فردا باهاش کلاس دارم
اینقدر لاغر شدم توی این چند وقت خودم دیگه از هیکل خودم بدم میاد. شدم چهل و شیش کیلوشبیه این دختر مردنیا شدم که تریلی از روشون رد شده. چی کار کنم... لاغر که بودم بدترم شدم. نمیتونم غذا بخورم... اصلا یادم میره غذا بخورم.
در ضمن دعوام نکنیدا... صبح بهم اساماس داد منم جواب دادمدر حد احوال پرسی و کی حالت خوب میشه... آخرشم گفت یه کم غذا بخور که نمیری. شکل عروس مرده شدی
(منظورش اون دختر اسکلته توی انیمیشن تیم برتونه)
چی کار کنم یه کم چاق شم؟ بدجوری ضدحال خوردم... به هرکی میگم میگه هیکلت خوبه و دختر تا وقتی ازدواج نکرده باید نخ باشه... ولی فکر کنم (ح) خوشش نمیاد... الان دلم میخواد هیکلمو درست کنم. حتما توی این مدت بدجوری با لاغری من مشکل داشته که اینقدر میره رو اعصابم
فردا چه جوری سر کلاس رفتار کنم؟
دلم نمیخواد برم... تازه الان میبینه لاغرترم شدم فکر میکنه چه خبره!
وای خدا میخوام چاق شم![]()

شبیه این دختر مردنیا شدم که تریلی از روشون رد شده. چی کار کنم... لاغر که بودم بدترم شدم. نمیتونم غذا بخورم... اصلا یادم میره غذا بخورم.
در حد احوال پرسی و کی حالت خوب میشه... آخرشم گفت یه کم غذا بخور که نمیری. شکل عروس مرده شدی
(منظورش اون دختر اسکلته توی انیمیشن تیم برتونه)

لابد انتظار داری بچه ها بهت رژیم چاقی بدن که طرف خوشش بیاد! نه سارا خانوم تا خودت نخوای هیچی عوض نمیشه. هیچ ایرادیم نمیشه به اون آقا گرفت. تو خودت بودی که شروع کردیو به دست و پاشم افتادی که تو رو ول نکنه.کی بدش میاد که یکی اینجوری همه چیزشو در اختیارش بذاره؟؟ به خودت بیا و تصمیم بگیر همه چیزو درست کنی و بعد بیا ببین چطور همه کمکت میکنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)