط و برات تصمیم میگیره . تصمیم می گیره

که بزنه توی سر اونی که حرفی زده که خوشایندت نیست . حالا به نظر تو غیر از اینکه بزنی توی سرشون ( جوابشون بدی )

و چند تا هم بارشون کنی ، چه راه دیگه ای هست . چطور می توانی با این چیزی که خوشایندت نیست برخورد کنی ،

غیر از تندی و برخورد تند با اون فرد ؟

دوست دارم راه و روشهای دیگه برخورد را اینجایی که از کسی یا پستی ناراحت می شوی را برایم لیست کنی .

راستی این تاپیک طولانی و فرسایشی شده . من بزودی یک کپی از آن می گیرم و بعضی پستها را در آن نگه می دارم و

بقیه را حذف می کنم و در آن تاپیک کپی شده و حذفیات انجام شده روند تخصصی مشاوره را ادامه می دهیم . اماشرطش

اینه که خوب به حرفهام گوش بدهی و تمام تلاشت برای اجرای راه کارها را به کار ببندی .

لینک زیر را هم بخوان :

http://www.hamdardi.net/thread-14220.html

16. 8 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

aqua_68 (دوشنبه 24 تیر 92), del (چهارشنبه 26 تیر 92), reihane_b (دوشنبه 24 تیر 92), sookoot (سه شنبه 25 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92), محیا92 (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array

خوشحالم که امید به بهبود مشکلات داری.

آکوا تو این 7 سال زندگیت تو از زندگیت راضی بودی، درسته؟ یه دعواهایی داشتین که خیلی واست حاد نبوده.
    ولی زندگی دو کفه هست. چنار یه سری نقل قول از پژمان آورده که حتما خوندیش. باید سعی کنی شیوه ی زندگیت به سمتی بره که پژمان هم مثل تو از زندگیش در کنار شما کاملا لذت ببره. زندگی موفق هست که زن و شوهر هر دو راضی باشند نه فقط شما یا نه فقط پژمان.
    فکر کنم تو این تاپیک فهمیدی که پژمان از چه چیزایی ناراحته. درسته؟ می تونی لیستشون کنی؟ واسه هر کدوم هم یه راه حل یه خطی بنویس.

تاپیک های دیگه رو خوندی؟ دیدی بقیه چه مشکلاتی دارند؟ دیدی که زندگی شما مشکل حادی نداره؟

من اگه جای شما بودم از این به بعد قدر زندگیم رو بیشتر میدونستم و به هیچ کس و چیزی اجازه نمی دادم آرامش منو همسر و فرزندم رو به هم بزنه، اون فرد می خواد پدرم باشه پدرشوهرم یا هر کس دیگه ای.

آکوا انرژی زیادی رو میگذاری رو اینکه از خودت دفاع کنی. خیلی مواقع لازم نیست اینقدر تقلا کنی همین که سکوت کنی بهترین دفاع هست.
    در حین سکوت اگه حق با تو باشه طرفت شرمنده میشه اگه نباشه هم تو فرصت بیشتری برای فکر کردن به راه حل های مناسب داری. (منظورم فقط این تاپیک نیست، کلی گفتم) مثلا بجای اینکه بری با جاریت دعوا کنی که دیگه پژمان خریدای شما رو نمیکنه. یه بار خیلی آروم به برادر شوهرت یا پدر شوهرت بگو و دیگه سکوت کن. هیچوقت هم اون کارهایی که جاریت میگه رو انجام ندین. سیاست داشته باش که با پنبه سر ببری تا نه با دعوا و بد و بیراه گفتن و تحقیر کردن
    بضیاشونو نمیدونم راه حل چیه اون بگه چی دوست داره یا دوست داره چطور رفتار کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    شمااااااااااا به نظرم هیچ مشکلییییییی ندارین به قول یکی از دوستان خوشی زده زیر دلتون دارین با دست خودتون زندگی و خوشبختی و عشقتون رو نابود میکنید!
    امیدوارم یه خورده به اطرافتون نگاه کنید ببینید شما و زندگیتون نسبت به خیلی از زندگیها ی زنان و مردان اطرافتون چقدرررررررررررر خوشبخت هستید!!
    !
    من هیچوقت خودمو با پایینتر خودم مقایسه نمیکنم خیلی ببخشیدا خودم مشکل دارم اینجام

- - - Updated - - -

ریحانه جون. همه درکو شعوور شما رو ندارند مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام aqua_68

خوبی ؟

پستم را خوب خوندی ؟ دقت کردی ؟ توی توی این مدت چیزی هم در راستای پست قبلم به عمل در آوردی ؟

آگوا جان ، یکی از چیزهایی که به تو و زندگیت و همسرت آسیب میزنه که اگر درست ازش استفاده کنی برعکس میشه ،
    تیزی

احساسات
    ت هست . همنیجا و همین تالار فرصت خوبی و محل مناسبی برای تمرین هست . می دونم که بعضی پستها اذیتت

میکنه . می دونم احساساتت جریحه دار میشه . دوستان واقعیتهایی را اما رک و تیز بیان می کنند و تو برآشفته می شوی و

جبههمی گیری و .... چون ت
    رس از سرکوب شدن داری احساساتت میاد وسط و برات تصمیم میگیره . تصمیم می گیره

که بزنه توی سر اونی که حرفی زده که خوشایندت نیست . حالا به نظر تو غیر از اینکه بزنی توی سرشون ( جوابشون بدی )

و چند تا هم بارشون کنی ، چه راه دیگه ای هست . چطور می توانی با این چیزی که خوشایندت نیست برخورد کنی ،

غیر از تندی و برخورد تند با اون فرد ؟

دوست دارم راه و روشهای دیگه برخورد را اینجایی که از کسی یا پستی ناراحت می شوی را برایم لیست کنی .

راستی این تاپیک طولانی و فرسایشی شده . من بزودی یک کپی از آن می گیرم و بعضی پستها را در آن نگه می دارم و

بقیه را حذف می کنم و در آن تاپیک کپی شده و حذفیات انجام شده روند تخصصی مشاوره را ادامه می دهیم . اماشرطش

اینه که خوب به حرفهام گوش بدهی و تمام تلاشت برای اجرای راه کارها را به کار ببندی .

لینک زیر را هم بخوان :

http://www.hamdardi.net/thread-14220.html

فرشته جون. خوبم شما خوبی ؟ بله این چنروز درباره خونه باشووهرم حرف نزدم.دیروز مامانم خواس حرفو پیش بکشه گفتم مامان جون منو پژمان دوست نداریم بابقیه باشیم قصدمونه خونه ی جدا بگیریم شایدبخوایم با دوستی رفتو آمدکنیم یاحوصلم نشه نصف روز ظرفامو بشورم شاید یه روز تختخوابمون نامرتب باشه نمیخوام تو یه ساختمون باشیم زندگیمون توی نظر باشه.واسه این حرفائو زدم چونکه زنداداشامو خواهرام فضولند مامانم فهمید منظورم چی بود.ابروشو بالا انداخت گفت هرجورراحتید.
    راه حلای دیگه برخوردای اینجا اینه اگ ناراحت میشم سکوت کنم یا محترمانه جوابشو بدم خجالتش بدم.
    فرشته جون من حرفاتونو عمل میکنم شووهرم ازشما خعلییی تعریف کرد میخوام فقط شما و صبا و ترانه و کساییکه کمکم میکنند واسم بنویسند.

18. 7 کاربر از پست مفید aqua_68 تشکرکرده اند .

baran.68 (سه شنبه 25 تیر 92), malakeh (سه شنبه 25 تیر 92), sookoot (سه شنبه 25 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), فرشته مهربان (دوشنبه 24 تیر 92), بی دل (دوشنبه 24 تیر 92), سان آی (سه شنبه 25 تیر 92)

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)